Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Forumu ilk gününden beri takip ediyorum , hep aynı şeyler.
Şimdi yine aynısı oluyor , inşaat 1 hafta yavaşlasın hemen 2 ay süre uzatıyorsunuz sonra 1hafta hızlansın 2 hafta sonra biter diyorsunuz , obitaş 1 hafta hızlansın göklere çıkarıyorsunuz 1 hafta yavaşlasın çiçekleri övüyosunuz , konuşucak birşey yok aynı şeyler dönüp duruyor .
Ama ben size olucak şeyleri söylüyorum , havalar 2 güne düzelince çiçekler hızlıca numaralı ve eski açık birleşimini bitiricek bu sırada çatı başlıycak ,  hazırlıkları yapılıcak ve bunlar olurken burda herkes şubat ortası kaba biter demeye başlıycak .
sonra şubata girerken hava bozucak stat 3 gün durucak burda herkes mart diyicek :D
abilerim yapmayın allah aşkına ya

ee napalım forumun amacı bu zaten konuşup dertleşmek :icool: tarih vermek falan filan zaman geçiriyoruz keyif alarak yoksa başka bi amaç yok stad bitince bu başlık kapanacak ama kurulan arkadaşlıklar baki kalacak maça hep birlikte gidiyoruz bu tartışmalar konuşmalar olmasaydı hep birlikte bulup görüşmemiz imkansızdı çünkü birbirimizi tanımıyor olacaktık :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

sonuçta burda herkes statdın biran önce bitmesini istiyo buda en ufak aksaklığa bile tahammül edilemez piskolojiye soktu bizi...bunlarda gayet normal davranışlar diye düşünüyorum :nargile: :nargile:

Çevrimdışı pamirulu

başkana maliyetine yaparız desek yaptırır belki  :evillol: baksana iktisatlı olacağım diye sağ bek bile almıyor bize  :ebebe:
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı Anıl

olur beşiktaş spor salonunu biz yapalım 20 bin kişik falan  :lol: ama başkan para vermiyor  :icool:
Onu takip etmesi hiç zevkli olmayacak ya öğrenecek birşey kalmadı inşaatla ilgili :D Hele birde projeler ve detaylar en baştan belli olursa bu kadar rağbet görmez :) O salonla ilgili de bence Efes ile birleşip ortak bir salon yapmalıyız. Birleşme derken sadece salonlar ortak olacak. Yarı maliyetini Efes karşılasın yarısını biz harika bir salon yapalım 15.000 kişilik simsiyah koltuklar olsun :super:

Çevrimdışı Efe

başkana maliyetine yaparız desek yaptırır belki  :evillol: baksana iktisatlı olacağım diye sağ bek bile almıyor bize  :ebebe:
:icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

iyi geceler herkese... gerçekten tahammülüm kalmadı beklemeye bir an önce içine girmek istiyorum stadın  :s20: :ebebe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Ben içeride yapılan işin hızını veya niteliğini denetleyen bir yapı olduğundan çok emin değilim açıkçası. Bir denetim firması var onu biliyorum ama sadece beton için mevcut sanırım onun haricinde bu kadar prekast geldi halen şu kısım duruyor neden yapmadın şu vakite kadar yetiştirmen lazım şeklinde bir yaklaşım göremiyorum. Herkes birbirinin eline göre hareket ediyor :) Çiçekler Obitaş'a Obitaş Çiçekler'e Alacalı bu ikisine göre :) İçerideki işçilik firmaları da Obitaş ve Çiçekler'e göre hareket ediyor, böyle sonsuz bir kısır döngü mevcut :D Bir de işin öbür tarafında para kısmı var neredeyse tüm firmalar da ona göre hareket ediyor :D
işi çok profesyonelce özetlemişsin bakalım ne zaman olumlu bir yazını okuyacağım  :D denetleme ve iş idaresini sağlayan firma var evet ama dediğin gibi kaba işi değil tam tersi ince işi organize etmesi için işe başladı adıda propan yada benzer bir şeydi kimse kimseye göre haraket etmiyor işin bir planı var betonun ne zaman geleceği nereye döküleceği bile program dahilinde unutulmaması gereken bir durum var malzeme dışardan geliyor ve sadece sahada çalışan ekiplerin iradesinde değil orası çiftlikmi herkes kafasına göre çalışsın ama programda tanrı kitabı değil bir çok bilinmeyende buna engel olur hava şartları gibi malzeme sevkiyatındaki sorunlar gibi hiç şantiyede çalıştınızmı bazen elindeki ekibe verecek iş bulamazsın etrafta dolu iş vardır ama yapamazsın her işin bir ucunda engel olur. Firmalar keyfinemi haraket ediliyor orda geçen her gün emekçilere fazla para ödüyorlar bir buçuk yılda bir stad yıkmışık üstüne devasa bir çukur kazmışık 70000 kamyon hafriyat çıkartmışız ve lokasyondan dolayı çepe çevre fore kazık donatmışız ve üstünede bir stad yükselmiş hemde iki stad yapacak kadar donatı bağlanarak ve bunlar birbuçuk yılda yapılmış millet bu sürede beş katlı bina yapıyor bu inşaat bu kadar imkansızlıklara ramen bu durumdaysa buda aralıksız çalışma karşılığında oldu burda yapanda yaptıranda alkışlanır unutmayın iki sene önce battı kayyuma devredilecek denen kulüp yapıyor bu stadı kendilerini güçlü görenler bir çatı yapamazken stadlarını yaptırmak için kapı kapı dilenmişken bizler eleştireceğimize bu gururu yaşamalıyız ve yaşatanlarada ancak teşekkür ederiz böyle konuşup mabetimizin yükselmesi için gece gündüz emek harcayanlara haksızlık etmeyelim @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Onu takip etmesi hiç zevkli olmayacak ya öğrenecek birşey kalmadı inşaatla ilgili :D Hele birde projeler ve detaylar en baştan belli olursa bu kadar rağbet görmez :) O salonla ilgili de bence Efes ile birleşip ortak bir salon yapmalıyız. Birleşme derken sadece salonlar ortak olacak. Yarı maliyetini Efes karşılasın yarısını biz harika bir salon yapalım 15.000 kişilik simsiyah koltuklar olsun :super:
yoo tam tersi bilgiyle takip etmek daha keyifli hele bilmeyenlerin yaptığı yorumları okuyup kıskıs gülmek tadından yenmez iş yapılırken bir adım sonrasını düşüneceksin  projeyle imalat arasında bağlar kuracaksın hata arayacaksın birde yeni bir kartal yuvasının yükselişini izleyeceksin her yükselen yapıyla aslında yapı değil Beşiktaş yükseliyor buda keyifle izlenir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işi çok profesyonelce özetlemişsin bakalım ne zaman olumlu bir yazını okuyacağım  :D denetleme ve iş idaresini sağlayan firma var evet ama dediğin gibi kaba işi değil tam tersi ince işi organize etmesi için işe başladı adıda propan yada benzer bir şeydi kimse kimseye göre haraket etmiyor işin bir planı var betonun ne zaman geleceği nereye döküleceği bile program dahilinde unutulmaması gereken bir durum var malzeme dışardan geliyor ve sadece sahada çalışan ekiplerin iradesinde değil orası çiftlikmi herkes kafasına göre çalışsın ama programda tanrı kitabı değil bir çok bilinmeyende buna engel olur hava şartları gibi malzeme sevkiyatındaki sorunlar gibi hiç şantiyede çalıştınızmı bazen elindeki ekibe verecek iş bulamazsın etrafta dolu iş vardır ama yapamazsın her işin bir ucunda engel olur. Firmalar keyfinemi haraket ediliyor orda geçen her gün emekçilere fazla para ödüyorlar bir buçuk yılda bir stad yıkmışık üstüne devasa bir çukur kazmışık 70000 kamyon hafriyat çıkartmışız ve lokasyondan dolayı çepe çevre fore kazık donatmışız ve üstünede bir stad yükselmiş hemde iki stad yapacak kadar donatı bağlanarak ve bunlar birbuçuk yılda yapılmış millet bu sürede beş katlı bina yapıyor bu inşaat bu kadar imkansızlıklara ramen bu durumdaysa buda aralıksız çalışma karşılığında oldu burda yapanda yaptıranda alkışlanır unutmayın iki sene önce battı kayyuma devredilecek denen kulüp yapıyor bu stadı kendilerini güçlü görenler bir çatı yapamazken stadlarını yaptırmak için kapı kapı dilenmişken bizler eleştireceğimize bu gururu yaşamalıyız ve yaşatanlarada ancak teşekkür ederiz böyle konuşup mabetimizin yükselmesi için gece gündüz emek harcayanlara haksızlık etmeyelim @Serhat Akkaya
Kimseye haksızlık etmiyorum Abi. Ben genel olarak firmaların birbirine göre pozisyon alma durumunu ifade etmek istedim ki benim yazdıklarımın daha fazlasını sen defalarca yazdın burada. Dile getirmek istediğim buydu. Sen dile getirince haksızlık etmiyorsun biz dile getirince haksızlık mı ediyoruz? Üzüldüm bu yorumuna.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Necmi abicim yazdıklarına harfiyen katılıyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimseye haksızlık etmiyorum Abi. Ben genel olarak firmaların birbirine göre pozisyon alma durumunu ifade etmek istedim ki benim yazdıklarımın daha fazlasını sen defalarca yazdın burada. Dile getirmek istediğim buydu. Sen dile getirince haksızlık etmiyorsun biz dile getirince haksızlık mı ediyoruz? Üzüldüm bu yorumuna.
Bir de herkesin dilinde aynı şey 1,5 senede çok iş yapıldı kimseye haksızlık etmeyelim. İnsanların bu stat için ne kadar emek harcadığını bitmesi için kendi adına ne fedakarlıklar yapmadığını bilmeden bir kaç olumsuz (ki dayanakları olan) yorum yapınca yaftalamak çok kolay geliyor. Bir de bunu forumun en aklı başında kişileri yapınca insanların morali bozuluyor. Bahsettiğiniz şeylerin çoğunu, belkide fazlasını biliyoruz ama gerçekleri de dile getirerek, kimseyi kırmadan incitmeden iki kelime yazmaya çalışıyoruz. İrdelemeden, empati yapmadan kimseyi suçlamamanızı naçizhane bir kardeşiniz olarak rica ediyorum. Bu forumun amacı zaten farklılıkları ve eleştirileri bir araya getirmek. Kendi amacından sapmış bir forumun kimseye faydası olmaz. Bırakın herkes fikrini birbirini kırmadan incitmeden dile getirsin olumlu veya olumsuz onları karamsarlıkla, haksızlıkla suçlamayın @Necmi abi
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

yoo tam tersi bilgiyle takip etmek daha keyifli hele bilmeyenlerin yaptığı yorumları okuyup kıskıs gülmek tadından yenmez iş yapılırken bir adım sonrasını düşüneceksin  projeyle imalat arasında bağlar kuracaksın hata arayacaksın birde yeni bir kartal yuvasının yükselişini izleyeceksin her yükselen yapıyla aslında yapı değil Beşiktaş yükseliyor buda keyifle izlenir.
Salonun projesi yapıldı mı @Necmi abi var mı bir bilgin :naughty:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bir de herkesin dilinde aynı şey 1,5 senede çok iş yapıldı kimseye haksızlık etmeyelim. İnsanların bu stat için ne kadar emek harcadığını bitmesi için kendi adına ne fedakarlıklar yapmadığını bilmeden bir kaç olumsuz (ki dayanakları olan) yorum yapınca yaftalamak çok kolay geliyor. Bir de bunu forumun en aklı başında kişileri yapınca insanların morali bozuluyor. Bahsettiğiniz şeylerin çoğunu, belkide fazlasını biliyoruz ama gerçekleri de dile getirerek, kimseyi kırmadan incitmeden iki kelime yazmaya çalışıyoruz. İrdelemeden, empati yapmadan kimseyi suçlamamanızı naçizhane bir kardeşiniz olarak rica ediyorum. Bu forumun amacı zaten farklılıkları ve eleştirileri bir araya getirmek. Kendi amacından sapmış bir forumun kimseye faydası olmaz. Bırakın herkes fikrini birbirini kırmadan incitmeden dile getirsin olumlu veya olumsuz onları karamsarlıkla, haksızlıkla suçlamayın @Necmi abi
Bence de Serhatcım herkes fikrini söylemeli bunun yanında ümitsizlik karamsarlık olmamalı yıllardır özlem duyduğumuz stad yapılyor çok az kaldı sabredelim kardeşlerim abilerim sabır edelim güneşin üzerimize doğması çok yakın

Çevrimiçi Necmi

ben haksızlık etmem :D tabiki eleştireceğiz obitaş dışında eleştirdiğim firma olmadı daha fazlasını geotem hak ediyordu ama kendimi tuttum ama seninkisi pek firma eleştirmek değil :D ben sana sürekli olumsuz bakıyorsun birazda bardağın dolu tarafına bak diyorum daha hızlı yapılamazmı yapılır tabiki ama bunu bazen şartlara göre değerlendirmek gerekir lokal eleştiriler olacak ama emin ol genel profil taktire şayan bir şekilde ilerliyor  benim kaç aydır obitaşı eleştirmediğimide farketmişsindir neden dahamı hızlılar bence değil ama eski çalışmalarındaki yavaşlıktan kendileri sorumluydu eleştirdim ama sonraki yavaşlamaları kendi sorumluluklarında değil ve haksız yere eleştirmek istemedim
birde ihsan beyi eleştirdim ondada haklıydım ama haklıydım demekle haklı olunmuyor sonradan oluşan gelişmeler senin haklılığını gösteriyor senin eleştirinide aslında eleştirmedim biraz işin içine espiri kattım  :D birazda olumlu yaz bizde eleştiriyoruz ama olumlu yazılarlada bunu dengeliyoruz. firmalar mecburen birbirlerine göre pozisyon alacak bu konuda haklısın ama ince iş yapan firmalar kaba iş yapan firmalara göre pozisyon niye alsın alıyorsada bunu nerden biliyoruz ne iş yaptıklarını bilmiyoruz ne kadar yaptıklarını bilmiyoruz kaç kişi çalıştırdıklarını bilmiyoruz birde işe yeni başladılar işi bitirmek üzere olan bir firmaya karşı nasıl pozisyon alsın adamlar zaten bitirmiş yaptıkları yerlerin ince işle bir ilgisi yok şu an ince iş yapan firmalara iş alanları hemen hemen teslim edildi. önleri açık ve yapacakları çok iş var onlar kabayı görmez bile içerlerde gömülmüşlerdir kendi işlerine benim tuhafıma bu gitti ince iş ne alaka dedim hiç bilinmeyen bir şey :D içerlerde başka sıkıntılar vardır ordada başka şeylerin savaşı veriliyordur emin ol bütün şantiyeler böyledir sürekli içerden kaynar ama bu işleri yapmaya engel olmaz

Çevrimdışı Sahin53

Ağustosa yetişecektir ama ben ince işlerde sıkıntı olacağını düşünüyorum özellikle localar
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimiçi Necmi

Salonun projesi yapıldı mı @Necmi abi var mı bir bilgin :naughty:
sanmam şu an onunla uğraşırlarmı sence gelecek ne şartlar gösterecek hangi imkanları sunacak ve daha önemlisi projeyi nereye göre çizeceksin proje çizilip araziye uydurulmaz araziye göre proje çizilir

Çevrimiçi Necmi

Ağustosa yetişecektir ama ben ince işlerde sıkıntı olacağını düşünüyorum özellikle localar
neden localar işin en kolay kısmı orda bence en sıkıntılı konu aydınlatma birde bunun yapılması çatının bitmesiyle alakalı locaları şu an isteseler bir ay sonra hazır hale getirirler mekanik ve elektrik zeminler bunların yanında localar falan iş değil

Çevrimdışı Sahin53

neden localar işin en kolay kısmı orda bence en sıkıntılı konu aydınlatma birde bunun yapılması çatının bitmesiyle alakalı locaları şu an isteseler bir ay sonra hazır hale getirirler mekanik ve elektrik zeminler bunların yanında localar falan iş değil
Doğrudur abi ama illaki birşeyler eksik olacaktır onlar da zamanla hallolur herhalde

Çevrimdışı izorlu85

Canli sahit oldum icerideki calismalara 1 bucuk saat gezdim gorduklerim su. Gercekten her yerde calisan var canla basla. Bi yerde kalip cakiliyor bir yerde demir bir yerde elektrik kablolari cekiliyor bir yerde zemin saplaniyor bir yerde localar icin profiller kaynaklaniyor bir taraftan prekastlar takiliyor bir taraftan cati icin parcalar indirilyor bi tarafta beton dokuluyor. 4 vinc hummali sekilde calisiyor demirlet kesiliyor betonu kuruyan yerden kaliplar sokuluyor. Yani kimse yokki gibi gorulen stadda hatta yavas denilen isler olanca hizi ile suruyor. Sahitlik ettigim icin cok mutluyum banada fotolarda kimse yok gibi gelirdi ama her yerden bi isci emekci cikiyor kasiniza.hava sartlari musait olursa bitecek ama malum kis sekteye ugratiyor. Haa bu arada reklam cekimide vardi stadda yeni reklama hazir olun.  :ishock: :halay:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur abi ama illaki birşeyler eksik olacaktır onlar da zamanla hallolur herhalde
bir şeyler değil emin ol birçok şey eksik olacak bazı eksiklerin görünmeside biraz kullanımla alakalı bir şeyler kullandıkça görülüp düzeltilecek birde yeni iş yapıyorsun problemler arızalar ortaya çıkacaktır oturması en az 3 yılı bulacaktır. çok büyük bir proje mükemmel yapmak çok zor bir bina yapıyorsun pencereden su sızıyor çatı akıyor tesisat arızası veriyor bunları anca kullanırken test edebiliyorsun

Çevrimdışı ahmet türker

değerli kardeşim ,bazen ben de bazı arkadaşlarıma karamsar olmayın diyorum .bu bir temenniden ibaret ,bunu söyleyerek ne kimseyi suçluyorum ne de ögüt veriyorum ,sadece arkadaşlarımın karamsar değil de umutlu olamalarını istememden kaynaklanıyor ,yani değerli arkadaşlarımın üzülmelerini istemememden kaynaklanıyor ,evrenin bir çekim yasası vardır .olumsuzluk olumsuzluğu çeker . hiç bir arkadaşımın karamsarlığını düzeltme görevim de yok . karamsarsınız dendiğinde bunu suçlayıcı bir değerlendirme olarak algılıyorsunuz ,karamsarlık suçlu olma değil ,mutsuz olma durumudur , karamsarlığı seçerek mutsuz olmak isteyenler istedikleri kadar olabilirler kimse de engelleyemez .bu durum tamamen yanlış anlaşılıyor . bir de fikirlere karşı fikir söylendiğinde bazı değerli arkadaşlarımız bunu savaş ilanı gibi algılıyor .aslında bu sadece karşı fikir . fikirlerde haklı ya da haksız çıkmak ne galibiyettir ne de malubiyet ,tartışma ve eleştiriye açık olmak olgunluğunda olmalıyız ,fikrimiz yanlış olduğunda hiç bir şey kaybetmiyoruz aslında fikir kazanıyoruz ,bu yazıyı daha da uzatabilirim . cevap verme ihtiyacını çoğul takısı kullanmandan ve bu gibi yazılardan üzülmeni istemediğimden dolayıdır ,değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Sahin53

bir şeyler değil emin ol birçok şey eksik olacak bazı eksiklerin görünmeside biraz kullanımla alakalı bir şeyler kullandıkça görülüp düzeltilecek birde yeni iş yapıyorsun problemler arızalar ortaya çıkacaktır oturması en az 3 yılı bulacaktır. çok büyük bir proje mükemmel yapmak çok zor bir bina yapıyorsun pencereden su sızıyor çatı akıyor tesisat arızası veriyor bunları anca kullanırken test edebiliyorsun
Kullanımla ilgili eksikler konusunda haklısın abi ama artık yeni sezonun başında stadı kullanabilecek duruma getirmemiz gerekiyor her ne olursa olsun. Dışarda oynamak her anlamda sıkıntı, bizim gördüğümüzü başkan ve yöneticiler de görüyor.

Çevrimiçi Necmi

Kullanımla ilgili eksikler konusunda haklısın abi ama artık yeni sezonun başında stadı kullanabilecek duruma getirmemiz gerekiyor her ne olursa olsun. Dışarda oynamak her anlamda sıkıntı, bizim gördüğümüzü başkan ve yöneticiler de görüyor.
ne kadar sıkıntı olursa olsun olimpiyatta yaşadıklarımızı yaşamayız sonuçta barakada olsa insanın evi saraydır kendine, sıkıntı varsa çözümüde olur.

Çevrimdışı ahmet türker

ee napalım forumun amacı bu zaten konuşup dertleşmek :icool: tarih vermek falan filan zaman geçiriyoruz keyif alarak yoksa başka bi amaç yok stad bitince bu başlık kapanacak ama kurulan arkadaşlıklar baki kalacak maça hep birlikte gidiyoruz bu tartışmalar konuşmalar olmasaydı hep birlikte bulup görüşmemiz imkansızdı çünkü birbirimizi tanımıyor olacaktık :eyes
uzun lafın kısası . :ok:  :ok:

Çevrimdışı Sahin53

ne kadar sıkıntı olursa olsun olimpiyatta yaşadıklarımızı yaşamayız sonuçta barakada olsa insanın evi saraydır kendine, sıkıntı varsa çözümüde olur.
Aynen öyle abi, iyi geceler herkese