Kimseye haksızlık etmiyorum Abi. Ben genel olarak firmaların birbirine göre pozisyon alma durumunu ifade etmek istedim ki benim yazdıklarımın daha fazlasını sen defalarca yazdın burada. Dile getirmek istediğim buydu. Sen dile getirince haksızlık etmiyorsun biz dile getirince haksızlık mı ediyoruz? Üzüldüm bu yorumuna.
ben haksızlık etmem

tabiki eleştireceğiz obitaş dışında eleştirdiğim firma olmadı daha fazlasını geotem hak ediyordu ama kendimi tuttum ama seninkisi pek firma eleştirmek değil

ben sana sürekli olumsuz bakıyorsun birazda bardağın dolu tarafına bak diyorum daha hızlı yapılamazmı yapılır tabiki ama bunu bazen şartlara göre değerlendirmek gerekir lokal eleştiriler olacak ama emin ol genel profil taktire şayan bir şekilde ilerliyor benim kaç aydır obitaşı eleştirmediğimide farketmişsindir neden dahamı hızlılar bence değil ama eski çalışmalarındaki yavaşlıktan kendileri sorumluydu eleştirdim ama sonraki yavaşlamaları kendi sorumluluklarında değil ve haksız yere eleştirmek istemedim
birde ihsan beyi eleştirdim ondada haklıydım ama haklıydım demekle haklı olunmuyor sonradan oluşan gelişmeler senin haklılığını gösteriyor senin eleştirinide aslında eleştirmedim biraz işin içine espiri kattım

birazda olumlu yaz bizde eleştiriyoruz ama olumlu yazılarlada bunu dengeliyoruz. firmalar mecburen birbirlerine göre pozisyon alacak bu konuda haklısın ama ince iş yapan firmalar kaba iş yapan firmalara göre pozisyon niye alsın alıyorsada bunu nerden biliyoruz ne iş yaptıklarını bilmiyoruz ne kadar yaptıklarını bilmiyoruz kaç kişi çalıştırdıklarını bilmiyoruz birde işe yeni başladılar işi bitirmek üzere olan bir firmaya karşı nasıl pozisyon alsın adamlar zaten bitirmiş yaptıkları yerlerin ince işle bir ilgisi yok şu an ince iş yapan firmalara iş alanları hemen hemen teslim edildi. önleri açık ve yapacakları çok iş var onlar kabayı görmez bile içerlerde gömülmüşlerdir kendi işlerine benim tuhafıma bu gitti ince iş ne alaka dedim hiç bilinmeyen bir şey

içerlerde başka sıkıntılar vardır ordada başka şeylerin savaşı veriliyordur emin ol bütün şantiyeler böyledir sürekli içerden kaynar ama bu işleri yapmaya engel olmaz