Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anil

Anıtkabir de kullanılan taşın adı nedir?  Bence bizim stada öyle bişey daha çok yakışırdı

Çevrimdışı Efe

eski açıkta işler baya ilerlemiş bi testere kalıbı daha yatırılıyor sanki ama tam emin olamadım yarın bakarız sütunlarda bitmek üzere bu hafta içi sütun işleri bitecek stadta testerelerde bitme noktasına gelecek  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Anıtkabir de kullanılan taşın adı nedir?  Bence bizim stada öyle bişey daha çok yakışırdı

küfeki harika duruyor bundan iyisi olmaz bence yakından görmekle fotolardan görmek arasında dağ kadar fark var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

kesin redline yakın yerde otel tutmuştur atinada kafamı otelin penceresinden çıkarıp nereye baksam sprintiz bardı demi @Necmi abi :evillol:
hayır yenge yanında olmasa bir sonuca varacağım ama yenge olduğuna göre bilmeden kazayla tutmuştur diyelim :D @Oktay

Çevrimdışı Oktay

küfeki harika duruyor bundan iyisi olmaz bence yakından görmekle fotolardan görmek arasında dağ kadar fark var :icool:
bizim nesil beşiktaşlılar belki 80-90 sene sonra , yahu bu stat nasıl yapıldı nasıl inşaa edildi diye merak edecek beşiktaşlılara altın değerinde arşiv bırakıyor .. 80-90 sene sonra bizim çektiğimiz fotoğraflar ve videolar bakıldıkca he hissedecekler acaba :money: :money:

ysariusta

• Ziyaretçi

bizim nesil beşiktaşlılar belki 80-90 sene sonra , yahu bu stat nasıl yapıldı nasıl inşaa edildi diye merak edecek beşiktaşlılara altın değerinde arşiv bırakıyor .. 80-90 sene sonra bizim çektiğimiz fotoğraflar ve videolar bakıldıkca he hissedecekler acaba :money: :money:
ben anlatırım onlara  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Bildiğim kadarıyla traverten kaplı şimdi öyle şeyle mukayese ettinki yorumda yazamıyorum :D :ebebe: :ebebe: :ebebe: @Anıl

Çevrimdışı Oktay

ben anlatırım onlara  :lol: :lol:
Guinness rekorlar kitabına dünyanın en uzun yaşayan türk insanı olarak kayıtlarada geçersin artık :D

Çevrimdışı Anil

Bildiğim kadarıyla traverten kaplı şimdi öyle şeyle mukayese ettinki yorumda yazamıyorum :D :ebebe: :ebebe: :ebebe: @Anıl
Abi taş kalitesini bilmemde elle değince kaygan felan hem temizlemesi kolay olur :dd

Çevrimiçi Necmi

Abi taş kalitesini bilmemde elle değince kaygan felan hem temizlemesi kolay olur :dd
traverten delikli ve yumuşak bir taştır çok yaygındır fiyatıda uygundur dekoratif malzeme olarak çok yaygın kullanılır yanlış bilmiyorsam bizim iç kısımlardada kullanılacak ama dış cephe için tercih edilebilecek bir taş değil bence. dediğin gibi kolay temizlenmez çok yumuşak olduğu için zarar görür temizlemeye harcayacağın parayla taşı yenile daha iyi  :D anıtkabirde bir çok yerde masif kullanılmış güneşin havanın yıpratma etkisi onda süreç içinde tarihi eser havası yaratır ama ben stadımızda sarı bir taş istemezdim şahsen sarıyla bizim ne işimiz olur. bu arada piyasadaki en ucuz mermerdir Türkiyede dağ taş travertendir.

Çevrimdışı Anil

traverten delikli ve yumuşak bir taştır çok yaygındır fiyatıda uygundur dekoratif malzeme olarak çok yaygın kullanılır yanlış bilmiyorsam bizim iç kısımlardada kullanılacak ama dış cephe için tercih edilebilecek bir taş değil bence. dediğin gibi kolay temizlenmez çok yumuşak olduğu için zarar görür temizlemeye harcayacağın parayla taşı yenile daha iyi  :D anıtkabirde bir çok yerde masif kullanılmış güneşin havanın yıpratma etkisi onda süreç içinde tarihi eser havası yaratır ama ben stadımızda sarı bir taş istemezdim şahsen sarıyla bizim ne işimiz olur. bu arada piyasadaki en ucuz mermerdir Türkiyede dağ taş travertendir.
Bence Anıtkabir şuan görünüm olarak çok güzel duruyor. Eğer bizimki ondanda iyi olacaksa düşünemiyorum nasıl bişey olacak.  Işıklandırması da önemli tabi stadın bu görünümde.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar . Benim bir sorum var yav bu turnikeler nerde olucak ? Özellikle numaralı çok dar geliyor . Eğer bu kolonların arasına koyarlarsa görüntü çok bozulmazmı ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar . Benim bir sorum var yav bu turnikeler nerde olucak ? Özellikle numaralı çok dar geliyor . Eğer bu kolonların arasına koyarlarsa görüntü çok bozulmazmı ?
öyle geliyor ama dar değil. şöyle düşün, numaralıda tribünle duvar arasında kamyon girebilecek hatta belki iki kamyon girebilecek kadar yer var. Tribün ondan daha derin bir yer. Hepsine yer var merak etme. Nereye konacak onu bende bilmiyorum. Muhtemelen kolonlardan sonra, tribün altlarında olacak. Bilet gişesi ve turnike kısımları. Birde öyle tek kapıdan girilmeyecek. Çok kapı olacak. Çabuk dolacak çabuk boşaltılacak bir yapı olmak zorunda zaten.

Çevrimdışı ALI RIZA

O zaman geçmişe gidiş ışınlama vs olunca stat yapıldıgında gelirler gaziler büfeye sizlerin yanına gezerler statı korumasız  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Guinness rekorlar kitabına dünyanın en uzun yaşayan türk insanı olarak kayıtlarada geçersin artık :D
en uzun yaşayan insanı olacam @Oktay türk alman vs vs fark etmez. Mezarını sulamaya gelecem her ay.  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Tüm çekilen fotoğraflar videolar haberler müthiş bir kaynakça var. Çok araştırmalarına gerek kalmayacak burayı bulsunlar yeter.

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler güzelcene süzgeçten geçirilik güzel bir kütüphane olarak servis e sunulur resimler... Klübe bile hibe edilir arşivlerinde kalır...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

öyle geliyor ama dar değil. şöyle düşün, numaralıda tribünle duvar arasında kamyon girebilecek hatta belki iki kamyon girebilecek kadar yer var. Tribün ondan daha derin bir yer. Hepsine yer var merak etme. Nereye konacak onu bende bilmiyorum. Muhtemelen kolonlardan sonra, tribün altlarında olacak. Bilet gişesi ve turnike kısımları. Birde öyle tek kapıdan girilmeyecek. Çok kapı olacak. Çabuk dolacak çabuk boşaltılacak bir yapı olmak zorunda zaten.
Bilgi için teşekkürler  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Eskiden ne guzel betonu izlerdık :D :D hey gıdı gunler  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı keremfrat1

Burdayım abi sen nerdesin :D
burdayım :D 2gundur sınav sınav :D bıttı neysekı yarın iş var :) dinlenemedım bu hafta sonu :)

Çevrimdışı Anıl

Eskiden ne guzel betonu izlerdık :D :D hey gıdı gunler  :lol:
Beton kalmadı ki :D Havalar da sıkıntı olmassa son 10-15 gün ama önümüzdeki hafta yağışlı galiba :alala: