Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Maşallah arı kovanı gibi bugün inşaatımız   :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

15 gun cok ama cok az is yaptik.2 haftalik net bir kayip var.sarkmalar diger sarkmalari beraberinde getirir.artik planlamalar cok dogru yapilmali hataya yer yok.

Prekastcilar da artik hizlanmali.kaba bitince onlari da beklersrk yandik..
Aynı şeyleri 2 gün önce yazdım tam 10 gün hiç bir şey yapmadık diye neredeyse. Bu açığı 10 gün çift çalışıp kapatamıyorsun maalesef dediğin gibi daha hızlı bir tempoyla hiç duraksamadan planlamada aksaklığa sebebiyet vermeden devam ettirmek önemli. Bir daha bu tarz 5-10 günlük gecikmelere cidden tahammülü yok stadın Ağustos hedefi için. Prekastları ben her halükarda bekleyeceğiz diye düşünüyorum. Prekastçılardan 10 günlük bir gol yiyebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi gözlüğünü biyerdemi unuttun lütfen kanunu bida oku.. Mesele passo değil aslında külüp Başkanlarının önce çok istedikleri bişeyi sonra baş suçlu ilan etmeleri

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Aynı şeyleri 2 gün önce yazdım tam 10 gün hiç bir şey yapmadık diye neredeyse. Bu açığı 10 gün çift çalışıp kapatamıyorsun maalesef dediğin gibi daha hızlı bir tempoyla hiç duraksamadan planlamada aksaklığa sebebiyet vermeden devam ettirmek önemli. Bir daha bu tarz 5-10 günlük gecikmelere cidden tahammülü yok stadın Ağustos hedefi için. Prekastları ben her halükarda bekleyeceğiz diye düşünüyorum. Prekastçılardan 10 günlük bir gol yiyebiliriz.
Ben 10 a raziyim korkum 3-4 hafta bekletmeleri..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

:kop: şuan çatı kolonu dikiliyordur dimi @Deniz
Aziz yildirima sormak lazim o hissediyordur (temiz kalbiyle)  :kop:

Çevrimdışı Oktay

Yani bizler halk olarak davardan hallice olduğumuz için önümüze ne konulursa yememiz gerek. Sonuçta öküz anadolulunun neyine boykot, tepki falan. Bak büyüklerimiz bizim adımıza her şeyi düşünmüş, gelmişler kanun yapmışlar, hem de oy birliği ile. En ufak bir etkisi yoktur Passo'nun falan. Onlardan daha mı iyi bileceğiz?

Aynen desteğe devam passolige. Seneye pırıl pırıl stadımızda ortalama 15-20000 kişiye oynarken (bence ilk 4-5 haftalık yeni stad gazından sonra yine 10000 civarına düşecek de baykuşluk yapmayayım) stadın kapısına kocaman pankart asarız:

ARKADAŞLAR BU KURAL TÜM KULÜP VE PARTİLERİN OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR. SİZ NASIL OLUR DA GELMEZSİNİZ?

Ya pardon, gelmeyen zaten bedavacı beleşçi it kopuk tayfasıydı, neden bu kadar büyütüyoruz ya? Zaten bizim stadımız dağ başında? Ne?... Peki FB ve GS tribünleri neden mi dolmuyor derbide bile? E onların da bedavacıları iti kopuğu gelmiyor da ondan.

Boşuna ironi yapma zaten senin niyetin maça gelmek değil o yüzden gereksiz yere stres sokma kendini

Çevrimdışı ErsinA.

Şimdiye kadar beton dökülmesi hariç gece çalışma olmadı.   

Hava şartlarından dolayı kaybolan zamanı telafi etmek adına bu güzel havalarda mesai veya çift vardiya yapılamaz mı?

Başkan Aralık ta kaba bitti demişti ama Şubatta zor bitecek havalar bugünkü gibi olmazsa.

Çevrimiçi Necmi

aslında iş olmadı demek haksızlık sadece kaba durdu bir çok alanda içerde işler son hız devam ediyor ilkerle konuştum dün akşam abi diyor içerde her yerde çalışma var işçinin olmadığı bir alan yok prekastlarada fazla takmamak lazım alanları açılsa en hızlı onlar yapar isteseler bir haftada stadı teslim ederler ama yapacakları yer olmadığından fazla ekip bulunduramıyorlar bu firmayı içeri atar tribün kısmı bitene kadar zaten ellerinde iş kalmayacak köşelere dayanacaklar sanırım biten yeri hemen kapatamıyorlar betonun mukavamet kazanması için belli süre beklemek zorundalar gecikmede bundan kaynaklanıyor şimdi köşeleri ve numaralı üstüde bekleyecekler beklerkende yeni açık üstü bitirecekler onların takviminde bir gecikme yok gecikme kabadan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Oktay

aslında iş olmadı demek haksızlık sadece kaba durdu bir çok alanda içerde işler son hız devam ediyor ilkerle konuştum dün akşam abi diyor içerde her yerde çalışma var işçinin olmadığı bir alan yok prekastlarada fazla takmamak lazım alanları açılsa en hızlı onlar yapar isteseler bir haftada stadı teslim ederler ama yapacakları yer olmadığından fazla ekip bulunduramıyorlar bu firmayı içeri atar tribün kısmı bitene kadar zaten ellerinde iş kalmayacak köşelere dayanacaklar sanırım biten yeri hemen kapatamıyorlar betonun mukavamet kazanması için belli süre beklemek zorundalar gecikmede bundan kaynaklanıyor şimdi köşeleri ve numaralı üstüde bekleyecekler beklerkende yeni açık üstü bitirecekler onların takviminde bir gecikme yok gecikme kabadan kaynaklanıyor.
betonun mukavamet kazanması için belli süre beklemek zorundalar demişşsin....
necmi abi statdın en taze beton dökülen yeri eski açık -numaralı köşesi ama orayı 20-25 gün önce prekastladılar :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi gözlüğünü biyerdemi unuttun lütfen kanunu bida oku.. Mesele passo değil aslında külüp Başkanlarının önce çok istedikleri bişeyi sonra baş suçlu ilan etmeleri
bence sen gözlük kullanmaya başla ben kanunun hiç bir yerinde passo yazısı görmüyorum :bandit: @Oktay

Çevrimdışı Oktay

bence sen gözlük kullanmaya başla ben kanunun hiç bir yerinde passo yazısı görmüyorum :bandit: @Oktay
abi passo bir marka ismi  ... uygulamanın adı E-BİLET yada ELEKTRONİK BİLET :money: :money:

Çevrimdışı panic13

Boşuna ironi yapma zaten senin niyetin maça gelmek değil o yüzden gereksiz yere stres sokma kendini

Bu tartışmayı, en azından bu başlık altında uzatmamak için passo konusu hakkında cevap vermiyorum, çünkü hep aynı şeyler yazılıp aynı şeyler söyleniyor. Doğrudan bana gelen ithama cevap verip kapatayım konuyu: Bu sene içinde olimpiyatta olan tüm maçlara 2 tanesi hariç gittim. AL ve ŞL ön eleme maçları dahil. Sanırım bu bana her konuda "strese girmeden" konuşma hakkı verecektir. Strese girmeden konuşmak için böyle bir kısıt olduğundan haberim yoktu, bunu da ayrıca söyleyeyim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan

Dün akşam geç saatlere kadar bayağı bi çalışma oldu aslında. Yeni açık arkasına epey bi demir transferi yapılarak hem zamandan kazanıldı, hemde daha rahat çalışalabilmesi için geniş alan yaratıldı.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 14:45:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
+1903 Necmi abiye yada diger buyulerimize kullanan ifadeleri yediremiyorum :s20: :s20: :s20:
Neyse Allahtan necmi abi sallamiyor boyle seyleri bu arada siz simdi ikindi cayi fotolari da istersiniz ses ver forum gidiim mi  :ishock: :) :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+1903 Necmi abiye yada diger buyulerimize kullanan ifadeleri yediremiyorum :s20: :s20: :s20:
Neyse Allahtan necmi abi sallamiyor boyle seyleri bu arada siz simdi ikindi cayi fotolari da istersiniz ses ver forum gidiim mi  :ishock: :) :lol:
Yeeeeeeessss :halay: :photo:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı toedeyou

Cayin altini yaktim sen gidene kadar cay hazir olur.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  17 dk.17 dakika önce
Olcay Şahan: Veli ile birlikte Vodafone Arena'dan deniz tarafındaki kale arkasından bir loca aldık.

bizim arkamızmı acaba  :ishock: :ishock:  @bjk_mabet bilirmi acep  :halay: :halay:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaba inşaat kısmını kast etmiştim abi. Böyle açık yazmayınca yanlış anlaşılabiliyor. Numaralı ve Yeni Açık köşe tamamen bitince çatı kurulumu için prekastların beklenmesi can sıkabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

mekmetcim  tam anlayamadım nedemek istediğini  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Cayin altini yaktim sen gidene kadar cay hazir olur.
abi dikkatimi çekti sen çayı çok seviyorsun :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

gitmen çok iyi olur ,eski açık numaralı birleşimini çekmeni rica ediyorum mehmet kardeşim şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı SDemirsoy