Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380472 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Teşekkürler @Seda Hanım  :evillol: Seda hanım nick üye olsa mentionslardık  :kop: @SDemirsoy teşekkürler sana süzer e çıkmış gibi hissediyorsun resmen  :halay:
bizimki aracılık :D süzer deme abi kötü oluyorum  :s20:

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy twitteri yine kapatiyorlarmis kapanmadan suzere cik bari  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy twitteri yine kapatiyorlarmis kapanmadan suzere cik bari  :kop:
öyleymiş :D oraya sonunda çıkacağım isterse stat bitsin  :steamed:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bizimki aracılık :D süzer deme abi kötü oluyorum  :s20:
Suzer , Suzer , Suzer :evillol: :evillol:
 :photo: Seda Hanıma Teşekkur ederiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı pascal26

Feda senemizde bize ilk sirtini donen ulkerdi.fener ve cimbomdan cekilmedi bizden çekildi bunu asla unutmam.bi daha o firma Besiktasimin kapisindan iceri giremez.beko sagolsun destegini eksik etmrdi ve sponsorumuz oldu.

Turk telekom bir devlet kurumu olarak fb gs ts ye sponsor olup milyon dolarlari onlara akitirken en cok ihtiyaci olan Besiktasa feda senesinde sirtini dondu bunu da unutmayiz.

Biz bu stadi cidden disimizlr tirnagimizla kendi emegimizle yapiyoruz.destek olmayi gectim kostek olan o zihniyet bugun cati kolonlarini gördükçe epey bir aci hissediyordur :)

Vodafone ve beko benim gozumde ayri bir yere sahip.bize zor gunumuzde destek olup su an stadimizi yapmamiza yardimci olan firmalara bizler de destek vermeliyiz. Kazanan zor gunde Besiktasa destek olanlar,kaybedenler de sirtini donenler olacak  :ok:
Aynen katılıyorum Deniz. Özellikle Ülker konusuna. Bu arada Toyota'yı unutmayalım. En en en zor zamanımızda destek çıktı. :claps:  Ben de arabamı Honda almayı planlarken sırf bu sebeple Corolla aldım o dönem.

Çevrimdışı harunmustak

tribün sponsorlukları ile ilgili anlaşmalar yapılacak mı? eski açık yerine xxxxx tribünü vs. yapılmadıysa anlaşma ne kadar olabilir? fener stadınınki bulamadım. bilgisi yorumu olan? @Efe @Necmi @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Oktay

türk futbolunun katili başta aziz yıldırım ve galatasaraydır bu ikilini kavgaları sponsorları kaçırmıştır passoliğ değil...bu aradada bu kanun o dönem tüm kuluplerin  tamamının talebi ve katılımıyla  şekil almış sonrada tbmm bütün partilerin oyuyla kabul edilmiştir..şimdi çıkıp orta oyunuyla mevzuyu saptırmasınlar
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 13:46:00 Oktay ]

@SDemirsoy  , Gökhan Turkmen  :photo: atmış Birkaç tane , Foruma yukleyebilirmisin :ok:

Çevrimdışı Fatih

bak fatih sen gaztecisin önce şu linki oku
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110414-6.htm
 sonra 5. maddenin 4. fıkrası
(4) Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara girişi sağlayacak biletler, elektronik sistem üzerinden oluşturulur. Bilet satın almak isteyen kişilerle ilgili olarak, üzerinde adı, soyadı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve fotoğrafı olan bir elektronik kart oluşturulur. Kişinin yabancı olması halinde kart üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası yerine uyruğu olduğu devletin adı ile Türkiye’ye giriş yaptığı pasaportun seri numarası kaydedilir. Bilet satışları kişilere özgü elektronik kart üzerinden yapılabilir. Spor müsabakalarına, kişi ancak adına düzenlenen elektronik kart ile izleyici olarak girebilir. Spor müsabakasına izleyici olarak girecek kişilerin kontrolünü ev sahibi kulüp yapmakla yükümlüdür. Bu yükümlülük ev sahibi olmayan müsabakalarda, müsabakaya katılan her iki kulüp; milli müsabakalarda ise, ilgili federasyon tarafından yerine getirilir.
kanun 13/04/2011 de bakanlar kurulunda kabul edilmiş 31/12/2011 tarihinde resmi gazetete yayınlanmış yıldırım demirören 27/02/2012 başkan olmuş resmi gazetede yaınlamış kanuna yd nasıl itiraz etsin bide üstelik yeni koltuğa oturmuş

Oktay abi cok iyi hatirlarsan Demiroren o sezon da maclara gelmiyordu... Sebebi sadece taraftar cekincesi mi yoksa lobiyi daha fazla guclendirmek miydi? Demioren iktidar ve cemaat tarafindan secilmis bir kisi... Ondan istenen kulupleri pesine takmasiydi... Anlayacagin saf ariyorlardi... Bulundu da...

Su tablo da sence yabanci bir federasyon baskani olsa 'bakanlar kurulundan gecmis bir kanunu' kac kere itiraz ederdi... Senin baskan olarak amacin sporu yaymak, sevdirmek, zevk haline donusturmek, basari elde etmek vs.. Acikca belli ki Passolig ve e-bilet yuzunden taraftarlar statlara gitmiyor.. Bugun Ulker kendisini futboldan cekti... Sene de 60 milyon, 8 sene de 215 milyon$ sponsorluk yapmis bir sirket... Hala Passolig'e karsi cikmayarak nasil bu sponsorlari geri getirebileceksin futbola... Kanun cikali 4 sene, YD geleli 3 sene, Passolig sistem de olali 10 ay filan olacak... Hala Passolig'le ilgili tek birsey soyleniyorsa diyecek birsey kalmiyor...

Abi kanunun ne zaman ciktiginin pek bi onemi yok ben o acidan dememistim... Hatta ben 2010 diye hatirliyordum.. Anlatmak istedigim maşalık...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Passolig Genel Müdürü Gündoğan Spordan kaçan sponsorlar Passolig sistemi sayesinde geri gelecek

Son dakikalari takip etmiyor heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Passolig Genel Müdürü Gündoğan Spordan kaçan sponsorlar Passolig sistemi sayesinde geri gelecek

fatih ben ortada üç maymun oynandığını söylüyorum.tff  ve kulüpler birliği en başta tbbm 4 partı tam bir konsesyumla itirazssız şerhsiz kanunu çıkarıyolar sonrada vay efendim taraftar kaçtı diyolar...
bu adı resmen yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış mantığı

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadda Muazzam Çalışma var bugun :halay: :halay:
An İtibarıyla 5.ci Çatı kolonu takıldı , Yeni açıkta 20.Kiriş kalıbı yatırıldı , Numaralıdada 11.ci Kiriş kalıbı Yatırıldı yine Numaralıda kalıplanan kolonlara beton atılıyor , Yeni açık altta prekast suruyor :halay: :halay: :sevinc

Çevrimdışı GPekcan

@SDemirsoy  , Gökhan Turkmen  :photo: atmış Birkaç tane , Foruma yukleyebilirmisin :ok:
Gökhan Türkmen twitter hesabından...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ahahaha tam kendi kalesine gol atmak diye buna denir  :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Yanlış gormuşum Numaralıda 11.kiriş kalıbı yatırılmamış :D :D

Çevrimdışı panic13

türk futbolunun katili başta aziz yıldırım ve galatasaraydır bu ikilini kavgaları sponsorları kaçırmıştır passoliğ değil...bu aradada bu kanun o dönem tüm kuluplerin  tamamının talebi ve katılımıyla  şekil almış sonrada tbmm bütün partilerin oyuyla kabul edilmiştir..şimdi çıkıp orta oyunuyla mevzuyu saptırmasınlar

Yani bizler halk olarak davardan hallice olduğumuz için önümüze ne konulursa yememiz gerek. Sonuçta öküz anadolulunun neyine boykot, tepki falan. Bak büyüklerimiz bizim adımıza her şeyi düşünmüş, gelmişler kanun yapmışlar, hem de oy birliği ile! En ufak bir etkisi yoktur Passo'nun falan. Onlardan daha mı iyi bileceğiz?

Aynen desteğe devam passolige. Seneye pırıl pırıl stadımızda ortalama 15-20000 kişiye oynarken (bence ilk 4-5 haftalık yeni stad gazından sonra yine 10000 civarına düşecek de baykuşluk yapmayayım) stadın kapısına kocaman pankart asarız:

ARKADAŞLAR BU KURAL TÜM KULÜP VE PARTİLERİN OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR. SİZ NASIL OLUR DA GELMEZSİNİZ?

Ya pardon, gelmeyen zaten bedavacı beleşçi it kopuk tayfasıydı, neden bu kadar büyütüyoruz ya? Zaten bizim stadımız dağ başında? Ne?... Peki FB ve GS tribünleri neden mi dolmuyor derbide bile? E onların da bedavacıları iti kopuğu gelmiyor da ondan!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ysariusta

• Ziyaretçi

Oktay, e bilete karşı olmak başka passolig yamaması başka. Yine burada aynı tartışma başlamasın sayfasında konuşalım. Ayrıca Türk futbolunu bitiren dernek statüsüdür. Dernek başkanı ve ynetim sadece vergi borcundan sorumlu tutulabiliyor. Onun dışında herşey mübah. Sonra gelsin yugolar, gitsin paralar.

Çevrimdışı Deniz

Havalar guzelken maximum yapabilecigimiz kadar is yapmaliyiz.su kaba insaattan artik kurtulalim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Eski acigin arkasindaki perdelerde hazir sutunlara beton devam ediyor numaralida bu aksamda surecek gibi tablada cuma gecesi betonlanacak insallah isler gayet iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

15 gun cok ama cok az is yaptik.2 haftalik net bir kayip var.sarkmalar diger sarkmalari beraberinde getirir.artik planlamalar cok dogru yapilmali hataya yer yok.

Prekastcilar da artik hizlanmali.kaba bitince onlari da beklersrk yandik..

Çevrimdışı SDemirsoy

15 gun cok ama cok az is yaptik.2 haftalik net bir kayip var.sarkmalar diger sarkmalari beraberinde getirir.artik planlamalar cok dogru yapilmali hataya yer yok.

Prekastcilar da artik hizlanmali.kaba bitince onlari da beklersrk yandik..
kaba Bitmiş... :D

Çevrimiçi Necmi

bak fatih sen gaztecisin önce şu linki oku
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110414-6.htm
 sonra 5. maddenin 4. fıkrası
(4) Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara girişi sağlayacak biletler, elektronik sistem üzerinden oluşturulur. Bilet satın almak isteyen kişilerle ilgili olarak, üzerinde adı, soyadı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve fotoğrafı olan bir elektronik kart oluşturulur. Kişinin yabancı olması halinde kart üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası yerine uyruğu olduğu devletin adı ile Türkiye’ye giriş yaptığı pasaportun seri numarası kaydedilir. Bilet satışları kişilere özgü elektronik kart üzerinden yapılabilir. Spor müsabakalarına, kişi ancak adına düzenlenen elektronik kart ile izleyici olarak girebilir. Spor müsabakasına izleyici olarak girecek kişilerin kontrolünü ev sahibi kulüp yapmakla yükümlüdür. Bu yükümlülük ev sahibi olmayan müsabakalarda, müsabakaya katılan her iki kulüp; milli müsabakalarda ise, ilgili federasyon tarafından yerine getirilir.
kanun 13/04/2011 de bakanlar kurulunda kabul edilmiş 31/12/2011 tarihinde resmi gazetete yayınlanmış yıldırım demirören 27/02/2012 başkan olmuş resmi gazetede yaınlamış kanuna yd nasıl itiraz etsin bide üstelik yeni koltuğa oturmuş
bunun neresinde passolig var. Yasa e-bilet kontrolünü kulübe bırakmış passolig dayatması ne oluyor. federasyon sadece milli maçlarda ve ev sahibi olmayan takımların maçlarında yetkili kılınmış ama burda yetki dışı kulüplere federasyon tarafından bir zorlama ve birilerine rant sağlama var. ebilet yasadır uyulması gerekir ama bunu passolig üzerinden yapmak yasanın hiç bir yerinde olamaz yasada göründüğü gibi sorumluluk kulüpte gene ama bunun kontrolünü federasyon alarak sorumlu olduğun alanda seni yetkisiz bırakıyor sorumluluk sendeyken taraftarın yağmurda ıslanırken federasyon izin vermediği için kapalı alana alamıyorsun burda federasyonun sorumluluğu yok ama yetkiyi kendine almış çıkacak sorunlarda yetkisi olmadığı halde yasalar önünde kulüp suçlu işin ilginç yanı federasyonun sorumluluğunda olan milli ve ev sahibi takım olmayan maçlarda passo uygulanmıyor :kop: @Oktay