Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

bursa'da iki sıra merdiven var ilginç  :iblush:
Bu benim de dikkatimi çekmişti. Ve iki sıranın araları da boş. Çürüdü mü acaba çok beklemekten :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:57:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Merdiveni sever onlar biri girmek biri kaçmak için  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sonunda doğru yere yazmışsın :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Antalya stadına bayıldım.. Tam Akdenize yakışacak bir stad olmuş. Oluyor. Muazzam güzel, umarım süper lige dönerler.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe numaralı 3 tabla betonlanıyor gözümüz aydın.

Çevrimdışı Oktay

Prekastlar neden bu kada süre alıyor?

Akyazı'ya baktım baya baya takmışlar neden ağır takılıyor bizde?
ol bendende okadar :alala: aklımada bir ihtimal geliyoda şimdi ben ortaya bombayı atayım yine :naughty: :naughty: :naughty:; eski açık tastere krişleri hazır kalıpla yapılmadı yoksa onun yüzünden olabilirmi :money: :money: :money:

Çevrimdışı TØLGA

Sonunda doğru yere yazmışsın :kop: :kop:
iki baslıkta acık olunca karışıyor arada yetisemiyorum diğer türlü :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

çatı kaplamasının malzemesi bitek kayseride varmış gibi şeyler duydum nerdeymiş yeri gidip hemen örnek alayım resim çekeyim

Çevrimdışı TØLGA

çatı kaplamasının malzemesi bitek kayseride varmış gibi şeyler duydum nerdeymiş yeri gidip hemen örnek alayım resim çekeyim
başkan duydun mu? :bandit: @dişi kartal melek 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

Maraşta karlar altındadır o şimdi @Tolga  :evillol:
seni sonra sorguya cekcez bakalim gözükmüyorsun hic  :kar:
Ben cikiyorum bos bırakmayin buralari
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

seni sonra sorguya cekcez bakalim gözükmüyorsun hic  :kar:
Ben cikiyorum bos bırakmayin buralari

iş yoğun valla giremiyorum twetten dürtün şu çatı malzemesinin yerini öğrenince @Tolga

ysariusta

• Ziyaretçi

son aldığım bilgilere göre timsah arena'da ki koltuk montajını konyadaki koltuk montajını yapan ekip yapıyormuş
Birisi lütfen vodafone arenada bunların yapmıycağını söylesin bunu görmek istemiyorum  :bawling:
astigmatım var benim @Tolga bu ney ya

Çevrimdışı Efe

@Efe numaralı 3 tabla betonlanıyor gözümüz aydın.
@Necmi abi yok demişti ama harbiden beton atılıyor :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yok demişti ama harbiden beton atılıyor :halay:
ben başkasının yalancısıyım :bandit: @Efe

Çevrimdışı Efe

kar yağmur çamur işler sürüyor son düzlükte olduğumuz için  zaman kaybetmek istemiyorlar artık hava düzeldimi dahada hızlanacaklar zaten sadece üst kat testere kirişler kaldı  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ol bendende okadar :alala: aklımada bir ihtimal geliyoda şimdi ben ortaya bombayı atayım yine :naughty: :naughty: :naughty:; eski açık tastere krişleri hazır kalıpla yapılmadı yoksa onun yüzünden olabilirmi :money: :money: :money:
:alala: ne alaka neyle yaparsan yap sonuçta kot alarak yapıyorsun hazır kalıp işi hızlandırır kot hatası yaparsan hazır kalıptada yaparsın hata olursa hiç koyamazlar ortalığı bulandırma :bandit: @Oktay

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

stad beyazlaşmaya başladı seçilebiliyor kar iyi yağıyor  ama yarına pek bişey kalmayacak bence hava çok ilginç kar durduğu an yerdekiler eriyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Donbass Arena ve Aviva Stadium'un çatıları sert ve düz. PTFE olma ihtimalleri var mı ? Özellikle Donbass Arena'nın çatısı çok PTFE gibi duruyor :D

Çevrimdışı Anıl

stad beyazlaşmaya başladı seçilebiliyor kar iyi yağıyor  ama yarına pek bişey kalmayacak bence hava çok ilginç kar durduğu an yerdekiler eriyor :icool:
Sağlam yağıyor @Efe abi :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Donbass Arena ve Aviva Stadium'un çatıları sert ve düz. PTFE olma ihtimalleri var mı ? Özellikle Donbass Arena'nın çatısı çok PTFE gibi duruyor :D
sende aklını çatıyla yedin  :evillol: :evillol: