sabahtan beri ismail okuyorum, arkadas super ya
nesem yerine geldi, pazartesi sendromundan ciktim, az gafam da agrimasa cok zuper bir gun.
ulan ismail ulan ismail
yahu fbye gidince hakeme falan da atarlanmaya baslamis, bir havalanmis.
ulan besiktasta olsaydi dun var yaaa o hakem iki tane penalti verirdi rakibe. once herife bodoslama girdi bize olsa calarlar, sonra omzuyla topu uzaklastirdi bize olsa calarlar bu ikisinden birini veremeyince mete gitti ilk onune gelen ucuncuyu zart diye caldi.
bir ortasi vardi bombos giderken taca cikan mutis
harika bir sut atti cok sert oyle sert ki defans oyuncusu kafasiylan kornere atti, sacini bile duzeltmedi stoper ahaha ulan ben su halimle vursam ordan topa sol ayagimlan o defans oyuncusu topu kornere atsa gafasiylan 3 dakika yerde yatar kafasina 10 dakika buz goyarlar.
ama ismailin pik noktasi attigi calimdi, videosunu koymus biri ulan mac sirasinda yarilmistim gulmekten eleman sanki messi, ayak hareketleri yapiyor boyle tango gibi, pulp fiction filminde con tiravaltanin dans etmesi gibi bi gozunun ortasinda elleriylen eblek eblek hareket yapmadigi kalmisti cart kaptirdi topu.
ulan kimlerle sinanmisiz. milli takimda ukrayna karsisinda insallah oynar. yarmalenkonun karsisinda bir gorelim cinsmaeli.
ah ah o eski ukrayna olacakti voronin-sheva falan yavrum izmail simdiden baslamidi adelem cekiiir
- senin edeleli baciklerini yerim izmaeeelll(ferishtah yenge)