Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

Hoşbuldum abi :)
Gerçekten forumu kuranlara da çok teşekkürler :)
Merak ettiğim bir konu var. Koltuk renkleri " " bu videodaki gibi mi olucak?
Bence üst katlar siyah, alt katlar beyaz olsa çok hoş durur. Yada hepsi siyah :)
daha net bir şey yok ama sanki istediğin gibi olacak.

Çevrimdışı anilsevim

:hosgeldin bu ay sonu ben de üst kattan alıcam dik olması daha iyi tam sahaya hakim bir görüş olacaktır ,düşerim diye çekinme önümüzde korkuluklar olacak. kombinen hayırlı olsun kardeşim ,almak kısmet olduğu için kendini şanslı hissetmelisin . :ok:

Kombineler ilk cıktıgı gün saat 17:00 da satıs basladı passo.com da, 17:01 de kombinemi almıştım, sırf o saat için bile butun gun sabırsız bekledım saatin 17:00 olmasını. Kısmet olursa da cocuklarıma torunlarıma bırakacagım koltugumu. Dortmund stadında da sıstem bu, adamlar evlatlarına kombine bırakıyo miras gibi :) hayırlısıyla  bızde de oturacak bu kultur. Kombine alabılenler sanslı olacak. Sana da alacagın kombıne hayırlı olsun kardesım.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Kombineler ilk cıktıgı gün saat 17:00 da satıs basladı passo.com da, 17:01 de kombinemi almıştım, sırf o saat için bile butun gun sabırsız bekledım saatin 17:00 olmasını. Kısmet olursa da cocuklarıma torunlarıma bırakacagım koltugumu. Dortmund stadında da sıstem bu, adamlar evlatlarına kombine bırakıyo miras gibi :) hayırlısıyla  bızde de oturacak bu kultur. Kombine alabılenler sanslı olacak. Sana da alacagın kombıne hayırlı olsun kardesım.
senin gibi düşünenlerin artmasını çok isterim beşiktaşlılık budur işte. :ok:. :ok:.

Çevrimdışı anilsevim

senin gibi düşünenlerin artmasını çok isterim beşiktaşlılık budur işte. :ok:. :ok:.

Abi kardesım dıye hıtap ettim, yasını sımdı gordum, saygısızlık olarak lutfen, abime saygılarımı sunuyorum, hemen duzelteyım son cumlemi . SANA DA ALACAGIN KOMBİNEN SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN ABİCİM :) saygılarımla

Çevrimdışı ahmet türker

Abi kardesım dıye hıtap ettim, yasını sımdı gordum, saygısızlık olarak lutfen, abime saygılarımı sunuyorum, hemen duzelteyım son cumlemi . SANA DA ALACAGIN KOMBİNEN SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN ABİCİM :) saygılarımla
sağol kardeşim. sakın böyle düşünme benim aklıma dahi gelmedi .biz burada kardeşiz zaten ,yaş önemli değil . :ok:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar, su bej plakalar ne ise yariyor ? bütün tablalarin üstüne koyuluyor betön dökülmeden.
onların adı plywood kalıp malzemesidir. Betonu onun üstüne dökersin beton donduğunda alttan iskeleleri aldığında onlar aşağı iner brüt beton kalır :D @martin40

Çevrimdışı megiddo

o gördüklerin ytong gecici olarak konulmus daha rahat yukarı cikabilmek için
hmm anladım teşekkürler, bende merdiven için niye gazbeton kullanıyorlar diyodum :)

Çevrimdışı cmravclr

Şurada bir sıkıntı var muhtemelen o yüzden oraya precast koymuyorlar. Üst sıralara doğru precast konulacak alan daralıyor. Sıkıntı çıkarmaz umarım

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi küfeki taşların biraz daha koyusu yok mu acaba ? çok açık değil mi yada güneş vuruyor da öyle mi görünüyor  :alala:

Çevrimdışı anilsevim

Hep şu günü hayal ediyorum, stad bitmiş. maç gunu gelmiş çatmış, arabayı uskudarda otoparka koymusum, motora atlayıp besıktaşa geçmişim. kazana çöküp 4-5 bira yağlamışım, maça 2 saat kalmış, biralardan ötürü az gevşemişim, dolmabahce yolundan stada yürüyene kadar bi de yolluk kutu biramı almışım elime, düşmüşüz yola. varmısız stada, ya o ilk girişi nasıl yapacagım belli degıl, burada hayaller mort oluyo heyecan basıyo :) takım yenmıs yenılmiş kimin umurunda, ben ordayım ya bana yetti arttı. hanıma anlatsam bu günü evde kavga cıkar :) neyi boyle hayal ettın de o günü hayal ediyon der :) neyse Allah omur versın inş da gelecek o gün, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER.....

Çevrimiçi Necmi

Hayir, o bej plakalarin altinda zaaten siyah plakalar var.
yok yanılıyorsun koyu renk olanlar alttaki kirişlerin kalıbı zemin kalıbı onlardan 50-60 cm daha yukardan yapılıyor @martin40 dikkatli bakarsan plywood ların altında yatay atılmış kalıp tahtaları var sadece demir ayakların üstüne yatay kalıp tahtaları atılır onun üstüne plywood serilir ondan sonra demir örülür ve beton dökülür.

Çevrimdışı ErmanS

@Necmi abi küfeki taşların biraz daha koyusu yok mu acaba ? çok açık değil mi yada güneş vuruyor da öyle mi görünüyor  :alala:

sanırım güneş vurduğu icin daha açık çıkmış bugunku resimlerde. ama ben tam tersine açık renk daha mı guzel duruyo acaba diye duşunmuştum  :lol:

Çevrimiçi Necmi

şu an ıslaktır daha sarımtırak durur kurudukça dahada beyazlar. bir taş ne kadar beyaz o kadar değerlidir :D @ALI RIZA muhteşem bir stadımız oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Selam herkese, ben de yeni üye oldum, bu forum için kuruculara sonsuz tesekkürler
Kombinelerle ilgili birşey soracağım, kombinem blok 401 numaraları üst kat, basın tribünü yanı, sizce iyi bir blok mu, çok dik falan diye bir geyik var sürekli, yorumlarınızı bekliyorum
Saygılarımla
:hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

şu an ıslaktır daha sarımtırak durur kurudukça dahada beyazlar. bir taş ne kadar beyaz o kadar değerlidir :D @ALI RIZA muhteşem bir stadımız oluyor.
Beyazlayacak mı  :alala: kararmayacak mı enteresan görünüş olarak muhteşem oluyor... ovallik bitince resmen harika olacak

Çevrimiçi Necmi

Etsin be abi. O vinçleri çalışmıyoken görmek çok canımı sıkıyo  :money:
Bu arada yeniyim. Cümlenize Selamün aleyküm abiler arkadaşlar  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı zbrnsky

Çevrimiçi Necmi

Beyazlayacak mı  :alala: kararmayacak mı enteresan görünüş olarak muhteşem oluyor... ovallik bitince resmen harika olacak
Kararma dergen zamanla dış kirleri içine çekerek grileşmeye başlayacaktır ama bu yavaş olur değişimin farkına varmayız ne zaman yanına yeni taş koyarsın ozaman vaybe nasıl renk değişmiş dersin :D

Çevrimdışı cagdas44

Şurada bir sıkıntı var muhtemelen o yüzden oraya precast koymuyorlar. Üst sıralara doğru precast konulacak alan daralıyor. Sıkıntı çıkarmaz umarım

Sanırım ters oldu alan daralmıyor git gide prekast boyu artıyor üst sıraya doğru o dönüşte. O kısıma sadece paletli dev müdahale ediyor o yüzden biraz geride kaldı ama bir kaç sıra ovallik kısmı geçtikten sonra süreç hızlanacaktır.

Çevrimdışı cagdas44

En üst basamaklarda neden prekast yok ?

Onlarınki ayrı düz prekast en sonra konacak

Çevrimdışı ALI RIZA

Kararma dergen zamanla dış kirleri içine çekerek grileşmeye başlayacaktır ama bu yavaş olur değişimin farkına varmayız ne zaman yanına yeni taş koyarsın ozaman vaybe nasıl renk değişmiş dersin :D
Allah Allah enteresan  :alala: o taştan fazla almak lazım evde hatıra kalsın  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga Zengin ve Uğur Boral dan Kara Duman Şarkısı gökhan töre çekimi ile  :evillol: Bizde sakat çok resmen
https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?fref=photo