Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Yeni acikta sutuna beton atiliyor ama hala testere kalibi yatirmiyorlar hafta ici testereler hizlanmali artik
ciceklerde testere  kaliblarını yatırmaya baslamalı artık  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ciceklerde testere  kaliblarını yatırmaya baslamalı artık  :money:
Yarndan itibaren Çiçeklerde, Obitaşta Testere kalıpları yatırmaya başlayacaktır , Obitaş Son Testereye kadar geldi , Sutunlar zaten hazır :ok: Çiçekler de Sütunları bekliyor , Sutunlar betonlanır betonlanmaz Onlarda yatırmaya başlar kalıpları @Tolga
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Yarndan itibaren Çiçeklerde, Obitaşta Testere kalıpları yatırmaya başlayacaktır , Obitaş Son Testereye kadar geldi , Sutunlar zaten hazır :ok: Çiçekler de Sütunları bekliyor , Sutunlar betonlanır betonlanmaz Onlarda yatırmaya başlar kalıpları @Tolga
1kiris hızasındaki sütunlar bitmedimi orayi yatirmaya baslayabilirler mesela
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Kadıkoy-Kabataş Vapuru Seni stadın onunde indirir ama Ben Sana Kadıkoy-Beşiktaş Vapuruna binip Beşiktaşa ulaşmanı oradan Semtin Kokusunu alarak Kartall Heykellerinin arasından yürüyerek Agaçlı yoldan yuruyerek Stada ulaşmanı tavsiye ederim :ok: Bulamam diye korkma Beşiktaşa inince Stada nasıl giderim diye sorsan Herkes söyler. Zaten :ok:

Valla cok zamanim olsa giderim:ama geri donmem lazim yabancisiyim istanbulun
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

1kiris hızasındaki sütunlar bitmedimi orayi yatirmaya baslayabilirler mesela
Yok Numarlı bolumunde Sadece 1 Kolon tamamen Betonlandı , Diğerleri Yarım betonlandı , Diğer yarılarınında betonlanması lazım :ok: Çiçeklerin Sutun Kalıpları Kuçuk maalesef , Obitaş gibi Tek seferde Kalıplayamıyorlar , Yarım Yarım yapıp 2 Seferde Betonluyorlar o yüzden :ok: Ama Obştaşın testere yatırmasi için şuan Hiç bir Engel yok , Sutunlar zaten onden gidiyor , Bugün yarın 2-3 Tane kalıbı aynı anda yatırabilirler
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 11:45:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla cok zamanim olsa giderim:ama geri donmem lazim yabancisiyim istanbulun
Bulundugun yer neresi acaba ? kaybolmazsın sana tarif edilir şu anki konumu bildir ?

Çevrimdışı izorlu85

Bulundugun yer neresi acaba ? kaybolmazsın sana tarif edilir şu anki konumu bildir ?
Kadikoye oniyorum atasehirden oradan vapura binip kabatasa gececegim kaybolmam insallah  :halay: :o_o: :o_o:

Kadikoye oniyorum atasehirden oradan vapura binip kabatasa gececegim kaybolmam insallah  :halay: :o_o: :o_o:
Kabataş vapuru Seni Stadın önünde indiriyor zaten Niye kaybolacaksın ki :alala: :alala: zaten Vapur İskeleye yanaşmadan Denizdeyken bile Gozukuyor stad :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Önümüzdeki 10 gün 1 ya da 2 gün maksimum sıkıntı yaratabilecek gibi görünüyor hava
Gaza basmalıyız bu boşlukta

Çevrimdışı izorlu85

Kabataş vapuru Seni Stadın önünde indiriyor zaten Niye kaybolacaksın ki :alala: :alala: zaten Vapur İskeleye yanaşmadan Denizdeyken bile Gozukuyor stad :bandit:

O isin espirisi yaaa  :halay:

35 40 dakikaya fotolar gelecek umarim kabatas vapurunu bekliyorum

Çevrimdışı mikartal

yeni açık önünde beyaz pompa kuruldu ,onun hortumu  daha uzun diye çatı kiriş betonunu o atacaktı galiba  ama yine arızalandı herhalde topladı.

Çevrimdışı TØLGA

Prekast vinci yeni acik köseye gececek anlasilan cakil seriliyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta kaliplama hizlanmis 3 gun icinde bitecek tabla
Şampiyon Beşiktaş JK

Eski acikta kaliplama hizlanmis 3 gun icinde bitecek tabla
bugün Prekastçıda Coşmuş :halay: @Efe abi
Bir yandan Kamyon kamyon Prekast geliyor diğer yandan Monte ediliyor :sevinc :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 12:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben böyle dalgalı stadı daha çok seviyorum.Görüntü açısından daha güzel duruyor bence tabi öznel :)

Al sana Dalga @Deniz dalgalandan da durul bakalım becerebiliyorsan Veledrom  :biggrinking:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

1 hafta hava mis. İşler hızlanır açık kapatılır.  :ishock:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Serkan_1903

Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 30.12.2014 - 10.01.2015

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

kabataş geçersen sağa dön dümdüz yürü cami yi sonra statı solunda görürsün :) beşiktaşa geçersen ise semtin meydanındasın yukarı dogru gitme :) kapıdan çıktıktan sonra  sol taraftar dön veya karşı caddeye geç gene sola dogru yürü fark etmez  sagında Büyük Beşiktaş Çarsını görürsen doğru yoldasın yanında Kazan var :) bir bira içebilirsin  :evillol: sonra düm düz devam ağaclı yollar arasında geçeceksin sonra nerde bu stat diyeceksin ve stat önünü cıkacak... Trafikten anlarsın statın orada oldugunu  :kop: etrafa iyi ce bakarsan forumdan bir kaç kişi görebilirsin  :ishock:

kabataş geçersen sağa dön dümdüz yürü cami yi sonra statı solunda görürsün :) beşiktaşa geçersen ise semtin meydanındasın yukarı dogru gitme :) kapıdan çıktıktan sonra  sol taraftar dön veya karşı caddeye geç gene sola dogru yürü fark etmez  sagında Büyük Beşiktaş Çarsını görürsen doğru yoldasın yanında Kazan var :) bir bira içebilirsin  :evillol: sonra düm düz devam ağaclı yollar arasında geçeceksin sonra nerde bu stat diyeceksin ve stat önünü cıkacak... Trafikten anlarsın statın orada oldugunu  :kop: etrafa iyi ce bakarsan forumdan bir kaç kişi görebilirsin  :ishock:
Ben Tarif ettim abi , Adam stada vardı bile :D :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 30.12.2014 - 10.01.2015

Emeğine sağlık gene süper olmuş teşekkürler :ok:

Çevrimdışı Burak Akay

Eski açıkla numaralı birleşiminde yukarda vinçmi var banamı öyle geliyor güneşden dolayı :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 1 testere kiris kalibi daha yatiriliyor yanlis gormuyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba