Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Yeni açığın üst tarafında ki prekastlar da başlasa artık yavaştan  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı quentine83

Passoda 15 sıra hatta satılmış görünüyor bazı yerler
Saymadım ama 15 sıra olmalı
bu durumda eski açıkta bir sıra daha prekast konacaken üstte .görüntü biraz daha iyileşir o zaman.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeni açığın üst tarafında ki prekastlar da başlasa artık yavaştan  :bandit:
yeni acik kapali kosedeki vincin gitmesi lazim yeni acik ustprekastlara baslayabilmik icin.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

yeni acik kapali kosedeki vincin gitmesi lazim yeni acik ustprekastlara baslayabilmik icin.
O vinç otopark kısmında hiç bir engel teşkil etmiyor

Çevrimdışı demir_kArtAl

niye ki?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1- Yönetime hak veriyorum, kombinelerin büyük kısmı satılmadı.

2- Taraftara hak veriyorum, inşaat halindeki yerden neye güvenip kombine alacaklar(Ben aldım)

3- Yönetimin yeterince kombine reklamı yapmadığını düşünüyorum, taraftarla yeterince ilgilenmediklerini düşünüyorum.

Tribünlerin büyük kısmı bitti, yönetim facebook üzerinden sayfasında duyuru yapacak, Kombine almak isteyen taraftarlarımızı  Haftasonları stadı görmeye ve gezmeye bekliyoruz diye. Mesela kapalıdan almayı düşünen ama stadla ilgili herhangi bir bilgisi olmayan 50 kişilik bir liste oluştuğunda, gerekli güvenlik önlemleri alınıp, o insanları grup şeklinde stada soksunlar. Kapalıdan hangi açıdan hangi yerden bilet alırlarsa nasıl izleyeceklerini anlatsınlar. Bu zor birşey değil. Kalabalık grupların stad içine girdiği oldu daha önce. 500 kişi  demiyorum, 50-50 100-100

Eski açıkdan almak isteyen insanı soksunlar içeri aynı şekilde. O ihtişamı görsünler.

Daha önce kombine alan insanlarıda isteğe bağlı bu şekilde gezdirsinler, heyecanı yükseltsinler, Ben gideyim arkadaşımı ikna edeyim yada henüz ikna edemediğim arkadaşımı yanımda götüreyim ikna edeyim vs vs.

Öyle kombinemiz var satılmasını bekliyoruz demekle olmuyor bu iş. Biraz heyecanlandırmak lazım insanları.

Çevrimdışı Sedat_BJK

niye ki?
kule vincin oldugu hangi ust bolumde prekast yerlestirildi ki daha once. eski acikta da ustlere kosedeki kule vinc gittikten sonra basladilar diye hatirliyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

O vinç otopark kısmında hiç bir engel teşkil etmiyor
saha icinden malzeme alip otopark kismina tasiyor surekli. oradaki islem devam ederken paletli vinc nasil calisacak ki?

Çevrimdışı ilhan

2- Taraftara hak veriyorum, inşaat halindeki yerden neye güvenip kombine alacaklar(Ben aldım)

3- Yönetimin yeterince kombine reklamı yapmadığını düşünüyorum, taraftarla yeterince ilgilenmediklerini düşünüyorum.

Tribünlerin büyük kısmı bitti, yönetim facebook üzerinden sayfasında duyuru yapacak, Kombine almak isteyen taraftarlarımızı  Haftasonları stadı görmeye ve gezmeye bekliyoruz diye. Mesela kapalıdan almayı düşünen ama stadla ilgili herhangi bir bilgisi olmayan 50 kişilik bir liste oluştuğunda, gerekli güvenlik önlemleri alınıp, o insanları grup şeklinde stada soksunlar. Kapalıdan hangi açıdan hangi yerden bilet alırlarsa nasıl izleyeceklerini anlatsınlar. Bu zor birşey değil. Kalabalık grupların stad içine girdiği oldu daha önce. 500 kişi  demiyorum, 50-50 100-100

Eski açıkdan almak isteyen insanı soksunlar içeri aynı şekilde. O ihtişamı görsünler.

Daha önce kombine alan insanlarıda isteğe bağlı bu şekilde gezdirsinler, heyecanı yükseltsinler, Ben gideyim arkadaşımı ikna edeyim yada henüz ikna edemediğim arkadaşımı yanımda götüreyim ikna edeyim vs vs.

Öyle kombinemiz var satılmasını bekliyoruz demekle olmuyor bu iş. Biraz heyecanlandırmak lazım insanları.
Çok çok doğru bi tespit, pazarlama ekibi hemen bu işe el atmalı, bence kulübe mail at.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 18:41:07
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
kule vincin oldugu hangi ust bolumde prekast yerlestirildi ki daha once. eski acikta da ustlere kosedeki kule vinc gittikten sonra basladilar diye hatirliyorum.
Kapalı eşki açık köşedeki vinç tribün kısmındayadı. Üst kata başlamak için sökülmesi o yüzden beklendi  :ok:
Kapalı yeni açık tarafındaki vinç tribünün arkasında kaldığı için orada başlayabilir üst kat prekastları
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kapalı eşki açık köşedeki vinç tribün kısmındayadı. Üst kata başlamak için sökülmesi o yüzden beklendi  :ok:
Kapalı yeni açık tarafındaki vinç tribünün arkasında kaldığı için orada başlayabilir üst kat prekastları
bence kule vincin ayaginin nerede oldugu onemli degil. Kolunun nereye kadar uzandigi onemli. Kule vinc ve paletli vinc ayni alanda ayni anda beraber calisamaz ki.

Çevrimdışı ahmet türker

çare araman fikirler geliştirmeye çalışmanı takdir ediyorum kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmet türker

bence kule vincin ayaginin nerede oldugu onemli degil. Kolunun nereye kadar uzandigi onemli. Kule vinc ve paletli vinc ayni alanda ayni anda beraber calisamaz ki.
iyi de eski açıkta kule vinç var ama üst katlar takılabiliyor, aynı anda çalışabiliyorlar . :tabe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

iyi de eski açıkta kule vinç var ama üst katlar takılabiliyor, aynı anda çalışabiliyorlar . :tabe:
eski acik uste yaridan sonrada kose kule vinc kalkmadan devam edilirse tamemen yanlis bir fikir yurutmus olirum.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 18:51:34
  • İstanbul (Kurtuluş)
illa taktırmayacan yani yeni açık üste prekastları  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Bugun guzel bi gundu ozellikle dunden beri 3 tane testere kalibi yatirildi diyebiliriz bi tanesinin iskeleleri kuruldu yarin biter oda ay sonuna kadar iyi calismayla testere sayisi iyice azalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Stadın inşaat halinde olması aslında pek de olumsuz bir etken değil çünkü yönetim kombeleri 2 senelik veriyor zaten..

Daha önce de konuştuk bunları e-bilet olayı en çok bizi etkiledi.Mahkemede davası sürüyor insanlar davanın sonucunu bekliyor eğer iptal edilirse en az +10.000 kombine satılır.

Taraftar gruplarının maçlara gitmesi çok önemli sadece kendilerinin aldıkları bileti de değil diğer taraftarlar da onlarla birlikte hareket eder.

Bugün bir yöneticinin yaptığı 10 çağrı taraftar grubunun yaptığı 1 çağrıdan bile daha etkisiz çünkü yönetici kulübü yönetir taraftarı değil bu bir gerçek..

Bugün gate7 olmasa olimpiyakos tribünleri bomboş olur,lech poznan ultras gelmezse o stad dolar mı?Ya da Delije olmadan kızılyıldızın stadının yarısının bile dolması hayal edilemez.

Bu işler böyledir.Taraftar grupları ordaki sinerjidir.

Benim arkadaşım tamamen Çarşıya ters görüşe sahip olmasına rağmen (hatta bu yüzden batıdan kombinesini aldı) artık boykot bitse de stada dönseler onlar olmadan tadı olmuyor ruh gitti diyor.

Tribünleri boş görmek kimsenin hoşuna gitmiyor.Bu kulübün maddi desteğe ihtiyacı var.En önemlisi taraftarına ihtiyacı var.Umarım bu iş en kısa sürede halledilir de kazanan Beşiktaş olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

illa taktırmayacan yani yeni açık üste prekastları  :kop: :kop: :kop:
cik taktirmayacam.. kuruyup gitsede taktirmiycem. :ishock: Ya insallah takilir bizde bekliyoruz 4 gozle ama is guvenligi...

ysariusta

• Ziyaretçi

saha icinden malzeme alip otopark kismina tasiyor surekli. oradaki islem devam ederken paletli vinc nasil calisacak ki?
Her saniye olan bir şey değil zaten çok kalmadı orada iş sadece tabla yapılacak

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 18:54:18
  • İstanbul (Kurtuluş)
eski acik uste yaridan sonrada kose kule vinc kalkmadan devam edilirse tamemen yanlis bir fikir yurutmus olirum.
Zaten büyük vinç ile devam edebilecekleri yer ya orası ya da yeni açık üst
bu hafta içinde netleşir durum  :lol:

Çevrimdışı Efe

Çok guzel oldu bee yeni inonu fotolari hergun dahada guzel bi hal aliyor :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 18:58:45
  • İstanbul (Kurtuluş)
Paletli vince yer açmak için taşıyor işte malzemeleri

Not: tamamen sallama bilgidir  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla perşembe yada cuma gunu betonlanacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK