Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27987 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Satıldıysa Fb'nin kar ettiğini söyleyemeyiz. Zaten bu paralara yakın bir bedelle transfer etmişlerdi.
Bence de 8.5 fesih bedeli az olmuş

Çevrimdışı Tolga

Bence de 8.5 fesih bedeli az olmuş

Galiba 8.5 m euro'luk opsiyon 30 Haziran'a kadar geçerliymiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Kar etmesi degil, bonservis verecekler simdi. Neyse gidip mal mal adamlari toplasinlar simdi, benim raketciye bulasmasinlarda kimi istiyorlarsa alsinlar. Cok uzun geceler bekliyor fb taraftarini. Bunlarin programi nedir, ilk mac ne zaman.
Hep biz tatil yapamazdik, saftimizmkaydi eleme oynamaktan, takimin duzeni bozuldu hep simdi onlar dusunsun

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Fb 8.5 m euro ile de öyle kaliteli transferler yapabilecek meziyette bir kulüp değil.

Alışmışlar paraları savurup transfer yapmaya o yüzden ellerindeki az parayla fazla güçlenemezler.

Fb'nin yapması gereken transferler ; Sağ bek, sol bek, en az 2 stoper en az 1 orta saha, 2 tane kanat, 10 numara ve forvet

Bunların hepsini ellerinde bütçeyle yapamazlar. Hoş ellerinde bütçe varken de neler yaptıklarını gördük o ayrı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayrıca Fb 8.5 m euro ile de öyle kaliteli transferler yapabilecek meziyette bir kulüp değil.

Alışmışlar paraları savurup transfer yapmaya o yüzden ellerindeki az parayla fazla güçlenemezler.

Fb'nin yapması gereken transferler ; Sağ bek, sol bek, en az 2 stoper en az 1 orta saha, 2 tane kanat, 10 numara ve forvet

Bunların hepsini ellerinde bütçeyle yapamazlar. Hoş ellerinde bütçe varken de neler yaptıklarını gördük o ayrı :D
Vitor olduğu sürece bir
Şey olmaz fenerden nani tek başına çok maç
Aldı gitmesi iyi oldu

Çevrimdışı OrhanAker

Nani'nin onca ekonomik maliyetine rağmen sözleşmesine 8,5 M € karşılığında serbest kalır maddesini koydurtuyorsanız kağıt üzerinde yanlış bir transfer hamlesi yapmışsınız demektir.
Amorti edemedi zarar ettiler :D

Çevrimdışı tangaz

beyler kendinizi kandırıp züğürt tesellisi yapmayın adamlar 6 ya aldılar 8,5e sattılar hane de +2,5 yazıyor üstelik de transfer bütçesi yarattılar. bu bir başarıdır. adam şunu da yapabilirdi fenere ffp var maaşım sizin ffp antlaşmasını zorluyor verin 6 ya aradaki parayı ben kendim alıcam şimdi vermezseniz gitmem opsiyon 1 temmuzda bitmiş olacak o zaman da kazanacağınız bonservis 5, karar sizin diyebilirdi.

nihayetinde +2,5 kar ve 8,5 bonservis bütçesi ligde  tek başına kazandırdığı 5-6 maçdan gelen 8 trilyon ve ismi ile satılan kombinelerde çabası.

büyük resme bakın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

beyler kendinizi kandırıp züğürt tesellisi yapmayın adamlar 6 ya aldılar 8,5e sattılar hane de +2,5 yazıyor üstelik de transfer bütçesi yarattılar. bu bir başarıdır. adam şunu da yapabilirdi fenere ffp var maaşım sizin ffp antlaşmasını zorluyor verin 6 ya aradaki parayı ben kendim alıcam şimdi vermezseniz gitmem opsiyon 1 temmuzda bitmiş olacak o zaman da kazanacağınız bonservis 5, karar sizin diyebilirdi.

nihayetinde +2,5 kar ve 8,5 bonservis bütçesi ligde  tek başına kazandırdığı 5-6 maçdan gelen 8 trilyon ve ismi ile satılan kombinelerde çabası.

Bir senelik maliyeti 12 13 milyon € oldu abi.
Daha borcu bitmemiştir bence :D

Çevrimdışı atalay

Amorti edemedi zarar ettiler :D

Burada bonservis ve maaşı, satış ücreti ile kıyaslamam. Nani'nin maliyetini elbette çıkarmışlardır. Sıkıntı maliyetinden çok daha azına satış opsiyonu koydurmaları.

Çevrimdışı OrhanAker

Burada bonservis ve maaşı, satış ücreti ile kıyaslamam. Nani'nin maliyetini elbette çıkarmışlardır. Sıkıntı maliyetinden çok daha azına satış opsiyonu koydurmaları.
Mejaneri mendezmiydi :D

Çevrimdışı tangaz

naniye daha fazlasını yazdıramazdınız. şöyle düşünün sen nanisin tr.ye gidiyorsun ve ortamı sevmezsen ayrılmak isteyeceksin bunları düşünerek bir kontrat yapıyorsun opsiyon 15 yazılsa sana kimsenin bu parayı vermeyeceğini bilirsin ve çıkmazda bulursun kendini. opsiyon 6 desen takım kabul etmez bir hesap yaparsın menajerinle ve oraya yazılabilecek rakamın 7-9 arası olabileceğini planlarsın pazarlığa başlarsın ve bir rakam ortaya çıkar emin olun süreç böyle olmuştur geçen sene kontrat yapılırken...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TANERCAN

Nani ve Rvp dışında para edecekler adamları yok kjaer hariç. Onu da satmazlar zaten. Rvp çine gitmesse zaten zor transfer yaparlar..

Çevrimdışı tangaz

Nani ve Rvp dışında para edecekler adamları yok kjaer hariç. Onu da satmazlar zaten. Rvp çine gitmesse zaten zor transfer yaparlar..

stoch zu araplar = 8 mio

Çevrimdışı TANERCAN

stoch zu araplar = 8 mio
İsme para veriyorlar Araplar Çinliler falan. Stoch a vermezler bence

Çevrimdışı Bishamon

gs ile adı anılan Dembele Celtic'e imza attı

Çevrimdışı Çağatay

bakalım fb taraftarı "goodbye to nani" diye pankart açacak mı  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı murat baltacı

Maalesef 8.5 m € kazandi fener. Hiç iyi olmadi bu.

Hiç bişey olmaz zaten 4 milyon atıfa vercekler,6 milyon civarınada skrteli alır bunlar 3-4 milyonda maaş verir eksiye düşerler daha wiel imza parası var diğer bölgelere takviyeler var hangi parayla yapacaklar o çok güvendikleri kombine ve fenerium gelirleride eskisi gibi olmayacak bu gidişle bitecek fener.

nanide bireysel olarak çok maç aldı atıf falan şampiyonluğa götüremez feneri,skrtelde bomba bi oyuncu maliyetide yüksek tam fenerlik,van persie çinden katardan falan uçuk bi teklif gelmezse hiçbişey yapamaz fener önemli olan bizim beklenen kalitede takviyeleri yapabilmemiz yaparsak kimse duramaz önümüzde.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2016, 04:58:33 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Berat

İyi nefesin yetti :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapma bunu valencia yapma bunu. En kil oldugum topculardan birisi valenciada yanina roben,gotse,jiru falan da alin tam olsun. Bu yapilirmi bana be
Feghulinin yerine aldilar abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TANERCAN

Gs rodriguezi satmış 2.5 a

2.1 gs kaldı.

Serdar azizin bir yıllık parası çıkmış

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Gs rodriguezi satmış 2.5 a

2.1 gs kaldı.

Serdar azizin bir yıllık parası çıkmış

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

600 bin euro'su Real Madrid'e gidiyor.

Çevrimdışı Bishamon

2.1'e sattı. %30u Real Madride gitti

Çevrimdışı cursedofdragon

2.1'e sattı. %30u Real Madride gitti

1.5 milyon € gibi bir para kalıcak gs'ye işte.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1.5 milyon € gibi bir para kalıcak gs'ye işte.
Kalsa nolur serdar azizden dolayı bayağı girdi onlara

Çevrimdışı murat baltacı

Nkoulou lyona 3 milyon imza parasına gitmiş yazık oldu bu adamı alabilirdik teklif yap beklemeye geç mantığı bu tür kaliteli boşta oyuncularda işe yaramıyo aksine ısrarcı olup oyuncuyu istediğini göstermen gerekir. Yönetimi transfer konusunda takdir ediyorum ama her oyuncudada aynı taktik uygulanmaz ufak hesaplar yüzünden şampiyonlar ligine vasat stoperlerle gitmek zorunda kalıcaz nkoulou tam bizlik oyuncuydu içinde bulunduğumuz maddi sıkışıklıkta 3 milyona böyle kaliteli oyuncu fırsattı bizim için geçen  sene fener kajeri 7 milyon bonservisle almasına rağmen 4 milyon senelik ücret veriyo yani kaliteli oyuncuyu getirmek kolay değil senelik 2-2.5 verilirdi.

Şimdi gidip pazdan,gomez gibi iki stoper alsan hem daha fazla maliyet hem kalite eksikliği olacak nkoulou alınmış olsa yanında marceloda oynatılabilirdi ikinci stoper almak için acelemiz olmazdı.
BeŞiKtAşK

Etiketler: