Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379275 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende Farkettim @Necmi abi , Saatlerdir Kimse yazmıyor , Millet Yazmamak için Yemin mi ettiniz :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Obitaş-Çiçekler Kıyaslaması mı yapsak acaba :alala: Hemen Canlanır buralar :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:05:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
neden kimse bir şey yazmıyor :alala:
Tolgay'a kitlendi herkes  :evillol:

Bu arada canlı yayında bir sorun mu var? Yoksa yalnız bende mi sorun  :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:06:01
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Obitaş-Çiçekler Kıyaslaması mı yapsak acaba :alala: Hemen Canlanır buralar :evillol: :evillol:

Sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bnymnd

KONU DISI:

trabzonspor tolgay arslan tranferinden vazgecmis bu durumda illaki bize gelecek
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Türkay

Yemeklerden mi konuşsak dün baya muhabbet döndü  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Tolgay meseleseni çözmeye çabalıyoruz öte tarafta @Necmi abi. Akşamları çalışma olmayınca durum budur

Çevrimdışı ahmet türker

konu dışı .. ankara ankara olalı böyle karşılama görmedi diye haber yapmış büyük gazetelerden biri ,resimlerine baktım ankaralı kardeşlerimle gurur duydum .uyanın beşiktaşlılar ışık göründü ,her gün dahada büyüyoruz . resimleri paylaşacaktım ama belki uygun olmaz diye paylaşmadım .

Çevrimdışı dropoon

transfer başlığında ts tolgayın babasını kapa bildirmiş onu tartışıoz.

Çevrimdışı arda

konu dışı .. ankara ankara olalı böyle karşılama görmedi diye haber yapmış büyük gazetelerden biri ,resimlerine baktım ankaralı kardeşlerimle gurur duydum .uyanın beşiktaşlılar ışık göründü ,her gün dahada büyüyoruz . resimleri paylaşacaktım ama belki uygun olmaz diye paylaşmadım .

Nerdeymiş o haber Ahmet Abi
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

Sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak  :lol:
sonra ellerini yavaşca masanın üstüne koy, konuşacağın her kelime aleyhinde delil olarak kullanılacaktır bu arada sorguda  avukat bulundurabilirsin yoksa baro sana gönterecektir :evillol: :evillol: :evillol:

Biz her zaman savaşa hazırız değil mi @Oktay abi  :evillol:
Var mı Obitaş'a yan bakan  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmet türker

sonra ellerini yavaşca masanın üstüne koy, konuşacağın her kelime aleyhinde delil olarak kullanılacaktır bu arada sorguda  avukat bulundurabilirsin yoksa baro sana gönterecektir :evillol: :evillol: :evillol:
dedektif gibi adamsın oktay kardeşim. :lol:

Çevrimdışı zbrnsky

Kulübün websitesi ile ilgili başlık var mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabedimizde atkıları açıp "Sen benim her gece efkarım" ı söyleyesim var. Aaahh ulan aaaahh :bandit: :bandit: :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Biz her zaman savaşa hazırız değil mi @Oktay abi  :evillol:
Var mı Obitaş'a yan bakan  :evillol: :evillol:
@aktar_ismail bundan sonra diyorumki; savaşmıyalım sevişelim barış içinde yaşayalım ne diyosun bu teklifime sence hoş olurmu :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

dedektif gibi adamsın oktay kardeşim. :lol:
ahmet abi bu replik  amarikan polisiye filmlerinin çok meşhur jargonudur :evillol: :evillol: