Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı beşiktaşk

çatıda çalışıcaklar için koruma ağı o... yukarıya montaj edilcek ...

@Efe abinin sorusuna " mabet şu kapalıya konan 2 tane iskele gibi parça çatıyla alakalımı evet yada hayır desen yetecek korkuluklardan bahsetmiyorum 2 gün önce prekastların üzerine konan çeliklerden bahsediyorum "

mabet böyle açıklama yapmıştı :D şimdi netleşiyor her şey

Çevrimdışı Yakup

@Efe abinin sorusuna " mabet şu kapalıya konan 2 tane iskele gibi parça çatıyla alakalımı evet yada hayır desen yetecek korkuluklardan bahsetmiyorum 2 gün önce prekastların üzerine konan çeliklerden bahsediyorum "

mabet böyle açıklama yapmıştı :D şimdi netleşiyor her şey

o kadar uzak kalmışım ki hiç bir şey anlamadım  :s20: :s20: resim üzerinde anlatma şansın var mı  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı beşiktaşk

o kadar uzak kalmışım ki hiç bir şey anlamadım  :s20: :s20: resim üzerinde anlatma şansın var mı  :alala: :alala:

abi bu videoyu izle anlayacaksın ben netleşiyor derken hani inşaat gittikçe stada benziyor anlamında kullandım :)

EDIT : @SDemirsoy BELKI VIDEO YARDIMCI OLUR
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 11:28:38 beşiktaşk ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi bu beyaz parçalar bu ilk resimde gösterdiğim yer için mi şimdi ? bende diyorum ki onlar alçak bizimkiler üst üste koyuyorlar parçaları.. @ahmetx

Çevrimdışı Efe

timsah arenada böyle kurulan iskele değil mi bunlar o zaman halatlar için değil @ahmetx abi destek için yapılan iskele olabilir mi @ahmetx
samet bizimkiler sadece orta yuvarlak icin kuruluyor timsah arenada celik destekler icinde yuvarlak icinde kuruldu bizim cari cok basit olarak hizli sekilde insaa ediliyor bursaninki gibi degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Abi bu beyaz parçalar bu ilk resimde gösterdiğim yer için mi şimdi ? bende diyorum ki onlar alçak bizimkiler üst üste koyuyorlar parçaları.. @ahmetx
o kadar da farkımız olsun .....@SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim Anlamadıgım Sporcular düz çıksa ne farkeder Aşagıdan gelse ne farkeder , bu bile 2 sayfa tartısma konusu olmuş şaka gibi kim takar sporcu cıkısını stat bitsin yeter başka bi isteğim yok , ne yapılırsa razıyım koltuksuz çatısız 3 loca katlıda olabilir. hatta 80 tane çıkış tüneli bile olabilir yeterki stadımız artık bitsin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

kardeş stadımız Krasnodarda çatı havada (çok sade bir çatısı var) ve oluklu küfeki güzel ilerliyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

olum cati yuvarlagi icin konuyor iste beyaz iskeleler kavisli sekilde yerlestirilecek kapaliya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bizim çatı Kertenkele Arena'nınkinde daha geniş olacak dimi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bizim çatı Kertenkele Arena'nınkinde daha geniş olacak dimi?

aslinda hayir onlarinki toplamda daha genis ama asma germe bolumu bizimkinde cok daha genis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

olum cati yuvarlagi icin konuyor iste beyaz iskeleler kavisli sekilde yerlestirilecek kapaliya
tamam abi çözdüm :D @Efe

Çevrimdışı beşiktaşk

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1412180&page=11

bu linkten krasnodar çatısının fotograflarına bakıp biraz fikir sahibi olabilirsiniz

Çevrimdışı ahmetx

Benim Anlamadıgım Sporcular düz çıksa ne farkeder Aşagıdan gelse ne farkeder , bu bile 2 sayfa tartısma konusu olmuş şaka gibi kim takar sporcu cıkısını stat bitsin yeter başka bi isteğim yok , ne yapılırsa razıyım koltuksuz çatısız 3 loca katlıda olabilir. hatta 80 tane çıkış tüneli bile olabilir yeterki stadımız artık bitsin.
Alıntı
aynen katılıyorum.

yok soyunma odası kare olsunmuş , yok yukarı doğru çıksınmış sporcular.

sorarım size şuan bir stadyumumuz olsa kaç puan öndeydik ya da kaç tane kırmızıyı çıkartamamıştı hakemler.

şampiyonluk mu ? stadyumun ince ayrıntıları mı?

bence bırakalım bunları. öncelikle stadyumumuza kavuşalım. gerekirse orayı 20 basamak yukarı çıkar şekilde kırar yine yaparız. ama bu sene kaçacak şampiyonluğu seneye getiremeyiz. stadyumsuz şampiyon olduğumuzda bu kadronun 3 yıl yeni stadyumda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu herkes biliyor yoksa.
meseleyi yanlış yerden yakalamışsınız.Sporcu çıkışının alttan verilmesi  yaklaşık 40 tane vip koltuktan en azından 50 yıl para kazanamıyacağız anlamına geliyor 1 koltuk yıllık 4000 dolardan siz hesap edin.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 11:44:26 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yakup

aynen katılıyorum.

yok soyunma odası kare olsunmuş , yok yukarı doğru çıksınmış sporcular.

sorarım size şuan bir stadyumumuz olsa kaç puan öndeydik ya da kaç tane kırmızıyı çıkartamamıştı hakemler.

şampiyonluk mu ? stadyumun ince ayrıntıları mı?

bence bırakalım bunları. öncelikle stadyumumuza kavuşalım. gerekirse orayı 20 basamak yukarı çıkar şekilde kırar yine yaparız. ama bu sene kaçacak şampiyonluğu seneye getiremeyiz. stadyumsuz şampiyon olduğumuzda bu kadronun 3 yıl yeni stadyumda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu herkes biliyor yoksa.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı beşiktaşk

fotoların kaynağı burası http://new-krasnodar.ru/diaries/11959

ben google amcadan almıştım :/ . teşekkürler abi bilgilendirmen için

Çevrimdışı SDemirsoy

zor oldu ama sonunda anladın @SDemirsoy  :D
yeni açık ve eski açığa ilerledikçe o parçalar sahaya doğru gerileyecek kavisli olduğu için :D @ahmetx @Efe

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Eski açık-Numaralı birleşimindeki kirişlerin kurulumu bitmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor? Işıktan pek çıkaramadım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serkan7738

timsah arenada böyle kurulan iskele değil mi bunlar o zaman halatlar için değil @ahmetx abi destek için yapılan iskele olabilir mi @ahmetx

o parçalar ilk geldiği gün söylemiştim ben bunu @SDemirsoy  :evillol: