Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385342 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

şu dün şantiye ye gelen beyaz demir parçaları krasnodardakinin aynısı değil mi @Deniz ??
Aynen @SDemirsoy benziyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar neden agustos takintiniz var?  :bandit: Ekim ayinda da acilca benim icin problem degil  :bandit: Stad bu sene insallah acilacak.. Eger ilk 3-4 hafta derbi yoksa yonetim diger kuluplerle anlasir macin Vodafone Arena yerine sizin evinizde oynayalim ikinci yarida Vodafone Arena'da maci yapariz gibisinden bi anlasmaya gider... Bunu da federasyona bildirir... En kotu ihtimal de 2 veya 3 ic saha macini disarida oynariz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar neden agustos takintiniz var?  :bandit: Ekim ayinda da acilca benim icin problem degil  :bandit: Stad bu sene insallah acilacak.. Eger ilk 3-4 hafta derbi yoksa yonetim diger kuluplerle anlasir macin Vodafone Arena yerine sizin evinizde oynayalim ikinci yarida Vodafone Arena'da maci yapariz gibisinden bi anlasmaya gider... Bunu da federasyona bildirir... En kotu ihtimal de 2 veya 3 ic saha macini disarida oynariz...
Avrupa maclari ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Sarktığı anlaşıldığı an kombineler büyük sekteye uğrar
Kesinlikle sezon başına yetişmeli
Artık lamı cimi yok
Diğer kulüpler ve federasyon da zora sokmak için hiçbir önerimizi kabul etmez öyle bir durumda olimpiyata döneriz

Çevrimdışı ahmetx

Bizde de oyle olacaktir.membran isleri de 1.5 ay falan surse 4.5-5 ayda cati isi biter
krasnodara göre sonuç belli olur
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Avrupa maclari ? :)
Sampiyon ol CL'ye git..gs ilk macini 16 eylul'de yapmisti... Extradan 2 haftalik kurtarma payin var.. En olmadi UEFA ile de gorusulup cift stad ismi verilebilir heralde...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fatih

Sarktığı anlaşıldığı an kombineler büyük sekteye uğrar
Kesinlikle sezon başına yetişmeli
Artık lamı cimi yok
Diğer kulüpler ve federasyon da zora sokmak için hiçbir önerimizi kabul etmez öyle bir durumda olimpiyata döneriz
Abi ben farkli dusunuyorum bu olayi, sen BJK'sen sozunu geciriceksin... Bu sene yaptigi gibi... Ikinci yari biz nerede istersek orada oynayacagiz...Hic kimsenin itiraz etme hakki kalmadi artik bu konu da... Seneye de yine ayni tavri, sertligi-yumusakligi goster yine aynisi olsun...

Kombineler konusun da hakli olabilirsin, o yonden dusunmemistim  :D

Çevrimiçi Necmi

Millet Rusya sogunda 6 ay kar yerden kalkmiyor o sartlarda isini yapiyor. Biz Istanbul'da iki gun kar yagdi veryansin ediyoruz. Istanbul balkanlar ve daha kuzeyi ile kiyaslaninca yaz havasi kalir  :lol:

Fotolar icin tesekkurler..
rusyayla buranın şartları birmi orda kaba inşaat yazın yapılır ondan sonra yapı özel bir çadırla kapatılır merkezi ısıtma sistemleri var ve yapı ısıtılır. Çalışma o şartlarda sürer adamlar dış cephede duvara çaktıkları bir çivinin yapıda yaratacağı ısı kaybımı hesaplıyor. Sen aynısını burda yapamazssın gereksiz bir maliyet kaybı olur. Soğuk adamların yaşam biçimini şekillendirmiş yüz yıllardır bütün alt yapıları bu sisteme göre inşaa ediliyor bir insanın dışarda kalma süresini dakikayla hesap ediyorlar ulaşım ağlarındaki geçişler bile buna göre hesaplanıyor @doganay

Çevrimdışı Deniz

Sampiyon ol CL'ye git..gs ilk macini 16 eylul'de yapmisti... Extradan 2 haftalik kurtarma payin var.. En olmadi UEFA ile de gorusulup cift stad ismi verilebilir heralde...
Ya olamazsak..stadin agustosa yetismesi sart.pek umidim yok ama agustos sart..

Çevrimdışı Fatih

Arkadas sen niye bu kadar cok umitsizsin ya  :bandit: Beni de karamsarliga surukluyorsun :bandit: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aha gene karamsar bulutlar toplanmış foruma arkadaş bi yüzümüz gülsün artık. Bu stat ağustosta açılacak başka yolu yok. Tamam çok sıkıntılı oluyor ama bu kadar karamsar olmayın. Katılıyorum her yağmurda bu kadar durmamalı mustafa fotoğraf çekiyor ama işçiler kayıp yazın daha çok iş yapılması lazımdı ama bugün buradayız işte. Dertlenmeyin.
Karamsarlık demeyelim, gerçekçi olmak diyelim. Şu an programın gerisinde olduğumuzu hepimiz biliyoruz. İyimserlikle bu stat bitecek olsa Mayıs ayında biterdi ama maalesef iyimserlikten daha ötesi lazım bize. Şu anda 2-3 yerde çalışma olurken kaba inşaat bitince içerisi dahil pek çok alanda aynı anda çalışma başlayacak ve hepsinin aynı anda yürütülmesi gerekecek. Bunun operasyonel ve maddi zorluklarını az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bazı işler bitmeden bazılarına başlanamayacak. Stadın ağustosta bitmesi isteniyor olsaydı şimdiye kadar kaba inşaat firmalarına pılını pırtını topla çık artık denmesi gerekiyordu ama hiç öyle bir durum olmadı, firmaların daha az işçiyle çalışmasına bile göz yumuldu. İşin o taraftaki ayrıntılarına girmeyeceğim. Efe bile 15 ocakta kaba biter diyordu, 15 ocağa geldik ve durum ortada daha 1,5 aylık iş var. En temkinli olanımız Ahmet 4 Şubat diyordu onun tahmininden de baya gerideyiz. Bu ay içerisinde zaman zaman kâr yağışı olacağı hava tahmin raporlarında yazıyor. Tüm bu verileri toplayınca ben Ağustos'ta yetişemeyeceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 13:40:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Ya olursak :eyes

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi ben farkli dusunuyorum bu olayi, sen BJK'sen sozunu geciriceksin... Bu sene yaptigi gibi... Ikinci yari biz nerede istersek orada oynayacagiz...Hic kimsenin itiraz etme hakki kalmadi artik bu konu da... Seneye de yine ayni tavri, sertligi-yumusakligi goster yine aynisi olsun...

Kombineler konusun da hakli olabilirsin, o yonden dusunmemistim  :D
Söz geçirme konusu biraz sıkıntılı
Ben 2.yarıda da yine sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum
Kombine hususunda ise bizim taraftarın klasik tavrını bildiğimden endişeleniyorum
Çoğunluk beklemede şu an,bedava bile olimpiyata gelmem dedi o çoğunluk
Sarkabilir dendiği an "yok 2.yarıya da yetişmez" "yok 2017" diyecek çok felaket tellalı var bizde
Her halükarda sıkmalıyız sezon başı için o yüzden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Söz geçirme konusu biraz sıkıntılı
Ben 2.yarıda da yine sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum
Kombine hususunda ise bizim taraftarın klasik tavrını bildiğimden endişeleniyorum
Çoğunluk beklemede şu an,bedava bile olimpiyata gelmem dedi o çoğunluk
Sarkabilir dendiği an "yok 2.yarıya da yetişmez" "yok 2017" diyecek çok felaket tellalı var bizde
Her halükarda sıkmalıyız sezon başı için o yüzden
O tren kaçtı bence. Kaba inşaat firmalarına baskı yapılırdı erken bitirilmek istense, ama gördüğüm kadarıyla hiç öyle bir baskı olmadı. Bazı firmaların izin gününden 1 hafta sonra işe başlamasına bile göz yumuldu çeşitli sebeplerle. Aynı durumun çatı başlayınca yaşanmayacağını temenni etmekten öte kim garanti edebilir? Şimdi uğraşılan genel olarak 2-3 firma var yakın zamanda bu sayı 10 a ulaşacak (Localar, iç inşaat, elektrik, prekast, elektronik, çatı, ince işçilik, sıva, v.b) belki. Bunların tamamının maddi ve operasyonel olarak beslenmesi ve koordine edilmesi çok daha zor olacak. Genelde Türkler olarak sonradan açılırız biz, umarım bizim statta da aynı durum olur :)
Kimseyi suçlamıyorum yazdıklarımda yanlış anlaşılma olmasın. Mevcut imkanlarla en iyisinin yapılmaya çalışıldığının farkındayım ama elde olmayan sebepler yüzünden yaşanıyor bu gecikmelerin çoğu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 34BJK64

Ağustos'a rahat yetişir. Martta kaba inşaat bitse. 5 ayda bir ince işçilikler ve çatıyı monte edemeyecek miyiz? Bence haziran, olmadı temmuz gibi biter stat. En kötü ağustosta hayli hayli biter. Sezon başına da yetişmiş olur böylece.  :)
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

ANÇ birazdan NTVSPOR da. Stadla ilgili son bilgileri verecekmis.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Altuğ

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi

NtvSpor'da Canlı Yayında Vodafone Arena'dan canlı yayın.

http://www.ntvspor.net/canliyayin
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 14:10:01 Altuğ ]

Çevrimdışı Erdemm

Ağustos sonu Eylül başı ilk maçımızı oynarız stadta bence (7,5 ay var daha).. 30 Ağustos güzel tarih...  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 14:09:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Gecen hafta yagis varken bkrakin calismayi disari cikmak bile cok zordu , fktograf cektikten sonra ellerim ka adi benim soguktan ama bugun hava gercekten cok iliman yagisin siddeti biraz var kabul ediyorum ama hava soguk degil..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bize yine göçebe hayat
O nası yağmur bu arada tövbe estağfurullah

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bize yine göçebe hayat
O nası yağmur bu arada tövbe estağfurullah
Küçükçekmece tarafında yoğun kar yağışı var :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı adnan

şuan karla karışık yağmur ve kar yağışı başladı.şartlar cok elverişsiz şuan
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ahmetx

A.N.Ç planlarımızdan 1-2 ay gerideyiz.Maddi zorluklar,hafriyatta yaşanan sıkıntılar ve hava şartları buna neden oldu.2.yarı 1. tercihimiz Başakşehir,2. tercihimiz Konya 3.tercihimiz Antalya,4.tercihimiz İzmir Buca stadları.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK