Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392648 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Uzun süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş. Takımımız hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim merak ettiğim kısım stad sıra sayıları ile alakalı, bizim stadda köşelerde alçalma olduğu için ortalama olarak her tribündeki sıra sayıları ne olmaktadır?
:hosgeldin :hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Uzun süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş. Takımımız hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim merak ettiğim kısım stad sıra sayıları ile alakalı, bizim stadda köşelerde alçalma olduğu için ortalama olarak her tribündeki sıra sayıları ne olmaktadır?
:hosgeldin on numara bir uzmanlık sorusu bu daha şu ana kadar cevabını verebilen çıkmadı yani çok bilinmeyenli bir denklem

Çevrimdışı megiddo

alçalmadan kastın üst katlardaki ovallikten kaynaklı köşelere doğru alçalmayı diyorsan bi ara sadece kapalı için bir hesap yapmıştım doğru mu yaptım bimiyorum ama 21.7 sıra gibi bir ortalama çıkarmıştım, nasıl hesapladığımı da hatırlamıyorum açıkçası sadece bulduğum rakamı hatırlıyorum :)

Çevrimiçi Necmi

opak (opaque) Fransızcadan gelen bir kelime anlamı "ışık geçirmeyen"
ama Türkçede donuk, mat anlamında kullanılıyor. :ok:
aslında kelime bu anlamda kullanılıyor ama uygulamada bu anlamda kullanılmıyor mesela çatıda kullanılan anlamı ışığı ve ısıyı yansıtmayacağı şeklinde düşünülür insanlar hemen kendi meraklarına göre tercüme ediyorlar ışık geçmeyecek diyorlar bizim catı ışığı geçirecek bu transparan anlamı taşımıyor burda opak denmesi geçirgenliği olmadığı anlamında değil anlatmak istediğim o kağıt düşünün parlak olmayanı opaktır ışığı yansıtmaz ama ışığı geçirme özelliği vardır

Çevrimdışı SDemirsoy

38 saniyelik amatör video ekledim :D an itibari ile çekildi

Çevrimdışı ALI RIZA

süper olmuş yan tutsa kamerayı daha güzel olacak  :ok: eline emeğine sağlık  :super:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:46:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
aslında kelime bu anlamda kullanılıyor ama uygulamada bu anlamda kullanılmıyor mesela çatıda kullanılan anlamı ışığı ve ısıyı yansıtmayacağı şeklinde düşünülür insanlar hemen kendi meraklarına göre tercüme ediyorlar ışık geçmeyecek diyorlar bizim catı ışığı geçirecek bu transparan anlamı taşımıyor burda opak denmesi geçirgenliği olmadığı anlamında değil anlatmak istediğim o kağıt düşünün parlak olmayanı opaktır ışığı yansıtmaz ama ışığı geçirme özelliği vardır
ben sözlük anlamlarını verdim zaten abi (kaynak Larousse ve TDK) orada bile kelime Türkçeye geçerken anlam kayması olmuş. Biraz sıkıntılı bir kelime.  :evillol:
ama Türkçede aynen senin dediğin anlamda kullanılıyor. parlak karşıtı olarak  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:48:19
  • İstanbul (Kurtuluş)

Süzer'e çıktım sonunda diyorsun yani  :claps:

Çevrimdışı Melekcik

eski ve yeni inönü nün bu 3d pazılı olmalı satılmalı biri iletsin bu kartal yuvası yetkililerine  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

eski ve yeni inönü nün bu 3d pazılı olmalı satılmalı biri iletsin bu kartal yuvası yetkililerine  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

iletildi yapılacakmış  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 16:00:41
  • İstanbul (Kurtuluş)
yok çıkmadım abi :D
Hay Allah. An itibariyle deyince bir an "aman tanrım didiydim"  :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

bana geldi video bende yükledim :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana geldi video bende yükledim :D
Tüm forum ekibi olarak Süzer'de foto çekinip Samet'e mi yollasak ne yapsak  :halay:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Hava kötüleşti daha çalışma olmaz büyük ihtimalle :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 16:22:45
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Aktif Bank Genel Müdürü de istifa etmiş, bize kredi verene kadar dayanmış en azından :)

Aktif Bank'ın yeni genel müdürü ağır galatasaraylılıktan muzdarip bir şahıs.

Çevrimdışı SDemirsoy

Fazla alıntılarsak @Necmi abi üfleyecek bizi yapmayın :D @Deniz

Çevrimdışı Efe

Şu eski acik 1.loca katindaki tabla betonlandimi bi öğrenemedim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

süzere çıka bilmesi için tek yol tırmanmak onuda tek elle nasıl yapsın :alala: :kop: