Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34311 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sniperın varlığı iyiydi aslında pek bi halt yapamıyordu sadece erene 2-3 orta açıyordu hepsi o gerçi erende kafayla sokuşturuyordu hepsi o aslında hepsi baya bişeymiş düşününce  :alala:
şampiyonluk oyunu değildir gs'nin oynadığı, beni en çok üzen şey gs'yi yenememek Abi , Şenol hoca bunda en suçlu kişidir.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 15:20:47 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk oyunu değildir gs'nin oynadığı, beni en çok üzen şey gs'yi yenememek Abi , Şenol hoca bunda en suçlu kişidir.

diğer başlıkta yazdım adamlara resmen özgüven enjekte etti şenol hoca bak şimdi havaya girdiler taraftarda gidiyor stada günlük bilet satıp para da kazanıyorlar... ne gerek vardı di mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Aynen gs tam nefretlik bir takım hatta bir ara nedense gsyi boyle kardes gibi gorenler vardi nedense cok sinirleniyordum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen gs tam nefretlik bir takım hatta bir ara nedense gsyi boyle kardes gibi gorenler vardi nedense cok sinirleniyordum
Kardeş mi ne kardeşi en büyük düşman

Çevrimdışı mylife1903

Kardeş mi ne kardeşi en büyük düşman

Kardes katili yapar adami evde bir gsli.
Mumkun degil ne kardesi anca banker bilo filminde bilo ile mahonun kardesligidir o, kamyonla adamlari alamanya diye istanbula getirip maho varya hah o maho sozde bulgaristan sinirini gecerken "gomsi gomsi, hav hav hav" yapiyordu ya hah o kardesliktir bizimki

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kardes katili yapar adami evde bir gsli.
Mumkun degil ne kardesi anca banker bilo filminde bilo ile mahonun kardesligidir o, kamyonla adamlari alamanya diye istanbula getirip maho varya hah o maho sozde bulgaristan sinirini gecerken "gomsi gomsi, hav hav hav" yapiyordu ya hah o kardesliktir bizimki

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

O degil de bu balotelliye yazih o fransada, irkcilik yapiyorlar adama hemen buraya gelsin o
Ilk yarida adami tekme manyagi yaptilar, adam gik demedi, ikinci yarida hakem bunu cucunun delgadoyu attigi gibi kitabina uydurdu atti, yok boyle bir kart azicik kafa kafaya geldiler rakiple tak tak sarilari cekti bu zaten gol atip formayi cikarinca gormustu ilk karti attilar herifi. Ulan fransizlar nefretimsiniz, bu gsde franksfondu de mi @Mehmet Ali C.

Devre arasinda alalim su cocugu yazih adama kafayi yiyecek iyice burada rehabilite ederiz, italya milli takimina kazandiririz. Hemen gelsin osmanlispor maciyla baslasin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O degil de bu balotelliye yazih o fransada, irkcilik yapiyorlar adama hemen buraya gelsin o
Ilk yarida adami tekme manyagi yaptilar, adam gik demedi, ikinci yarida hakem bunu cucunun delgadoyu attigi gibi kitabina uydurdu atti, yok boyle bir kart azicik kafa kafaya geldiler rakiple tak tak sarilari cekti bu zaten gol atip formayi cikarinca gormustu ilk karti attilar herifi. Ulan fransizlar nefretimsiniz, bu gsde franksfondu de mi @Mehmet Ali C.

Devre arasinda alalim su cocugu yazih adama kafayi yiyecek iyice burada rehabilite ederiz, italya milli takimina kazandiririz. Hemen gelsin osmanlispor maciyla baslasin
Aynen abi gs'de fransız balotelli önce 2 gol atar sonrada kendini attırır abi gelsin valla isterim  ben bu tarz adamları severim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mylife abi o değilde hasan ali iyileşemezse ismail oynayacak mourinho madeni
Keşfeder ismailin kanadını otobana çevirirler

Çevrimdışı mylife1903

Aynen abi gs'de fransız balotelli önce 2 gol atar sonrada kendini attırır abi gelsin valla isterim  ben bu tarz adamları severim

Sen bu hafta attigini gordun mu?
Bizim herhangi bir futbolcu o golu atsa huseyin baltayi gecer yuzmetrede kosarken, herif yarim yamalak sevindi, boyle hadi bi sevineyim, formayi cikarayim falan da millet gaza gelsin, kader kismet necati bey modundaydi, sonra hakem atti bunu ahahaha bu anlamadi bile neden atildigini ozan tufan bakisi atti hakeme boyle bos bos uzaklara

Çevrimdışı mylife1903

Mylife abi o değilde hasan ali iyileşemezse ismail oynayacak mourinho madeni
Keşfeder ismailin kanadını otobana çevirirler

Offff orada iyi sey doner yani okay, okaye doner utd. Offf hazirlanmak lazim o maca. Bunlar puan olarak da geride acimazlar insallah. Surum surum surun izmael, 7 sene beee ulan omrumu yedin izmaeeell
Gecen bunun bizde attigi golleri cikarmistik @tuncaboylu ile ulan cocuk yoktu son golu attiginda cocuk okula gidiyor, sac vardi saclar dokuldu, hanima canim cicimdim, simdi camdan atmaya sebep ariyorum, hayatimi mahvettin izmaeeell, neyse mazlumu getirin bana gene kayisi koparttim, sigortam atti. Ulan ne bitmez bir cileydi bu izmael. Offff ohhhh rahatladim bak simdi
Zlatan vs izmael ohhhh ne guzel runey vs izmael keyfe bak

Insallah bizim maca kadar bu sakatlanmaz
Once karijma, sonra gg, sonra taliska, azicik oguzhan, sonra olcay, az sonra cenk kornerde butun takim izmaele

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen bu hafta attigini gordun mu?
Bizim herhangi bir futbolcu o golu atsa huseyin baltayi gecer yuzmetrede kosarken, herif yarim yamalak sevindi, boyle hadi bi sevineyim, formayi cikarayim falan da millet gaza gelsin, kader kismet necati bey modundaydi, sonra hakem atti bunu ahahaha bu anlamadi bile neden atildigini ozan tufan bakisi atti hakeme boyle bos bos uzaklara
İzlemedim abi bakayım az sonra abi adam zaten çok iyi sıkıntısı başka arpası fazla geliyor adama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Offff orada iyi sey doner yani okay, okaye doner utd. Offf hazirlanmak lazim o maca. Bunlar puan olarak da geride acimazlar insallah. Surum surum surun izmael, 7 sene beee ulan omrumu yedin izmaeeell
Gecen bunun bizde attigi golleri cikarmistik @tuncaboylu ile ulan cocuk yoktu son golu attiginda cocuk okula gidiyor, sac vardi saclar dokuldu, hanima canim cicimdim, simdi camdan atmaya sebep ariyorum, hayatimi mahvettin izmaeeell, neyse mazlumu getirin bana gene kayisi koparttim, sigortam atti. Ulan ne bitmez bir cileydi bu izmael. Offff ohhhh rahatladim bak simdi
Zlatan vs izmael ohhhh ne guzel runey vs izmael keyfe bak

Insallah bizim maca kadar bu sakatlanmaz
Once karijma, sonra gg, sonra taliska, azicik oguzhan, sonra olcay, az sonra cenk kornerde butun takim izmaele
Ömrümüzü çürüttü ismael ya adam ayakta uyuyup otel parası veriyor annem hayatında çok az maç izler bir gün denk geldi ismaili gördü bu oğlanın tipi biraz malımsıya benziyor dedi evde kalabalık yerlere yatmıştık

Çevrimdışı mylife1903

İzlemedim abi bakayım az sonra abi adam zaten çok iyi sıkıntısı başka arpası fazla geliyor adama

Bak aciyon yutup mudur nedir yaziyon oraya "balotellinin bu sezon attigi golleri goster lan" hemen cikiyor. Herifin bu sezon attigi butun goller pen6 dahil futbol okulunda ders olarak gosterilir.
Iki kere ofsaytten kacip sokusturuyor ama hakemle oynuyor herif ofsayti, derslik
Gafasiylan gecirdiginde rakibi hizli ayaklariylan bakkala gonderiyor, hop bombos
Sag caprazdan direk dibine sektire sektire yapistirdigi var, vurus teknigi 10 numara, semih sayginer vurusu, efekare
Son attigi gol ise iki seri ayak hareketi acayip bir uzayli vurusu

Çevrimdışı mylife1903

Ömrümüzü çürüttü ismael ya adam ayakta uyuyup otel parası veriyor annem hayatında çok az maç izler bir gün denk geldi ismaili gördü bu oğlanın tipi biraz malımsıya benziyor dedi evde kalabalık yerlere yatmıştık

Malimsi, ahaha senin annen cok kibarmis yahu izmirli herhalde! Benimki direkt terligi cikartip tvye girisirdi sonrada hormetlerini iletirdi

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı atalay

Kimmich, multiposition tabirinin pratikteki karşılığı. Aksiyon bölgelerinin tamamını doğru kullanıyor.

Notunu Euro 2016'da vermiştim. Aksiyon bölgelerini kullanma becerisiyle hangi pozisyonda oynarsa oynasın skora katkıda bulunuyor. 7 maç, 5 gol.

Çevrimdışı atalay

Nice, geçen sezondan önemli oyuncularını ve Puel'i kaybetti; lakin başta Favre olmak üzere iyi takviyeler yaptı. Son gün ise Balotelli ve Belhanda kumarı oynadılar. Tutarsa en az geçen sezon ki sportif aynı zamanda oyuncu rehabiletesi başarılarını tekrarlamış olurlar.

Kumar, şu kısa periyot için olumlu sonuç verdi. Uzun zamandır Favre güzellemesi yapmıyordum; Nice 20 puan ile Ligue 1'de lider ve efektif bir oyun ortaya koyuyorlar. Diğer antrenör adaylarımdan Kononov geçtiğimiz hafta içi fena tokatladı gerçi...

Çevrimdışı atalay

Pochettino'nun, M.City maçındaki high ve diagonal press uygulamalarının analiz videoları halen düşmedi mi? Son yılların en iyi forechecking uygulamalarından biriydi. 

Çevrimdışı atalay

Boşuna geometri profesörü demiyorum. Savundukları alan ve rakibi oynattıkları bölge. Yaptıkları kaymalar kusursuz.

Çevrimdışı tangaz

bu akşam milli maç varmış az evvel gazetede gördüm, forumda tek satır giren yok! düşünün işte paratore milli takımı nasılda insanlardan soğuttu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bu akşam milli maç varmış az evvel gazetede gördüm, forumda tek satır giren yok! düşünün işte paratore milli takımı nasılda insanlardan soğuttu...
Ukrayna vurur gecer. Avrupa sampiyonasinda ilk oynadiklari mactan sonra agzim acik kalmisti. Sonra oynayamadilar o oyunu. Bakayim benim timoshuk oynuyor mu

Çevrimdışı tangaz

Ukrayna vurur gecer. Avrupa sampiyonasinda ilk oynadiklari mactan sonra agzim acik kalmisti. Sonra oynayamadilar o oyunu. Bakayim benim timoshuk oynuyor mu

pancu bizdeyken adamlar bize alın timoşuku üstünede 3-5 atalım verin pancuyu diyordu biz kabul etmemiştik sonra bayerne gitti adam  :)

Etiketler: