Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6386278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bilinmiyor ama olacağını da sanmam. Zaten pek görünmeyecek
umarim öyle bırakmaslar, bari boya falan atsalar  :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaslar, prekast altındaki  testerekirisleride kaplanacakmı, yoksa öyle beton halindemi kalacak?
kapanacak demişti mabet altları

Çevrimdışı ahmet türker

iyi geceler arkadaşlar,

Necmi abinin attığı son fotolara istinaden inşaatın kabası, prekastlar hariç, şubat 15 gibi bitecek gibi duruyor. bu da kabaca 31 aralık olarak tahmin ettiğimiz kaba inşaatının 2 ay geciktiği anlamına geliyor. Tahmin ediyorum ağustosta ilk maçı inönüde oynarız (ki oynamak zorundayız her şart altında) da herşeye rağmen, umarım hala inşaat görüntüsünde olmaz içine girince. çünkü gerçekçi olursak, ince işler ve alt yapı işleri 6-8 aydan önce tam olarak bitmeyecektir. bu da stadın hazır hale gelmesi ekim-kasımı bulacak anlamına geöliyor.
azından bal damlıyor ekim kasım diye bir de müjde vermişsin sevgili kardeşim. :lol:  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Abi Sağol ama öyle birşeyi ben kabul etmem :ok: Başkan tarafından imzalanmış Bareti herkes ister . Ama Sana çıkarsa Senin olur , Şansım varsa bana çıkarsa mutlu olurum , kime çıkarsa Çıksın yine mutlu olurum :ok: Benim en azından Çocuklarıma Torunlarıma anlatabileceğim hatıralarım var , İmzalı formam var , İnonuden Söktügüm 1 Adet beyaz 1 Adet Siyah koltuğum var , Odamın baş Koşesinde duruyor , Delimisin Sen Evde Stad Koltuğununun ne işi var diyorlar , Koltuğun hatırasımı olur diyorlar :akuma: Nerden bilsinler onlar. Bir Bilseler Nasıl sevdigimizi Asarlar ulan Hepimizi :bandit: :bandit:
sen stadı görmeye gittikten sonra staddaki koltuklarda kayboldu :alala: onlarıdamı hatıra olarak aldın :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kapanacak demişti mabet altları
insAllah dogrudur, en azından boya falan atsinlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ahmet türker

Abi ben bu gun bu guzel duygulari yasadim ya yeter bana ama madem baret bana cikarsa bugun mabete ulasmamda yardimi olan yunus emreye verilsin o olmasa ben o stada giremezdim.
eline emeğine sağlık değerli kardeşim ,seninle birlikte @bjkmabet kardeşime de teşekkürler.

Çevrimdışı ahmet türker

sen stadı görmeye gittikten sonra staddaki koltuklarda kayboldu :alala: onlarıdamı hatıra olarak aldın :D
:kop:  :kop:   kendine kuaför dükkanı açacakmış ,mabet abim hediye etti demiş . :lol:  :lol:

Çevrimdışı kartal74

İnşallah,mustafaya da stadın içinden foto çekmek nasip olur.o performansa şahit olmayı isterim :ok:

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı beşiktaşk

@Necmi abi sana bir şey sormam lazım nasıl iletişime geçebilirim mail yada whatsapp gibi?

Çevrimdışı FARUK

Alıntı yapılan: beşiktaşk link=topic=1004.msg142011#msg14201
Ozel1 date=1421020002
@Necmi abi sana bir şey sormam lazım nasıl iletişime geçebilirim mail yada whatsapp gibi?
Özel ileti ile :)

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O Gün Başkanda Staddaydı @Necmi abi , Öyle bi Şansım yoktu Yakalarsa Degerinin 2 Misli fazlasını ödetirdi bana Oyuzden Korktum sökmeye :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, fena bir rüzgar ve yağmurla başladık. Hadi hayırlısı. Artık durdurmasın bunlar.

Çevrimdışı Efe

Kamera siyah beyaz yagmur var ve çalışma yok gibi gorunuyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı adnan

günaydın arkadaşlar.şuan istanbulda cok sert bir rüzgar ve sağanak yağmur var.çalışma imkanı yok denecek kadar az umarım tüm gün böyle devam etmez hava
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Efe

Ruzgardan vincler calismiyor heralde kayip bir gun daha :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ruzgardan vincler calismiyor heralde kayip bir gun daha :bandit:
@Efe abi Kadıkoydeyim Saat 08:40 olmasına rağmen hava aydınlanmadı hala karanlık :alala: Müthiş bir Fırtına ve Yağmur var :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

benim bulunduğum bölgedede kar ha yağdı ha yağacak sıcaklık 2 derece.

Çevrimdışı panic13

azından bal damlıyor ekim kasım diye bir de müjde vermişsin sevgili kardeşim. :lol:  :lol:

Bu yalnızca temenni :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

Geçen yıl kış olmadı da işte papaz hep pilav yemiyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 12 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(33 Resim)

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg142028#msg142028 date=1421048234]
Vodafone Arena 12 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(33 Resim)