Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382905 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

çatını germe aparatları 11 tane çelik kolonu ve iç çemberinin bazı parçaları geldi:)
Kolon montajları ne zaman başlayacak abi :)

Çevrimdışı ahmet türker

Bunlardan habermi çıkıyor :bandit: mimarı 9 saat sorguladım en son gece oniki stadın girişindeyiz bari dedim kartal yuvası eski açığın tam neresinde kalıyor onu söyle döndü bana eski açık neresiki dedi ben sustum :bandit:
vay vay vay . :kop:  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunlardan habermi çıkıyor :bandit: mimarı 9 saat sorguladım en son gece oniki stadın girişindeyiz bari dedim kartal yuvası eski açığın tam neresinde kalıyor onu söyle döndü bana eski açık neresiki dedi ben sustum :bandit:
Ah abi fenerli adama sormuşsun  :evillol: Bilmez eskiyi açığı
Mabet zaten hikayeler anlatmıştır :D
Gerçi sen alacağını almışsındır yine  :naughty:

Çevrimiçi Necmi

Alt kat beyaz, üst kat siyah en iyi tercih gibi duruyor. Ama alt kat beyaz olunca da Numaralı altın yarısının VIP olması ve VIP koltuklarının siyah olması bence kötü durur. Çok parça parça her yer farklı renkmiş gibi olucak. :money:
vıp koltukları belki beyaz yaparlar siyah şartmı bir şey bilmiyorum ama normal olan altı beyaz yapacaksan viplerde beyaz olmalı loca koltuklarını gördük ama vip kotukları görmedik sanırım hatırlamıyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

çatını germe aparatları 11 tane çelik kolonu ve iç çemberinin bazı parçaları geldi:)
15 yaparr
Kaldı mı 69
Yuh çokmuş lan

Çevrimdışı bjk_mabet

Kolon montajları ne zaman başlayacak abi :)
havanın düzelmesi bekleniyordu bugün yarın başlıyacak..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

abi adamların cekim kalitesi cok ii ama ben her zaman premier ligin kalitesine hayran kalmisimdir şüphesiz dunyada 1.numara ..bu aciyla cekilecekse mecbur zoom yapicaklar yapmasalar yuh derim artik bence harika bi aci derbi macinda tribunlerle beraber sekil gözükür stadimiz yalniz lick tv kadar dandik bi yayinci kurulus gormedim gormicemde allah onlari bildigi gibi yapsin @ahmet türker
kardeşim benim anlatmaya çalıştığımda bu . bu maçta özellikle dikkat ettim ,premier ligle aynı yükseklik ve açıdan yayın yaptılar, bu premier lig takıntısından kurtulman lazım ,isimlerini değiştirsek belki bu akşamki yayını beğenirdin .olay psikolojik gibi geliyor bana .değerli kardeşim , şimdi bunları yazdım diye sana savaş ilan ettiğimi düşünmezsin herhalde  burada sadece fikirlerimizi söylüyoruz ,kabul edersin etmezsin senin bileceğin bir olgu. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni büyük bir vinç yarın yada diğer gün gelecek sahaya :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Ah abi fenerli adama sormuşsun  :evillol: Bilmez eskiyi açığı
Mabet zaten hikayeler anlatmıştır :D
Gerçi sen alacağını almışsındır yine  :naughty:
kız Beşiktaşın mimarıydı proje mimarı değil nasıl sorguya çektiğime forumun yarısı şahit feyenort maçında atılan gollerin hiç birini görmedim o sırada sorgudaydık :D

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı yigitcan1903

kız Beşiktaşın mimarıydı proje mimarı değil nasıl sorguya çektiğime forumun yarısı şahit feyenort maçında atılan gollerin hiç birini görmedim o sırada sorgudaydık :D
Hayırlısı abi o zaman
Yaptıklarında görürüz artık  :)

Çevrimiçi Necmi

i ç çember derken :alala: kolonların üstüne bir kiriş gelecek sanırım onun parçaları ne zaman gelir :D hazır yakalamışken bir kaç soruda ben sorayım @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto::bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

merhaba değerli kardeşim, yeni büyük vinç derken çatı için olan mı .

Çevrimiçi Necmi

çatı içinmi prekast içinmi

Çevrimdışı yigitcan1903

çatıyı koyalım çatıyı  :D :D
Heh abim ağzın bal yisin  :D
Ben kabadan zerre korkmuyorum çatı abi
Çok kolon var

Çevrimiçi Necmi

Heh abim ağzın bal yisin  :D
Ben kabadan zerre korkmuyorum çatı abi
Çok kolon var
gelsin kolonların hepsi bir haftada yerine koyarlar

Çevrimdışı yigitcan1903

gelsin kolonların hepsi bir haftada yerine koyarlar
Yok abi bizde çok kolon var çok kolon var

Çevrimdışı Geovani

Çatı için hazırlıklar zaman alacak gibi havaya kalktımı geçmiş olsun  :D dimi @bjk_mabet işlerin hepsi birbirini kovalayacak inşALLAH
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Dogan

kardeşim benim anlatmaya çalıştığımda bu . bu maçta özellikle dikkat ettim ,premier ligle aynı yükseklik ve açıdan yayın yaptılar, bu premier lig takıntısından kurtulman lazım ,isimlerini değiştirsek belki bu akşamki yayını beğenirdin .olay psikolojik gibi geliyor bana .değerli kardeşim , şimdi bunları yazdım diye sana savaş ilan ettiğimi düşünmezsin herhalde  burada sadece fikirlerimizi söylüyoruz ,kabul edersin etmezsin senin bileceğin bir olgu. :)
estağfurullah abi burda birbirimizi aydinlatiyoz ve senin fikirlerinde bas tacı bu hoşuma gider veya gitmez farkeden bisey yok premier lig hayranligina gelince valla elimde degil abi futboldan zevk alamiyorum artik hele gs maçından sonra intihar psikolojisi yasadim :lol: bende kendimi premier ligte tatmin ediyom napiim adamlarin ligi gercekten üst düzey biz anca 2050lerde felan o sekilde oluruz tahminimce çünkü düşünce olarak gelistirme mantigi yok tamamen bencil düşünce ve kar güdümlü baska bisey degil hepsinin cani cehenneme  :steamed: :steamed: sonuc itibariyle beni aydinlattigin icin tsk ederim abi   :ok: @ahmet türker

Çevrimdışı Dogan

yalnız saha zemini ne kadar yüksek olursa o kadar ii olur kanımca çünkü saha drenaj sistemi daha iii yapiliyo baskan ormanda bundan bahsetmisti yanilmiyosam zemin tac cizgilerinden sonra alcalmaya baslicak egimli sekilde buda yagmur vs. için ii bisey olcak bütün ii stadyumlarda bu özellik varken ben türkiyede bulamadim bunu eee bosuna demiyoz stadimiz her alanda ilklerin ilki ilacak diye :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

estağfurullah abi burda birbirimizi aydinlatiyoz ve senin fikirlerinde bas tacı bu hoşuma gider veya gitmez farkeden bisey yok premier lig hayranligina gelince valla elimde degil abi futboldan zevk alamiyorum artik hele gs maçından sonra intihar psikolojisi yasadim :lol: bende kendimi premier ligte tatmin ediyom napiim adamlarin ligi gercekten üst düzey biz anca 2050lerde felan o sekilde oluruz tahminimce çünkü düşünce olarak gelistirme mantigi yok tamamen bencil düşünce ve kar güdümlü baska bisey degil hepsinin cani cehenneme  :steamed: :steamed: sonuc itibariyle beni aydinlattigin icin tsk ederim abi   :ok: @ahmet türker
değerli kardeşim öncelikle şunu belirtmem lazım .hiç kimse hiç kimseyi aydınlatamaz, ancak bir insan aydınlanmayı isterse aydınlanır ve bazı olgularda buna sebep olur . futbol konusuna gelince şu anda türkiye de mutlu olan hiç bir takımın taraftar kitlesi yok .bunun anlamı nedir dersen ,hiç bir olgu doyurucu değil ,şampiyon olan takımın tafaftarları bile gerçekten şampiyon olduğuna bilinç altında inanmıyor, herkes bir rolü oynuyor ve bir kandırmaca karmaşası yaşanıyor ,hiç kimse kendinden emin değil bu da keyifli bir başarı süreci getirmiyor . aslında herkes  bir yalan süreci yaşıyor. artık kendi kedimize bile olsa doğruları söylemek zorundayız .herkes mutsuzsa her olgu ve yaşanan yanlıştır . bunun sonucunda, tatmin olma duygusunu premier lig de yada la liga da arayan insanların çokluğu kaçınılmazdır .çünkü bu ligler insanlarda adalet duygusunu en üst seviyeye çıkaran lıglerdir .

Çevrimdışı Efe

hayırlısı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 vincten ilki heralde cati icin prekastcilari engellemek iatemiyorlardir kendi vincleriyle isleri yurutecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İc cemberin parcalari geliyor bu cok iyi haber 1ay icinde parcalar tamamlanir heralde artik montajlar yavastan baslar
Şampiyon Beşiktaş JK