Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381402 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

@Mehmet ve @Ekrem ellerinize sağlık.yine pazarımız şenlendi sayenizde... :claps:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, su bej plakalar ne ise yariyor ? bütün tablalarin üstüne koyuluyor betön dökülmeden.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aleyküm Selam kardesim  :hosgeldin

Eyvallah sağolasın  :)
Herkeste bi heyecan var yaa  :D Valla ne yalan söyliyim youtube'da ne kadar stadımızla ilgili konuşma varsa izledim hepsini  :D Stadımız maşaAllah aldı yürüdü baya. Herşey bir yana; o stadın zemini hibrit çim olucak ya, ona daha çok heyecanlanıyorum  :tabe:
Sonunda futbolcularımız adam gibi bi zeminde oynayacak maçları. Uçacak o kartallar inşallah!  :ishock:  :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaslar, su bej plakalar ne ise yariyor ? bütün tablalarin üstüne koyuluyor betön dökülmeden.
haydaaaa  :D o plakalar tablayı olusturuyor demir örüldükten sonra betonu tutuyor yani
Betonun kendi kendine havada kalma özelliği yok malesef  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabedimizden her gün fotoğraf paylaşan emektar arkadaşlar hakkınızı nasıl öderiz ya valla helal olsun size  :)  :claps: :claps:
Yıllar sonrada hatırlarız evimizde çayımızı içerken "Vay be. Şu stat yapılırken gece gündüz takip ederdik. Her kolonunda gözlerimizin heyecanlarımızın izi var" diye  :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

foto çekenlerin ellerine sağlık, kapalı üst katta tribün çıkışının yanından itibaren merdiven koymuşlar , ortalaması gerekmiyormuydu? yoksa yukarıya kadar Çatal merdiven mi olacak?
o gördüklerin ytong gecici olarak konulmus daha rahat yukarı cikabilmek için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

haydaaaa  :D o plakalar tablayı olusturuyor demir örüldükten sonra betonu tutuyor yani
Betonun kendi kendine havada kalma özelliği yok malesef  :biggrinking:

Hayir, o bej plakalarin altinda zaaten siyah plakalar var.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Mehmet @Ekrem elinize sağlık. yeni gelenler hoş gelmiş. ben bu küfenkilerin tamamlanmasını merak ediyorum. alttan bir sıra koymadılar. zemin işi bekleniyordur muhtemelen. yukarıda ne olacak ona hiç aklım ermedi. bekleyip görecez

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hayir, o bej plakalarin altinda zaaten siyah plakalar var.

Onlar da plywood. Rengi değişik sadece.Altlarında siyah plywood yok.

Çevrimdışı Burak Akay

numaralı eski acık köşeye fıskırtıcı geldı beton atılıcak :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 17:02:53
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
numaralı eski acık köşeye fıskırtıcı geldı beton atılıcak :D
Eski açıkta da var, kolonlara atılacak herhalde  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı anilsevim

Selam herkese, ben de yeni üye oldum, bu forum için kuruculara sonsuz tesekkürler
Kombinelerle ilgili birşey soracağım, kombinem blok 401 numaraları üst kat, basın tribünü yanı, sizce iyi bir blok mu, çok dik falan diye bir geyik var sürekli, yorumlarınızı bekliyorum
Saygılarımla
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Burak Akay

Eski açıkta da var, kolonlara atılacak herhalde  :super:
ay sonuna kadar kolon işi bitse bare tamamen sadece testereler kalsa
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 17:07:30
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
ay sonuna kadar kolon işi bitse bare tamamen sadece testereler kalsa
Havalar iyi giderse bitecektir...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Selam herkese, ben de yeni üye oldum, bu forum için kuruculara sonsuz tesekkürler
Kombinelerle ilgili birşey soracağım, kombinem blok 401 numaraları üst kat, basın tribünü yanı, sizce iyi bir blok mu, çok dik falan diye bir geyik var sürekli, yorumlarınızı bekliyorum
Saygılarımla
Bütün tribünler güzel, yukarıdan almışsan yönetim paraşüt takmayı şart koşuyor sadece. Güvenlik önlemi.  :lol: :lol: :lol: Biraz dik, evet tüm fotoğraflardan anladığımız, girenlerin anlattığı bu. nasip diyecen artık....

Çevrimdışı sallapati

Saygılarımla

:hosgeldin Birader , İkinci katlar baya eğimli evet ama bence bu seyir zevkini arttıran birşey bana göre.. Çok arkalar olmadığı sürece

Çevrimdışı ahmet türker

Mabedimizden her gün fotoğraf paylaşan emektar arkadaşlar hakkınızı nasıl öderiz ya valla helal olsun size  :)  :claps: :claps:
Yıllar sonrada hatırlarız evimizde çayımızı içerken "Vay be. Şu stat yapılırken gece gündüz takip ederdik. Her kolonunda gözlerimizin heyecanlarımızın izi var" diye  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Saygılarımla
:hosgeldin bu ay sonu ben de üst kattan alıcam dik olması daha iyi tam sahaya hakim bir görüş olacaktır ,düşerim diye çekinme önümüzde korkuluklar olacak. kombinen hayırlı olsun kardeşim ,almak kısmet olduğu için kendini şanslı hissetmelisin . :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin

Hoşbuldum abi :)
Gerçekten forumu kuranlara da çok teşekkürler :)
Merak ettiğim bir konu var. Koltuk renkleri " " bu videodaki gibi mi olucak?
Bence üst katlar siyah, alt katlar beyaz olsa çok hoş durur. Yada hepsi siyah :)

Çevrimdışı TØLGA

Hoşbuldum abi :)
Gerçekten forumu kuranlara da çok teşekkürler :)
Merak ettiğim bir konu var. Koltuk renkleri " " bu videodaki gibi mi olucak?
Bence üst katlar siyah, alt katlar beyaz olsa çok hoş durur. Yada hepsi siyah :)
kesinlikle böyle olmayacak diyebilirin ne olucagınıda bilmiyoruz ama üzerinde calisiliyor heralde netlesmistr artik diye tahmin ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı anilsevim

Basın tribününe çökücem sırf o yüzden aldım 401 den. Her habere şok da şok. Maçlar bi başlasın şoku görecek onlar

Çevrimdışı anilsevim

Bütün tribünler güzel, yukarıdan almışsan yönetim paraşüt takmayı şart koşuyor sadece. Güvenlik önlemi.  :lol: :lol: :lol: Biraz dik, evet tüm fotoğraflardan anladığımız, girenlerin anlattığı bu. nasip diyecen artık....

Basın tribününe çökücem sırf o yüzden aldım 401 den. Her habere şok da şok. Maçlar bi başlasın şoku görecek onlar :)))

Çevrimdışı anilsevim

:hosgeldin Birader , İkinci katlar baya eğimli evet ama bence bu seyir zevkini arttıran birşey bana göre.. Çok arkalar olmadığı sürece
[/quote

Bitsin şu stad maçlar başlasın da inş, Allah hepimize omur saglık sıhhat versin de izleyelım maçlarımızı, yeri begenmezsek degıstırırız bı dahakıne