1- Yönetime hak veriyorum, kombinelerin büyük kısmı satılmadı.
2- Taraftara hak veriyorum, inşaat halindeki yerden neye güvenip kombine alacaklar(Ben aldım)
3- Yönetimin yeterince kombine reklamı yapmadığını düşünüyorum, taraftarla yeterince ilgilenmediklerini düşünüyorum.
Tribünlerin büyük kısmı bitti, yönetim facebook üzerinden sayfasında duyuru yapacak, Kombine almak isteyen taraftarlarımızı Haftasonları stadı görmeye ve gezmeye bekliyoruz diye. Mesela kapalıdan almayı düşünen ama stadla ilgili herhangi bir bilgisi olmayan 50 kişilik bir liste oluştuğunda, gerekli güvenlik önlemleri alınıp, o insanları grup şeklinde stada soksunlar. Kapalıdan hangi açıdan hangi yerden bilet alırlarsa nasıl izleyeceklerini anlatsınlar. Bu zor birşey değil. Kalabalık grupların stad içine girdiği oldu daha önce. 500 kişi demiyorum, 50-50 100-100
Eski açıkdan almak isteyen insanı soksunlar içeri aynı şekilde. O ihtişamı görsünler.
Daha önce kombine alan insanlarıda isteğe bağlı bu şekilde gezdirsinler, heyecanı yükseltsinler, Ben gideyim arkadaşımı ikna edeyim yada henüz ikna edemediğim arkadaşımı yanımda götüreyim ikna edeyim vs vs.
Öyle kombinemiz var satılmasını bekliyoruz demekle olmuyor bu iş. Biraz heyecanlandırmak lazım insanları.
Stadın inşaat halinde olması aslında pek de olumsuz bir etken değil çünkü yönetim kombeleri 2 senelik veriyor zaten..
Daha önce de konuştuk bunları e-bilet olayı en çok bizi etkiledi.Mahkemede davası sürüyor insanlar davanın sonucunu bekliyor eğer iptal edilirse en az +10.000 kombine satılır.
Taraftar gruplarının maçlara gitmesi çok önemli sadece kendilerinin aldıkları bileti de değil diğer taraftarlar da onlarla birlikte hareket eder.
Bugün bir yöneticinin yaptığı 10 çağrı taraftar grubunun yaptığı 1 çağrıdan bile daha etkisiz çünkü yönetici kulübü yönetir taraftarı değil bu bir gerçek..
Bugün gate7 olmasa olimpiyakos tribünleri bomboş olur,lech poznan ultras gelmezse o stad dolar mı?Ya da Delije olmadan kızılyıldızın stadının yarısının bile dolması hayal edilemez.
Bu işler böyledir.Taraftar grupları ordaki sinerjidir.
Benim arkadaşım tamamen Çarşıya ters görüşe sahip olmasına rağmen (hatta bu yüzden batıdan kombinesini aldı) artık boykot bitse de stada dönseler onlar olmadan tadı olmuyor ruh gitti diyor.
Tribünleri boş görmek kimsenin hoşuna gitmiyor.Bu kulübün maddi desteğe ihtiyacı var.En önemlisi
taraftarına ihtiyacı var.Umarım bu iş en kısa sürede halledilir de kazanan Beşiktaş olur.