Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
firma isimleri açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Yeni açı ktribün kabası bence çoktan bitmeliydi. 20 temmuzda başlayan numaralı bile testere bitme noktasına geldi. Galba numaralıda kalan testere kiriş sayısı yeni açıktan daha az. unutulmasın VADE RİSKİ alınabilecek en büyük risktir. süre uzadıkça farklı farklı sorunlar çıkar.
Obitaş şu ana kadar 3 tane numaralı kadar iş yaptı.
Eski açık stat inşaatının en yavaş yapılan yeridir. Kıyaslama yapılırsa tabi. Bana sorarsanız hiçbir yer yavaş yapılmadı. Takdir edelim bence.

Çevrimdışı ahmet türker

Yeni açık inşaatı yavaş ise eski açık inşaatı X2 yavaş. 2 ay önceden başladı ve çok daha az iş var.

Ama diyeceksiniz şimdi, çiçekler 3 tribün yapıyor, tamam öyle fakat 3 tribün içinde para alıyor, ona göre daha çok işçi çalıştırması lazım. Ama diyeceksinizki belli bir alanda ancak o kadar işçi çalıştırabilir. Ama diyeceksinizki rampa var.  :evillol:
Obitaş'ın mazereti olamaz ama çiçeklerin olabilir  :ebebe:
en büyük obitaşlı geldi hoş geldi. :)

sende az degilsin aktar abi yeni acik lafi gecmeyi versin  :)
Senin gözler nasıl keskinse @Efe bizim alarmlar da o derece kuvvetlidir.  :lol:

Liverpool maçına mutkala geliyorsun dimi?
Olimpiyat stadında belki son maçımız olabilir, orada son bir mangal partisi yapalım, hem kutlama yaparız hem de soğuk havayı dağıtırız.

Çevrimdışı ahmet türker

@Oktay abi vodafone arena inşaat sürecini genel olarak anlatabileceğin bir japon atasözü var mı?
müsadenle burada ben devreye gireyim işte japon atasözü ..eden bulur ,bitiren gider.. :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

sırf sen gel diye yazdım valla @aktar_ismail  :hosgeldin :lol:
sende de ne radar varmış yunus kardeşim ,aktar ismail in buralarda olduğunu anlamışsın. :lol:

en büyük obitaşlı geldi hoş geldi. :)
Hoşbulduk Ahmet abi :)
Bizim çiçeklere olan sevdamız içimizde saklıdır bir nevi kara sevda, onların fedakarlıklarını, azim ve özverilerini bilip de hayran olmamak sevdalılara yakışmaz. Bırakıp gidecekler dediklerinde ve her zaman biz sevdamızla beraberdik.
Bazen çok seversin ama sevdiğini söylemez o sevgiyi içinde yaşarsın. :)

müsadenle burada ben devreye gireyim işte japon atasözü ..eden bulur ,bitiren gider.. :kop:
Ahmet abi bu daha çok Türk atasözü gibi olmadı mı? :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

ysariusta

• Ziyaretçi

ortalama stat inşaatları 4 5 yıl sürerken bir buçuk yılda yıkılıp kazılıp bu hale gelen inşaat için vade riski var mıdır? Evet süre uzarsa şu an hava şartlarıdan dolayı bir aksama riski mevcut. Belki seçim öncesi kurlar falan. ancak ihale edilmemiş bir şey kalmadı galiba. Aklıma gelen tek sıkıntı ağustosa doğru takvimin sıkışıp bazı konuların aceleye gelmesi. Ne bileyim küfenkiler aralıkta bitse ne olur ki. yada ne biliyim restoranlar 2 ay soonra olsun. müüze biraz sarksın falan. onlar çok önemli konular değil. @ilhan mansız

Çevrimdışı ALI RIZA

ortalama stat inşaatları 4 5 yıl sürerken bir buçuk yılda yıkılıp kazılıp bu hale gelen inşaat için vade riski var mıdır? Evet süre uzarsa şu an hava şartlarıdan dolayı bir aksama riski mevcut. Belki seçim öncesi kurlar falan. ancak ihale edilmemiş bir şey kalmadı galiba. Aklıma gelen tek sıkıntı ağustosa doğru takvimin sıkışıp bazı konuların aceleye gelmesi. Ne bileyim küfenkiler aralıkta bitse ne olur ki. yada ne biliyim restoranlar 2 ay soonra olsun. müüze biraz sarksın falan. onlar çok önemli konular değil. @ilhan mansız
:evillol: :evillol: :evillol: iletiden sadece şunu alsak " vade riski var mıdır? " bankacılıkla ilgilenlere duyurulur  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Umarım statı seçim malzemesi için kullanıp açılış süresiniz uzatmazlar...!

Çevrimdışı ahmet türker

Hoşbulduk Ahmet abi :)
Bizim çiçeklere olan sevdamız içimizde saklıdır bir nevi kara sevda, onların fedakarlıklarını, azim ve özverilerini bilip de hayran olmamak sevdalılara yakışmaz. Bırakıp gidecekler dediklerinde ve her zaman biz sevdamızla beraberdik.
Bazen çok seversin ama sevdiğini söylemez o sevgiyi içinde yaşarsın. :)
seviyorum seni @aktar_ismail kardeşim duygulu adamsın , tabiki seni de seviyorum @Oktay kardeşim. :)

Çevrimdışı ozan062

:evillol: :evillol: :evillol: iletiden sadece şunu alsak " vade riski var mıdır? " bankacılıkla ilgilenlere duyurulur  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Umarım statı seçim malzemesi için kullanıp açılış süresiniz uzatmazlar....

oha:D:D yok canım imkansız bak o sadece basket olayını falan baya one cekerler o kadar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

tabi ki vardır,stadın yeni sezona yetişmemesi ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.

Çevrimdışı mikartal

Çiçeklerin ve obitasin yapması gereken  testere kris sayisi eşit su anda .bence çiçekler subatin ilk haftasi krisleri  bitirir.obitas 20 gündür yerinde sayiyor.bu hizla giderlerse obitas için tahmin  yapamiyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

oha:D:D yok canım imkansız bak o sadece basket olayını falan baya one cekerler o kadar
BJK için hiçbirsey imkansız değildir... Stata imkansızdı 7 yıldır ama bak dikildi kabası aynı yerde aynı şekilde  :ok:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi vodafone arena inşaat sürecini genel olarak anlatabileceğin bir japon atasözü var mı?
olmazmi @aktar_ismail stat Bitmeye yakın söyliceğim :evillol:

Çevrimdışı Efe

Senin gözler nasıl keskinse @Efe bizim alarmlar da o derece kuvvetlidir.  :lol:

Liverpool maçına mutkala geliyorsun dimi?
Olimpiyat stadında belki son maçımız olabilir, orada son bir mangal partisi yapalım, hem kutlama yaparız hem de soğuk havayı dağıtırız.
ayipsin @aktar_ismail abi tabi gelicem mangalimizida yakariz keyif yapariz hepbirlikte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Obitaş şu ana kadar 3 tane numaralı kadar iş yaptı.
Eski açık stat inşaatının en yavaş yapılan yeridir. Kıyaslama yapılırsa tabi. Bana sorarsanız hiçbir yer yavaş yapılmadı. Takdir edelim bence.
eski açık biteli aylar oldu, rampa yüzünden mecburen beklediler, numaralıya gelince zaten 20 temmuzda başladı ve bitme noktasına geldi. bu stdın ağustosta maç oynanır hale gelmes çok önemli. inşallah sarkma olmaz

Çevrimdışı ahmet türker

Çiçeklerin ve obitasin yapması gereken  testere kris sayisi eşit su anda .bence çiçekler subatin ilk haftasi krisleri  bitirir.obitas 20 gündür yerinde sayiyor.bu hizla giderlerse obitas için tahmin  yapamiyorum.
bence obitaş hızlandı 4 günde 3 testere kirişi yatırdılar (bunu @Efe daha iyi takip etmiştir ) şubat 15 gibi tribün kabası bitmiş olur ,bence tabii :)

Çevrimdışı Oktay

hayal kurma bence :D arkada ortada boş bir alan varya beton atmak için bıraktıkları bir ayda o alanı bile kapatamazlar yeni açıkta iki aylık iş var oda hızlı tempoyla çalışılması koşuluyla yoksa dahada sarkar @SDemirsoy bir ayda çiçekler çıkamaz
@Necmi abi peki eski acık rampa nezaman biter ??

Çevrimdışı ilhan mansız

bence obitaş hızlandı 4 günde 3 testere kirişi yatırdılar (bunu @Efe daha iyi takip etmiştir ) şubat 15 gibi tribün kabası bitmiş olur ,bence tabii :)
inşallah biter, biraz daha sürerse yeni sezona yetişmeme riski belirir

Çevrimdışı ahmet türker

ayipsin @aktar_ismail abi tabi gelicem mangalimizida yakariz keyif yapariz hepbirlikte
ben de geleceğim ,hatta bu çarşamba bile gelebilirsem geleceğim @Efe kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

Eski açıkta 7 testere kiriş kaldı ay sonuna kadar en az 4 tanesinde kalıplanır Şubat 15 yeni açıkta kalıplanmayan kiriş kalmaz

Çevrimdışı Efe

ben de geleceğim ,hatta bu çarşamba bile gelebilirsem geleceğim @Efe kardeşim. :)
gel abi tanışırız hem forum ahalisinide gormus olursun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikartal

obitas sütunlarda iyi ama çiçeklerin testere krislerde hazir kalip kullanması  islerini çok kolayastiriyor.obitas tahta kalip hazirliyor beton atilan yerden sokup tekrar ayni kalibi kullanması zaman aliyor.milyon dolarlık isler yapiliyor hazir kalip yaptırmak çok zor olmamali.