Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi peki eski acık rampa nezaman biter ??
Allah bilir ne zaman biter bence ufukta görünmüyor ama dört günde bitireceklermiş onun için stada giriş çıkışları dört gün boyunca kesmek gerekiyor içeri malzeme stoklandığını görürseniz bilinki rampaya başlanacak ama iki firmada üst testereleri bitirmeden başlanacağını sanmıyorum tahminim şubat ortası yapılacağı yönünde çiçeklerin işi biter o zamana ve burda ekibini tutamaz o yüzden rampayı devreye alırlar diye tahmin ediyorum @Oktay

Çevrimiçi Necmi

hoaydaaaa kapalı üstten atın aşağı abi o zaman yada süzerden :D
süzerden atabilmemiz için önce çıkman lazım :evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi size resmi bilgi veririm de doğru olmaz. istiyorsanız kap gov tr den klübün kar-zarar durumuna yıllar itibarıyla ulaşabilirsiniz.özkaynağı -450 milyon olan, hisselerinin yarısına yakını borsada satılmış bir şirketten söz ediyoruz. buraya kadar çok iyi getirdiler. ama kredi kullanmak zorundalar başka yolu yok. ve kullanıyorlar kullanacaklar. maalesef gerçek bu. böyle bir durumda ne karad erken biterse o kadar iyi. Allah korusun faizlerin ani bir yükselişi sıkıntıyı çok büyütür bu bir tahmin değil gerçektir.   
resmi bilgi vermek niye doğru olmasın, yönetim kurulundamısın değerli kardeşim ,elinde böyle bilgi olanlar popüler olmak için bile açıklıyorlar ,bırak bu işleri de söyleyeceğin bir şey varsa söyle ,yoksa imalı söylemlerden vazgeç . herhangi bir insan da söylerim ama deyip hiç bir şey söylemeden ,çok şey söyleyebilecek bir tavır takınabilir .

Çevrimdışı SDemirsoy

süzerden atabilmemiz için önce çıkman lazım :evillol: @SDemirsoy
Abi şaka falan ama kapalı üst prekast araları çok yüksek eski açıkta bir prekastın ucu hafif kırıktı içi böyle mermer parçaları gibi birşeyler vardı saf beton değil prekastlar

Çevrimdışı ilhan mansız

resmi bilgi vermek niye doğru olmasın, yönetim kurulundamısın değerli kardeşim ,elinde böyle bilgi olanlar popüler olmak için bile açıklıyorlar ,bırak bu işleri de söyleyeceğin bir şey varsa söyle ,yoksa imalı söylemlerden vazgeç . herhangi bir insan da söylerim ama deyip hiç bir şey söylemeden ,çok şey söyleyebilecek bir tavır takınabilir .
Ahmet bey, ifadelerinize dikkat edin biraz, ben imalı birşey yazmadım, zaten alenen bilinen kap bildirimleri dışında bir bilgi verilmesi kanunen doğru değildir. Yazdıklarımda ima falan yok, poülerlik kaygısıyla hiç alakası yok. Ben yazabileceğim kadarını yazdım. Stadın inşaatı uzadıkça mali riskin daha da büyüyeceğini belirttim.Yazdıklarımı hiç olmayan kendi kafanızdan kurduğunuz yönlere çekmeyi bırakın

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet bey,yanlış anlaşılmamışımdır umarım.öyleyse özür dilerim,Ben Beşiktaşımızın oynayacak bir  stad bulamamasına çok üzülüyorum o nedenle stadın bir an önce yapılmasını istiyorum,siz hatırlarsınız alisamiyen stat trübünleri çökmüştü,fenerin stadı yapılıyordu bu iki takımda yıllarca bizim statta oynadılar. Beşiktaş ıstanbul dışında stad arar duruma düşmüşse bu ayıp herkesindir ama öncelikle gs ve fb nindir, işler spor olmaktan çıkmış kazanda nasıl kazanırsan kazan olmuş.
öncelikle kardeşim diye hitab etmen çok hoşuma gider ,biz burada bir aileyiz . o günleri hatırlamazmıyım ,onun için dedim ki beşiktaş yunanistandan bir takımla anlaşıp bu, kaypak, fırsatçı, avantacı renklilerin önünde, federasyona desin ki biz türkiye de stad bulamadık yunanlılar bize olumlu yaklaştı orada oynamak istiyoruz . sence utanırlar mı değerli arkadaşım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet bey, ifadelerinize dikkat edin biraz, ben imalı birşey yazmadım, zaten alenen bilinen kap bildirimleri dışında bir bilgi verilmesi kanunen doğru değildir. Yazdıklarımda ima falan yok, poülerlik kaygısıyla hiç alakası yok. Ben yazabileceğim kadarını yazdım. Stadın inşaatı uzadıkça mali riskin daha da büyüyeceğini belirttim.Yazdıklarımı hiç olmayan kendi kafanızdan kurduğunuz yönlere çekmeyi bırakın
şimdi size bilgi veririm de doğru olmaz ne demek ,yani bir bilgim var ama söyleyemem demek değil mi ,o zaman bu bir ima olmuyor mu ,ya ima etme ,ya da söyle, kıymetli kardeşim .kimsenin de kafasında soru işareti bırakma .

Çevrimdışı Balasagun

A Spor'da Metz maçı var ilk yarı bitmek üzere. Localarin üstüne elektronik reklam panoları koymuşlar. Fikir verebilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

şimdi size bilgi veririm de doğru olmaz ne demek ,yani bir bilgim var ama söyleyemem demek değil mi ,o zaman bu bir ima olmuyor mu ,ya ima etme ,ya da söyle, kıymetli kardeşim .kimsenin de kafasında soru işareti bırakma .
Gerçekten yazdıklarımı nasıl yorumladığınıza hayret ettim, izah ettim aslında, pes benden bu kadar, kafanı bulandırmayayım daha fazla,

Çevrimdışı Anil

Ahmet Bey bu salaga yatma tavrınızla insanları sinirlendirmenize şahsen ben ilk defa şahit olmuyorum. İlhan stadın gecikmesi halinde muhtemel euro ve doların yükselmesi durumunda bizim borçlarımız euro ve dolar üzerinden olduğu için sıkıntı yaşayacağımızı belirtmiş. Ne var bunda anlamayacak bende bunu anlamadım ?
edit: salaga yatmak kelimesi deyim anlamıyla kullanılmıştır bunuda anlamayacak olursaniz :)

Çevrimdışı alperrr

hakkatten ahmet bey, adam gayet tumturaklı konuştu. aşırı tepki gosterdiniz sanki.

Çevrimdışı bjk_mabet

bu operasyonunu beğendim :ok: @bjk_mabet e yakalanmadan içeri sızma operasyonu taktire şayandır. @SDemirsoy  :D
yakalandı üzgünüm 40 gün boyunca kırık kollu kimse şantiyeye alınmayacak güvenliklere talimat verildi..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Bey bu salaga yatma tavrınızla insanları sinirlendirmenize şahsen ben ilk defa şahit olmuyorum. İlhan stadın gecikmesi halinde muhtemel euro ve doların yükselmesi durumunda bizim borçlarımız euro ve dolar üzerinden olduğu için sıkıntı yaşayacağımızı belirtmiş. Ne var bunda anlamayacak bende bunu anlamadım ?
edit: salaga yatmak kelimesi deyim anlamıyla kullanılmıştır bunuda anlamayacak olursaniz :)
değerli kardeşim sen benden uzak dur ,bana tabirleri ve deyimleri öğretecek bilgin olduğunu nereden ima ediyorsun ,salağa yatan sensin ,ne yazdığını okuyorum ,asıl sen ne yazdığının farkında ol salağa yatma yerine daha yumuşak kelime kullanabilirdin ,kendini gözden geçir , lütfen rica ediyorum benim yazılarımdan uzak dur ,ben de senin yazılarından uzak duracagından da emin ol . salağa yatma diyerek de insanları salak yerine koyma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada kimse kimsenin fikirlerini benimsemek zorunda değil , Fakat Saygı Göstermek zorunda , Bir kişi diğer kişinin fikrini benimsemeyebilir ama bu O kişiye HAKARET etme hakknı Vermez  heleki yaş olarak sizden çok daha buyuk ise :iscrewy: Lütfen Herkes Uslubuna dikkat etsin !! Bu yazıyı yazmak haddim değil ama yazma zorunluluğu hissettim ! @ilhan mansız @Anıl
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mikartal

öncelikle kardeşim diye hitab etmen çok hoşuma gider ,biz burada bir aileyiz . o günleri hatırlamazmıyım ,onun için dedim ki beşiktaş yunanistandan bir takımla anlaşıp bu, kaypak, fırsatçı, avantacı renklilerin önünde, federasyona desin ki biz türkiye de stad bulamadık yunanlılar bize olumlu yaklaştı orada oynamak istiyoruz . sence utanırlar mı değerli arkadaşım.
Rahmetli S.Seba olsaydı ve rakiplerimiz bu durumda olsaydı. o büyük centilmen onlar teklif etmeden stadımızı onlara sonuna kadar açardı.

Çevrimdışı ümer

San Mames kutu gibi bizim ilk sıra koltuklar böyle zemin seviyesindenmi başlayacak?
anlayamadígim bir şey var sanmames yeni yapilan bir stad kale arkasi tribünün aut çizgisine mesafesi bizim statin ölçülerindendaha az bunun sstandardi  yokmu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

anlayamadígim bir şey var sanmames yeni yapilan bir stad kale arkasi tribünün aut çizgisine mesafesi bizim statin ölçülerindendaha az bunun sstandardi  yokmu
Yanlış bilmiyorsam Tribünle Saha Aradındaki mesafenin olçusunun Standartı yok , Kale arkası sahaya 13-14 metre olan stadda var 7 metre olanda , Bu stadın yeni olması veya Projesiyle alakalı birşey . Sadece Saha ölçülerinin bir standartı var oda Dünyanın heryerinde Aynı :iscrewy: Ornegin : TT ARENA kale arkası ile saha mesafesi 8.2 metre , Saraçoglunda ise 9 metre , Bizde ise 7.95 metre , Yani yine Sahanın tribüne en yakın olduğu stad bizim stadımız olacak Türkiye de @ümer
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 22:29:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Anıtlar kurulundan  :lol:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

hakkatten ahmet bey, adam gayet tumturaklı konuştu. aşırı tepki gosterdiniz sanki.
konuyu anlayıp da başından beri takip ediyormusun değerli kardeşim, ben yazılanı ve yazdıklarımı, acaba yanlış bir kelam ettim mi diye en az on kere okudum ,bir fikir beyan etmek için lütfen konunun başından ,yani nereden başladığına bakmanı önermekten başka bir önerim olmayacak sevgili kardeşim.

Çevrimdışı Anil

değerli kardeşim sen benden uzak dur ,bana tabirleri ve deyimleri öğretecek bilgin olduğunu nereden ima ediyorsun ,salağa yatan sensin ,ne yazdığını okuyorum ,asıl sen ne yazdığının farkında ol salağa yatma yerine daha yumuşak kelime kullanabilirdin ,kendini gözden geçir , lütfen rica ediyorum benim yazılarımdan uzak dur ,ben de senin yazılarından uzak duracagından da emin ol . salağa yatma diyerek de insanları salak yerine koyma.

Gene belirttigim halde olayı farklı yerlere çekip haklı duruma geçmeye çalışıyorsunuz. Ben böyle bir kaygı içinde değilim. Sizinle tek sorun yaşayanın ben olmadığını bilmek güzel. Sizde kendi özeleştirinizi yaparsanız ikili ilişkilerde sıkıntı yaşamazsınız. Daha fazla devam etmeyeceğim iyi akşamlar :)

Çevrimdışı ALI RIZA

yumuşak hafif tırtıklı :D
zevkli diyorsun  :evillol: hassas ciltlerde tahris eder diyorsun @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

yakalandı üzgünüm 40 gün boyunca kırık kollu kimse şantiyeye alınmayacak güvenliklere talimat verildi..
saygılar abi :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yalnız küfekilere dokundum arkadaşlar çok iyi :D

Vay be iyiymiş hakikatten, tırtıklı tırtıklımı gerçekten  :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"