Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378800 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

futbolcu çıkışı san mames gibi yerden açılır kapanır olmalıydı teknolojik stad diyip düz çıkış yapmak yakışmadı

merdivenli çıkış futbolcu sağlığı açısından tercih edilmemiş olabilir.

Çevrimdışı Efe

bu stad ağustosa yetişmez  :icool:
:lol: bencede orda stad değil toprak var zaten toprak ağustosa yetişmez  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

:lol: bencede orda stad değil toprak var zaten toprak ağustosa yetişmez  :icool:
başkan ağustos diyor sen ondan iyi mi bileceksin ?  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

merhabalar arkadaşlar herkese bende yeni üye oldum bir süredir takipteydim artık üye olma vakti gelmiştir diye düşündüm

Çevrimdışı ilhan

başkan ağustos diyor sen ondan iyi mi bileceksin ?  :evillol:
Yetişecek @Deniz,
Yetişmeyecek olan ne biliyormusun?
Renklilerin karaları bağlamasına,
Yetişmeyecek olan siyahımız.

Çevrimdışı ilhan

merhabalar arkadaşlar herkese bende yeni üye oldum bir süredir takipteydim artık üye olma vakti gelmiştir diye düşündüm
:hosgeldin iz

Çevrimdışı martin40

:hosgeldin

Yeni açikta beton dökümü oluyor, perdeleremi dökülüyor, bilginiz varmi ?

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 01:33:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 01:34:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Deniz

Yetişecek @Deniz,
Yetişmeyecek olan ne biliyormusun?
Renklilerin karaları bağlamasına,
Yetişmeyecek olan siyahımız.

Geçmiş ağustostan bahsediyoruz biz @ilhan abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı umit

Arkadaslar cikis tuneli elestirilerinde gozden kacirdiginiz cok onemli bir konu var.
Bu stadin tribunleriyle saha arasindaki mesafe UEFA standatlarina gore en uc noktada boyle olunca yedek kulubelerinin bulunacagi yer ile saha arasinda bir mesafe olmak zorunda. Bu mesafede numaralinin orta kisminda tribunde bir cep yaratilmasiyla saglandi.
Eger numaralida tribun sirasi kaybolmasin diyorsaniz 3 cozum vardi
1- Tribunun sahaya olan mesafesini artirmak(mumkun degildi zaten)
2- ingilteredeki gibi yedek kulubelerini tribune yapmak
3- suanki proje
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 02:19:06 umit ]

Çevrimiçi Necmi

abi insanın çıldırmaması elde değil niçin böyle saçma sapan bir şey yapıyorlar. Nerden baksan 50 koltuk eder orası ( tahminen ) ve numaralının en güzel yeri. Yerin dibinden başlatmak bu kadar mı zormuş
nasıl dipden başlatacaksın orası zaten endip yer sıfır kot oranın altında katmı var. zaten 8 metre deniz seviyesinin altına inmişsin biraz mantık yürütün dediğinizin olması için alta bir kat daha yapılması gerekir tutki izinleri aldın çıkan hafriyatı yüzde elli arttırıyorsun  temal maliyetinide o oranda arttırıyorsun fore kazıklardan tek yüz perdelere kadar sana bunun maliyeti 20 M$ olur orda kaybettiğin koltuğu yüz yıl satsan bu parayı alırmısın birde ne kadar derine insen o kadar sorun yaşarsın biraz mantıklı olun bir eleştiriyi yapmadan önce artıyı eksiyi bir düşünün sanki sizin beğenmediğiniz bir şeyi kimse beğenmiyor bu kadarda egolu olmayın bir senedir bunu konu eden tek bir mesaj görmedim bir tek siz beğenmediniz diye nasıl kötü damgası vurabiliyorsunuz ha sadece orda oyuncuyu indirip içerden tekrar çıkartalım diyorsanız buda 20 civarı basamak inip 20 civarıda çıkmak demektir  sen hiç son noktaya kadar gücünü harcamış kaslarla böyle bir iniş çıkış yaptınmı. birileri bir şey yaptı diye yapılanı doğrumu kabul etmek gerekir her yapının kendine göre gerçekleri vardır mesela her stada girmek için merdiven çıkarken burda merdiven iniyorsun localar dahil alt kat komple yerin altında bu stadda aslında bir kat inilip otopark yapılması vardı gündemde ama devlet inilmesine izin vermedi bunu biliyormusunuz sanırım 3000 araçlık otopark kazanıyordu ve şu an otopark olan alanlarda bize kalıyordu birde koltuk kazansan ne olur 42000 den fazlasını satmana izin vereceklermi yani burda sizin düşündüğünüz şeyleri çizmeden önce onlarca stad gezen hepsinin artısını eksisini hesaplayan mimar mühendis kadrosu düşünemiyor ve saçma sapan şeyler yapıyor biraz emek verenlere saygı gösterin lütfen bir proje onlarca sorunu arazi şartını ele alarak çizilir bildiğiniz bilmediğiniz ne engeller telafi edilmiştir maksimum kullanılır hale getirilmiştir orda gecekondumu yapılıyor ülkenin en önemli yapılarından biri o ve projenle devletin her kademesini memnun etmek gibide bir problemide aşmak zorundasın

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin bence vakit geçmiş bile

Çevrimdışı beşiktaşk

nasıl dipden başlatacaksın orası zaten endip yer sıfır kot oranın altında katmı var. zaten 8 metre deniz seviyesinin altına inmişsin biraz mantık yürütün dediğinizin olması için alta bir kat daha yapılması gerekir tutki izinleri aldın çıkan hafriyatı yüzde elli arttırıyorsun  temal maliyetinide o oranda arttırıyorsun fore kazıklardan tek yüz perdelere kadar sana bunun maliyeti 20 M$ olur orda kaybettiğin koltuğu yüz yıl satsan bu parayı alırmısın birde ne kadar derine insen o kadar sorun yaşarsın biraz mantıklı olun bir eleştiriyi yapmadan önce artıyı eksiyi bir düşünün sanki sizin beğenmediğiniz bir şeyi kimse beğenmiyor bu kadarda egolu olmayın bir senedir bunu konu eden tek bir mesaj görmedim bir tek siz beğenmediniz diye nasıl kötü damgası vurabiliyorsunuz ha sadece orda oyuncuyu indirip içerden tekrar çıkartalım diyorsanız buda 20 civarı basamak inip 20 civarıda çıkmak demektir  sen hiç son noktaya kadar gücünü harcamış kaslarla böyle bir iniş çıkış yaptınmı. birileri bir şey yaptı diye yapılanı doğrumu kabul etmek gerekir her yapının kendine göre gerçekleri vardır mesela her stada girmek için merdiven çıkarken burda merdiven iniyorsun localar dahil alt kat komple yerin altında bu stadda aslında bir kat inilip otopark yapılması vardı gündemde ama devlet inilmesine izin vermedi bunu biliyormusunuz sanırım 3000 araçlık otopark kazanıyordu ve şu an otopark olan alanlarda bize kalıyordu birde koltuk kazansan ne olur 42000 den fazlasını satmana izin vereceklermi yani burda sizin düşündüğünüz şeyleri çizmeden önce onlarca stad gezen hepsinin artısını eksisini hesaplayan mimar mühendis kadrosu düşünemiyor ve saçma sapan şeyler yapıyor biraz emek verenlere saygı gösterin lütfen bir proje onlarca sorunu arazi şartını ele alarak çizilir bildiğiniz bilmediğiniz ne engeller telafi edilmiştir maksimum kullanılır hale getirilmiştir orda gecekondumu yapılıyor ülkenin en önemli yapılarından biri o ve projenle devletin her kademesini memnun etmek gibide bir problemide aşmak zorundasın

@Necmi  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: duygularıma tercüman olmuşsun abi :) stad buldunuzda özel çıkış tüneli istiyorsunuz

Çevrimdışı Kemal

aga bu nedir yaa  :akuma:

Daha altından ne çıkacağı belli değildi, Pargalı İbrahimin falan kayıp mezarı çıksaydı şimdi 3.Köprü yanında stat inşaatı izliyoduk :)

Çevrimdışı ilhan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 19 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(79 Resim)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

Bu hafta eski açık numaralı tarafı biter . inşallah

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg146983#msg146983 date=1421652907]
Vodafone Arena 19 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(79 Resim)
[/quote]
günaydın arkadaşlar.

:super:
aslanım ya eline sağlık. Yakup burada da görmek ne güzel arada buraya da yaz.  :lol: :lol:

Çevrimdışı kaanzor

Yasaklı Link[/member] eline sağlık

Eski açıktaki demirler neden çarpılmış öyle iskele felan herşey yamulmuş  :ebebe: :ebebe:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı metin06carsi

Herkese günaydın, teşekkürler Mustafa...