Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29297 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Ts, Onazi ile anlaşmış yine bizim alabileceğimiz oyunculardan biriydi.

Atiba'nın alternatifi yok takımda ne yapacağız merak ediyorum.
Dua edecegiz, baska yolu yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ts, Onazi ile anlaşmış yine bizim alabileceğimiz oyunculardan biriydi.

Atiba'nın alternatifi yok takımda ne yapacağız merak ediyorum.
Başkan elimizde Veli var iyileşecek diyecek. Sezon sonu gelecek. Biz yine Atiba sakatlanmasın kart görmesin diye dua edeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Başkan elimizde Veli var iyileşecek diyecek. Sezon sonu gelecek. Biz yine Atiba sakatlanmasın kart görmesin diye dua edeceğiz.
Zaten orta saha transferi beklentim yok ama devre arası aramaya başlayacağımızdan eminim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

M.City, 43 m euro'ya Leroy Sane'yi almış.

Çevrimdışı Çağatay

Zaten orta saha transferi beklentim yok ama devre arası aramaya başlayacağımızdan eminim.

en azından sözleşmesi biten adamlar vardı birini alabilirdik
atiba bu sene de yalnız kalacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Sevilla, Monchi liderliğinde 'scouting' dersi veriyor. Tek mevki için 200-300 oyuncu arası filtreleme, 700'den fazla scout ile geniş bi' tarama yapıyorlar. Yıllardır transfer başarıları zaten ortada.

Bu sezon ise sadece Krychowiak + Gameiro satışından 65 M € kasaya koydular. Bu oyuncuları 13 M € bedelle ile kadroya katmışlardı. Gelen parayla Vazquez + Ganso + Vietto (K) + Correa + Yedder + Sarabia + Kranevitter (K) + Kiyotake gibi isimleri transfer ettiler. Müthiş iş.

bu 2 oyuncu biz de harikalar yaratsaydı ve biz satışa sunsaydık en fazla 15'er milyon teklif alırdık. maalesef bizim pazar çok ucuz...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

dün bir inceleme vardı leiva, topal, atiba, melo arasında yapılan leiva hepsini tabir yerinde ise her parametrede donunda sallıyordu. cincon alabilirse iyi transfer olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Piyasada bir sürü oyuncu vardı alınabilecek hala da var ama planlama da orta saha düşünülmüyor anladığım kadarıyla.

Çevrimdışı mylife1903

Bu gsnin biti kanlandi herhalde. Linnes, eren falan sonra leiva bizimi boceklemisler nedir anlamiyorum

Çevrimdışı Çağatay

dün bir inceleme vardı leiva, topal, atiba, melo arasında yapılan leiva hepsini tabir yerinde ise her parametrede donunda sallıyordu. cincon alabilirse iyi transfer olacak...
Piyasada bir sürü oyuncu vardı alınabilecek hala da var ama planlama da orta saha düşünülmüyor anladığım kadarıyla.

Transferlerde multitasking özelliğimiz olmadığı için her defasında sadece bir oyuncu ile ilgilenebiliyoruz sanırım
Ondan dolayı zaten orta sahadan önce defans ve forvet düşünüldüğü için alınmayacak
gs nin de almasını hiç istemem açıkçası leiva yı
aslında adamın kulağına su mu kaçırsak acaba
bunlar senin paranı vermez fukara olursun buralarda diye :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Transferlerde multitasking özelliğimiz olmadığı için her defasında sadece bir oyuncu ile ilgilenebiliyoruz sanırım
Ondan dolayı zaten orta sahadan önce defans ve forvet düşünüldüğü için alınmayacak
gs nin de almasını hiç istemem açıkçası leiva yı
aslında adamın kulağına su mu kaçırsak acaba
bunlar senin paranı vermez fukara olursun buralarda diye :D

gavurlar değil parasını dursun özbekin dötündeki donu bile alırlar  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galatasaray'ın 200 milyon tl ye yaklaşan vergi borçlarının Maliye ile yapılan uzlaşı sonucu 19.931.688 tl olarak açıklandı.

Bu haber doğru mu ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'ın 200 milyon tl ye yaklaşan vergi borçlarının Maliye ile yapılan uzlaşı sonucu 19.931.688 tl olarak açıklandı.

Bu haber doğru mu ?

doğru hatta 72 aya kadar vadelendiriliyormuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğru hatta 72 aya kadar vadelendiriliyormuş
Bak Trabzon da yapmış.

Trabzonspor 72 milyon tl lik vergi borcu kamu ile uzlaşmaya gidilerek 11 milyon tl ye indirdi.

Bizim borcumuz yoktur kesin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Bu trabzon parayi nereden buluyor? FFP anlasmasi yok mu ikidebir adam aliyorlar?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Vergi borcuna mahsuben gs paralari basiyor gAliba.
Yersen

Tsnin iyi kadrosu oldu cok mac kazanirlar ha sampiyon daha olamazlar, ts sampiyon olursa indirimli saatte ilk ickiler benden

Çevrimdışı melyet

bizim vergi borcumuz ne kadar bilen birileri vardır ..yüzde kaç indirim getiriyorlar..bilgisi olan cevap verirse memnun olurum..saygılar
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı mylife1903

bizim vergi borcumuz ne kadar bilen birileri vardır ..yüzde kaç indirim getiriyorlar..bilgisi olan cevap verirse memnun olurum..saygılar
Bunlarinkilerdem azdir. En cok fbnin vergi borcunu merak ediyorum. Aziz hep salliyordu

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dante, Wolfsburg da kalmış.
Sevmiyordum zaten iyi oldu gomez gelecek mi en önemlisi o

Çevrimdışı tangaz

bu vergi borçlarının gördüğüm kadarıyla %90ı siliniyor. bu bence yanlış mantık. de ki herkesten 50 milyon siliyorum ok ama yüzdelik indirim yanlış bence. şimdi çincondan 180 milyon sildiler ts.den 64 milyon kazanan hep yüksek vergi borcu olan cincon oluyor. farkındaysanız ne zaman bu cincon batıyor devlet el atıyor serdar bilgili zamanı renklilerin yüz küsür vergi borcu silindi bizim 4,5 silindi çünkü yoktu borcumuz. dötleri fena sıkışmıştı cinconun stadı yoktu olimpiyatta kepaze oluyorlardı samiyen yıkıldı yıkılacaktı devlet gitti heriflere stad yaptı ceplerinden 5 kuruş çıkmadı deli gibi hazır paraya kondular localar biletler falan derken herifler avrupanın en çok yıllık geliri olan 16.kulübü seviyesine kadar çıktılar. sözün özü; derin devlet bu sarı kedicikler...

Çevrimdışı tangaz

bu cincon fetörist die şabanı afaroz ediyormuş. ee peki fetörizmle kazandıkları son 10 şampiyonluğu da iade ediyorlar mı???

Çevrimdışı worns

Ousmane Viera Adanaspor'la imzalamış. Anadolu takımları için iyi stoper. Bununla birlikte Adana hala transfer meselesinde yeterli ilerlemeyi kaydedemedi ve küme düşmenin adayları arasındalar şimdiden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ousmane Viera Adanaspor'la imzalamış. Anadolu takımları için iyi stoper. Bununla birlikte Adana hala transfer meselesinde yeterli ilerlemeyi kaydedemedi ve küme düşmenin adayları arasındalar şimdiden.
Engin İpekoğlu na güveniyor taraftar geçen yılki peri masalından dolayı. Ligde kalacaklarını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: