Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

lig tv 2 de espanyol valencia maçı var ,kamera çekim yüksekliği bizim stadın yüksekliğinde fakat zoom u iyi kullanıyorlar sanki alçaktaymış hissi veriyor ,bir de bu stad bizim stada benziyor ,yalnız üst katlar tamamı 16 sıra .kapasite 41 000 bizim stadın üst kat ortalaması 23 sıra . kapasite hesabı yapanlara bir ölçü olabilir.

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Arkadaşlar, turnikelerin nereye konulacağı belli mi projede?

Çevrimdışı safakseref

siyah koltuk ve gri merdiven. en iyi kombin bu.

Çevrimdışı Türkay

Çok hoş duruyor ama bizim statta güzel duracağını sanmıyorum. Sonuçta boğaz manzarası ve şeffaf çatıyı düşünürsek daha iç açıcı renkler olmalı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Süper görünüyor. Boş olduğunda da, rakip takım için ürkütücü

Çevrimdışı onurt

Sonunda yeni acik alt tarafta tekrar prekast basladi. Prekast takildikca bitime daha yakinmisiz gibi geliyor :D

Otopark tarafinda 2 rampa mi kaldi yoksa simdi yapacaklari rampayi cikisa kadar uzatacaklar mi? Daha once cizilmisti ama bulamadim.
Sanırım son rampayı yapacaklar o çıkışa kadar uzanacak.
@Necmi abi kesin teyitleyebilir
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı attila_metu

Mest oldum. Mukemmel. Şu ana kadar gordugum en guzel koltuk tasarımı.
Hiç umudun yok ama bi ihtimal böyle birsey olursa super olur.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım son rampayı yapacaklar o çıkışa kadar uzanacak.
@Necmi abi kesin teyitleyebilir
iki rampa daha var

Çevrimdışı Efe

bizim çatal merdivenlerde tıpkısının aynısı olacak işte siyah koltukta iyi görünüyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Harika gözüküyor gerçektende çok güzelmiş.

Çevrimdışı capo di capi

10 numara vallaha. Tam Kara Kartal'a uygun. :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı demir_kArtAl

Allahını seven Bunu başkana göstersin @bjk_mabet
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

birisi eski açık rampa mı.
yeni açıktaki rampa bitmeden eski açık rampa bitmez...

Çevrimdışı Oktay

Allahını seven Bunu başkana göstersin @bjk_mabet
buna itiraz edecek en az %60 bi kesim çıkar

Çevrimdışı demir_kArtAl

bence kule vincin ayaginin nerede oldugu onemli degil. Kolunun nereye kadar uzandigi onemli. Kule vinc ve paletli vinc ayni alanda ayni anda beraber calisamaz ki.

Şu anda eski açıkta bu şekilde çalışılıyor pek sorun olmaz.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıktaki rampa bitmeden eski açık rampa bitmez...
ben bunu kastetmedim kardeşim ,yeni açıkta mı 2 rampa daha var demek istedim .

Çevrimiçi Necmi

birisi eski açık rampa mı.
şu an iki tane yapıldı üstüne bir tane daha yapılacak sonra ona birleşen yola kadar bir rampa daha var aslında birleşik görünüyor ama değil o ayrı yapılacak bir rampa eski açık rampayı hesaba katmadım onun bunlar kadar işi yok orda kalıp işi yok direk demirleyip betonlayacaklar 4 günde biter

Çevrimdışı demir_kArtAl

buna itiraz edecek en az %60 bi kesim çıkar

O kadar çıkmaz be. Bu konsept kullanılsa stadtta barclays center gibi olay olur valla. Çok karizmatik görünüyor böyle Beşiktaşımızada çok yakışır valla.

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıkta 2 rampa daha varsa bu demektir ki seyirciyle arabalar aynı yolu kullanacaklar .

Çevrimdışı Oktay

ben bunu kastetmedim kardeşim ,yeni açıkta mı 2 rampa daha var demek istedim .
anladım abi ben de şunu demek istedim; yeni açık rampalar biterse statda giriş çıkışlar ordan olacak bu sayede eski açık rampayı bitirecekler...eski açık rampanın bu haliyle en az bir aya yakın işi var

Çevrimdışı ahmet türker

şu an iki tane yapıldı üstüne bir tane daha yapılacak sonra ona birleşen yola kadar bir rampa daha var aslında birleşik görünüyor ama değil o ayrı yapılacak bir rampa eski açık rampayı hesaba katmadım onun bunlar kadar işi yok orda kalıp işi yok direk demirleyip betonlayacaklar 4 günde biter
bu yazını görmeden cevap yazdım yani neredeyse aynı anda yazmışız ,yani iki rampa derken eski ve yaeni açık olarak algıladım .

Çevrimdışı idil

amann allaahımmmmmm galiba aşık oldum
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

yaz beni +1
+ 1 de benden, alt beyaz üst siyah bence en iyisi ,zaten öyle olacak .