Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nannan

Çevrimdışı ahmet türker

eskişehir de okuyorum . normalde istanbul da yaşıyorum en son 4 ay once gormustum 1 hafta sonra istanbul dayım kesin gidicem ... bitsede gitsek artık gına geldi eski fotolara bakıp duruyorum
herkese söylüyorum aslında ,stad yapılırken gidin görün en azından bir hatıranız olsun diye ,tabi ki imkanı olanlara ,sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

Attıkları gollerden sonra izin mizin almadan bizim kullandığımız kartal sesini kullanan kulübün taraftarının yaptığına bak. Yani anlarım Konya'daki maçımız gergin geçse, taraftarını kışkırtsak böyle bir şey yapmalarına hak verilir belki. Ama kazanmamıza rağmen ne futbolcularını ne de taraftarını hiç kırmadan, kızdırmadan çıktık gittik. Saçma sapan durduk yere gerginlik yaratan şu zihniyeti anlamamın tek yolu bu tepkiyi veren Konyalıların aslında fbli veya gsli olduklarını düşünmek.
Yönetim, taraftar, futbolcu herkes stadı kullanmadan önce, kullandıktan sonra Konyaspor yönetimine de Konya halkına da defalarca teşekkür etti. Koltuklara wclere zarar verilmiş olabilir. Anlaşmaya madde koyarsın, maçtan sonra denetimde zarar belirlenir öderiz biter. Ki zaten düşünülmüştür bunlar. Bu kadar abartıp koskoca camialar arasında yapay bi gerginlik yaratmaya gerek yok.
Şahsen bu tepkilerin Konyalıların çok büyük kısmından geldiğini düşünmüyorum. Münferit deyip geçelim. Ne bize ne Konyaspor'a ne de futbola yakışmaz böyle şeyler.
Bi nesil yakalamış olabilirler. Konyalıların İstanbul takımlarına ilgi duymalarını istemiyor da olabilirler. Ama Konya'daki Beşiktaş maçlarına 35.000 kişi geliyorsa yarısından fazlası Konya dışındandır zaten.
Bence bu tip fikirleri çok ciddiye almadan kibarca dışlamalı, dikkate almamalıyız.
aksine onlar bizim caldiğımızi iddaa ediyorlardi  kartal sesini :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Armağan Bozkurt genelleme yapma diyenler olabilir diyerek bu konuda sana geneleme yapma dememden kurtulamazssın... video izledim, yerel bir spor yazarının düşünceleri sen bunu kocaman bir konya şehrine yobazlık adı altında nasıl ilişkilendirirsin onu anlamış değilim :alala: :alala: :alala:
yok abi genel olarak öyle bir durum var hastag flen actilar hatta
Tabi hepsini katamayiz bunun icine esnaflar ister mesela isteyen konyalilarda var maca giden coğunluk karsi ama
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 02:45:17 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

merhaba abilerim, kardeşlerim ben yeni üye oldum kaç aylardır sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama canıma tak etti içim içimi yedi ve sormak istedim :)

stadın tribün sonları bu fotoğraftaki gibi eğimlimi olacak ? ve nedeni neden genelde hep stadlarda var. (Küfür Yasak) stadındada var bu
sahanın kare stadın oval olmasıyla ilgili bir durum bu fener stadı gibi daha kare bir stad yapsaydık ve tribün kenarlarını bursa stadı gibi oval yapsaydık dediğin gibi olurdu köşelerdede görüş açısı kötü olurdu ama bu tercih köşeleri yakınlaştırıyor diğer taraftan görüş açısını daha sağlıklı hale getiriyor herkesin düşündüğünün aksine kapasiteyide arttırıyor :D düz gitmeyip oval bir yay çizdiğinde mesafe daha uzun oluyor hemde oraya kutu gibi köşeli bir stad yapma şansı yoktu zaten şıkta olmazdı trabzon stadında köşeleri açılı dönerek görüş açısı sorununu aşmışlar ama ambiansada bence ters etki yapacaktır

Çevrimdışı Necmi

@Armağan Bozkurt genelleme yapma diyenler olabilir diyerek bu konuda sana geneleme yapma dememden kurtulamazssın... video izledim, yerel bir spor yazarının düşünceleri sen bunu kocaman bir konya şehrine yobazlık adı altında nasıl ilişkilendirirsin onu anlamış değilim :alala: :alala: :alala:
Türkiyede en fazla alkol tüketimi olan şehirmiş konya :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Attıkları gollerden sonra izin mizin almadan bizim kullandığımız kartal sesini kullanan kulübün taraftarının yaptığına bak. Yani anlarım Konya'daki maçımız gergin geçse, taraftarını kışkırtsak böyle bir şey yapmalarına hak verilir belki. Ama kazanmamıza rağmen ne futbolcularını ne de taraftarını hiç kırmadan, kızdırmadan çıktık gittik. Saçma sapan durduk yere gerginlik yaratan şu zihniyeti anlamamın tek yolu bu tepkiyi veren Konyalıların aslında fbli veya gsli olduklarını düşünmek.
Yönetim, taraftar, futbolcu herkes stadı kullanmadan önce, kullandıktan sonra Konyaspor yönetimine de Konya halkına da defalarca teşekkür etti. Koltuklara wclere zarar verilmiş olabilir. Anlaşmaya madde koyarsın, maçtan sonra denetimde zarar belirlenir öderiz biter. Ki zaten düşünülmüştür bunlar. Bu kadar abartıp koskoca camialar arasında yapay bi gerginlik yaratmaya gerek yok.
Şahsen bu tepkilerin Konyalıların çok büyük kısmından geldiğini düşünmüyorum. Münferit deyip geçelim. Ne bize ne Konyaspor'a ne de futbola yakışmaz böyle şeyler.
Bi nesil yakalamış olabilirler. Konyalıların İstanbul takımlarına ilgi duymalarını istemiyor da olabilirler. Ama Konya'daki Beşiktaş maçlarına 35.000 kişi geliyorsa yarısından fazlası Konya dışındandır zaten.
Bence bu tip fikirleri çok ciddiye almadan kibarca dışlamalı, dikkate almamalıyız.
bence fazlada kibar olmaya gerek yok herkes yerini bilsin havalanmasınlar kendi şehirlerinde konya taraftarından fazla Beşiktaşlı vardır. bugün gelirlerinden çoğu bizden tırtıklanmış paralar buyrun naklen yayın geliri bence herkes haddini bilecek

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 09:47:56
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Herkese günaydın.

Yeni açık üst kat prekastları gelmiş.   :sevinc
Bugün prekast çalışması olacak mı bakalım ...
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 09:51:30 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese günaydın.

Yeni açık üst kat prekastları gelmiş.   :sevinc
Bugün prekast çalışması olacak mı bakalım ...
orada prekasttan evvel çıkış kapısı işleri var. Prekast sıkıntı değil her türlü takılır

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 10:06:54
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
orada prekasttan evvel çıkış kapısı işleri var. Prekast sıkıntı değil her türlü takılır
Köşedeki 2. kapı da betonlanınca başlamaları lazım oraya.

Eski açık üstte 2 blok sonra pek gidecek yeri kalmayacak prekastın. Vinç filan sökülene kadar
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herkese günaydın

Stad yine şampiyonlar ligi gibi

2.fışkırtıcıda giriş yaptı.

3 kamyon mıcır

1 kamyon prekast

10:30 itibariye bunu görebildim .

Araya çabucak kapatmak dilegiyle

Çevrimdışı KLEBERR

sanırım yeterli sayıda ve istekte resim paylaşmış olmudum

olmuddumm...sağol...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

Kombine 35000 olur baharda stadın muhteşem görüntüsü ortaya çıksın.zaten olursa seneye bu sayı olur. Sonra yine azalır.ilk heyecan tabii...

2 sene azalmaz rahat ol...seneye hariç...yani 3 sene kapalı gişe değilde yakın olur ama şampiyonluk şart...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Easthanbool

Hava güzel,saha şartları çalışmaya müsait  :ishock:
An itibari ile;
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı izorlu85

An itibariyle istanbuldayim ama stada nasil giderim bakalim..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

An itibariyle istanbuldayim ama stada nasil giderim bakalim..
fotoğraf yolla bizde bakalım

Çevrimdışı izorlu85

fotoğraf yolla bizde bakalım

Insallah bi gidebilirsem gideyim de o kolay is. Mabet nerelerde ki stada gidebilirsem onunla da tanissaydim.

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla uzerinde yogunlasilmis kaliplama ve demirleme suruyor bir yandanda betonlanmis kolonlarin kaliplari sokuluyor isler tam gaz
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Insallah bi gidebilirsem gideyim de o kolay is. Mabet nerelerde ki stada gidebilirsem onunla da tanissaydim.
Özelden mesaj at. Muhtemelen stattadır. Nasıl gideceğini biliyor musun?

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta sutuna beton atiliyor ama hala testere kalibi yatirmiyorlar hafta ici testereler hizlanmali artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Özelden mesaj at. Muhtemelen stattadır. Nasıl gideceğini biliyor musun?

Kadikoye iniyorum:suan oradan kadikoy kabatas vapuru ile gececem oyle tarif ettieler ulasabilirsem bugun fotolar benden  :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadikoye iniyorum:suan oradan kadikoy kabatas vapuru ile gececem oyle tarif ettieler ulasabilirsem bugun fotolar benden  :halay:
Evet , Kadıkoy-Kabataş Vapuru Stadın onunde indiriyor seni :ok: Mabete Özelden mesaj at , Oradaysa yardımcı olur sana :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

kabataşta inince sağına dön ve yürü hepsi bu... Dünyanın öbür ucundan bile tarif üzerine bulunabilir. Olimpiyat gibi yolu bulacam diye ıssız köylerden geçmek, trafiğe sıkışmak, stadı gözünle görüp 45 dakika sonra ancak gidebilmek falan yok. elinle koymuş gibi bulursun. stat öyle olacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadıkoy-Kabataş Vapuru Seni stadın onunde indirir ama Ben Sana Kadıkoy-Beşiktaş Vapuruna binip Beşiktaşa ulaşmanı oradan Semtin Kokusunu alarak Kartall Heykellerinin arasından yürüyerek Agaçlı yoldan yuruyerek Stada ulaşmanı tavsiye ederim :ok: Bulamam diye korkma Beşiktaşa inince Stada nasıl giderim diye sorsan Herkes söyler. Zaten :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık