Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391995 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 10:45:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vallaha ben İş yerinde bile üşüyorum , Allah emekçilerimizin Yardımcısı olsun :by2: Gökhan Turkmen Foto paylaşmış 1 Tane Altınada DONUYORUZ yazmış , Dünde Orta kirişler bizraz sıkıntılı , Koşelerde hızlanacagız merak etmeyin yazmış :ok: 2 Testere daha hazırmış böylece Ortada Sadece 1 Kiriş kalıyor ondan sonra Testereler hızlanacakmış :halay: Az öncede yazmıştım ama kimse görmemiş galiba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz projeyi tamamladık tsk iyi günler :D

sanarsın ki tüm statı onlar yaptı altı üstü 1 tribün :) oda biterse :)

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy, @Yunus Emre Dökmeci sertleştirilmiş ptfe ile bir bilgi yok ne yerel ne de yabancı kaynaklarda.Sertleştirilmiş de olsa ptfe membran rulo sarılı olarak gelir diye düşünüyorum yani yumuşak ve sert muşamba arasındaki fark gibi bir şey olsa gerek.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 11:20:13 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

@SDemirsoy, @Yunus Emre Dökmeci sertleştirilmiş ptfe ile bir bilgi yok ne yerel ne de yabancı kaynaklarda.Sertleştirilmiş de olsa ptfe membran makaraya sarılı olarak gelir diye düşünüyorum yani yumuşak ve sert muşamba arasındaki fark gibi bir şey olsa gerek.
Sertleştirilmiş olduğu için Görüntüsü , Resmi sitedeki Gece Çekilmiş Fotodaki gibi olacak Ozaman Çatnın Goruntusu @ahmetx abi , söylediğim resmi anlatabildim mi acaba :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Sertleştirilmiş olduğu için Görüntüsü , Resmi sitedeki Gece Çekilmiş Fotodaki gibi olacak Ozaman Çatnın Goruntusu @ahmetx abi , söylediğim resmi anlatabildim mi acaba :alala:
anladım,o görüntü hoş olur ama öyle olacağını zannetmiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

anladım,o görüntü hoş olur ama öyle olacağını zannetmiyorum.
Saydamlığı okadar olmaz onu bende zannetmiyorum , demek istediğim Commerzbank daki gibi Dalgalı değilde Resmi sitedeki gibi Düz bir görüntüsü olur heralde @ahmetx abi , Onu demek istedim :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy, @Yunus Emre Dökmeci sertleştirilmiş ptfe ile bir bilgi yok ne yerel ne de yabancı kaynaklarda.Sertleştirilmiş de olsa ptfe membran rulo sarılı olarak gelir diye düşünüyorum yani yumuşak ve sert muşamba arasındaki fark gibi bir şey olsa gerek.
ne kadar sertleştirilmiş acaba ?  vay be çatı çok farklı bir şey olacak belli hiç bir kaynak yok bence çatı plakaları büyük parçalar olabilir ahmet abi ne dersin ? @ahmetx

@ahmetx abi , Pfte çatının Konserlerde iyi olduğunu ama Sesi biraz emdigini söylemişti daha önce , Acaba Sertleştirilmiş Pfte nin Tercih edilmesinde Stad Akustiğinin önemi de olabilir mi , yani Hem Konsere hemde Taraftar akustigine Uygun olabilir mi Sertleştirilmiş Pfte :bandit: @SDemirsoy , @ahmetx abi :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

bence görünüm buna yakın mat hali olacak fakat iç halka şeffaf genişliği ne kadar acaba iç halkanın

Çevrimdışı SDemirsoy

@ahmetx abi , Pfte çatının Konserlerde iyi olduğunu ama Sesi biraz emdigini söylemişti daha önce , Acaba Sertleştirilmiş Pfte nin Tercih edilmesinde Stad Akustiğinin önemi de olabilir mi , yani Hem Konsere hemde Taraftar akustigine Uygun olabilir mi Sertleştirilmiş Pfte :bandit: @SDemirsoy , @ahmetx abi :alala:
hiç görmedik ki bide tio2 si var bu işin bir görsel olsa kopar buraları kopar :D @Yunus Emre Dökmeci

bence görünüm buna yakın mat hali olacak fakat iç halka şeffaf genişliği ne kadar acaba iç halkanın
Bende öyle düşünüyorum, Dalgalı Degilde Düz bir görünüme sahip olacak , Serleştirilmiş Pfte nin tercih edilmesi deki en büyük etken bu bence :ok: 2.si ise Hem konsere hemde Taraftar Akustigine daha uygun olduğu için Serleştirilmiş Ptfe nin tercih edildiğini düşünüyorum @SDemirsoy sen nedersin :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 11:35:47 Yunus Emre Dökmeci ]

hiç görmedik ki bide tio2 si var bu işin bir görsel olsa kopar buraları kopar :D @Yunus Emre Dökmeci
Tio2 , Çatının kendi kendini temizlemesi için degilmiydi , yani görüntüsünü değiştirmeyecektir Çatının @SDemirsoy :bandit:

Bunu öğrenmenin Çözümü Basit Aslında @SDemirsoy , Stadın önünde nöbet tutacağız @bjk_mabet Kafasını dışarı çıkardığı an Taarruza geçip Yakalayacağız , Telefon , Foto makinası ne varsa el koyup projeyi ele geçireceğiz :halay: :halay:

Çevrimdışı Deniz

Tio2 ayni zamanda beyaz renk verecektkr catiya..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

Alacalı küçük vinç demir işine girmiş  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bunu öğrenmenin Çözümü Basit Aslında @SDemirsoy , Stadın önünde nöbet tutacağız @bjk_mabet Kafasını dışarı çıkardığı an Taarruza geçip Yakalayacağız , Telefon , Foto makinası ne varsa el koyup projeyi ele geçireceğiz :halay: :halay:
:aman:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tio2 , Çatının kendi kendini temizlemesi için degilmiydi , yani görüntüsünü değiştirmeyecektir Çatının @SDemirsoy :bandit:
belki o tio2 görüntüsünü matlaştırır :D

Çevrimdışı Deniz

Dikkat et mabet sizin ustunuzdeki telefonlari almasin  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

Alıntı yapılan: Deniz link=topic=1 004.msg136989#msg136989 date=1420537576
Dikkat et mabet sizin ustunuzdeki telefonlari almasin  :naughty: :naughty:
:biggrinking:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serjo

@bjk_mabet ,daha önce başka bir stad'ta böyle çatı kulanıldı mı?  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı SDemirsoy

kar kış demeden çalışan emekçi kardeşlerimize sonsuz teşekkürler Allah yardımcınız olsun Foto için Seda Hanıma Teşekkürler