Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ilk önce arka tarafa beton atıyorlar perde tarafına sonra ön tarafa doğru gelecekler tablaları bitirdik hayırlısıyla son 13 testerede sıra :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Az hava değişsin statta empsiyan olacak mı? :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

8 tonluk bir şeyle hiç kimse gece yarısı çalışmak istemez bence..

Geçende gördümde cevap yazmaya fırsatım olmadı, bence o prekastlar 8 ton yoktur. Bir kamyonda 4 tane gördüm yanılmıyorsam, ki buda 32 ton eder. Hem o kamyonlar 32 tonla çok zorlanır, hemde trafik tonaj limitlerine aykırı.

Hafriyat kamyonlarını hatırlarsanız tek tek kantara giriyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 teker kamyonlarda 12800 kg miydi neydi şimdi bakamayacağım googleda falan.

Yine de gece olacak iş değil prekast işi o ayrı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:53:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Geçende gördümde cevap yazmaya fırsatım olmadı, bence o prekastlar 8 ton yoktur. Bir kamyonda 4 tane gördüm yanılmıyorsam, ki buda 32 ton eder. Hem o kamyonlar 32 tonla çok zorlanır, hemde trafik tonaj limitlerine aykırı.

Hafriyat kamyonlarını hatırlarsanız tek tek kantara giriyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 teker kamyonlarda 12800 kg miydi neydi şimdi bakamayacağım googleda falan.

abi getiren tırlar 32 ton rahatlıkla alır bence yahu  :akuma:

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı cagdas44

Hocam yanlışlık olmasın ama sanırım tır ile gelen ile 2x6 lık kamyonda gelen prekast arasında boy farkı var çünkü biri tır kasasını %80 civarı doldururken diğeri kamyon kasası kadar belki biraz daha bile küçüktü.

Çevrimdışı Efe

Efe kardeşim, biraz geç oldu ama şu terimleri bize bir daha anlayacağımız dilden açıklarmısın? Yani sütun nedir; tabla nedir gibi? Sana zahmet olacak gerçi  :iscrewy:
@Yalçın tabla evinizde yürüdüğünüz zemin kolon veya sütün evinizde dikilmiş kolonların aynısı yada büyüğü testere kiriş stadlarda yürüdüğünüz trübünü taşıyan kiriş prekast stadlarda yürüdüğünüz oturduğunuz bölümlerin dışarıda imal edilip parça parça yerine konması diyebiliriz fışkırtıcıda betın pompası bu kadar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tarık

stad insaati başladigi gunden beri takip ediyorum.Sifremi hatirlatma mail i arizali oldugundan dolayi giris yapamadim. Hata duzelmis. Herkese selam.

Çevrimdışı Fatih

Abi ben onu gecen mac mabete sordum... En buyuk olan prekastlar 8 ton... Digerleri 1-2-3-4-5-6-7 filan degisiyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

stad insaati başladigi gunden beri takip ediyorum.Sifremi hatirlatma mail i arizali oldugundan dolayi giris yapamadim. Hata duzelmis. Herkese selam.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

tır için 37 ton diye hatırlıyorum. Tır o yükle 120 basar sıkıntı olmaz. bir kaç kez konuştuk. Tam boy olanlar 8 ton.

Çevrimdışı Yalçın

O bu değilde.. Bu stad başka yere yapılmıyor ya. Bu bile her şeyden daha önemli. Köyiçi'nde Hasbi'de maç öncesi takılmak.. Maça doğru ufak ufak hareketlenip stada doğru yürümeye başlamak.. Kapalı'nın önünde az takılıp laflamak, sonra içeri girmek. Özledim ulan be. Bitsin şu stad bran önce  :s20:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı capo di capi

Kendi adıma Gs'li bir arkadaşımızın foruma üye olmasından rahatsız değilim. Hoş geldin diyorum @UltrAslan
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ahmet türker

Beşiktaşıma saygısızlık etmediği sürece,takımının propagandasını yapmadığı sürece sorun yok benim için.
Ha yalnız şunu hatırlatayım nickindeki taraftar grubu bu stadın yapılmaması için defalarca itirazda bulundu resmi mercilere
O yüzden o gruba da camiaya da belli başka yaşanmışlıklardan zerre saygım yoktur,bunun da bilinmesini isterim.
İki ezeli rakip asla dostumuz olmayacaktır,hakkımızı çalan dostluktan dem vuramaz.
Benim bakış açım budur
bizim hakkımızı çalan, bu arkadaş ya da taraftar değil yiğitcan kardeşim ,hortumlu filler var ya onlar. işleri bittiğinde hortumlarını toplayıp gidenler ,arkada birbirine düşman olan kışkırttıkları taraftarlar kalıyor malesef herkes de buna inanıyor .eskiden ben gençken mahallede fenerli arkadaşlar hadi fenerin maçına gidelim dendiğinde hepimiz giderdik ,biz de beşiktaşın maçına gidelim dediğimizde onlarda gelirdi ,ama o zamanlarda ,futbol sevilirdi holiganizm değil .ne anlatmaya çalıştiğimi anlamışsındır değerli kardeşim.lütfen sağduyulu olun .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yalçın tabla evinizde yürüdüğünüz zemin kolon veya sütün evinizde dikilmiş kolonların aynısı yada büyüğü testere kiriş stadlarda yürüdüğünüz trübünü taşıyan kiriş prekast stadlarda yürüdüğünüz oturduğunuz bölümlerin dışarıda imal edilip parça parça yerine konması diyebiliriz fışkırtıcıda betın pompası bu kadar :D
@Efe küçük enişteyi unutmuşsun.   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı beşiktaşk

ön taraf 4 arka taraf 4 olan kamyonlar 32 ön taraf 2 arka taraf 4 teker olan kamyonlar 26 ton rahatlıkla taşıyabilmektedir

Çevrimdışı Tarık

Trafik kurallarina gore
Kamyon 16 ton
Tir 26 ton
Yuk tasiyabilir.

Çevrimdışı Türkay

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cagdas44

tır için 37 ton diye hatırlıyorum. Tır o yükle 120 basar sıkıntı olmaz. bir kaç kez konuştuk. Tam boy olanlar 8 ton.

Bir sürücü kursunun sayfasında şöyle bir döküman buldum bizim bu yük hesaplamaları dingil başına yapılıyormuş sanırım o şekilde taşıma olayı için araç seçiliyor.
http://www.gelisimsurucu.com/trafik_ve_cevre_bilgisi_araclarin_boyut_olcu_ve_agirliklari.doc

ysariusta

• Ziyaretçi

O bu değilde.. Bu stad başka yere yapılmıyor ya. Bu bile her şeyden daha önemli. Köyiçi'nde Hasbi'de maç öncesi takılmak.. Maça doğru ufak ufak hareketlenip stada doğru yürümeye başlamak.. Kapalı'nın önünde az takılıp laflamak, sonra içeri girmek. Özledim ulan be. Bitsin şu stad bran önce  :s20:
@Yalçın içirecen bana şimdi. Hakkaten beee ne özledik arkadaş.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:00:18
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bizim hakkımızı çalan, bu arkadaş ya da taraftar değil yiğitcan kardeşim ,hortumlu filler var ya onlar. işleri bittiğinde hortumlarını toplayıp gidenler ,arkada birbirine düşman olan kışkırttıkları taraftarlar kalıyor malesef herkes de buna inanıyor .eskiden ben gençken mahallede fenerli arkadaşlar hadi fenerin maçına gidelim dendiğinde hepimiz giderdik ,biz de beşiktaşın maçına gidelim dediğimizde onlarda gelirdi ,ama o zamanlarda ,futbol sevilirdi holiganizm değil .ne anlatmaya çalıştiğimi anlamışsındır değerli kardeşim.lütfen sağduyulu olun .
ahmet abi şimdi senle bir ara marksizm konuşalım belli ki anlatacakların var bu konuda  :D @ahmet türker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaş 2 Saat kayboldum , Buralar karışmış :evillol: :evillol:
Birazda ben Karıştırayım :D Kaba Şubat 15 Te bitermi , Bence Rahat Bitecek gibi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Dediğim gibi Ahmet abi arkadaşın burda olmasından dolayı sorunum yok
Kırmızı çizgileri çizdim yalnız,şaşkaza çıkılır dışına
Damarına basılır bir sebeple cevap yazar fanatizm damarıyla
Onun dışında sorun olmaz
Derdim futbol falan da değil sadece Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 00:03:07 yigitcan1903 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir sürücü kursunun sayfasında şöyle bir döküman buldum bizim bu yük hesaplamaları dingil başına yapılıyormuş sanırım o şekilde taşıma olayı için araç seçiliyor.
http://www.gelisimsurucu.com/trafik_ve_cevre_bilgisi_araclarin_boyut_olcu_ve_agirliklari.doc
Evet yanılmamışım 24 teker 32 ton. damperlide aynı. hafriyat kamyonlarında başka bir ölçü var. Hafriyat kamyonları ile ilgili hatta başka bir yönetmelik var. kasaların yapısı vb.