Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32900 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı atalay

Sampaoli'nin hücum felsefesi içindeki savunma anlayışı...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Guardiola zor verir şampiyonluğu.

Çevrimdışı KarTALiSCA

Bilic haftaya da Southampton'a kaybeder kendi sahasında. Sonrada kovulur  :super:

Bu arada merhaba

Çevrimdışı Anıl1903

Bayern Münih-Ingolstadt maçını izliyorumda çimler dikkatimi çekti berbat olmuş.

Çevrimdışı Anıl1903

City 3.golü attı.İkinci yarıya hızlı başladılar.Gol Sterling.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Leipzig Hamburg'a deplasmanda 4 atmış
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

City 4 oldu.Gol İlkay Gündoğan.İlk lig maçında golünü atmış oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alanya ilçe merkeziyle Oba Stadı'nın arası bu kadar.

Biraz daha zorlasalar Karaman'a yapacaklarmış. Yazın bazı yerliler yaylalara giderler onlar yaptı bi ara heralde stadı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Anıl1903

O nasıl kırmızı lan :D
Bizim ligde sarı bile vermezler bu pozisyona,Nolito durup dururken atıldı.

Çevrimdışı Anıl1903

Manchester City,Bournemouth'u 4-0 yendi.City böylelikle ligde 5'te 5 yapmış oldu.

Çevrimdışı Anıl1903

B.Dortmund,Darmstadt'ı 6-0 yenmiş.Son golü Emre Mor atmış.

Çevrimdışı Savaş

Bu ts'yi anlayamıyorum abi ben. Her sene ama istisnasız her sene 10-15 transfer yapıyorlar ve bir sonraki sene aldıklarının alayını gönderip bir 10-15 transfer daha yapıyorlar.

Aldıkları yabancılara bakıyorum hepsi vasat. Lan 10 tane vasat adam alacağına her sene 3 tane kaliteli adam al ya. Castillo suk muk bu ne böyle? Ulan çekik gözlü adamın bizim memlekette iş yaptığı nerde görülmüş.

Bir de 4. Büyük diyorlar. Her sene 8. 9. olan 4. büyük mü olur arkadaş. Sıradan anadolu takımı bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ts'yi anlayamıyorum abi ben. Her sene ama istisnasız her sene 10-15 transfer yapıyorlar ve bir sonraki sene aldıklarının alayını gönderip bir 10-15 transfer daha yapıyorlar.

Aldıkları yabancılara bakıyorum hepsi vasat. Lan 10 tane vasat adam alacağına her sene 3 tane kaliteli adam al ya. Castillo suk muk bu ne böyle? Ulan çekik gözlü adamın bizim memlekette iş yaptığı nerde görülmüş.

Bir de 4. Büyük diyorlar. Her sene 8. 9. olan 4. büyük mü olur arkadaş. Sıradan anadolu takımı bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla düzelme olmazsa yavaştan oraya doğru gidiyolar..

Çevrimdışı onder23

Trabzon kümeye gidiyor efendim durduramıyoruz  :D

Çevrimdışı tangaz

spikerler hakkaten çok komik n'doye ismini  damdoy die telaffuz ediyor ısrarla  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

3 oldu :D

2-0 süründürür 3-0 öldürürmüş  :bandit:
bu söz 2 maçlı eleminasyonlar da ilk maç skoru için söylenir ama günün anlam ve önemi ile örtüşünce şeyettim  :D

Çevrimdışı OrhanAker

2-0 süründürür 3-0 öldürürmüş  :bandit:
bu söz 2 maçlı eleminasyonlar da ilk maç skoru için söylenir ama günün anlam ve önemi ile örtüşünce şeyettim  :D
Haklısın abi :D

Çevrimdışı KarTALiSCA

Fenerbahçe ile Trabzonspor taraftarlar kendilerini yukarıda görmek için puan cetveline ters çevirip bakıyorlarmış  :biggrinking:

Çevrimdışı sertann

Trabzonun kadrosu o kadar kötü değil ilk 5'e girmeleri lazım.Sıkıntı kimsenin laf kondurmadığı takoz Ersun'da.Bu arada seneye yine dağılırlarsa Castilloya çökebiliriz

Etiketler: