Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

ön taraf 4 arka taraf 4 olan kamyonlar 32 ön taraf 2 arka taraf 4 teker olan kamyonlar 26 ton rahatlıkla taşıyabilmektedir
Taşımaya taşır da, asfalt bozulmaması için  belirli bi tonajın üzerine çıkamıyorlar diye biliyorum

Çevrimdışı ahmet türker

stad insaati başladigi gunden beri takip ediyorum.Sifremi hatirlatma mail i arizali oldugundan dolayi giris yapamadim. Hata duzelmis. Herkese selam.
hoşgeldin kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Arkadaş 2 Saat kayboldum , Buralar karışmış :evillol: :evillol:
Birazda ben Karıştırayım :D Kaba Şubat 15 Te bitermi , Bence Rahat Bitecek gibi

şubat 15 te bitebilir bu arada bütün sutunların arasında ne olacağı daha belli değil bugün konuşulmuş net bi açıklama yok şu olacak denen bişey yok cam olma ihtimali yüksek sadece ama ne konacağı tam açıklanmadı  örnek malzeme gelirse mabet paylaşır o zaman anlarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaş 2 Saat kayboldum , Buralar karışmış :evillol: :evillol:
Birazda ben Karıştırayım :D Kaba Şubat 15 Te bitermi , Bence Rahat Bitecek gibi
o zaman benim doğum günüme diyelim tam olsun...  :kop: :kop:

Çevrimdışı beşiktaşk

@Yunus 

hafriyat kamyonları için izin fiyatları abi buradan kaç ton taşınabildiği anlaşılıyor :D

Çevrimdışı cagdas44

Taşımaya taşır da, asfalt bozulmaması için  belirli bi tonajın üzerine çıkamıyorlar diye biliyorum

@ilhan abi zaten kamyon kapasitesine bıraksak ıslak kum ile bizim şoförler ne harikalar yaratırda  :D şuan kaba iyice bitmeye yaklaşınca saracak yer arar olduk malzeme kamyonlarının dingil başı taşıma haddini hesaplıyoruz :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

abi valla o konular bizde sökmüyor işte. bizim burada evler lego gibi yıkılıp yapılıyor. geçen sene yapılan kaldırımlar iptal. 3 5 seneye biter inşaatlar. o zaman inşaallah yeniden ihale edeceğiz belediyecek. maksat ihale komisyonu boş oturmasın.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Prekastların boyutuna göre değişiyordur tabiki, bildiğimden değilde öyle geldi bana.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen @Yunus Abi , Özellikle Gs liler okadar çok imreniyorlar ki bize Anlatamam , Adamlar Stadı kendi yerinde yapıyor , Bizde öyle yapmalıydık ,Dagbaşına stad yaptık , Semtten çıkmamalıydık diye , Çok mutlu oluyorum Bu yorumları görünce Sonra diyorum ki İyiki Beşiktaşlıyım diyorum #GururLan #Yüksel Beşiktaş
Gs lilerin Bizim gibi Semtten Omuz Omuza Pankartlarla Marşlarla stada Gitme Şansı varmı ?? Yok .. Bizim Var . Daha ne istiyoruz Yahu :iscrewy:
:ok:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı kalfa

stad insaati başladigi gunden beri takip ediyorum.Sifremi hatirlatma mail i arizali oldugundan dolayi giris yapamadim. Hata duzelmis. Herkese selam.

Ben de wow dan beri takip ediyorum. İyi ki söyledin ben de 12 Haziranda kayıt olmuşum şifre hatırlatma çalışmadığı için giriş yapmıyordum. Sağolasın :)

Çevrimdışı Tarık

Besiktas a.ş. Finans bolumunde arkadasim calisiyor. Kendisiyle devamli konusuyoruz,insaatin bu kadar uzun surmesinin tek nedeni var o da nakit sikintisi.bu sebepten dolayi insaat bazen durma noktasina geldi.İşçi sayisi planlanan sayinin cok altinda gidiyor. Eger nakit problemi olmasaydi simdi nerdeyse bitmek uzere idi.
Yonetim bu sezonla ilgili olimpiyat stadindan ciddi nakit akisi bekliyormus,e devlet olayina tepki olacagini hesap edemediler. Ortalama 40 bin uzerine gelir hesabi yapilmis ama ne yazik ki planlandigi gibi olmadi işler.
Sonuçta klubun sponsor,urun satisi ve bilet satisi haricinde bir geliri yok. Bizim taraftar ne yazik ki renkliler kadar para harcamiyor o yuzden yonetim stadi bitirmek icin nakit akisini bi sekilde saglamaya calisiyor.(sezer ozturk-gokhan suzen-eneramo vb. gibi bosa giden paralar olmasaydi keske)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus 

