Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ne kadar sıkıntı olursa olsun olimpiyatta yaşadıklarımızı yaşamayız sonuçta barakada olsa insanın evi saraydır kendine, sıkıntı varsa çözümüde olur.
aynen katılıyorum .sonuçta ev kendi evimiz olacak değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

millet çime geçti ama ben bir çatı videosu buldum. bizimki de bu olacak sanırım. aynı firma yapmış

Şunu bir stadda uygulamak mümkün mü acaba? Bizim stadda böyle birşey olsa fena olmazdı. Çimler güneş gördü yandı mandı derdide olmazdı. :)

Çevrimdışı ahmet türker

forum biraz yavaş sıkıntı bende mi yoksa internetten mi,forumdan mı.

forum biraz yavaş sıkıntı bende mi yoksa internetten mi,forumdan mı.

Browserdan bu sekmeyi kapatıp açın. Düzelecektir muhtemelen. olmuyorsa browser açıp kapatın.

Çevrimdışı ahmet türker

Browserdan bu sekmeyi kapatıp açın. Düzelecektir muhtemelen. olmuyorsa browser açıp kapatın.
browser nedir diyeceğim güleceksin ,browser nedir ,gerçekten bilmiyorum . :)

İnternet explorer kullanıyorsanız o işte. Diğer adı browser. şuan buraya girmenizi sağlayan yazılım.  :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

İnternet explorer kullanıyorsanız o işte. Diğer adı browser. şuan buraya girmenizi sağlayan yazılım.  :icool:
sağol değerli kardeşim,bütün gün yaptığım bir şey ama isim olarak bilmiyorum  :)

Çevrimdışı Deniz

Uzun lafın kısası hepimiz stadın bir an önce bitirilmesini istiyoruz.ama kuru kuru istemekle de olmuyor.Kartal yuvalarına güzel kışlık şeyler gelmiş.Sweatshirt almak şart desteğe devam  :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

tarayıcı yani şu anda yazı yazdığın sayfa :D foruma girmek için açıyorsun ya forumdan çıkmak için kapatıyorsun yukarda sağ köşedeki çarpıya basınca browser kapanır :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Uzun lafın kısası hepimiz stadın bir an önce bitirilmesini istiyoruz.ama kuru kuru istemekle de olmuyor.Kartal yuvalarına güzel kışlık şeyler gelmiş.Sweatshirt almak şart desteğe devam  :ishock:
ne gelmiş :naughty:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

tarayıcı yani şu anda yazı yazdığın sayfa :D foruma girmek için açıyorsun ya forumdan çıkmak için kapatıyorsun yukarda sağ köşedeki çarpıya basınca browser kapanır :tabe:
yaptım düzeldi teşekkürler değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @Deniz gece gece yerimden kaldırdın sabahtandır oturuyordum resmen kendimi sandalye zannetmiştim
http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44328
buyur fotosu, alalı 2 ay oldu neredeyse :) desene düğününde aynı şeyleri giyeceğiz  :ishock:
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 02:45:55 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi @Deniz gece gece yerimden kaldırdın sabahtandır oturuyordum resmen kendimi sandalye zannetmiştim
http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44328
buyur fotosu, alalı 2 ay oldu neredeyse :) desene düğününde aynı şeyleri giyeceğiz  :ishock:

bu yeni değilki :alala: vardı zaten

Çevrimdışı ALI RIZA

bu yeni değilki :alala: vardı zaten
@Necmi abi aynen vardı zaten 2 ay evvel aldım kasım ayında belki ondan evvelde vardı :) görmemiş olabilirdim ama @Deniz yeni görüyor kartal yuvasında ürünleri tek tek incelemiyor ki üsttekilere bakıyor alttakiler e baksa görürdü...

Çevrimdışı ALI RIZA

ben yanlış anlamışım o zaman yarın diye biliyordum yok insanlar yavaşlıktan şikayet ediyor diye yazdım. Rutin sunucu bakımı bizimle ilgili değil :D
:bandit: :bandit: :bandit: :nargile: :nargile: :nargile:
acaba yarın statta ne gibi süprizler olacak  :alala:

Çevrimdışı megiddo

arena ailesine günaydın , an itibariyle havaalanındayım istanbula gelecem bugün fırsat bulursam stada uğrayacam inşallah hava da güzel olur da doya doya gezerim stadı.

Çevrimdışı Anıl

Şunu bir stadda uygulamak mümkün mü acaba? Bizim stadda böyle birşey olsa fena olmazdı. Çimler güneş gördü yandı mandı derdide olmazdı. :)
Allianz Arena da böyle bir sistem var :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Tablaya girişmişler foto gelsin bakalım ne kadar iş kalmış

Çevrimdışı adnan

arena ailesine günaydın , an itibariyle havaalanındayım istanbula gelecem bugün fırsat bulursam stada uğrayacam inşallah hava da güzel olur da doya doya gezerim stadı.
hoşgeldin kardeşim.şanlısın bugün hava gayet güzel biraz serinliği var o kadar.semti ve stadı gezmek için güzel bir gün
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı pamirulu

bizimkinde zaten uygulamayacaklar da şu çatının zarifliğine bakar mısınız? toki arena gibi çelik yığını olacağına böyle olması mükemmel. en güzel malzemelerin kullanıldığı mabedimiz geliyor  :ishock:
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı İrfan

Herkese iyi sabahlar hepinizi seviyorum  :) :iblush:
We are Electric..!

Çevrimdışı onder23

Güneşli, soğuk olmayan guzel bir İstanbul sabahindan herkese günaydın. Bugun güzel bir çalışma yapilabilir

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena bugün çalışma için güzel bir gün olacak hava gayet güzel.

Çevrimdışı onurt

Burada karamsarlık havasını gerçekten anlayamıyorum. 1 yılda kaba bitme noktasına geldi.
Oktay'ın söylediğine katılıyorum. Bence kaba bitmiştir. Bazı arkadaşlar inşaat düz çizgi şeklinde ilerliyor zannediyor. Oysa çatının başlaması bir sonraki aşamaya geçiştir ve kalan kaba işleri bu sırada biter. Herşey birbirinin bitmesini beklese inşaat 6-7 ay uzardı bence.
Aynı şeyi hafriyatta da yaşadık. O hafriyatı hemen bitirmek için çok fazla para harcanabilirdi ama bu inşaatın daha erken bitmesini sağlamayacağı için acele etmediler.
Alttaki tablo gerçek hayattaki statlarla ilgisi yoktur, sadece örnek amaçlı çizilmiştir :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba