Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27986 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı TANERCAN

PSG 35 lik Maxwell ile sözleşme yeniledi..

Ama fenerlilere Gore dünyanın en iyi sağ beki olan Wiel le yenilemedi. Psg gibi şampiyonluk yarisinda rakibi olmayan bir takımda bile kalamiyorsa demek ki öyle ahım şahım bir numarası yok . Çünkü sen bir kanadında 35 yaşındaki adamı oynatip diger kanadında 28 lik adamı oynatmiyorsan demek o adam da sorun var. :)

Yazık şu renklilere..

1 ay evvel Gökhan gönül için ölenler şimdi adama yaşlı bitik diyor:D

Fransızlar serdar aziz de Beşiktaşa çalım attık diyor.

:D

Hiç mi aklı başında renkli yok şu dünyada yoksa klavyesini alan mi böyle mallaşıyor

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 03:37:23 TANERCAN ]

Çevrimdışı tangaz

gs adanasporu yenince serdar azize aferin çocuğum al sana 45 milyar diyecekmiş, herifler mesela kasım ayındaki 4 maç da adana kayseri alanya rize ile oynasa 4ünü de kazanabilir mi? evet, gayet rahat hemde. işte o kasım ayında serdar azizin aylık bonusları ( bakın maaşı demiyorum bonusları) 180 milyar eski türkiye lirası...

bu 4 takımla berabere kalınca da mansiyon ödülü olarak maç başı 15 miyar alacakmış 4 beraberlik al 60 milyar kazan. 4 beraberliğe asgari ücretlinin tam 4 yıllık maaşı. ne güzel hayat...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Arena_

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 12:42:08 Arena ]

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Bishamon

Hucum hattina bak

Martial-Zlatan-Mkhi

Keske Rooneyi orta sahaya monte etmeyi birakip oraya da duzgun bir adam alsalar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı TANERCAN

Hucum hattina bak

Martial-Zlatan-Mkhi

Keske Rooneyi orta sahaya monte etmeyi birakip oraya da duzgun bir adam alsalar

İlk 3 e girer ManU en fazla

Şampiyon Chelsea
İkinci M.City
Üçüncü Liverpool yada ManU

Çevrimdışı Bishamon

İlk 3 e girer ManU en fazla

Şampiyon Chelsea
İkinci M.City
Üçüncü Liverpool yada ManU

Arsenal Chelsea Spurs...

Çevrimdışı mylife1903

Kimsenin kalbini kirmak istemem ama ben utdin bir daha dikis tutacagini sanmiyorum. Son 20 sene basarili olmus, atlama yapmis bir takimdir bana cok gsyi hatirlatir. Yakinda liverpulun yukseliis baslar tekrardan. Utd daha biraz dinlensin hele.
Cok basarilarin ardindan simdi o ekmegi yiyorlar, tam zamaninda basarili oldular hem para hem prestij kazandilar.
Simdi yasi buyuk abilerimizden dinlemek lazim
@sozkul  @Necmi @Hasan Tahsin abilerimiz unitedi buyuk takim olarak bile kabul etmezler, onlar icin varsa yoksa liverpooldur bence.

Simdi yd zamanlarimizimyasayacak utd. Para sacacaklar janjanli hoca kimil kimil transferler falan, azalarak batacaklardir, bence

Çevrimdışı TANERCAN

Arsenal Chelsea Spurs...

Arsenal loser maalesef... Leicester olur yine ama arsenal zor..

Çevrimdışı mylife1903

Arsenal loser maalesef... Leicester olur yine ama arsenal zor..
Elin ranierisi sampiyon oldu bagirta bagirta ben coktam kovmustum o fransizi adini anmak istemiyorum, baskan olsam herifi sokaklarda kovalardim odunla.
Spurs olabilir artik. Chelsea de guclu. City var, toreli west ham

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Luis Nani ZU Valencia 8.5 milyon €..

Sözleşmesindeki serbest kalma bedelini odemeyi kabul etmis Valencia
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Luis Nani ZU Valencia 8.5 milyon €..

Sözleşmesindeki serbest kalma bedelini odemeyi kabul etmis Valencia

Piyası Nani yaptı iyi mi.

Çevrimdışı mylife1903

Yapma bunu valencia yapma bunu. En kil oldugum topculardan birisi valenciada yanina roben,gotse,jiru falan da alin tam olsun. Bu yapilirmi bana be

Çevrimdışı TANERCAN

Yapma bunu valencia yapma bunu. En kil oldugum topculardan birisi valenciada yanina roben,gotse,jiru falan da alin tam olsun. Bu yapilirmi bana be
Jiru yu muhtemelen tanıyorum ama öyle yazınca cikaramadim. :) kim bu

Tamam buldum oliver Giroud

Çevrimdışı Ergin1903

Maalesef 8.5 m € kazandi fener. Hiç iyi olmadi bu.

Çevrimdışı TANERCAN

Maalesef 8.5 m € kazandi fener. Hiç iyi olmadi bu.

6-7 bonservis yıllık ta 5 m verdiler

11-12m verdiler bir sene de 3-4m zarardalar.

Çevrimdışı Ergin1903

6-7 bonservis yıllık ta 5 m verdiler

11-12m verdiler bir sene de 3-4m zarardalar.

Oyuncu satmadan transfer yapamayacaklari için Gelen o parayla transfer yapacaklar. O açıdan iyi olmadi.

Çevrimdışı atalay

Nani'nin onca ekonomik maliyetine rağmen sözleşmesine 8,5 M € karşılığında serbest kalır maddesini koydurtuyorsanız kağıt üzerinde yanlış bir transfer hamlesi yapmışsınız demektir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende istemiyorum bu adamı başka adam kalmadı sanki

Çevrimdışı Tolga

Nani'nin Valencia'ya satıldığı haberinin kaynağı nedir ben hiçbir yerde göremedim de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nani'nin Valencia'ya satıldığı haberinin kaynağı nedir ben hiçbir yerde göremedim de.
Dha

Çevrimdışı Tolga

Dha

Satıldıysa Fb'nin kar ettiğini söyleyemeyiz. Zaten bu paralara yakın bir bedelle transfer etmişlerdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: