Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34314 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı onder23

geçen sene de 4-1 bitmişti maç
Celta vigo, barcelona gelince bir çılgınlaşıyor  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Genel kanının aksine tek rakibimizin olması daha avantajlı geliyor bana. 2 rakiple uğraşmak zor.
Gs ile tek kalirsak harcarlar bizi , Adamlarda Lobinin krali var

Fb uzaktanda olsa bir şekilde Sampiyonluk potasına girmeli

Fb , Gs lobisine karsi daha guclu bize göre , Onlar birbirini yerken bizim aradan siyrilmamiz daha rahat ve kolay olur :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

geçen sene de 4-1 bitmişti maç
Celta vigo, barcelona gelince bir çılgınlaşıyor  :D

bizim akhisar deplasmanı gibi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb , Gs lobisine karsi daha guclu bize göre , Onlar birbirini yerken bizim aradan siyrilmamiz daha rahat ve kolay olur :eyes
Biz şampiyon olacağız lobi mobi sökmez bu saatten sonra deplasmanlarda zorlanacaklar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Özgür Yancı denen uşağın yaptıklarını izledim.
Melo'nun sarı kart bile görmeden bitirdiği (galiba herşey bittikten sonra son maç kart görmüştü.) sezonun MHK başkanının bu sene de başkan olduğunu düşününce içim ürperdi.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 01:30:45 Tolga ]

Çevrimdışı atalay

Berizzo, Barça'ya karşı bunu yine yaptı. Zira Barça'yı kendi silahı olan kaliteli gegenpressing uygulaması ile vuruyor.

Çevrimdışı mylife1903

sabahtan beri ismail okuyorum, arkadas super ya
nesem yerine geldi, pazartesi sendromundan ciktim, az gafam da agrimasa cok zuper bir gun.
ulan ismail ulan ismail

yahu fbye gidince hakeme falan da atarlanmaya baslamis, bir havalanmis.
ulan besiktasta olsaydi dun var yaaa o hakem iki tane penalti verirdi rakibe. once herife bodoslama girdi bize olsa calarlar, sonra omzuyla topu uzaklastirdi bize olsa calarlar bu ikisinden birini veremeyince mete gitti ilk onune gelen ucuncuyu zart diye caldi.

bir ortasi vardi bombos giderken taca cikan mutis

harika bir sut atti cok sert oyle sert ki defans oyuncusu kafasiylan kornere atti, sacini bile duzeltmedi stoper ahaha ulan ben su halimle vursam ordan topa sol ayagimlan o defans oyuncusu topu kornere atsa gafasiylan 3 dakika yerde yatar kafasina 10 dakika buz goyarlar.

ama ismailin pik noktasi attigi calimdi, videosunu koymus biri ulan mac sirasinda yarilmistim gulmekten eleman sanki messi, ayak hareketleri yapiyor boyle tango gibi, pulp fiction filminde con tiravaltanin dans etmesi gibi bi gozunun ortasinda elleriylen eblek eblek hareket yapmadigi kalmisti cart kaptirdi topu.

ulan kimlerle sinanmisiz. milli takimda ukrayna karsisinda insallah oynar. yarmalenkonun karsisinda bir gorelim cinsmaeli.
ah ah o eski ukrayna olacakti voronin-sheva falan yavrum izmail simdiden baslamidi adelem cekiiir

- senin edeleli baciklerini yerim izmaeeelll(ferishtah yenge)

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop:
hayir ben seyi anlamiyorum

ulan adi ciksa bir futbolcunun besiktasa gelecek diye gidip heriflerin forumunun altini ustune getiriyoruz, ne yazmislar herseyi okuyoruz
ulan hahaha bu cagda gugil mugil hersey var

yaz internete besiktas,ismail, besiktas arena diye ac ismailin basligini oku

ulan gulmekten yazarken gozumden yas geliyor, velinimetimiz fbya, bende boyle 3 tane musteri olsa var ya 3 vakte monakoda uyanirim, arabaylan balotelliyi seyretmeye giderim

ulan oku forumu ara beni sor, ismail uzmaniyim iste, yok arkadas bu fb camiasi ayri bir camia yarin aziz istifa ediyorum dese komsudan falan forma bulup sokaklara dokulmek lazim. yaklasik 40 senelik besiktasliyim bu ismail olayinda fbnin besiktaslilara yaptigi iyiligi butun yonetimi kasimpasalilar yapmadi be

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 fenerden o yüzden nefret etmiyorum abi adam gibi rakipler bence gs kadar kansız değiller nefretim gs'ye benim keşke silinse tarihten öyle bir futbol takımı olmasa  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 fenerden o yüzden nefret etmiyorum abi adam gibi rakipler bence gs kadar kansız değiller nefretim gs'ye benim keşke silinse tarihten öyle bir futbol takımı olmasa  :bandit:
Muzleranin sakatlanip cenkin oynamasina bakar. Bu milli mac arasindan
Umutluyum bagirsak enfeksiyonu gecirecek o muzlera

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Muzleranin sakatlanip cenkin oynamasina bakar. Bu milli mac arasindan
Umutluyum bagirsak enfeksiyonu gecirecek o muzlera
aynen abi bende totem yapıyorum ama bana mısın demiyor abi hamiltonda tuttu sadece  :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

aynen abi bende totem yapıyorum ama bana mısın demiyor abi hamiltonda tuttu sadece  :iblush:
Tilsiimli herif yada bu fetocu eski gsli futbolcular bunu okutuyorlardir terorist basina.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

Oha daha yeni gördüm bunu :kop: :kop:
Ismaeeelllll
Ahahaha ismaillen raks

Sabahtan beri 27 sefer izledim. Her seferinde istemsiz guluyorum

Bu adam senelerce zupperlikde forma giyiyor. Calisma izni vermezler buna ingilterede yanlislik olur bu sansla eplde falan oynar bu

Çevrimdışı tangaz

cincon yanıyor deseler benzin bidonunu kapar koşarım hüseyin bolt+carl levis+ işte bilimum 100metreciler bayrak takımı kursalar bile yetişemezler bana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

cincon yanıyor deseler benzin bidonunu kapar koşarım hüseyin bolt+carl levis+ işte bilimum 100metreciler bayrak takımı kursalar bile yetişemezler bana
Fbnin de ergen dengesiz taraftari var ama bu gs baska bisi ne igrenc bir camia kelimeler yetersiz.
Neokapitalizmin populer takimi gozumde. Tarihleri bile tArtismali bunlarin.
Aslinda bir komple yapacaksin
Bunlarin rengi zarigirmisi gominist rengi bunlar hem fetocu hem gominist diye dgmde dava acacan kapatacan hemen.
Iki telefon masaji yapacan, sonra tapa mapa kompleyi tamamlayacan

Çevrimdışı tangaz

Fbnin de ergen dengesiz taraftari var ama bu gs baska bisi ne igrenc bir camia kelimeler yetersiz.
Neokapitalizmin populer takimi gozumde. Tarihleri bile tArtismali bunlarin.
Aslinda bir komple yapacaksin
Bunlarin rengi zarigirmisi gominist rengi bunlar hem fetocu hem gominist diye dgmde dava acacan kapatacan hemen.
Iki telefon masaji yapacan, sonra tapa mapa kompleyi tamamlayacan

bana da sahada duruşları pekekeyi çağrıştırır yeşil zeminde sarı kırmızı tam yakılacak camialar harbiden geçen sene 40 puan gerideyken 300 kişiye oynuyordu bu fetöşler şimdi 45bini buldular gerçekten de tam dipnotumdaki gibiler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bana da sahada duruşları pekekeyi çağrıştırır yeşil zeminde sarı kırmızı tam yakılacak camialar harbiden geçen sene 40 puan gerideyken 300 kişiye oynuyordu bu fetöşler şimdi 45bini buldular gerçekten de tam dipnotumdaki gibiler...
bence gs fenerden daha adi bir takım abi kalleş rakip fıs aslında dün 65 dk hiçbir üretkenlik yoktu gs'nin deplasmanları kaçırmayacağım çok zorlanacaklar çok  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bence gs fenerden daha adi bir takım abi kalleş rakip fıs aslında dün 65 dk hiçbir üretkenlik yoktu gs'nin deplasmanları kaçırmayacağım çok zorlanacaklar çok  :bandit:
Jinayderleri de ariza yapmis, servise cekmisler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir şey oynamıyordu zaten abi başakşehir, konya,osmanlı deplasmanından çıkamazlar :tabe:

Çevrimdışı tangaz

sniperın varlığı iyiydi aslında pek bi halt yapamıyordu sadece erene 2-3 orta açıyordu hepsi o gerçi erende kafayla sokuşturuyordu hepsi o aslında hepsi baya bişeymiş düşününce  :alala:

Etiketler: