Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34330 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

bu izlanda ritmi de ne moda oldu her anadolu stadında

Çevrimdışı Orhan_

Mete Fener'e çalışıyor. Görmediği pozisyona faulü Fb'ye veriyor. Görmediği tacı Fb'ye veriyor. Faulü Kjaer yapıyor onu bile Fb'ye veriyor.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Güzel sonuç makas açılıyor fener başakşehirden 8 puan biz ve gs'den 6 puan geriye düştü.

Çevrimdışı Tolga

Osmanlı'yı beğenmedim ama önemli olan Fb'nin puan kaybetmesiydi :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı'yı beğenmedim ama önemli olan Fb'nin puan kaybetmesiydi :eyes
Aynen derbileri muhakkak kazanmak zorundalar gs'yi yensinler kadıköyde derbi kazanmamız lazım

Çevrimdışı Alper1903

Genel kanının aksine tek rakibimizin olması daha avantajlı geliyor bana. 2 rakiple uğraşmak zor.

Çevrimdışı Tolga

6.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Akhisar Belediyespor 0-0 Gençlerbirliği

Kasımpaşa 3-1 Kayserispor

Karabükspor 4-0 Trabzonspor

Gaziantepspor 3-2 Bursaspor

Çaykur Rizespor 0-1 BEŞİKTAŞ

Alanyaspor 0-5 Başakşehir

Galatasaray 3-1 Antalyaspor

Konyaspor 1-0 Adanaspor

Osmanlıspor 1-1 Fenerbahçe

Çevrimdışı mylife1903

Mete ne bomba bu sene ya. Fblileri sarilari veremiyor, yemiyor osmanlisporlulara cart curt kart. Mehmet topal pozisyonu ise skandal. Ben federasyon baskani olsam cekerim kulagini ompozisyon icin oyle eyyam mi yapilir.

Osmanlispor cok cok kotuydu son 20dakika razi oldular beraberlige.

Çevrimdışı Tolga

7. Hafta'nın Maçları

15 Ekim Cumartesi

14.00  Kasımpaşa - Gaziantepspor

17.00  Kayserispor - BEŞİKTAŞ

19.30  Adanaspor - Karabükspor

20.00  Gençlerbirliği - Galatasaray

16 Ekim Pazar

13.30  Başakşehir - Konyaspor

13.30  Bursaspor - Osmanlıspor

16.00  Fenerbahçe - Alanyaspor

19.00  Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

17 Ekim Pazar

20.00  Antalyaspor - Çaykur Rizespor

Çevrimdışı scarfright

nice maçında balotelli önce galibiyeti getiren golü attı sonra 87 de ve 90+2 de çift sarı :bandit: :bandit: konuşulmuşsa daha önce affola.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başakşehir şampi diyebilir miyiz? :D

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir şampi diyebilir miyiz? :D
Pisiksokolojik ustunlukleri var

Çevrimdışı ProjectOrigin

gs 2-1  fb 1-1

Bu iki maça 20 liralık skor oynadım, Beyoğlu kedileri rahat durmadı.Neyse ki kgvar yüklü girdim de üzülmedim.   :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

O degilde fbnin pozisyonunda biz olsaydik simdi ustumuzdeki butun takimlarla toplam puan farkini yazarlardi. Fb olunca sadece bizimle arasindaki puan farkini yazarlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Mete feneri ince ince doğruyor diyen vardı bide. Adam bildiğin oturma organından faul ve kart uydurdu topalı atmaya cesaret edemediği için

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burda birtek ben dedim hakem fener'i doğruyor diye üstüme alınıyorum.

Ben maçın ilk yarısını izledim 2.ci yarıda yemek yedim 2.ci yarıda hakem kararlarını değiştirdiyse yapabilecek birşey yok.

Bundan sonra bir sıkıntın olursa böyle dolaylı yoldan değilde direkt mesaj atarsan daha iyi olur.

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı ProjectOrigin

Dolar gibi artıyor mübarek  :D

:D :D

Yalnız City,Manu,Madrid,Barca ve Arsenal'i görünce (Arsenal'de son dakikada attı) dün aldığımız galibiyetin ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladım.İyi yırtmışız  :evillol:

Çevrimdışı Barış1903

:D :D

Yalnız City,Manu,Madrid,Barca ve Arsenal'i görünce (Arsenal'de son dakikada attı) dün aldığımız galibiyetin ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladım.İyi yırtmışız  :evillol:

Evet bu hafta avrupada maç yapmış takımların çoğu puan kaybetti ve kötü oynadı. Biz dün gayet iyi oynadık o maç trafiğine rağmen ama işte algı yapmaya çalışıyorlar sözde :) mesela bugün gese antalya maçında ilk isabetli şutunu 50. dakkalarda çekti ama işte renkli basına kalsa muhteşem gese falan filan :))

Çevrimdışı ProjectOrigin

Evet bu hafta avrupada maç yapmış takımların çoğu puan kaybetti ve kötü oynadı. Biz dün gayet iyi oynadık o maç trafiğine rağmen ama işte algı yapmaya çalışıyorlar sözde :) mesela bugün gese antalya maçında ilk isabetli şutunu 50. dakkalarda çekti ama işte renkli basına kalsa muhteşem gese falan filan :))

Aynen abi, renkliler bizim yerimizde olsaydı yazılacak başlıkları gözümde canlandırıyorum; ''Avrupa'da ligde dolu dizgin''  :D

Bu arada Marc-Andre ter Stegen   :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/782678255673434112
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2016, 23:30:15 ProjectOrigin ]

Etiketler: