Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6386747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Besiktasarena haber portalı
günaydın diyeyim yenimi farkediyorsun @Altuğ ile birlikte uğraşıyoruz daha çok onun emeği var benim görsellerde tasarımda biraz katkım oldu zaten yazılımı hazır satın aldık üstünde değişiklik yaptık renkler Beşiktaşa uygun tasarım falan üzerinde değişikliğe gittik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocam teşekkürler iyi şu an, GS maçından her ne kadar sehpaya yumruk atıp nüksettirsem de acıları, eski haline dönmesi yakındır.
Geçmiş olsun @ilhan abi tekrardan :) Sen yine Acıyı nuksettirerek kurtarmışsın , Ben Hem 2 Gün Sesimi kaybettim hemde o Gece 4 e kadar uyuyamadım :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Zorunlu açıklama ; ben yıl sonu falan epey yoğunum ve iş yerinde bir karmaşa nedeniyle bir süredir gidip fotoğraf çekmedim. Biraz da ben tatlı su fotoğrafçısı olabilirim. Mustafa dirayeti ender bulunan bir şey. Özel hayatla ilgili de bir şey olmuş olabilir o konu başka.  :iblush: Herneyse sonuçta fotoğraf çeken insanlar var eksik olmasınlar. Bana stadı gezdiremedi diye kimseye küsecek değilim. Sonuçta bu işin bir uygun zamanı varsa olur. Uymadı bir türlü. Çok mühim değil benim için. Stat açılınca gireriz. Aslolan bu zaten. Ben burada çok değerli insanlar tanıdım ondan üye oldum. Herkes İstanbulda değil merak eden oluyor fotoğraf ihtiyacı oluyor gittim çektim yine gider çekerim. Yapılırken stada gireceğim diye üye olmadım. Kimse de bu konuda ısrarcı olmamalıdır bence. Sonuçta orada bir inşaat yapılıyor. Biri görse benim yüzümden laf duysa utancımdan bir daha yüzüne bakamam. Zaten mabed uygun olduğunda kimseyi kırmadı. Ben sadece gırgır yapıyorum. Talep varsa yine giderim @Necmi @ZEKI 

Çevrimdışı sağduyu

günaydın diyeyim yenimi farkediyorsun @Altuğ ile birlikte uğraşıyoruz daha çok onun emeği var benim görsellerde tasarımda biraz katkım oldu zaten yazılımı hazır satın aldık üstünde değişiklik yaptık renkler Beşiktaşa uygun tasarım falan üzerinde değişikliğe gittik
Hadi rast gelsin. Sinir olmadan haber okunacak bi yer lazımdı.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Hadi rast gelsin. Sinir olmadan haber okunacak bi yer lazımdı.
Aman Abi Girip bakalım @Necmi abi Çok kzıyor :busted_cop: Başımın etini yediniz Kur diye , Kurduk kimse bakmıyor diyor , Haklıda :ok:

Çevrimdışı panic13

iyi geceler arkadaşlar,

Necmi abinin attığı son fotolara istinaden inşaatın kabası, prekastlar hariç, şubat 15 gibi bitecek gibi duruyor. bu da kabaca 31 aralık olarak tahmin ettiğimiz kaba inşaatının 2 ay geciktiği anlamına geliyor. Tahmin ediyorum ağustosta ilk maçı inönüde oynarız (ki oynamak zorundayız her şart altında) da herşeye rağmen, umarım hala inşaat görüntüsünde olmaz içine girince. çünkü gerçekçi olursak, ince işler ve alt yapı işleri 6-8 aydan önce tam olarak bitmeyecektir. bu da stadın hazır hale gelmesi ekim-kasımı bulacak anlamına geöliyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Cumleten iyi Geceler BeşiktaşArena ailesi :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı sağduyu

Aman Abi Girip bakalım @Necmi abi Çok kzıyor :busted_cop: Başımın etini yediniz Kur diye , Kurduk kimse bakmıyor diyor , Haklıda :ok:

Eh artık öğrendik ya, girer dururuz :halay:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 00:08:14
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Obitaş Sütunları Tek seferde kalıplayıp Tek seferde betonladıgı için sutunlarda Çok hızlı , Eğer havalar böyle giderse Onumuzdeki hafta sonuna kadar Butun sütunları bitirir + 3 de testere yapar , Burada Çiçeklere kızamıyorum onların kalıpları kuçuk olduğu için yarım yarım Kalıplayıp 2 Seferde betonladıgı için İşleri daha zor :bandit: Ama Testereler kafa kafaya bitecek gibi :bandit: :bandit:
Yeni açıkta da kolonlar 2 seferde betonlanıyor @Yunus Emre Dökmeci  :alala:
Oradaki kalıplar daha uzun ama gene 1 seferde betonlamaya yetmiyor.
Köşelerde alçalan bazı kirişlerde avantaj sağlıyor olabilir ama totalde çok fark yarattığını sanmam

@MURAT hoş gelmişsin bu arada
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

İnşaatın bitimi meselesi sadece futbol takımıyla ilgili değil. Bu konu önemli. Eylül Ekim aylarında İstanbul'da çok önemli konser organizasyonları yapılıyor. Bahar aylarında  aynı şekilde. O nedenle ne kadar erken o kadar iyi. Yani son maça yetişmeyecekse de hemen çim yapılmalı, bence sonraya sarkabilecek tek iş küfenki kaplama. Konsere gelenlerde ona bakmazlar. Misal TOKİ arena çatı yok diye kimse şikayet etmiyor.

Çevrimdışı izorlu85

Benim gibi stadı yerinde görmeyenler, ne kadar ihtişamlı olduğu bu fotodan açıkça belli oluyor. Çalışanlar mini minnacık kalmış sütunların arasında  :evillol:

Anlasilsin diye hep normal bildik bi seyi (bu calisan araba kamyon gibi) seyleride yaninda cekmeye calistim o foto kapali 2.kat prekast altkismi
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Yeni açıkta da kolonlar 2 seferde betonlanıyor @Yunus Emre Dökmeci  :alala:
Oradaki kalıplar daha uzun ama gene 1 seferde betonlamaya yetmiyor.
Köşelerde alçalan bazı kirişlerde avantaj sağlıyor olabilir ama totalde çok fark yarattığını sanmam

@MURAT hoş gelmişsin bu arada
O şekilde Duşunursen Eski açık ve Numaraldada 3 Sefer betonlanıyor @CanEmre abi :ok: Çok kuçuk kısım kalıyor OnUda 1 Saate kalılıyorlar ama Çiçeklerinki öyle değil önce yarısını kalıplıyorlar Ertesi gün diğer yarısını , daha snrada kalan kuçuk kısmını :ok: Obitaşın kalıplarının uzunlugu Ciddi avantaj sağlıyor bence
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 00:16:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

@Necmi abi Bana çıksın yaaa :bandit: Bu aralar Çok Şanssızm :bawling: 4 Ocak Benim için Kara Bir Gün Oldu, Aynı Gün Hem Direksiyon sınavını Kaybettim hemde Cancona yenildik :bawling: :bawling: Bari Acım hafiflesin :D

Abi ben bu gun bu guzel duygulari yasadim ya yeter bana ama madem baret bana cikarsa bugun mabete ulasmamda yardimi olan yunus emreye verilsin o olmasa ben o stada giremezdim.

Çevrimdışı izorlu85

Zorunlu açıklama ; ben yıl sonu falan epey yoğunum ve iş yerinde bir karmaşa nedeniyle bir süredir gidip fotoğraf çekmedim. Biraz da ben tatlı su fotoğrafçısı olabilirim. Mustafa dirayeti ender bulunan bir şey. Özel hayatla ilgili de bir şey olmuş olabilir o konu başka.  :iblush: Herneyse sonuçta fotoğraf çeken insanlar var eksik olmasınlar. Bana stadı gezdiremedi diye kimseye küsecek değilim. Sonuçta bu işin bir uygun zamanı varsa olur. Uymadı bir türlü. Çok mühim değil benim için. Stat açılınca gireriz. Aslolan bu zaten. Ben burada çok değerli insanlar tanıdım ondan üye oldum. Herkes İstanbulda değil merak eden oluyor fotoğraf ihtiyacı oluyor gittim çektim yine gider çekerim. Yapılırken stada gireceğim diye üye olmadım. Kimse de bu konuda ısrarcı olmamalıdır bence. Sonuçta orada bir inşaat yapılıyor. Biri görse benim yüzümden laf duysa utancımdan bir daha yüzüne bakamam. Zaten mabed uygun olduğunda kimseyi kırmadı. Ben sadece gırgır yapıyorum. Talep varsa yine giderim @Necmi @ZEKI 

Kardesim ben bugun varim yarin yokum sen her daim burdasin. Insallah sen nice maclara organizasyonlara gideceksin. Ayrica denizlide forumdan senin mustafanin mehmetin ekremin ve adini saymadigim bi dunya arkadasin fotolari sayesinde takip ediyoruz. Sizlere cok sey borcluyumZ

Çevrimdışı doganay

Resimler cok guzeldi, emeginize saglik. Hergun stadin ilerleyisini gormek guzel, yakin zamanda bitisinide goruruz insallah.

Çevrimdışı Django

Resimler süper elinize sağlık
Ahhhhhhhhhhhhhhhhh keşke bende orda olsamda
Görsem 😢

Çevrimdışı Serjo

Kardesim ben bugun varim yarin yokum sen her daim burdasin. Insallah sen nice maclara organizasyonlara gideceksin. Ayrica denizlide forumdan senin mustafanin mehmetin ekremin ve adini saymadigim bi dunya arkadasin fotolari sayesinde takip ediyoruz. Sizlere cok sey borcluyumZ

kardeşim kıskandım vallaha  :biggrinking:
inşallah Liverpool maçına gelince bende stadı canlı görme fırsatı bulurum
rüya gibi  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne kadar çok paylaşırsak, ne kadar çok bu işin keyfini arttırırsak o kadar iyi. Bu heyecan Beşiktaş'a çok şey katacak. Hem futboluna hem diğer alanlara çok faydalı olacak. Biz bir tarihe tanıklık ediyoruz. Bu zaten başlı başına yeterli. Son dönemde şehir takımları taraftarına sahip çıkıyor. Öyle de olmalı. futbolun keyfi eğlencesi ne kadar arttırılırsa o kadar iyi. Beşiktaş'ın güzellikleri ne kadar paylaşılırsa o kadar iyi. Bu paylaşımdan bir küslük üretmek saçmalık olur. Haklısın buradayım. İnsanlarla tanışıyorum, onlarla maçlara gidiyorum. Geçen sene maç izlemedim bu sene epey bir maça gittim. Tabi ulaşım falan kısmı da etkili ama orada birlikte gitme meselesi çok daha önemli. GS maçına giderken Ağrı'dan maça gelen bir arkadaşımız vardı. Yolu uzatıp Gazilere geldi tanışmaya. Olması gerekenler bunlar zaten. Açıklama yapmamın nedeni de buydu. Buradan bir küskünlük çıktığı düşünülmesin diye.
Ayrıca Mustafa'da, Ekrem'de Mehmet'te bende Zeki abide hem kendi özlemimizi gidermek için gidiyoruz fotoğraf çekmeye hemde bunları paylaşabilmek için gidiyoruz. Beklentisiz. Teşekkürden başka bir şey yok. Bir borcunuz varsa eğer stat açılınca birlikte bir maça gidelim; burada olan okuyan takip eden herkes bir gün gelsin birlikte maça gidelim, tanışalım. Budan başka bir şey yok.

Çevrimdışı Fatih

İnşaatın bitimi meselesi sadece futbol takımıyla ilgili değil. Bu konu önemli. Eylül Ekim aylarında İstanbul'da çok önemli konser organizasyonları yapılıyor. Bahar aylarında  aynı şekilde. O nedenle ne kadar erken o kadar iyi. Yani son maça yetişmeyecekse de hemen çim yapılmalı, bence sonraya sarkabilecek tek iş küfenki kaplama. Konsere gelenlerde ona bakmazlar. Misal TOKİ arena çatı yok diye kimse şikayet etmiyor.
O cati olayi gundeme gelse gsye neler girecek neler... Gundeme getirmiyorlar iste...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Abi ben bu gun bu guzel duygulari yasadim ya yeter bana ama madem baret bana cikarsa bugun mabete ulasmamda yardimi olan yunus emreye verilsin o olmasa ben o stada giremezdim.
Abi Sağol ama öyle birşeyi ben kabul etmem :ok: Başkan tarafından imzalanmış Bareti herkes ister . Ama Sana çıkarsa Senin olur , Şansım varsa bana çıkarsa mutlu olurum , kime çıkarsa Çıksın yine mutlu olurum :ok: Benim en azından Çocuklarıma Torunlarıma anlatabileceğim hatıralarım var , İmzalı formam var , İnonuden Söktügüm 1 Adet beyaz 1 Adet Siyah koltuğum var , Odamın baş Koşesinde duruyor , Delimisin Sen Evde Stad Koltuğununun ne işi var diyorlar , Koltuğun hatırasımı olur diyorlar :akuma: Nerden bilsinler onlar. Bir Bilseler Nasıl sevdigimizi Asarlar ulan Hepimizi :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 00:49:26 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

arkadaslar, prekast altındaki  testerekirisleride kaplanacakmı, yoksa öyle beton halindemi kalacak?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

ysariusta

• Ziyaretçi

O cati olayi gundeme gelse gsye neler girecek neler... Gundeme getirmiyorlar iste...
Getiremezler. İki defa saraya gitsinler hele; çatıyıda bedavaya getirirler. Hazır yiyiciler.

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaslar, prekast altındaki  testerekirisleride kaplanacakmı, yoksa öyle beton halindemi kalacak?
Bilinmiyor ama olacağını da sanmam. Zaten pek görünmeyecek

Çevrimdışı ahmet türker

Ne kadar çok paylaşırsak, ne kadar çok bu işin keyfini arttırırsak o kadar iyi. Bu heyecan Beşiktaş'a çok şey katacak. Hem futboluna hem diğer alanlara çok faydalı olacak. Biz bir tarihe tanıklık ediyoruz. Bu zaten başlı başına yeterli. Son dönemde şehir takımları taraftarına sahip çıkıyor. Öyle de olmalı. futbolun keyfi eğlencesi ne kadar arttırılırsa o kadar iyi. Beşiktaş'ın güzellikleri ne kadar paylaşılırsa o kadar iyi. Bu paylaşımdan bir küslük üretmek saçmalık olur. Haklısın buradayım. İnsanlarla tanışıyorum, onlarla maçlara gidiyorum. Geçen sene maç izlemedim bu sene epey bir maça gittim. Tabi ulaşım falan kısmı da etkili ama orada birlikte gitme meselesi çok daha önemli. GS maçına giderken Ağrı'dan maça gelen bir arkadaşımız vardı. Yolu uzatıp Gazilere geldi tanışmaya. Olması gerekenler bunlar zaten. Açıklama yapmamın nedeni de buydu. Buradan bir küskünlük çıktığı düşünülmesin diye.
Ayrıca Mustafa'da, Ekrem'de Mehmet'te bende Zeki abide hem kendi özlemimizi gidermek için gidiyoruz fotoğraf çekmeye hemde bunları paylaşabilmek için gidiyoruz. Beklentisiz. Teşekkürden başka bir şey yok. Bir borcunuz varsa eğer stat açılınca birlikte bir maça gidelim; burada olan okuyan takip eden herkes bir gün gelsin birlikte maça gidelim, tanışalım. Budan başka bir şey yok.
bak genç kardeşim . :kop:  :kop:  benimde gönlümden geçenleri yazmişsın bir gün çok geniş katılımlı bir tanışma mutlaka olacaktır ,olmalı da ,yanlız benim efektleri fazla kullanmaya heves etme telif alırım  :lol:  :lol: bir de dahada genç kardeşlerime fazla takılma şimdi onların incik boncuk zamanı .zaten başkan her yaş grubuna soracakmış istekleriniz nedir diye ,liste yapıp uygulamaya geçirecekmiş . :lol:  :lol:  :lol: