Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

ocaktan beri yani 2014ocagından beri herkes hepp aynı seyleri konusuyor bakıyorumda vallahi zor iş ben sıkıldım artık  cunku catının kolonları var iskeleti olusturmak var onu havaya kaldırmak var sonrasında kaplaması var bu sırada çimler var ve koltuklar var tabi bir yandan kufekiler var birde iç kısımlar var  yani anlıyacagımız cok iş var ben yine umutsuzluga kapıldım:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Çevrimdışı ercan

Stadın yeni reklam filmi yayınlanacak
Tarih belli mi kardeşim
 Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 10:12:45 ercan ]

Çevrimdışı beşiktaşk

şu an 2 tane fışkırtıcı saha içerisinde bugun çok hareketli :D
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 10:16:28 beşiktaşk ]

şu an 2 tane fışkırtıcı saha içerisinde bugun çok hareketli :D

Aynen yenı acık tarafı baya haraketli.. Hem beton atılıyor hemde prekast cılar çalışıyor.. Ay sonuna kadar eski acık köşeye kadar ve yeni acık alt kat da takılmayan prekast kalmaz..

Çevrimdışı ahmet türken

yeni açıkta inanılmaz bir prekast hazırlığı var. Dersinki alacalı inşaat depoyu boşaltmış alın kardeeşim bu prekastları napıyorsanız yapın deyip hepsini stada gönderip yığmış

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Obitaş ve Çiçekler ayrımında benim görüşüm aşağıdaki videodaki gibidir: Jön Osman Beşiktaş, Obitaş Esin Eser ama dayağı yiyen patronun karısı Çiçekler :D :D

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 11:19:13 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Arkadaşlar,

Obitaş ve Çiçekler ayrımında benim görüşüm aşağıdaki videodaki gibidir: Jön Osman Beşiktaş, Obitaş Esin Eser ama dayağı yiyen patronun karısı Çiçekler :D :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ellerine Sağlık Yasaklı Link[/member]  :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

yeni açıkta inanılmaz bir prekast hazırlığı var. Dersinki alacalı inşaat depoyu boşaltmış alın kardeeşim bu prekastları napıyorsanız yapın deyip hepsini stada gönderip yığmış
Onlar da depolarda tutmak istemez hem yer isgal eder hem de bos yere depolara kira oderler.urettikce yollamayi tercih ederler.ama takma konusunda pek basarili olduklari soylenemez.agir calisiyorlar.tribun kabasi bittiginde 1 gun bile prekast beklemememiz lazim cunku cok zaman kaybettik.bir an once prekastlar bitirilip catiya gecilmeli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vinç kapalı üste ne taşıyor ?
Çatı direkleri olabilir mi dün mabetin bahsettiği 11 tane olan?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Resimlere cok fazla baktiginiz icin hic gelisme gormuyorsunuz bence... Prekast olayinda da ayni seyi dusunuyorum... Benim gozumde prekast olayi neredeyse bitmis... Y.Acik ust ve numarali kalmis sadece... En baba subat sonuna kadar prekast isi kalmaz (Numarali kabaya da bagli tabiki) Yani cok cok onceden burada yazdiginiz subat sonu gibi...

Bir de catinin olaylari yapilirken prekast takilmasina engel olur mu? Ben zannetmiyorum... Kapalidan basladiklarini farz etsek, yetisir yea...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çatı direkleri olabilir mi dün mabetin bahsettiği 11 tane olan?
ara ara bakıyorum abi yakalayamadım bi türlü :D sanırım onları taşıyor hava düzeldi yada montajını yapıyor da olabilir

Çevrimdışı UU1903

Yeni acikta testereye mi beton atiyorlar, en ustteki yatay krise mi? Gorebiliyor musun diye bosuna sormuyorum nasilsa goruyorsundur sen :D @Efe
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Burak Akay

Çatı kolonlarının bağlantı aparatlarını cıkartıyor gördüm  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ülker Türk futbolundan desteğini çektiğini kallavi bir mektupla açıklamış. Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir. Umarım bu tarz haberler artar ve Seyirci üzerindeki baskı ortadan kalkar ve seyirci sayıları artmaya başlar. Türk seyircisine potansiyel suçlu muamelesi yaparsan ve benim dediğim olacak dersen seni böyle güzelce sallarlar. Olayın Beşiktaş tarafına bakacak olursak Global bir firmayla yola çıkmanın ne kadar önemli olduğunu şimdilerde daha iyi görüyoruz. Stadımız bitince bunun meyvelerini yemeye başlayacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çatı kolonlarının bağlantı aparatlarını cıkartıyor gördüm  :D
o zaman montaj yakındır meşaleleri yakın  :hiho:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o zaman montaj yakındır meşaleleri yakın  :hiho:
Mevcut durumda şu an en fazla 30 tane çatı kolonu dikilebilir (Kapalı, Eski Açık beli bir bölüm) sanırım. Yeni açık (Belki kapalı tarafındaki kısmı bir alan) ve Numaralı tarafında henüz çatı kolonu dikilebilecek noktaya gelinmedi. Toplam 80 küsürdü sanırım bu dikilecek kolonların miktarı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

Ülker Türk futbolundan desteğini çektiğini kallavi bir mektupla açıklamış. Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir. Umarım bu tarz haberler artar ve Seyirci üzerindeki baskı ortadan kalkar ve seyirci sayıları artmaya başlar. Türk seyircisine potansiyel suçlu muamelesi yaparsan ve benim dediğim olacak dersen seni böyle güzelce sallarlar. Olayın Beşiktaş tarafına bakacak olursak Global bir firmayla yola çıkmanın ne kadar önemli olduğunu şimdilerde daha iyi görüyoruz. Stadımız bitince bunun meyvelerini yemeye başlayacağız.
Türk Futbolunda Sponsor mu var? Devlet kurumları olmasa kim para veriyor. Federasyon Kupası Ziraat Bankası, Ligin İsmi Spor Toto, kulüplerin bir çoğu spor toto, 2. lig ptt. fenrbahçenin göğüs reklamı yok
gs avrupadan elendi elinde bir tek heuwe kaldı oda çerez parasına. vodafone bizim sponsorumuzken bile diğer 2 gsm şirketi diğer rakiplerimize gitmedi. türk futbolu 2017 den itibaren çok büyük kaosa girer. naklen yayın ihalesi yarı fiyatına ancak alınır. şu an o platform tmsf kontrolünde. rakip fazla gücü kalmamış olan bir grup. Vodafone'nun kıymetini bilelim....

Çevrimdışı Oktay

[ Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir./color] :alala: : :alala: demişssin
bu firmalar benim bildiğim milli takım sponsoru hangi kulup takımına nekadar mebleğda sponsor olmuş açıklarsan seviniriz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün Yeni İnonu fotosu iyi gider :bandit: @Efe abi Söylemeden Ben Soyleyeyim :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

adam gittiği yeri kurutuyor. Federasyon başkanı olduğunda sevinmiştim. Biz yıllarca çektik birazzda renkliler çeksin diye. İstediğimde oldu. İkiside sürünüyor. Ne seyirci nede sponsor bulaniyorlar. Beter olsunlar. Yıllarca bize güldüler :lol: Aslında federasyonunda işini bitirdi sayılır acaba diyorum şöyle amerikanın ingilterenin başına falan mı geçse diyorum :evillol: