Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32988 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

Sanmam abi. Talisca 30 metreden 130 km/h ile vursa Eren'in golünün yanında basit görünür. Hem estetik açıdan, hem de zorluk açısından üst seviye bir gol. Talisca Rivaldo gibi bir röveşata golü atarsa tartışılmaz tabi  :evillol:

atsın canım oda tırışka değil talişka sonuçta  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Van Persie'nin durumunu açıklayabilecek bir doktor yok heralde, adam 2 yıldır kesintisiz idman kaçırıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Van Persie'nin durumunu açıklayabilecek bir doktor yok heralde, adam 2 yıldır kesintisiz idman kaçırıyor.
Durumunu doktor degil de ekonomist aciklayabilir

Çevrimdışı Tolga

Adam kronik sakat iyi itelediler Fb'ye :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

bugün şöyle bir haber okudum sürekli salonda güç antrenmanı yapıyormuş. mesela A adelesini toparlamak için zorlarken B atıyormuş, Byi toparlarken C, sonra DEFGHIJKLMNOPRSTUVYZ die gidiyormuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Durumunu doktor degil de ekonomist aciklayabilir

Abi telefon elde resmi küçültmeye devam ediyorum  :upto:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Abi telefon elde resmi küçültmeye devam ediyorum  :upto:
Herif cok az gozuktu ben numarami yapiyorum devamli, bir pzosiyonda sektirdi dopi, olacak bu is

Çevrimdışı tangaz

nasri sakat mı neden oynamıyor sevillada bu arada sevilla 9 kişilik rakibini yenememiş beter olsun monchi ve saz arkadaşları :D
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2016, 21:36:07 tangaz ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

İyiki biz almamışız

Sasi bence bu rvp, yakismazdi bizim formaya
Hic sevmedigim futbolcu tipi zaten hollandalilari da sevmem. Ismailden beter ederdik biz bunu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ulaaa diallo da mi sakatlandi, yoh artik bu gara buyu harbiden ters depiir

Çevrimdışı Berat

LickTv spikerleri gol sevincinde yine çılgınlar gibi bağırmışlar galiba okuduğum tepkiler baya fazla.

Çevrimdışı mylife1903

LickTv spikerleri gol sevincinde yine çılgınlar gibi bağırmışlar galiba okuduğum tepkiler baya fazla.
Oz cocugu atsa o golu o kadar bagirmaz

Çevrimdışı 'TaNeR'

Riekerink'i görünce aklıma hep Disney'in ''A Christmas Carol'' daki moruk geliyor  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulaaa diallo da mi sakatlandi, yoh artik bu gara buyu harbiden ters depiir
Muslera sürpriz bir gol yiyebilir abi daha maç bitmedi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu spiker bayağı kötü ses tonunu hiç sevmiyorum bu adamın müjdat adı galiba

Çevrimiçi Mehmet57

iyimiydi Mehmet nasıl city seneye alır mı kadroya

Ihaenacho ile zor, ama seneye kesin PSV veya Ajax'da.

5 gole ulasti, bunu da az sure icinde atti. Daha 19 yasinda.

Gosterdikleri ile goz kamastiriyor. Ibra vari bir oyun yapisi var. Guclu, hizli, teknik ve bugun yine mukemmel yazdi 25 metreden.

Çevrimdışı Berat

Bu spiker bayağı kötü ses tonunu hiç sevmiyorum bu adamın müjdat adı galiba

Ben spikersiz izliyorum abi en güzeli tavsiye ederim.

Çevrimdışı tangaz

brumaya kırmızı çıkması gereken pozisyonda sarı çıkmış 5 kişi itiraz ediyorlar

Çevrimdışı sertann

Rize çok kötü biraz becerebilseler atarlardı çoktan

Çevrimdışı Berat

Rize 3 pas üst üste yapamıyor, acınası.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

brumaya kırmızı çıkması gereken pozisyonda sarı çıkmış 5 kişi itiraz ediyorlar
Itirazdan 2.sarı bile olabilirdi abi brumayı beğeniyor musun

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rize 3 pas üst üste yapamıyor, acınası.
heyecan falanda degil yetenekli oyuncu yok takimda..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: