Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

inşallah biter, biraz daha sürerse yeni sezona yetişmeme riski belirir
o risk yok bence artik tek hedef cati  kaba 1 ay gec bitecek tahminimden 15 ocakti ama sıkıntı degil cati havaya kalktigi an stad bitmis demektir mayis ayini bekleyecegiz ozamana kadar cati isleri cok onem kazandi subat 15 ten itibaren 3 ay icinde cati havaya kalkmali bu gerceklesirse sıkıntı kamiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi otopark zaten kabul etmiyoruz eskiden otopark mı var dı sosyete taraftarı edecekler park kavgası çıkartacaklar  :kop: tribün bitsin de varsın 10 yıl sonra otopark bitsin hatta 60 yıl sonra bitsin yeni statta tamamlarlar  :evillol:
Bende önemsemeyaceğim ama elektrik odaları orda stada elektrik su ordan dağılacak cim bakım odaları falan ona dert ediyorum genel ince işi aksatır :D @ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

gel abi tanışırız hem forum ahalisinide gormus olursun
tabii ki gelmeye çalışacağım, pırlanta gibi olan sizleri görüp tanışmak için kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

hayal kurma bence :D arkada ortada boş bir alan varya beton atmak için bıraktıkları bir ayda o alanı bile kapatamazlar yeni açıkta iki aylık iş var oda hızlı tempoyla çalışılması koşuluyla yoksa dahada sarkar @SDemirsoy bir ayda çiçekler çıkamaz
içerden aldığım bilgi bu abi :D @Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende önemsemeyaceğim ama elektrik odaları orda stada elektrik su ordan dağılacak cim bakım odaları falan ona dert ediyorum genel ince işi aksatır :D @ALI RIZA
@Necmi abi dert ettiğin o olsun hepsini en alta yığ :) tertemiz kafamız kulağımız rahat olsun  :evillol: otopark çatıyi ilgilendirmiyor umarım bahane uydurmazlar çatı için kaba bitsin diye :)

Çevrimdışı ilhan mansız

o risk yok bence artik tek hedef cati  kaba 1 ay gec bitecek tahminimden 15 ocakti ama sıkıntı degil cati havaya kalktigi an stad bitmis demektir mayis ayini bekleyecegiz ozamana kadar cati isleri cok onem kazandi subat 15 ten itibaren 3 ay icinde cati havaya kalkmali bu gerceklesirse sıkıntı kamiyor
Efe, zaman daralıyor. ben bugüne kadar hep ağustosa yetişeceğini düşünüyordum ama artık tam aksine sıkıntı olabileceği kanısındayım. Yaklaşık 1 aydır fotoğraflara hiç bakmamıştım. Bence özellikle yeni açık tarafı gerçekten yavaş gidiyor. İnşallah bu stad yeni sezona maç oynanacak duruma gelir. Biz stadı yabancı kaynaklarla finanse ediyoruz. Ne kadar kısa zamanda biterse o kadar iyi

Çevrimdışı ahmet türker

Efe, zaman daralıyor. ben bugüne kadar hep ağustosa yetişeceğini düşünüyordum ama artık tam aksine sıkıntı olabileceği kanısındayım. Yaklaşık 1 aydır fotoğraflara hiç bakmamıştım. Bence özellikle yeni açık tarafı gerçekten yavaş gidiyor. İnşallah bu stad yeni sezona maç oynanacak duruma gelir. Biz stadı yabancı kaynaklarla finanse ediyoruz. Ne kadar kısa zamanda biterse o kadar iyi
yabancı kaynak derken.?

Çevrimdışı ahmet türker

obitas sütunlarda iyi ama çiçeklerin testere krislerde hazir kalip kullanması  islerini çok kolayastiriyor.obitas tahta kalip hazirliyor beton atilan yerden sokup tekrar ayni kalibi kullanması zaman aliyor.milyon dolarlık isler yapiliyor hazir kalip yaptırmak çok zor olmamali.
inşaat hakkında bilgin bende çok fazla gibi . ben sadece tahmin ve takip ettiğim kadarı ile konuşuyorum değerli arkadaşım. :)

Çevrimdışı ahmet türker

özkaynak olmayan  :)
taraftarın parası yabancı kaynak mı ,yoksa bizim bilmediğimiz bir kaynaktan para mı alıyorlar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yalnız küfekilere dokundum arkadaşlar çok iyi :D

Çevrimdışı ilhan mansız

taraftarın parası yabancı kaynak mı ,yoksa bizim bilmediğimiz bir kaynaktan para mı alıyorlar.
bu stadın sadece taraftarın parasıyla yapılması mümkün değil, taraftarın parası bu takımın giderlerini bile karşılamaya yetmiyor yıllardır. yetse her yıl 80 milyon zarar etmeyiz.

Çevrimdışı ahmet türker

bu stadın sadece taraftarın parasıyla yapılması mümkün değil, taraftarın parası bu takımın giderlerini bile karşılamaya yetmiyor yıllardır. yetse her yıl 80 milyon zarar etmeyiz.
yani tahminen konuşuyorsun ,ben de şuradan buradan aldılar demeni ve bilgi almayı ümit  ediyordum.

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi tarif etmek önemli :) hafif mi ağır mı ? varsın olsun 1 tane kırıp resmini çekeydin :) 

Çevrimdışı ahmet türker

haydaaaaaa samet kardeşim ,sağlık açısından mı iyiler. :lol:  :lol:

Çevrimdışı ilhan

sende az degilsin aktar abi yeni acik lafi gecmeyi versin  :)
Obitaş üzerine kurulan her cümleyi sensöre bağlamış, anında harekete geçiyor   :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

yani tahminen konuşuyorsun ,ben de şuradan buradan aldılar demeni ve bilgi almayı ümit  ediyordum.
şimdi size resmi bilgi veririm de doğru olmaz. istiyorsanız kap gov tr den klübün kar-zarar durumuna yıllar itibarıyla ulaşabilirsiniz.özkaynağı -450 milyon olan, hisselerinin yarısına yakını borsada satılmış bir şirketten söz ediyoruz. buraya kadar çok iyi getirdiler. ama kredi kullanmak zorundalar başka yolu yok. ve kullanıyorlar kullanacaklar. maalesef gerçek bu. böyle bir durumda ne karad erken biterse o kadar iyi. Allah korusun faizlerin ani bir yükselişi sıkıntıyı çok büyütür bu bir tahmin değil gerçektir.   

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Obitaş üzerine kurulan her cümleyi sensöre bağlamış, anında harekete geçiyor   :evillol:
Açın gözlerinizi Bakmayın Şaşı , Alayınız gelse yıkamaz Şanlı Obitaşı :evillol: :evillol: @ilhan abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

İyi tarif etmek önemli :) hafif mi ağır mı ? varsın olsun 1 tane kırıp resmini çekeydin :) 
yumuşak hafif tırtıklı :D

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaa samet kardeşim ,sağlık açısından mı iyiler. :lol:  :lol:
elektriği alıyor abi topraklama yapıyor :D

Çevrimiçi Necmi

kanadı kırık kartal resim çekmeyle uğraşırken
bundan sonra iyileşince Sametin elini tekrar kırmalıyız tek elle daha iyi resim çekiyor :D

Çevrimdışı ilhan

tabii ki gelmeye çalışacağım, pırlanta gibi olan sizleri görüp tanışmak için kardeşim.
Bende iyiden iyiye niyetlenmeye başladım abi Ankara'da tanışma şerefine nail olduğum diğer arkadaşlar gibi sen, @Efe, aktar_ismail ve diğerleri ile tanışmayı çok istiyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

kanadı kırık kartal resim çekmeyle uğraşırken
bundan sonra iyileşince Sametin elini tekrar kırmalıyız tek elle daha iyi resim çekiyor :D
hoaydaaaa kapalı üstten atın aşağı abi o zaman yada süzerden :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi dert ettiğin o olsun hepsini en alta yığ :) tertemiz kafamız kulağımız rahat olsun  :evillol: otopark çatıyi ilgilendirmiyor umarım bahane uydurmazlar çatı için kaba bitsin diye :)
Evet malesef kaba bitmeden giremezlermiş altta çalışan kimse istemiyorlarmış güvenlik açısından büyük risk oluşturuyormuş diye bir duyum aldım kaynak @bjk_mabet değil

Çevrimdışı mikartal

inşaat hakkında bilgin bende çok fazla gibi . ben sadece tahmin ve takip ettiğim kadarı ile konuşuyorum değerli arkadaşım. :)
Ahmet bey,yanlış anlaşılmamışımdır umarım.öyleyse özür dilerim,Ben Beşiktaşımızın oynayacak bir  stad bulamamasına çok üzülüyorum o nedenle stadın bir an önce yapılmasını istiyorum,siz hatırlarsınız alisamiyen stat trübünleri çökmüştü,fenerin stadı yapılıyordu bu iki takımda yıllarca bizim statta oynadılar. Beşiktaş ıstanbul dışında stad arar duruma düşmüşse bu ayıp herkesindir ama öncelikle gs ve fb nindir, işler spor olmaktan çıkmış kazanda nasıl kazanırsan kazan olmuş.