Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382238 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Mabedimizde atkıları açıp "Sen benim her gece efkarım" ı söyleyesim var. Aaahh ulan aaaahh :bandit: :bandit: :bandit:
:drunkard: :drunkard: :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi bu replik  amarikan polisiye filmlerinin çok meşhur jargonudur :evillol: :evillol:
:lol:  :lol:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 22:03:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@aktar_ismail bundan sonra diyorumki; savaşmıyalım sevişelim barış içinde yaşayalım ne diyosun bu teklifime sence hoş olurmu :evillol: :evillol:
@aktar_ismail zaten barış ve sevginin insanı @Oktay 
Gerçi tüfekli bir avatarı vardı galiba bir ara  :alala:
Tırstım şimdi  :pes
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

millet yine stat komasına girdi açil vakaları bundan sonra haftada 3 gün beleştepe mevkii tarafından stada bakıp  her bir seans  5 er dakika olmak üzere 3 seans derin nefes alıp stada bakma reçetesi yazıyorum  :D :D

Çevrimdışı Melekcik

millet yine stat komasına girdi açil vakaları bundan sonra haftada 3 gün beleştepe mevkii tarafından stada bakıp  her bir seans  5 er dakika olmak üzere 3 seans derin nefes alıp stada bakma reçetesi yazıyorum  :D :D
  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail zaten barış ve sevginin insanı @Oktay 
Gerçi tüfekli bir avatarı vardı galiba bir ara  :alala:
Tırstım şimdi  :pes
@aktar_ismail  tüfeği dosta güven düşmana korku salıyo  @CanEmre   :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 22:11:06 Oktay ]

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 22:11:08
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@aktar_ismail  tüfeği dosta güven düşmana korku salıyo @CanEmre  :evillol: :evillol:
O zaman kendimi güvende hissedebilirim  :halay:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

cumartesileri istemsiz forum buluşması oluyor zaten. Bu hafta Önce Mustafa ve Aktarı gördüm. O arada Zeki abi geldi. Çöldeki su kaynağı gibi beleştepe. Melek ateşini yolla çalarken hüdayda figürleri enteresan olabilir. Bunu oylamaya sunmanı bekliyorum

Çevrimdışı ZEKI

@Oktay pazar gunu Ankara sensiz olmaz oyle diyorlar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Sessizlik güzel olmuş sakin olmuş beğendim stat bugun baya güzel işler olmuş yarın güzel geçer süper olur süper resmen

Çevrimdışı Oktay

@Oktay pazar gunu Ankara sensiz olmaz oyle diyorlar..
ozaman geliriz... yanlız @AdemG söyle kahvaltı için kalın yerden yer ayırmasın demi @Geovani  :icool: :icool: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

ozaman geliriz... yanlız @AdemG söyle kahvaltı için kalın yerden yer ayırmasın demi @Geovani  :icool: :icool: :evillol:
hayır kalın yerden ayarlarsa bari göl kenarı olsun. Hızlı tren manzarası nedir yani.  :lol:

Çevrimdışı Geovani

Adamlar o günden sonra kapatmışlar tesisleri @Oktay  yeter demişler bu bize, sezonu kapatıyoruz :D :D
Bu arada @AdemG  baba özletti kendini
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Oktay

Adamlar o günden sonra kapatmışlar tesisleri @Oktay  yeter demişler bu bize, sezonu kapatıyoruz :D :D
@Geovani adamlar istanbuldan turist geldi dayayın hesabı herzaman böyle düşmez dediler galiba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bana da Havasını kargola postalasana :) kokusu çekeyim bari  @Oktay  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Zaten kahvaltiya zaman olmaz ki mac saat 16:00 da.. ekmek arasi yapar yolda durur yeriz :D
hayır kalın yerden ayarlarsa bari göl kenarı olsun. Hızlı tren manzarası nedir yani.  :lol:
sen gel yeterki göl manzarasi iste..
en son Amsterdam da gorulmustu  :halay: :halay: :halay:

@aktar_ismail bundan sonra diyorumki; savaşmıyalım sevişelim barış içinde yaşayalım ne diyosun bu teklifime sence hoş olurmu :evillol: :evillol:
Tamam @Oktay abi, seni kıracak değilim sonuçta önce barış olacakki sonra savaş olsun  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@AdemG ile @bjk_mabet özel smileyim var ama malesef 2 de girmiyor  :evillol: @bjk_mabet gören duyan var mı acaba  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Tamam @Oktay abi, seni kıracak değilim sonuçta önce barış olacakki sonra savaş olsun  :evillol:

ismail ankaraya gelirmisin gitmişken yolda barış şartlarını müzakere ederiz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Bana da Havasını kargola postalasana :) kokusu çekeyim bari  @Oktay  :evillol: :evillol: :evillol:
emrin olur yarın 2 bidon gönderiyorum bir bidonunu eşe dosta dağıt bir bidonuda sen kullan :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Geovani

En çok turist havası kimde vardı bilmiyorum ihaleyi ona yıkalım @Oktay  :D
@ZEKI abim amsterdam deme yav  :D :evillol:
@aktar_ismail i de görmek isteriz ankara semalarında
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@AdemG tren seyretmekten hoşlanıyor belki  :D göle bakınca karnın dahamı iyi doyacak :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Zaten kahvaltiya zaman olmaz ki mac saat 16:00 da.. ekmek arasi yapar yolda durur yeriz :Dsen gel yeterki göl manzarasi iste..en son Amsterdam da gorulmustu  :halay: :halay: :halay:
kesin redline yakın yerde otel tutmuştur atinada kafamı otelin penceresinden çıkarıp nereye baksam sprintiz bardı demi @Necmi abi :evillol:

ismail ankaraya gelirmisin gitmişken yolda barış şartlarını müzakere ederiz :evillol: :evillol:
Olabilir @Oktay abi. Sevmek affetmektir sevmek anIamaktır sevmek gerektiği zaman barışmak için yeşiI ışık yakmaktır sevmek sevdiğini söylemektir hadi sevdiğinizi söyleyin bizi  :lol: