Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27956 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Maalesef abi , maalesef.
Birak @TWSS (Hakaret Yasak)₅ insan parali olursa, zengin (Hakaret Yasak)₅, basarili olursa, basarili (Hakaret Yasak)₅ (Hakaret Yasak)₅ bir sifat degildir onlar icin karakterdir. (Hakaret Yasak)₅ olduktan sonra istersen sampiyonlar ligini kazan, kupali (Hakaret Yasak)₅ olursun. Muhim olan iki uc basari icin serefini, haysiyetini satmamaktir.
Ha bunlar vefa gibi bizim turkiyede unutulmjs degerlerdir ama az kaldi 3-4 sene daha bunlari hibrit cim bicme makinesi ile bicip, hibrit cim dikme makinesiyle diktik mi biraz gundeme gelmeye baslar bu degerler. Seref ve haysiyet tekrar moda olacak
Besiktasin basarisi turk futbolunda abse drenajidir, pislikleri disari atmaya baslariz, anadolu takimlari palazlanir, besiktas sampiyon olabiliyorsa bu ulkede biz de olabiliriz demelidir duzgun bir anadolu takimi. Biz onlara da yol aciyoruz. Ts akillansa biraz, bize yanasir ve bu iki sari cicisi izole ederiz, onlar dunyanin ensperstrmkinstronik derbisini oynasinlar, gazlarini biraksinlar, futbol ve mucadele artik bizden sorulur. Ulan @Necmi abi zehirledi beni, ayni onun gibi yazdim.

Çevrimiçi Necmi

Birak @TWSS (Küfür Yasak) insan parali olursa, zengin (Hakaret Yasak)₅, basarili olursa, basarili (Hakaret Yasak)₅ (Hakaret Yasak)₅ bir sifat degildir onlar icin karakterdir. (Küfür Yasak) olduktan sonra istersen sampiyonlar ligini kazan, kupali (Küfür Yasak) olursun. Muhim olan iki uc basari icin serefini, haysiyetini satmamaktir.
Ha bunlar vefa gibi bizim turkiyede unutulmjs degerlerdir ama az kaldi 3-4 sene daha bunlari hibrit cim bicme makinesi ile bicip, hibrit cim dikme makinesiyle diktik mi biraz gundeme gelmeye baslar bu degerler. Seref ve haysiyet tekrar moda olacak
Besiktasin basarisi turk futbolunda abse drenajidir, pislikleri disari atmaya baslariz, anadolu takimlari palazlanir, besiktas sampiyon olabiliyorsa bu ulkede biz de olabiliriz demelidir duzgun bir anadolu takimi. Biz onlara da yol aciyoruz. Ts akillansa biraz, bize yanasir ve bu iki sari cicisi izole ederiz, onlar dunyanin ensperstrmkinstronik derbisini oynasinlar, gazlarini biraksinlar, futbol ve mucadele artik bizden sorulur. Ulan @Necmi abi zehirledi beni, ayni onun gibi yazdim.

:nerd:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Ayni senin gibi derken diger rakipleri abi kucumseyerek yazdim, o yuzden hani tokatlar geceriz gibisinden, okuz oldugumdan iyi anlatamadim tabii

Çevrimdışı mertnet

Bursa Cucakı satmak istiyormus

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Paraları yok. Normal.
Ayrıca nasıl paralarının olmadığını da anlamıyorum. Geçen sene öküz gibi satış yaptılar.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 21:12:12 mylife1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahçe, Roman Neustadter ile anlaşma sağlamak üzere.
(NTV Spor)

Çevrimdışı Arena_

Fenerbahçe, Roman Neustadter ile anlaşma sağlamak üzere.
(NTV Spor)

NTV Spor van der wiel içinde aynı şeyleri söyledi ama Egemen Korkmaz sesleri yükseliyor. Çarşı'dan aldım misali.

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Aziz Kap'a bildirildi.Galatasaay soyulmaya devam ediyor.

Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle 2016-2017 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2016-2017 sezonu için  : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti 

2017-2018 sezonu için  : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için  : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için  : net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15.000 EUR (onbeşbin Euro) ve her beraberlik için 5.000 EUR (Beşbin Euro) prim; takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Çevrimdışı tangaz

habere gel; fener giden futbolculardan tam 17,5 milyon kara geçmiş   :nerd: giden 9 futbolcunun maaşı bu kadarmış diego da giderse kar 21 mio olacakmış  :lol: ulan bu kadarda yalanmazki, adamlar dünya bonservislerle geldi (topuz, meirelles, alves,kadlec,kesimal....) soktu çıkardı gitti ve bunun adı karmış... şimdi gene böyle karlı 8-9 transfer bekliyorum fenerciğimden  :money:
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 12:36:03 Tolga ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TANERCAN

habere gel; fener giden futbolculardan tam 17,5 milyon kara geçmiş   :nerd: giden 9 futbolcunun maaşı bu kadarmış diego da giderse kar 21 mio olacakmış  ulan bu kadarda yalanmazki, adamlar dünya bonservislerle geldi (topuz, meirelles, alves,kadlec,kesimal....) soktu çıkardı gitti ve bunun adı karmış... şimdi gene böyle karlı 8-9 transfer bekliyorum fenerciğimden  :money:
Wiel 2.5 maaş 2 imza parasına gelirse eğer yazık olur..

Şöyle 3.5 maaş 4 imza verirlerse güzel transfer olur. 4 yıllık anlaşma

14m maaş 4 imza 17m Euro girse keşke.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 12:48:16 TANERCAN ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wiel 2.5 maaş 2 imza parasına gelirse eğer yazık olur..

Şöyle 3.5 maaş 4 imza verirlerse güzel transfer olur. 4 yıllık anlaşma

14m maaş 4 imza 17m Euro girse keşke.
Aynen o fiyata gelmez gelirse müthiş transfer olur

Çevrimdışı TANERCAN

Emrah Bassan transfermarkt değer 4.6m Euro

Gs anlamış... 23 yaşında

Sizce parlamaz miydi bizde?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Kerimin yeteneksiz versiyonu

Çevrimiçi COB

Bu gese harbi akillanmaz ha.

Serdar Azize yillik 2 milyon euro?  Emrah Başsan ve Rodallega'yi da istiyorlarsa kadro gene kalitesiz olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

habere gel; fener giden futbolculardan tam 17,5 milyon kara geçmiş   :nerd: giden 9 futbolcunun maaşı bu kadarmış diego da giderse kar 21 mio olacakmış  ulan bu kadarda yalanmazki, adamlar dünya bonservislerle geldi (topuz, meirelles, alves,kadlec,kesimal....) soktu çıkardı gitti ve bunun adı karmış... şimdi gene böyle karlı 8-9 transfer bekliyorum fenerciğimden  :money:
Tek stoperle mi oynayacaklarmış :kop: Plansızlık dan kazığa oturdular :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu gese harbi akillanmaz ha.

Serdar Azize yillik 2 milyon euro?  Emrah Başsan ve Rodallega'yi da istiyorlarsa kadro gene kalitesiz olacak.
Daha beter olsunlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pereira'dan Ozan Tufan yorumu: "Dünya futbolu çok yakında Yaya Toure çapında bir ön liberoyla tanışacak"

Çevrimdışı Arena_

Akşam akşam töbe  :kop: :kop: :kop:

Mirror'a göre ''Yeni Yaya Toure'' olarak lanse edilen Ozan Tufan'ı Manchester United, Everton, Sunderland ve Southampton takibe aldı.

Çevrimdışı mylife1903

Mirror'a göre ''Yeni Yaya Toure'' olarak lanse edilen Ozan Tufan'ı Manchester United, Everton, Sunderland ve Southampton takibe aldı.
Allalal bizde bir gariplik var herhalde. Ismail zu arsenal, ozan zu united falan noluyoruz

Çevrimdışı Arena_

Allalal bizde bir gariplik var herhalde. Ismail zu arsenal, ozan zu united falan noluyoruz

Yeni Yaya Toure Ozan Tufan  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Bishamon

Henrikh Mkhitaryan zu Man United.

Etiketler: