Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ANÇ yi dinledim de, çatı imalatı başladı, 3 ay 4 ay sürecek sonra montajı başlayacak dedi. Açıkcası korktum ben. Şuan fabrikada üretimimi yeni başladı, yoksa monte edilmeye başladığından sonramı 3-4 ay sürecek. Çünkü monte başladığı andan itibaren 3 ay 3.5 ay gerekiyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Arkadaslar gecde olsa gucde olsa hatika bi sey yapiliyor gecikme olsun varsin.  Ama bitince buyuleneceksiniz.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

kaba inşaatı bitirelim hepsi biter @çağrı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

melbourne stadı belgeselinde izlediğim şekliyle açıklamak istedim. yani hibrit teknolojisi ile böyle bir seçenek mümkün tabiki klübe kalmış birşey.

Melbourne stadında rugby maçları yapılıyor yani futbol stadı ile karşılaştırmamak lazım. Aradaki çok büyük kalite farkı var.

Futbol maçları da yapılıyormuş ama ağırlıklı rugby için kullanılan bir stadyum. ve yapım aşamasında söylendiğine göre o çimler uzun süre başka bir yerde yetiştirilip öyle nakledilmiş, bizim statta öyle bir uygulama yapılacağı söylenmediği gibi Türkiye'de bu tarz uygulama yapan bir firmada yok.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 22:08:57 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:05:07
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
ANÇ yi dinledim de, çatı imalatı başladı, 3 ay 4 ay sürecek sonra montajı başlayacak dedi. Açıkcası korktum ben. Şuan fabrikada üretimimi yeni başladı, yoksa monte edilmeye başladığından sonramı 3-4 ay sürecek. Çünkü monte başladığı andan itibaren 3 ay 3.5 ay gerekiyor.
O kısmı ben de anlamadım  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Çatının iskeleti Mayıs'a kadar havaya kaldırsınlar da ondan sonra 3 ay sürse de olur Ağustosa açarız  :tabe:
We are Electric..!

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanın da Çebi'nin de teknik detaylara tam hakim olmadığı çok bariz
Ropörtajın esas amacı kombine alın vip koltuk alın çağrısı yapmak
Dikkat edilirse tarih konularında hep kaçamak cevaplar verdi çünkü net bilmiyor
Başkan daha önce çıkıp kale arkası mesafesine 9-10 m demişti mesela
Ana kaynak elinizde siz hala yanlış adamların ağzına bakıyorsunuz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çatının iskeleti Mayıs'a kadar havaya kaldırsınlar da ondan sonra 3 ay sürse de olur Ağustosa açarız  :tabe:

İYide çatının imalatı 3 bilemedin 4 ay diyor anç.

Sonra montesi diyor.

Montesi kaldırması zaten 3.5 ay sürüyor. Bi 3 ayda imalatımı sürecek yani? O halde temmuz gibi anca biter çatı.

Çevrimdışı dropoon

evet ne başkanın nede anç veya ihsan beyin açıklamaları profesyonel olan bizleri tatmin etmiyor :D

Çevrimdışı Efe

aman bitmezsede bitmez :D 2016 da açılsın ne olacak  :D biz kombineyi almışız ne zaman açılırsa o zaman gideriz maçımızı seyrederiz  :steamed: :steamed: :halay: :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

bizim stadın çimleride hibrit çim olacak bildiğim kadarıyla öyle ANÇ'nin dediği bu videoda anlaşılıyor lütfen linki 2 3 dk izleyin hak vereceksiniz

http://goo.gl/tIKzX9

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 22:16:45 beşiktaşk ]

Çevrimdışı Efe

İYide çatının imalatı 3 bilemedin 4 ay diyor anç.

Sonra montesi diyor.

Montesi kaldırması zaten 3.5 ay sürüyor. Bi 3 ayda imalatımı sürecek yani? O halde temmuz gibi anca biter çatı.

çatının parçaları geliyor şuan imaltı demkki yapılmış ki geliyor orda yanlış anlaşılma var imalt başlamasa nasıl çatı parçası gelecek ? şubatta çatı işleri başlar merak etmeyin mart ayında da hızlanır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

aman bitmezsede bitmez :D 2016 da açılsın ne olacak  :D biz kombineyi almışız ne zaman açılırsa o zaman gideriz maçımızı seyrederiz  :steamed: :steamed: :halay: :halay:
Olmaz
Ben 2015-2016 sezon açılışından sonraki herhangi bir gecikmeyi kabul etmiyorum
Yeteri kadar gecikti

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:13:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

aslında net biliyor ekimi hatta belki kasımı bulacak tamamlanması , ama ne kadar koltuk satışı o kadar tarihin öne çekilmesi , şu kaba bir bitseydi çok oyalandı iki firmada kabul son 2 haftadır havalar çok kötü ama ondan önceki 3hafta özellikle çiçekleri bir çivi çakmadı o kadar şansızızki tam sıcak para işini çözdük kalıp beton hepsi tamam bu seferde havalar kötü allah sonumuzu hayır etsin  :by2:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:15:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çatının parçaları geliyor şuan imaltı demkki yapılmış ki geliyor orda yanlış anlaşılma var imalt başlamasa nasıl çatı parçası gelecek ? şubatta çatı işleri başlar merak etmeyin mart ayında da hızlanır  :)
abi havalar garanti olsa bence haziran sonuna da yetişir çünkü inşaat işlerinin paraya ne kadar bağlı olduğunu gördük , çiçekler obitaş paralareını aldıkları dönemlerde çılgın işler yaptılar para gelmeyince iş durdu inan sıcak para vartık var havalar iyi gitsin ben kaba inşaat için 20 gün ömür biçiyorum .Çok hızlıca çatı kolonları gelip monte edilir şubat 10 gibi tüm kolonlar dikilmiş olur ama havalar gerçekten çok kötü  :bawling:

Çevrimdışı Oktay

stat çok rahat ağustosa biter ...bazılarını çatı düşündürüyor ama göreceksniz çabucak bitirecekler firma profesyonel bu statdın daha ağababasını sular seller gibi bitirmişler :ok:

Çevrimdışı Efe

Olmaz
Ben 2015-2016 sezon açılışından sonraki herhangi bir gecikmeyi kabul etmiyorum
Yeteri kadar gecikti

yoo bu ölçekte bi inşaat 2.5 3 senede biterse normal sayılır biz çok çok iyi gidiyoruz 1.5 senede inanılmaz iş yapıldı bu söylediklerim şaka falan değil başkan ve bizler seviyeyi çok yüksek tuttuk o yüzden eyylülde açılsa gecikmeli açılacak diyoruz bu yanlış bi düşünce 2016 ocak ayında 2.5 sene doluyor yıkım başlangıcından itibaren asıl gerçekçi süre bu bu süreden ne kadar önce açılırsa ancak alkışlamak gerek inşaat öyle kolay bi iş değil biz pc başından sallıyoruz ama para vermezsen kimse iştahla iş yapmaz yapamaz biz büyük mali krizde bu stadı buralara getirdik 5 paramız yok diyebilirim eğer kredi olmasaydı stad çok gecikebilirdi nakit paramız yok bunları düşünüp o şekilde yorum yapalım benim ve diğer inşaatla ilgili kişilerin verdiği süreler sadece TAHMİNDİR stad ne zaman biter o zaman o gerçek tarih olur başkan mühendis biz dahil kişilerden verilen süreler sadece tahmindir bittiği tarih bitiş tarihidir bana göre  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

izlemeyen varsa izlesin. tüylerim diken diken oldu resmen

Çevrimdışı Oktay

yoo bu ölçekte bi inşaat 2.5 3 senede biterse normal sayılır biz çok çok iyi gidiyoruz 1.5 senede inanılmaz iş yapıldı bu söylediklerim şaka falan değil başkan ve bizler seviyeyi çok yüksek tuttuk o yüzden eyylülde açılsa gecikmeli açılacak diyoruz bu yanlış bi düşünce 2016 ocak ayında 2.5 sene doluyor yıkım başlangıcından itibaren asıl gerçekçi süre bu bu süreden ne kadar önce açılırsa ancak alkışlamak gerek inşaat öyle kolay bi iş değil biz pc başından sallıyoruz ama para vermezsen kimse iştahla iş yapmaz yapamaz biz büyük mali krizde bu stadı buralara getirdik 5 paramız yok diyebilirim eğer kredi olmasaydı stad çok gecikebilirdi nakit paramız yok bunları düşünüp o şekilde yorum yapalım benim ve diğer inşaatla ilgili kişilerin verdiği süreler sadece TAHMİNDİR stad ne zaman biter o zaman o gerçek tarih olur başkan mühendis biz dahil kişilerden verilen süreler sadece tahmindir bittiği tarih bitiş tarihidir bana göre  :ok:
böyle bir stat paran varsa 1buçuk senede biter abartma okadar :bandit: :bandit: stat zemine gömülme yerine normal şekilde yapılsaydı iki sağlam firma kabasını 6 ayda bitiridi :ok:

Çevrimdışı Anıl

aslında net biliyor ekimi hatta belki kasımı bulacak tamamlanması , ama ne kadar koltuk satışı o kadar tarihin öne çekilmesi , şu kaba bir bitseydi çok oyalandı iki firmada kabul son 2 haftadır havalar çok kötü ama ondan önceki 3hafta özellikle çiçekleri bir çivi çakmadı o kadar şansızızki tam sıcak para işini çözdük kalıp beton hepsi tamam bu seferde havalar kötü allah sonumuzu hayır etsin  :by2:
3 hafta Çiçekler çivi çakmadı mı :alala:

Çevrimdışı Anıl

böyle bir stat paran varsa 1buçuk senede biter abartma okadar :bandit: :bandit: stat zemine gömülme yerine normal şekilde yapılsaydı iki sağlam firma kabasını 6 ayda bitiridi :ok:
İşte paramız yok @Oktay abi sorun da orada :D

Çevrimdışı Efe

abi bana göster bakalım 70 bin kamyon hafrşyatı çıkartıp 1.5 senede biten bir inşaat yapmayın Allah aşkına bu ölçekteki stadların sadece çatıların bitmesi 5-6 ay sürüyor bizim tarz çatılar hariç 1,5 senede ancak kabasını bitrirsin abi he şöyle olur 400 mil tl vardor basarsın parayı 1 senede yaparsın o ayrı konu :)
Şampiyon Beşiktaş JK