Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391983 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

trübünlerdeki dedi
O kısmı kaçırmışım :( giriş çıkış kapıları çok uğraştırır mı acaba @Efe ?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

otopark bize ait değil  :evillol: onu saymıyoruz ispark yapsın orayım  :kop: :kop: :kop:
Otopark a ne gerek vardı aslında  :evillol: Eskiden otopark mı vardı statta?  :evillol:
Bu arada güzel bi haber daha geldi yapımı devam eden Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro hattı Kabataş'a kadar uzatılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Otopark a ne gerek vardı aslında  :evillol: Eskiden otopark mı vardı statta?  :evillol:
Bu arada güzel bi haber daha geldi yapımı devam eden Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro hattı Kabataş'a kadar uzatılacak.
aynen bende otoparka karsıyım ne gerek vardı eskiden otopark mı vardı  :bandit:
Güzel haber güzel  :nargile: ne zaman faaliyete geçecek acaba bütün yollar stata çıkıyor resmen

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen bende otoparka karsıyım ne gerek vardı eskiden otopark mı vardı  :bandit:
Güzel haber güzel  :nargile: ne zaman faaliyete geçecek acaba bütün yollar stata çıkıyor resmen
2018 sonunda devreye gireceği söyleniyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O kısmı kaçırmışım :( giriş çıkış kapıları çok uğraştırır mı acaba @Efe ?
yok hic ugrastirmaz ama siraya gore gittikleri icin hersey cok agir yapiliyormus gibi duruyor son 5 gundeki calisma iyi duzeyde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Tramwaya binecektim çalışmıyor du sultanahmette polis merkezine el bombası atılmış 2 polis yaralı kadın terörist ölmüş şimdi geldim eve gerçekten Allah hepimizi korusun

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:05:37
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
3. tabla dediğin hangisi abi?

numaralıdaki basın katının son tablası
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Bu gece 3.tabla betonlanabilir bitmis
betonlanmayacakmış :D 40 metre küp beton işi varmış numaralı ve eski açıkta @Efe

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bugun kaliplanan sutuna beton ayiliyor 5 testere iskelesi yatiralabilir duruma geldi yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

betonlanmayacakmış :D 40 metre küp beton işi varmış numaralı ve eski açıkta @Efe
hımm çok sıkıntı degil yarin betonlansin sonucta testre yapimi icin engeller bitti numaralida artik hafta sonu testere yapmaya baslarlar yeniden numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Tramwaya binecektim çalışmıyor du sultanahmette polis merkezine el bombası atılmış 2 polis yaralı kadın terörist ölmüş şimdi geldim eve gerçekten Allah hepimizi korusun

1 tanesi şehit olmuş , Allah mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin , sebep olanlarında 1001 türlü belasını versin ne diyeyim

Çevrimdışı TØLGA

son aldığım bilgilere göre timsah arena'da ki koltuk montajını konyadaki koltuk montajını yapan ekip yapıyormuş
Birisi lütfen vodafone arenada bunların yapmıycağını söylesin bunu görmek istemiyorum  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

Yeni acikta bugun kaliplanan sutuna beton ayiliyor 5 testere iskelesi yatiralabilir duruma geldi yeni acikta
yeni açıkta şöyle 4 - 5 tane birden yatırsalar psikolojik olarak bitti gözüyle bakabiliriz. numaralıda aynı şekilde 2 şer ikişer yatırılsa on numara olur.şubat 4 e kadar bu iş bitmeli...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

son aldığım bilgilere göre timsah arena'da ki koltuk montajını konyadaki koltuk montajını yapan ekip yapıyormuş
Birisi lütfen vodafone arenada bunların yapmıycağını söylesin bunu görmek istemiyorum  :bawling:
İlla ki köşelerde gariplikler olacaktır ama bu kadar olmaz :D Zaten tribün yapısıyla da alakalı o. Bizimkiler izin vermez böyle birşeye :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Demek ankara ve ötesinde olsak stad 2 sene değil 5 sene falan sürer.

Bakalım sivas stadı ne kadar sürecek.

yeni açıkta şöyle 4 - 5 tane birden yatırsalar psikolojik olarak bitti gözüyle bakabiliriz. numaralıda aynı şekilde 2 şer ikişer yatırılsa on numara olur.şubat 4 e kadar bu iş bitmeli...

Aynen bende o şekilde hesaplıyodum biraz önce.. Açıkda son orta kolana baglanan testere kalıplaması ve az daha yukarı uzatıması kaldı. Bundan sonrakiler arka direk arka kolonlara uzayacağı için 3 4 tane aynı kalıp yatırılabilir..

Zaten kapalıyla yenı acık birleşiminde 6 7 taneyi birden bitirip hızlıca beton atmışlar.. Gökhan türkmende aynı şekilde son orta testere betonlansın diğerleri hızlıca biter demişti..

Ay sonu  artık testreler bitmiş şubat ilk haftasıda tüm üst sütünlar birleştirilmiş olur müthiş bir görüntü olur.. Birde prekastlar bitince off..

Çevrimdışı Karabay

buna etken tribünlerin oval olması olabilir ama tabii daha düzgün yapılabilirdi. Timsah arenada oval olduğundan bu risk var ama bizimki neyseki dümdüz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:33:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Prekastlar neden bu kada süre alıyor?

Akyazı'ya baktım baya baya takmışlar neden ağır takılıyor bizde?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

stadımızın aydınlatmaları hakkında tekrardan birseyler gundeme tasımak isterim

en iyi ısıklandırmanın

bu oldugunu dusunuyorum kesinlikle macları bu sartlar altında oynamalıyız

aynı zamanda kapalı alanlarda ise kesinlikle

kullanılmalı

beni takip ettiğiniz için tesekkurler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

İlla ki köşelerde gariplikler olacaktır ama bu kadar olmaz :D Zaten tribün yapısıyla da alakalı o. Bizimkiler izin vermez böyle birşeye :)
Valla bilmiyorumda profesyönel bir ekip yapmalı bu işi :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bursa'da iki sıra merdiven var ilginç  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK