Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen proje kesitlerine çok bakma ona bakarsan çatı kirişleride kalın gözüküyor yeni açık üst 30 sıra alt 29 sıra falan filan ufak değişimler yaşandı sütunların arasına tam olarak ne konacak net bilinmiyor net olarak örnekleri gelsin ona göre net açıklama yaparız yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum :)
Valla @Efe abi Cam veya Başka biŞey Farketmez Orada bir güvenlik Bariyeri olması lazım daha doğrusu şart , Eski açıkta Kolonların arasından Aşagıya merdivenler iniyor , Sanırım Kapalıdada öyle , Allah Muhafaza Her maç 15-20 kişi aşağıya uçar :by2: He birde Kapalı Tribünün 2.ci kat en onundeki Sırada Kırılmaz Cam bariyer olacakmış Mabet öyle yazmış twitterden Buna çok sevindim , Tıpkı Juve stadındaki gibi olacak :halay: Bi ara çok tartışılmıştı ve herkes Estetik açıdan Cam bariyeri uygun gormuştu , Mabette Csm olacak dedi :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 00:30:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe abi benim merak ettiğim şey, bu prekastlar mart başına kadar bitecek mi sence? Bitmeyecekse çatıyla birlikte nasıl ilerleyecek? Çatıyı sarkıtmayacak mı?

Bu aralar çok takılamıyorum forumda ama en son mabet abinin prekast takmanın zor bir iş olduğunu söylediğini hatırlıyorum, muhakkak öyledir, hep dediğim gibi teknik bilgisi olan insan değilim hobi gibi benimki, ama sadece kendi kısıtlı bilgimle ve gördüğümle, daha hızlı olamaz mı, yahut vinçler mi tek engel, onlar kalkınca süper hız mı kazanacak? Bi numaralıya bırakıyo 3-5 tane, bi eski açık üst takıyo, bi yeni açığa takılıyo. Yani bu ay da geçti, bir şubat kaldı, sonra mart başı çatı, eski açık üst başlanalı neredeyse 2 ay oldu hala bitmiş değil, gerçi vinçten çok ilerleyemez de oraya gelmesi bile çok zaman aldı. anlamakta zorlanıyorum. Umarım çatıyı etkilemez çünkü artık kırmızı çizgideyiz.

Gerçi mabet merak etmeyin seneye stadımızdayız dedi ama insan bi merak ediyor yani.

mart sonuna kadar sürebilir ancak prekast takılan tribünlerde çatı işleri devam edebilir işte halat serme iskele kurulumu falan mart ortasından sonra tam çalışma başlar 2 ay içinde de biter zaten çok zaman alan iş değil halat serme orta yuvarlak oluşturma ona göre bi plan yapılmıştır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

13 aydır bu  şekilde @Yunus Emre Dökmeci  :)
Ya Abi bende onu diyorum , Millet konulara dalıyor, Tartışıyor vs vs , İnsan bi Cevap verir abi , Sen hiç bile yokmuş olmamış gibi Kolonlara beton atılıyor yazınca Herkes bi anda neye ugradıgını şaşırıyor :D Sonra anlıyoruz ki biz yanlış yapıyoruz Bi anda ortam yumuşuyor :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Ya Abi bende onu diyorum , Millet konulara dalıyor, Tartışıyor vs vs , İnsan bi Cevap verir abi , Sen hiç bile yokmuş olmamış gibi Kolonlara beton atılıyor yazınca Herkes bi anda neye ugradıgını şaşırıyor :D Sonra anlıyoruz ki biz yanlış yapıyoruz Bi anda ortam yumuşuyor :ok:
burda olmamın amacı bu zaten doğru bilgi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açığa son betonu fena basıyorlar fışkırtıcı sallanıp duruyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Bu kolonların ilk 2-2 buçuk metresine cam örülse veya koruyucu bir sprey sıkılsa yazılara karşı bir önlem olabilir mi diye düşünmekteyim. Var mıdır böyle bir yöntem bu kaplama işinde?
Şu teknoloji çok mu pahalıdır acaba?

ysariusta

• Ziyaretçi

10 gün testere; onlar bitecek, prekast, onlar bitecek çatı halatları geri sayım günlerine hoş geldiniz. Günaydın herkese. Tüm kötümserler enseyi karartmayın. Bitiyor  :ishock:

Çevrimdışı beşiktaşk

herkese günaydın,

sonunda beyaz vinç prekast yerleştiriyor gözlerim yaşardı . eski açıkta tablanın bir kısmına beton dökülmemiş oda bu gece dökülür herhalde

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ilhan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 20 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(77 Resim)

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg148400#msg148400 date=1421738178]
[/quote]yetişti HIZIR ellerin dert görmesin kardeşim. Bu soğukta, ayazda bu fotolarla bizleri sevindiriyorsun ya allah da seni sevindirsin ne uradın varsa versin.

Çevrimdışı SDemirsoy

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg148400#msg148400 date=1421738178]
[/quote]eline sağlık kardeşim :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yetişti HIZIR ellerin dert görmesin kardeşim. Bu soğukta, ayazda bu fotolarla bizleri sevindiriyorsun ya allah da seni sevindirsin ne uradın varsa versin.

Sağolasın İlhan abi  :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 09:31:00
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Ben çatı halkasının iskeleleri nihai yerinde değildir demiştim ama yanılmışım gibi gözüküyor  :ok:
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-20.01.2015-40.jpg[/img]
Mustafa ellerine sağlık Yasaklı Link[/member]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben çatı halkasının iskeleleri nihai yerinde değildir demiştim ama yanılmışım gibi gözüküyor  :ok:
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-20.01.2015-40.jpg[/img]
Mustafa ellerine sağlık Yasaklı Link[/member]
abi halka oval olduğu için geride kalıyor nihai yeri orada oturanlara yağmur gelecek bence :D  @CanEmre

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 09:54:37
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
abi halka oval olduğu için geride kalıyor nihai yeri orada oturanlara yağmur gelecek bence :D  @CanEmre
Yok ben geride kaldığı için değil de canlı yayın kamerasının açısından bir biriyle açılarının tutmadığını zannettiğim için nihai yeri değildir demiştim.
Yoksa sahaya yakın oturanların ıslanması kaçınılmaz  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı happy_

Günaydınlar,

Nihayet stadın tüm katları birbiriyle buluştu, en üstteki bilezik de buluştuktan sonra geriye tek bir buluşma kalıyor...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.01.2015 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video’lu Bakış

Çevrimdışı yldrmaydn

iz inşaatın hazırladığı videoda bu taşıyıcıların çoğu saha içi ya da tribünün ilk birkaç sırasında gibiydi ama yerleştirilince görüyoruz ki biraz daha geride. bunun sebebi nedir acaba? çatı daraltılıp halkanın iç kısmında kalacak ekstra bir bölüm mü yapılacak? ya da tümden açılır kapanır çatılı ortada skorbordlu bir sistem mi olacak? kafam karıştı biraz..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok ben geride kaldığı için değil de canlı yayın kamerasının açısından bir biriyle açılarının tutmadığını zannettiğim için nihai yeri değildir demiştim.
Yoksa sahaya yakın oturanların ıslanması kaçınılmaz  :evillol:
o yüzden biraz üst sıralardan aldık kombineleri  :evillol: @CanEmre

Çevrimdışı SDemirsoy

iz inşaatın hazırladığı videoda bu taşıyıcıların çoğu saha içi ya da tribünün ilk birkaç sırasında gibiydi ama yerleştirilince görüyoruz ki biraz daha geride. bunun sebebi nedir acaba? çatı daraltılıp halkanın iç kısmında kalacak ekstra bir bölüm mü yapılacak? ya da tümden açılır kapanır çatılı ortada skorbordlu bir sistem mi olacak? kafam karıştı biraz..
açılır kapanır olmayacak abi sonuçta o animasyon öyle yapmışlar şeffaf olan iç halka yaklaşık 8-10 metre olacak