hafriyat kamyonları için izin fiyatları abi buradan kaç ton taşınabildiği anlaşılıyor :D
@ilhan abi zaten kamyon kapasitesine bıraksak ıslak kum ile bizim şoförler ne harikalar yaratırda  :D şuan kaba iyice bitmeye yaklaşınca saracak yer arar olduk malzeme kamyonlarının dingil başı taşıma haddini hesaplıyoruz :ebebe:
onu iyi dedin çağdaş;
beşiktaşk paylaşmış işte parayı veren asfaltı bozar. sıkıntı yok.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Sizde konuşacak şey aryormuşsunuz valla, taşıma fiyat listesine kadar geldi bakıyorumda  :lol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı beşiktaşk

yeni açık önünde de fışkırtıcı var  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

yeni açık önünde de fışkırtıcı var  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
bu gece stadta iyi beton dökülecek sabaha kadar son 100 metre artık :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Uzun yıllar babamla kamyonculuk yaptım, gençliğim yollarda geçti, biz bu işi yaparken tonajla ilgili yasa çıktı. Zonguldaktan istanbula 20-22 tonla gelirken bi anda 12, 13 tona düşürmüşlerdi.  Kısacası o mantıkla hesap yapmıştım ama arkadaşın gönderdiği listeden anlaşılıyorki tomajlar baya değişmiş, veya hafriyata özel bi durum olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şubat 15 te bitebilir bu arada bütün sutunların arasında ne olacağı daha belli değil bugün konuşulmuş net bi açıklama yok şu olacak denen bişey yok cam olma ihtimali yüksek sadece ama ne konacağı tam açıklanmadı  örnek malzeme gelirse mabet paylaşır o zaman anlarız :)
hoaydaaaaaaaaa :bandit:
Tribün Proje kesitlerinde , Butun Sutunların arasında Cam Bariyer gozukuyor ya :iscrewy: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Caner

@Efe abi benim merak ettiğim şey, bu prekastlar mart başına kadar bitecek mi sence? Bitmeyecekse çatıyla birlikte nasıl ilerleyecek? Çatıyı sarkıtmayacak mı?

Bu aralar çok takılamıyorum forumda ama en son mabet abinin prekast takmanın zor bir iş olduğunu söylediğini hatırlıyorum, muhakkak öyledir, hep dediğim gibi teknik bilgisi olan insan değilim hobi gibi benimki, ama sadece kendi kısıtlı bilgimle ve gördüğümle, daha hızlı olamaz mı, yahut vinçler mi tek engel, onlar kalkınca süper hız mı kazanacak? Bi numaralıya bırakıyo 3-5 tane, bi eski açık üst takıyo, bi yeni açığa takılıyo. Yani bu ay da geçti, bir şubat kaldı, sonra mart başı çatı, eski açık üst başlanalı neredeyse 2 ay oldu hala bitmiş değil, gerçi vinçten çok ilerleyemez de oraya gelmesi bile çok zaman aldı. anlamakta zorlanıyorum. Umarım çatıyı etkilemez çünkü artık kırmızı çizgideyiz.

Gerçi mabet merak etmeyin seneye stadımızdayız dedi ama insan bi merak ediyor yani.

Çevrimdışı beşiktaşk

bu gece stadta iyi beton dökülecek sabaha kadar son 100 metre artık :sevinc

insan sabırsızlanıyor yemin ederim babam kendi arsasına apartman dikse bu kadar izlemem bakmam :D

Çevrimdışı cagdas44

Sizde konuşacak şey aryormuşsunuz valla, taşıma fiyat listesine kadar geldi bakıyorumda  :lol:

Abi sen dur bi kaç gün sonra iyice dışarda görülenler kesmemeye başlayınca kullanılan iş makinaların maliyeti üzerinden hesaplama yapılacak bunları Beşiktaş İnşaat AŞ alsa ne kadar zamanda amorti eder kara geçer hesabına döneceğiz daha :halay:

Çevrimdışı ilhan

Valla fakültelerde öğretmiyorlar bunları AÖF'ye rakip olursa şaşmayın bizim forum. :evillol:

Çevrimdışı Efe

hoaydaaaaaaaaa :bandit:
Tribün Proje kesitlerinde , Butun Sutunların arasında Cam Bariyer gozukuyor ya :iscrewy: @Efe abi

sen proje kesitlerine çok bakma ona bakarsan çatı kirişleride kalın gözüküyor yeni açık üst 30 sıra alt 29 sıra falan filan ufak değişimler yaşandı sütunların arasına tam olarak ne konacak net bilinmiyor net olarak örnekleri gelsin ona göre net açıklama yaparız yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

yeni  açıkta enine kiriş ve testere kiriş betonlanabilir tam hakim olamıyorum bu aralar yeni açık tarafına numaralı ve eski aaçığa bakmaktan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Testereleremi dökülüyor acaba ?

yüksek ihtimal testere veya enine kiriş olabilir başka bi alternatif yok zaten
Şampiyon Beşiktaş JK