Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391960 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Oktay

:alala: ne alaka neyle yaparsan yap sonuçta kot alarak yapıyorsun hazır kalıp işi hızlandırır kot hatası yaparsan hazır kalıptada yaparsın hata olursa hiç koyamazlar ortalığı bulandırma :bandit: @Oktay
bombayı attım kaçtım gerisi beni ilgilndirmez :icool: :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stad beyazlaşmaya başladı seçilebiliyor kar iyi yağıyor  ama yarına pek bişey kalmayacak bence hava çok ilginç kar durduğu an yerdekiler eriyor :icool:
Aynen @Efe abi , Öyle Çok yoğun bir yağış yok , 1 Saat falan yağıyor sonra duruyor ve Dediğin Gibi Kar hemen eriyor , Bu benimde dikkatimi çekti , Normalde bu kadar çabuk erimemesi lazım Gerçekten İlginç :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Bilinmeyen tek o kaldı @Oktay abi olsun o kadar :evillol: :evillol:
sana bişey diyimmi, yeminle catı beni zerre ilğilendirmiyor ama çim dersen ozaman iş değişir  :money: :money:

Çevrimdışı Anıl

sana bişey diyimmi, yeminle catı beni zerre ilğilendirmiyor ama çim dersen ozaman iş değişir  :money: :money:
Çim bence de en önemlisi ama onun nasıl yapılacağı belli @Oktay abi. Nasıl olacağını merak ediyorsan hemen atayım birkaç örnek :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tivibuda juve inter maçı var. Bir stadyum nasıl olmalının cevabı.. İzleyin!

Çevrimdışı Tolga

Tivibuda juve inter maçı var. Bir stadyum nasıl olmalının cevabı.. İzleyin.
Juventus'un stadına bayılıyorum.Çatısından koltuk dizaynına kadar 10 üzerinden 10 numara stat yaptılar umarım bizimki de herşeyiyle bittiğinde öyle olur. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Juventus'un stadına bayılıyorum.Çatısından koltuk dizaynına kadar 10 üzerinden 10 numara stat yaptılar umarım bizimki de herşeyiyle bittiğinde öyle olur. :)

Tribünlerin önündeki cam bariyerler, Çimler, tribün yüksekliği, koltuklar herşeyiyle muazzam  ya. Her maçlarında hayran oluyorum iyice.

Çevrimdışı Mehmet92

Benim anlamadığım bi kısım var,bu prekastları tribünde üst üste yığmaya harcanan zaman montaj süresine eşit değil mi?Neden montaj yerine üst üste yığıp bırakıyolar

Çevrimiçi Necmi

http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/22132/fanatizm-sinir-tanimiyor

Olimpiyat stadına operasyona kimler gelir..  :ishock:
:D gerek yok biz artık orda oynamayacağız belki birilerine lazım olur kış geldi kar başladı bozmayalım şimdi :tabe:

Çevrimdışı Karabay

:D gerek yok biz artık orda oynamayacağız belki birilerine lazım olur kış geldi kar başladı bozmayalım şimdi :tabe:
nerede oynayacağız necmi abi. bu zamana kadar kimse bize stadını vermedi verenede rakipler gelmedi şimdi ne değişti?

Çevrimiçi Necmi

nerede oynayacağız necmi abi. bu zamana kadar kimse bize stadını vermedi verenede rakipler gelmedi şimdi ne değişti?
aslında biz nereyi gösterirsek orada oynamak zorundalar ama YD federasyonu olunca bize her kapı kapalı ikinci yarı federasyon kararı olacakmış kulüpler itiraz edemeyecekmiş derbiler bitti ya neyse en azından saçma sapan puanlar kaybetmeyiz içerdeki maçları kazanmamız lazım

Liverpool maçı orda, Turu geçersek ondan sonra ki maç orda..  :steamed: Çözmeliyiz, bizden başkalarınıda düşünmeliyiz üstelik.  :D

Çevrimdışı Efe

söylemişte ben anlamamışım iletişim hatası :D @Efe
:halay: :halay: sıkıntı yok abi bitişe geliyoruz kabada çok az kaldı bu hafta sonu sadece testere sayıyor olacağız farkındasın demi :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

:halay: :halay: sıkıntı yok abi bitişe geliyoruz kabada çok az kaldı bu hafta sonu sadece testere sayıyor olacağız farkındasın demi :ishock:
Eski açıkta kalan 2 küçük tabla biter mi @Efe abi Pazartesi gününe kadar :alala:

Çevrimiçi Necmi

önümüzdeki haftaya bir parça kalır sanırım ama testerelere çıkamazlarsa oraya yüklenebilirler

Çevrimdışı Karabay

aslında biz nereyi gösterirsek orada oynamak zorundalar ama YD federasyonu olunca bize her kapı kapalı ikinci yarı federasyon kararı olacakmış kulüpler itiraz edemeyecekmiş derbiler bitti ya neyse en azından saçma sapan puanlar kaybetmeyiz içerdeki maçları kazanmamız lazım
YD federasyonu madem böyle yapıyor bizim başkan niye kirli çamaşırlarını koymuyor ortaya. ha işin içinde iş varsa ve herşeyi bir bir açıklayacağım deyip açıklamıyorsa bizde bırakalım bu işleri, saf duygularımızla taraftarlık yapmayı falan bırakalım, sabaha kadar burda forum takip edip prekast saymayalım o zaman, işimize gücümüze bakalım hiç değilse.

Çevrimdışı Anıl

İşler azalınca da stad geceleri sakin olmaya başladı üzülsek mi sevinsek mi  :by2: :halay:

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta kalan 2 küçük tabla biter mi @Efe abi Pazartesi gününe kadar :alala:

mabet 300 metreküp tabla betonu haftasonu dökülür dedi bencede biter zaten yarısı hazır diğer yarısıda hava izin verirse bi kaç güne biter pazar günü en geç betonlanır hafta başından iti baren kiriş saymaya başlayacağız artık :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

mabet 300 metreküp tabla betonu haftasonu dökülür dedi bencede biter zaten yarısı hazır diğer yarısıda hava izin verirse bi kaç güne biter pazar günü en geç betonlanır hafta başından iti baren kiriş saymaya başlayacağız artık :eyes
En geç Şubat 10 gibi Eski Açık ve Numaralı kirişler ve yatay kirişler dahil biter o zaman :bandit:

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki haftaya bir parça kalır sanırım ama testerelere çıkamazlarsa oraya yüklenebilirler
evt yüklenecekler bence abi cumartesi ve pazar günü tüm demirleme işini bitirirler bana sorarsan eski açık 2.kat loca tablasında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

En geç Şubat 10 gibi Eski Açık ve Numaralı kirişler ve yatay kirişler dahil biter o zaman :bandit:
yağış en çok orada problem işte. yarın kar yağışı var, perşembe açık cuma yağmur... Fena sayılmaz