Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı beşiktaşk

abiler siz tartışıyorsunuz ama baku olimpiyat stadının çatısını yapan firma ile bizim çatıyı yapacak firma aynı ve baku stadyumununki 7 ay surmustur çatı sıstemi ve öyle bir şeyki bizim stad şehrin tam göbeğinde öyle ha diyince hafriyat kamyonları gelip geçemiyor belirli bir saatleri falan filan var ayrıca kulubun kasasında para yoktu o hafrıyat çalışmaları zemını 20 metre aşağı ındırdıler bıryerlerden su cıktı oraları kurutmak ıcın ellerınden gelenı yaptılar para sıkıntısı en basından berı olmasaydı suan catı kuruluyordu bence herşeye ragmen bu hız gayet normal. Başkanın açıklamaları bugun açılacak şu gün açılacak diye tamamen parasızlıktan kulubun kasasına para sokmaktan başka bir şey değildi biraz destek olun allah aşkına köstek olmayın bitsinde sağ salim güzel olsun sorunsuz olsun ekimde olsun mayısta açılıp sonra haberlerde boy boy arenada sorun bilmem ne istemiyorum ben

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yoo bu ölçekte bi inşaat 2.5 3 senede biterse normal sayılır biz çok çok iyi gidiyoruz 1.5 senede inanılmaz iş yapıldı bu söylediklerim şaka falan değil başkan ve bizler seviyeyi çok yüksek tuttuk o yüzden eyylülde açılsa gecikmeli açılacak diyoruz bu yanlış bi düşünce 2016 ocak ayında 2.5 sene doluyor yıkım başlangıcından itibaren asıl gerçekçi süre bu bu süreden ne kadar önce açılırsa ancak alkışlamak gerek inşaat öyle kolay bi iş değil biz pc başından sallıyoruz ama para vermezsen kimse iştahla iş yapmaz yapamaz biz büyük mali krizde bu stadı buralara getirdik 5 paramız yok diyebilirim eğer kredi olmasaydı stad çok gecikebilirdi nakit paramız yok bunları düşünüp o şekilde yorum yapalım benim ve diğer inşaatla ilgili kişilerin verdiği süreler sadece TAHMİNDİR stad ne zaman biter o zaman o gerçek tarih olur başkan mühendis biz dahil kişilerden verilen süreler sadece tahmindir bittiği tarih bitiş tarihidir bana göre  :ok:
Paradan öte başka şeyler de oldu stadın yapımında. Başkan geçen yaptığı konuşmada kendisi de itiraf etti daha fazla vakit ayırmam gerekiyordu ama sadece stada konsantre olamıyorum şeklinde. İşin o kısmında devreye Necmi abinin anlattıkları ve işin ehli kişilerin işin başında olmaması giriyor. Koordinasyon ve çeşitlik aksaklıklardan 2-3 ay çok değerli zamanı kaybettik en verimli zamanlarda, belkide şimdi kaba bitmiş prekastların son döşemesi yapılıyordu. stada 100 milyon tl parcandı deniyor şimdiye kadar kaba inşaat firmalarına ödenecek 10 milyon tl yi mi ödeyemeyecekler. Örnek olarak Obitaş'ın anlaşma miktarı bu kadardı diye hatırlıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kapalı boş boş duracagına çatı işleri başlamalı 4 tane süs biberi yanına diğer filizleri dikmeliler sonra diğer aparatları yavaştan sermeli neredeyse eski açık prekas işleri de bitti

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 hafta iş yapılmadı diye Hemen agustosa yetişmez moduna girmiş herkes , ben anlamıyorum herkes catıda takılı kaldı hem herkes 3 ay en geç 3,5 ay diyor martta başlasa temmuza biter,

bu stat Agustos ayında her türlü biter..

Çevrimdışı Oktay

abi bana göster bakalım 70 bin kamyon hafrşyatı çıkartıp 1.5 senede biten bir inşaat yapmayın Allah aşkına bu ölçekteki stadların sadece çatıların bitmesi 5-6 ay sürüyor bizim tarz çatılar hariç 1,5 senede ancak kabasını bitrirsin abi he şöyle olur 400 mil tl vardor basarsın parayı 1 senede yaparsın o ayrı konu :)
efe ben zaten stat zemine gömülme yerine normal şekilde yapılsaydı iki sağlam firma kabasını 6 ayda bitiridi dedim ...herhalde 70 bin kamyon harfiyat çıkarırsan bitiremezssin :ok:

Çevrimdışı Oktay

1 hafta iş yapılmadı diye Hemen agustosa yetişmez moduna girmiş herkes , ben anlamıyorum herkes catıda takılı kaldı hem herkes 3 ay en geç 3,5 ay diyor martta başlasa temmuza biter,

sen namuslu adamsın az konuşuyosun öz konuşuyosun :claps: :ok:

Çevrimdışı Efe

Paradan öte başka şeyler de oldu stadın yapımında. Başkan geçen yaptığı konuşmada kendisi de itiraf etti daha fazla vakit ayırmam gerekiyordu ama sadece stada konsantre olamıyorum şeklinde. İşin o kısmında devreye Necmi abinin anlattıkları ve işin ehli kişilerin işin başında olmaması giriyor. Koordinasyon ve çeşitlik aksaklıklardan 2-3 ay çok değerli zamanı kaybettik en verimli zamanlarda, belkide şimdi kaba bitmiş prekastların son döşemesi yapılıyordu. stada 100 milyon tl parcandı deniyor şimdiye kadar kaba inşaat firmalarına ödenecek 10 milyon tl yi mi ödeyemeyecekler. Örnek olarak Obitaş'ın anlaşma miktarı bu kadardı diye hatırlıyorum.

işte malzemeye verilen paradan şirketlere ödeme yapılamadı bilmediğiniz çok şey var bi kaç ay öncesinde bazı yağmurlu günlerde çalışıldığı oldu bazılarında ise 2 gün birden olmadı o yağmurdan dolayı zannettik biz ama hiçte öyle değildi  :bandit: başkan bunları hep anlatacak stad bittiğinde herkese hikaye gibi geliyor ama gerçek parasız 42 bin kişilik stadı diktik buda beşiktaşın gücüdür :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sen namuslu adamsın az konuşuyosun öz konuşuyosun :claps: :ok:

Eyvallah Oktay abicim :)

herkes moral bozmaya yer arıyor ama normal bu biz BEŞİKTAŞ ' lılarda Genetik :)

Çevrimdışı onurt

Agustosta stat açılır. İşler tam bitmemiş olsa da açılır.
Valla demirören zamanı yapılsaydı bi kere kesin mühürlenirdi inşaat, sonra da yarım kalırdı. Allah bizi korudu:)
Daha çok ilgilenmeliydim daha hızlı bitirmeliydim diyen bir başkanımız var. Ama hepimiz biliyoruz ki Bu iş bu adam sayesinde oluyor.
Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun. Beşiktaşın geleceği kurtuluyor.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı Anıl

Ama o 3 aya kaplaması dahil değil Onur abi. Daha 1 aydan fazla da kaplama faslı var. Ben Ağustos sonunda bitme olasılığını düşük görüyorum. Eylül sonu kafi benim için :)

Çevrimdışı Deniz

İyimser konuşunca stad erken mi bitiyor?  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Eyvallah Oktay abicim :)

herkes moral bozmaya yer arıyor ama normal bu biz BEŞİKTAŞ ' lılarda Genetik :)
hele bitane arkadaş var ismini vermiyim hiç bişeyden memnun değil .. ne statdın şekli şemalinden ne takımdan ne başkandan ne passodan ne devletten vs vs resmen ağlama duvarı :bandit: neden diye sorduğunda iğne uçu kadar mantıklı cevap veremiyor :bandit: :bandit: sanki beşiktaşın önceki statdı emirates di başkanıda hersene 5-6 yıldız alan arap şeyhiydi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı quentine83

arkadaş ne çatıymış yaa.çatı temmuz sonuna kadar bile sürse ki (şubatı da sayarsak 6 ay oluyor) o 6 ayda her türlü iş biter önümüz yaz.abartmayın bu kadar .iş paraya bakar.para olursa daha bile erken biter.hem bitmese ne olur ki  4 tane  iç saha  maçını  olimpiyatta oynasak eder sana 2 ay.ahanda bitti işte.hem yaz ayları olimpiyat full çeker.sıcak para akışı olur.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

serme çim nasıl oluyo ki?
Hazır rulo halinde geliyor onu sahaya seriyorsun

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Deniz

İnsanların olumsuz konuşması normal başkanın 1 ay önce "bitirdik" dediği kabanın daha 2 aylık işi var.
Bugün A.N.Ç nin açıklamalarını dinleyen onun da stadla ilgili çelişkili açıklamalar verdiğini çok net bir şekilde görür.
Çimi sereriz 1 hafta sonra oynarız diyor bu nasıl mantık o çim serildikten sonra en az 2 hafta hibrit liflerin yerleştirilmesi var.Bir o kadar da o köklerin hibrit liflere tutunması var.Bunları dinleyince insanın iç karartması normal.
Konuşuyorlarsa gerçekleri söylesinler kimse hayal kırıklığına kapılmasın.
Ha amaç kombine sattırmak mı?Buyur taraftarı stada davet et ,kombine alın de çağrı yap.bu şekilde yanlış bilgiler vererek kombine falan satamazsın insanımız cahil değil bugün kombine loca alan adam bu stadın geçen ağustosa yetişmeyeceğini zaten biliyordu insanlar Beşiktaşa destek olmak için alıyor.
Eğer hala bu tip açıklamaları destekleyen varsa bu tarz açıklamalara inanmaya devam etsin ama inanmayana da neden inanmıyorsun demesin komik duruyor :)
"Başkan inşaat mühendisi sen ondan iyi mi bileceksin" lafını da bırakın daha önce ağustosta stadı açacaz,daha sonra ocakta açacaz,daha sonra kasımda kabayı bitirecez,daha sonra aralıkta kabayı "bitirdik" diyen de başkanın bizzat kendisi.Balık hafızalı değiliz.
Konuşmak yerine inşaatı yetiştirmeye çalışsınlar yeterli.Biz başarılarını takdir ederiz.ama böyle komik açıklamalar artık insanları kandıramıyor bile.
Yapılan iş büyük,zor,zahmetli.Bunu saçma sapan açıklamalarla küçültmesinler yeterli  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:56:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işte malzemeye verilen paradan şirketlere ödeme yapılamadı bilmediğiniz çok şey var bi kaç ay öncesinde bazı yağmurlu günlerde çalışıldığı oldu bazılarında ise 2 gün birden olmadı o yağmurdan dolayı zannettik biz ama hiçte öyle değildi  :bandit: başkan bunları hep anlatacak stad bittiğinde herkese hikaye gibi geliyor ama gerçek parasız 42 bin kişilik stadı diktik buda beşiktaşın gücüdür :)
Malzeme kısmında inşaat demiri zaten ANÇ'nin firmasından alınıyor ve şu an bir ödeme yapıldığını sanmıyorum. Geriye hafriyat ve beton kalıyor. 100 milyon tl harcanan yerde 10 milyon tl nin yarısının bile verilememesini ve bu sebepten kaba inşaatın gecikmesini anlayamıyorum. Hadi o kısmı geçtim madem ince işçilik sonradan yapılabilir bir şey ki herkes burada bunu dile getiriyor o kısma harcanan parayla kaba bitirilebilir daha sonrasında içerideki işçiliklere para ve vakit ayrılabilirdi. Koordinasyon eksikliğinden anlatmaya çalıştığım bunlar. Paran yoksa paranı en çok vakit ve zaman alan şeyi bitirmek için kullanırsın. Ha şimdi sen bunu düşündün koskoca Beşiktaş yönetimi bunu düşünemedi mi diyeceksiniz, bazı zamanlar düşünemediklerini hepimiz görüyoruz. Stat bitince başkanda kendi öz eleştirisini yapacaktır.
Bu yönetimin ve Başkan'ın sonuna kadar arkasında olduğumu ve neredeyse her dakikasını Beşiktaş için harcadığını en yakınlarından bizzat duyuyorum. Bu bazı şeylerin daha iyi yapılamayacağını dile getirmem için bir engel değil. Beşiktaş böyle daha güçlü, kırmadan incitmeden sallamadan yapılan yorumlarla güçlüyüz biz. 7-8 ay sonra ilk maçta statta yerimizi aldığımızda belkide bu yazışmalarımızı hatırlayıp güleceğiz ya da o heyecandan aklımıza hiç bir şey gelmeyecek :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

İnsanların olumsuz konuşması normal başkanın 1 ay önce "bitirdik" dediği kabanın daha 2 aylık işi var.
Bugün A.N.Ç nin açıklamalarını dinleyen onun da stadla ilgili çelişkili açıklamalar verdiğini çok net bir şekilde görür.
Çimi sereriz 1 hafta sonra oynarız diyor bu nasıl mantık o çim serildikten sonra en az 2 hafta hibrit liflerin yerleştirilmesi var.Bir o kadar da o köklerin hibrit liflere tutunması var.Bunları dinleyince insanın iç karartması normal.
Konuşuyorlarsa gerçekleri söylesinler kimse hayal kırıklığına kapılmasın.
Ha amaç kombine sattırmak mı?Buyur taraftarı stada davet et ,kombine alın de çağrı yap.bu şekilde yanlış bilgiler vererek kombine falan satamazsın insanımız cahil değil bugün kombine loca alan adam bu stadın geçen ağustosa yetişmeyeceğini zaten biliyordu insanlar Beşiktaşa destek olmak için alıyor.
Eğer hala bu tip açıklamaları destekleyen varsa bu tarz açıklamalara inanmaya devam etsin ama inanmayana da neden inanmıyorsun demesin komik duruyor :)
"Başkan inşaat mühendisi sen ondan iyi mi bileceksin" lafını da bırakın daha önce ağustosta stadı açacaz,daha sonra ocakta açacaz,daha sonra kasımda kabayı bitirecez,daha sonra aralıkta kabayı "bitirdik" diyen de başkanın bizzat kendisi.Balık hafızalı değiliz.
Konuşmak yerine inşaatı yetiştirmeye çalışsınlar yeterli.Biz başarılarını takdir ederiz.ama böyle komik açıklamalar artık insanları kandıramıyor bile.
Yapılan iş büyük,zor,zahmetli.Bunu saçma sapan açıklamalarla küçültmesinler yeterli  :ok:
İnsanların olumsuz konuşması normal başkanın 1 ay önce "bitirdik" dediği kabanın daha 2 aylık işi var dostum kaba bitti çatıya geçtik şu anda çatıya odaklan :evillol: :evillol: bir iş bitmeden öteki iş başlamaz diye bi kuralmı var

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

İnsanların olumsuz konuşması normal başkanın 1 ay önce "bitirdik" dediği kabanın daha 2 aylık işi var dostum kaba bitti çatıya geçtik şu anda çatıya odaklan :evillol: :evillol:
nerde bitti @Oktay abi ? yeni açık numaralı ve otoparkı staddan saymıyorsan evet bitti  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

nerde bitti @Oktay abi ? yeni açık numaralı ve otoparkı staddan saymıyorsan evet bitti  :evillol:
bir iş bitmeden öteki iş başlamaz diye bi kuralmı var

Çevrimdışı Deniz

bir iş bitmeden öteki iş başlamaz diye bi kuralmı var
Öteki iş başlayınca diğeri bitti diye bir kural mı var? :alala:

Çevrimdışı Oktay

Öteki iş başlayınca diğeri bitti diye bir kural mı var? :alala:
evet kaba bitmese çatıyı nereye kuracaklardı  süzerin tepesine değil herhalde