Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32989 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Özellikle 2 renkli takım için dahada zor olacaktır

Aynen öyle

Ozelikle artik Hicbir takim yatmıyor renklilere bu daha guzel :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Chelsea-Liverpool maçı var izlemek isteyenlere.Şaşırdım açıkçası Premier Lig maçının bu saatte oluşuna :alala:

Derken Liverpool gol attı.

Dipnot: Stamford Bridge kamera açısından nefret ediyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Liverpool daha iyi oynuyor chelseade yaşam belirtisi yok :D

Çevrimdışı Mahmut

Ben Sosanın maçı izliyorum da Sosa sahada ruh gibi, imaj açısından iyi oynamasını istiyorum ama
sen sezon başında saçma sapan antrenmana çıkmazsan farklı bir şeyde beklememek lazım.
Ayrıca bizim gibi de 30-40mde de oynamıyor, 60-70m oynamak zorunda kalıyor 4-3-3 ün ortasahasından oynuyor.
Sanki bizim Sosa gitmiş, Josef de Souza olmuş Ozan olmuş bildiğin.
Ama Sosanın keyfi yerinde sonuçta istediği yerde büyük ihtimal daha fazla kazanıyor, Taliscayla bizim keyif de yerinde giren Milan'a girdi  :evillol: :evillol:
Vallahi helal olsun başkana Sosa krizi bence çok iyi yönetildi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Liverpool daha iyi oynuyor chelseade yaşam belirtisi yok :D
Biraz erken konuşuyorum belki ama conte olmayacak chelseade bu hafta mercedesler kaybedecek inş

Çevrimdışı OrhanAker

Biraz erken konuşuyorum belki ama conte olmayacak chelseade bu hafta mercedesler kaybedecek inş

Conteyi bilmemde :D hamilton alsın bu yarışı çocuk tatilden dönemedi daha :D bu hafta 2.antremanlarda son yarim saatte piste çıkamadı bakalım ne yapacak yarın :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

Liverpool 2.golü attı.Mükemmel gol.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Anıl1903

Chelsea değilde Liverpool sanki kendi evinde oynuyor.

Çevrimdışı Berat

Bu Hazard'ı ne zaman izlesem etkisiz arkadaş.

Oy oy oy ne goldü beeeee :D
Live bu sezon alirmi ligi doye düşünüyorum da zor yav

City götürecek gibi..

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Live bu sezon alirmi ligi doye düşünüyorum da zor yav

City götürecek gibi..
City liverpool oyun olarak epl de 1 tık yukarıda diğer takımlara göre ama erken şimdilik ocakta görürüz ak koyun kara koyunu :D

Çevrimdışı Mahmut

Ahanda Sosa çıktı dk. 56 da, bizden ayrılanlar daha iflah olmadı.
Gomez,Sosa,Töre, İsmail. İsmail dışında keşke hepsi iyi oynasalar tabii de oyuncu büyüten bir sistem takımıyız bunu görmek açısından sevindim.

Çevrimdışı Anıl1903

Geçen hafta Manchester derbisi,bu hafta da şimdilik Chelsea-Liverpool maçı seyir zevki üst düzey.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:D Aynı tepkiyi vermişiz

Tam oy oyluk gol ama :icool:

Ben çok kullanırım Ekmek Teknesi'nin Kirli'si misali :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

Chelsea attı.Gol Diego Costa.Durum Chelsea 1-2 Liverpool.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2016, 23:22:13 Anıl1903 ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı sertann

Ptt 1.lig yayını hala yok mu tvde

Çevrimdışı ekrembaser

Bu sosa nın kasım ayında adı fenerle geçmeye başlar yıllık 3 milyon Euro'ya fenere gelir devre arası

Çevrimdışı mellfred

Şu bizim şarkıları besteleri onaylatmak lazım noterden söyleyenden de telif istemek şart

Çevrimdışı onder23

Şu fb tv nin zorya maçı gol sevinci nedir öyle ya. Geçen sene bunlar değil miydi Allah bize beraberliğe sevinmeyi göstermesin falan diyen

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Bu sosa nın kasım ayında adı fenerle geçmeye başlar yıllık 3 milyon Euro'ya fenere gelir devre arası

Tolga'nın dediği gibi Arjantin'e dönecem ayakları yapacak.

Etiketler: