Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384612 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Serme çim olmayacak bildiğim kadarıyla @Efe abi. Direk tohum olarak stadda yetişecek çimler :)
tamam iste ben tamami bittikten sonra 1 hafta demistir diyorum zaten yani saha basladi 1 hafta sonra gel oyna oyle bisey olamaz zaten en az 2 ay surer sahanin top oynanacak hale gelmesi haziran ve temmuz ayi yeterli olacaktir saha icin mayis sonu vincler sahadan ciktigi an bu is bitmistir benim icin tek sorun çatı onumuzde artik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi demek istedigim o degil
başkan a tarih sordu oda tarih vermeme adına  oyle dedi
zemin ne zaman hazir olursa o zaman biter dedi kabaca
Aynen öyle. altında bişi aranacak durum yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Bu arada iz insaatila 3 ayda bitirilmesi icin anlasmislar bilemedin 4 ay diyor subatta basladilarmi 4 ay sonu mayis sonu oluyor bu is hazirana kalmadan bitecek sonrasi  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Ahmet Nur Çebi başkan politik bir cevap verdi
fazla takılmayın  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Anıl

tamam iste ben tamami bittikten sonra 1 hafta demistir diyorum zaten yani saha basladi 1 hafta sonra gel oyna oyle bisey olamaz zaten en az 2 ay surer sahanin top oynanacak hale gelmesi haziran ve temmuz ayi yeterli olacaktir saha icin mayis sonu vincler sahadan ciktigi an bu is bitmistir benim icin tek sorun çatı onumuzde artik :)
Aynen öyle aslında orada demek istediği zemin bitince açılacak :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

3 ay bilemedin 4 ay nedir ya. :))

Bir iş planı varsa sarksa sarksa 3 gün 5 gün sarksın..

Ama adamlarda haklı, kaba ne zaman biter muamma olan o

Bu arada iz insaatila 3 ayda bitirilmesi icin anlasmislar bilemedin 4 ay diyor subatta basladilarmi 4 ay sonu mayis sonu oluyor bu is hazirana kalmadan bitecek sonrasi  :ishock:

4 ay diyor demişsin ya kim diyor:) Valla yarından itibaren hava acıcak ay sonu 3 5 kişiş haricinde bişe kalmaması lazım.. Şubat ta tam randıman catı başlarsa kafamız rahat olur

Çevrimdışı Anıl

4 ay diyor demişsin ya kim diyor:) Valla yarından itibaren hava acıcak ay sonu 3 5 kişiş haricinde bişe kalmaması lazım.. Şubat ta tam randıman catı başlarsa kafamız rahat olur
Ahmet Nur Çebi dedi abi çatının çelik iskeleti 3 ayda bitecek öyle anlaştık yapıcı firmayla. Maksimum 4 ay olur dedi :)

Çevrimdışı dropoon

çim başka yerde ekilip lifler dikilip stada taşınabilir böyle olursa zemin 1 haftaya futbola hazır hale gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:19:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:20:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi dedi abi çatının çelik iskeleti 3 ayda bitecek öyle anlaştık yapıcı firmayla. Maksimum 4 ay olur dedi :)

Yetişmezse bedava mı oluyor tazminattan ötürü  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

çim başka yerde ekilip lifler dikilip stada taşınabilir böyle olursa zemin 1 haftaya futbola hazır hale gelir.
Stadda ekilecek :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ekmeye gerek yok. Siparişi verirsin gelir. Eğer serme olacaksa. Bu arada çatı için tamamı 3 ya da 4 ay. Bizim elimizi bağlayan havaya kalkması. Başlangıçtan itibaren ne kadar sürer onu bilmiyoruz. Halatların serilmesi falan filan. Bekleyecez. 18 aydır bekliyoruz. 4 ay daha bekleyecez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim bildiğim 1.kalite çim tohumları stada ekilecek. Onlar büyüyecek, büyürken de bu hibrit denilen lifler ekilecek üstüne, kökte birleşip birlikte uzayacaklar. Böylece kopmalar deformeler minimuma inecek. Suni çim gerçek çim karışımı yanlış anlamadıysam bu hibrit dedikleri sistem.

Çevrimiçi Kartal Ç

Konu dışı gibi ama içi gibi de:

Geçen ay vodafone arenada maç sonrası çalınabilecek müziklerle ilgili bir muhabbet dönmüştü. demin sosyal medyada denk geldim bir zamanlar bunu çalıyorduk bence gayet hoştu.

Çevrimdışı Anıl

Benim bildiğim 1.kalite çim tohumları stada ekilecek. Onlar büyüyecek, büyürken de bu hibrit denilen lifler ekilecek üstüne, kökte birleşip birlikte uzayacaklar. Böylece kopmalar deformeler minimuma inecek. Suni çim gerçek çim karışımı yanlış anlamadıysam bu hibrit dedikleri sistem.
Evet sistem suni ve gerçek çim karışımı. Ama lifler tohumlar ekilmeden önce dikilecek. Yani önce lifler dikilecek sonra tohum ekilecek ve çimlenme beklenecek. Bu da 2 ay gibi bir süre sanırım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

öyle birşey yok üstünde hibrit lifler döşenecek hazır çim gelse bile hibrit döşenmiş gelemez.hazır çim gelecek üzerine hibrit döşenecek 3 hafta-1 ay bekleyip hazır hale gelecek.çimlerin köklerinin de hibrit liflere sarılması için en az 1 ay beklemesi lazım yoksa yaptığın hibrit işinin bir anlamı olmaz.Eğer bunu beklemeden futbol onatırsan da mersinin yeni stadının zemini gibi olur.
Yani A.N.Ç nin dediğini ciddiye almayın. :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

rusyayla buranın şartları birmi orda kaba inşaat yazın yapılır ondan sonra yapı özel bir çadırla kapatılır merkezi ısıtma sistemleri var ve yapı ısıtılır. Çalışma o şartlarda sürer adamlar dış cephede duvara çaktıkları bir çivinin yapıda yaratacağı ısı kaybımı hesaplıyor. Sen aynısını burda yapamazssın gereksiz bir maliyet kaybı olur. Soğuk adamların yaşam biçimini şekillendirmiş yüz yıllardır bütün alt yapıları bu sisteme göre inşaa ediliyor bir insanın dışarda kalma süresini dakikayla hesap ediyorlar ulaşım ağlarındaki geçişler bile buna göre hesaplanıyor @doganay

Bizde baharda devam ederiz insaata ozaman. Suan istanbul'da kar oldugunu sanmiyorum, hava durumuna bakiyorum gunduz 9-10 derece civari, simdi bu havaya soguk dersek adama gulerler. Ayrica belirteyim ben bu yaziyi isciler neden calismiyor diye yazmadim. Genel olarak soyledim. mesajlara baktigimda yada etrafta insanlarin veryansin etmesine espiriyle karisik birsey soyledim. Bukadar tepki vermenize gerek yoktu.
Ayrica Rusya'da bu dediklerinizden daha cok iki tek votka atarak isindiklarini dusunuyorum  :lol:

Çevrimdışı tedd

Stadyumun bu sezon için açılmasını bekleyerek beklentiye sokmayalım kendimizi.
Mayısa falan yetişmesi imkansız arkadaşlar.
Daha kaba inşaat bitmedi hepimiz farkındayız değil mi?
Başkan 2 ay önce kaba inşaat bitti çatıya başladık diyor.
Yahu sen kimi kandırıyorsun? Kendini zora sokmaktan başka birşey yapmıyor başkan.

Ayrıca şampiyonluk maçını burada oynamak istiyoruz diyorlar sürekli.
Bir anlamda stadın hızlı bitmesi takımın da gidişatına bağlı.
Mazallah şampiyonluk yarışından koparsak falan (zaten pamuk ipliğiyle bağlıyız) bu stadın bitmesini hiç beklemeyin.
En erken önümüzdeki sezonun ilk birkaç maçından itibaren oynayabiliriz arkadaşlar.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı dropoon

öyle birşey yok üstünde hibrit lifler döşenecek hazır çim gelse bile hibrit döşenmiş gelemez.hazır çim gelecek üzerine hibrit döşenecek 3 hafta-1 ay bekleyip hazır hale gelecek.çimlerin köklerinin de hibrit liflere sarılması için en az 1 ay beklemesi lazım yoksa yaptığın hibrit işinin bir anlamı olmaz.Eğer bunu beklemeden futbol onatırsan da mersinin yeni stadının zemini gibi olur.
Yani A.N.Ç nin dediğini ciddiye almayın. :tabe:

melbourne stadı belgeselinde izlediğim şekliyle açıklamak istedim. yani hibrit teknolojisi ile böyle bir seçenek mümkün tabiki klübe kalmış birşey.

Çevrimdışı ilhan

Oo çimler ekilmeye başlamış  :D
Ekecez ekmeye de önce hibrit mi? çim mi? ona karar veremedik :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ekecez ekmeye de önce hibrit mi? çim mi? ona karar veremedik :evillol: :evillol: :evillol:
Abi ekmişken yencek bişeyler ekelim diyebilir başkan gelir kalemi olsun diye  :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Abi ekmişken yencek bişeyler ekelim diyebilir başkan gelir kalemi olsun diye  :evillol:
:) :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle bişi mümkün değil maalesef. İcat çıkartmayalım arkadaşlar :)
Korku akıl katilidir.