Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

ne vitamini :alala: bazalt volkanik kayadır, gübremi sandın onu :busted_cop:
Volkanik araziler verimlilik yüksektir :) otundan taşından suyundan hamurundan yararlanmak lazım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi bilgi manyağı oldum hee  :biggrinking: kendim başlasam yaparım bi stad gibime gelmeye başladı.  :kop: :kop: :kop: Şaka bi yana bitsin artık şu stad otopark bekelsede  olur konsun prekast  kalksın çatı ekilsin çim koltuğada gerek yok prekasta karton serip izleriz biz maçı zaten koltuğa oturan olmaz bizim taraftarlarda. ama  bitsin şu olimpiyat çilesi suriyeli mülteciler gibi olduk yavvv :s20: :s20: :s20:
stat bittiğinde bu forumu okuyon bir mühendislik öğrencisi 3 sınıfa kadar zorlanmadan meslek derslerinden gecer bence... :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

stat bittiğinde bu forumu okuyon bir mühendislik öğrencisi 3 sınıfa kadar zorlanmadan meslek derslerinden gecer bence... :ok:
ben inşaat hakkında hiç bir şey bilmezdim. burada bir inşaat nasıl yapılır gerçekten de çok şey öğrendim ,en azından bir sürü fikrim oldu .

Çevrimdışı bjk_mabet

ben inşaat hakkında hiç bir şey bilmezdim. burada bir inşaat nasıl yapılır gerçekten de çok şey öğrendim ,en azından bir sürü fikrim oldu .
benim de abi :biggrinking:

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Bize diploma sorarlarsa dışarıdan bitirdik deriz

Çevrimdışı ALI RIZA

sertifikalar ne zaman basılacak mabet ? klüpeten açıklama yapılmadı daha  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Volkanik araziler verimlilik yüksektir :) otundan taşından suyundan hamurundan yararlanmak lazım  :kop: :kop: :kop:
vitamin demiyelimde mineral yönünden zengin arazilerdir. zaten o yüzden yerleşimler genelde volkanik araziler üzerinde yoğunlaşır.

Çevrimiçi Necmi

hahahahaha @Necmi abi biliyorsun dimi yayınlayamadığım fotoları o yüzden böyle diyorsun ama yarın belki alt katlar olmasada iç tarafta video cekebilirim abi..
neden alt katlar olmuyor :alala: ne var şu alt katta bende merak etmeye başladım 3 dakikalık bir videoyla kandıramazsın beni :D @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Bize diploma sorarlarsa dışarıdan bitirdik deriz
uzaktan eğitim denebilir bi nevi:)

Çevrimdışı bjk_mabet

neden alt katlar olmuyor :alala: ne var şu alt katta bende merak etmeye başladım 3 dakikalık bir videoyla kandıramazsın beni :D @bjk_mabet
:D :D :D

Çevrimdışı Kemal

Günaydın cümleten ,Statda çalışmalar ne durumda açamıyorum kamerayı

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın cümleten ,Statda çalışmalar ne durumda açamıyorum kamerayı
Günaydınlar. şuan gördüğüm 3 kamyon prekast gelmiş onları indiriyor paletli.. ve sahada çalışanlar gözüküyor abi :)
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 09:20:30 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Kemal

Günaydınlar. şuan gördüğüm 3 kamyon prekast gelmiş onları indiriyor paletli.. ve sahada çalışanlar gözüküyor abi :)

saolasın  :ok:

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın....
Yeni açık testerelerle ilgili önemli bilgi :busted_cop: :busted_cop:
Gökhan Turkmen : 2 Testere daha hazır Betonlanacak , Koşelere gelince hızlanacagız merak etmeyin , Orta bolum biraz sıkıntılı oyuzden yavaş :bandit: Buradan Şu Çıkıyor Betonlanacak 2 Kirişten sonra Orta bölümde Sadece 1 Kiriş kalıyor , Ondan sonra Hızlanacagız demekki :halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 09:54:31 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Alıntı yapılan: nuri seksigüzel - Bugün, 01:38:19
Cevabını okumuştum, elbetteki kolay iş değil fakat benim merakım montajın neden gün boyu sürmediği. Bu arada bütün taraftarlar olarak verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz. Fakat mesela bir konuyu daha merak ediyorum. Lafım elbetteki sana değil.  :ok:Mesela çatının kaplama malzemesi nedir neye benzer, şeffaflık durumu var mı varsa ne kadar neden bu tür şeyler taraftara aciklanmaz. Devlet sırrı muamelesi görmesi biraz tuhaf değil mi. Teşekkürler
gün boyu montaj yapılıyor...sadece haftasonu biraz yavaşlıyor...
Alıntı yapılan: bjk_mabet  -Bugün, 01:39:59
 çatının kaplama malzemesi sertleştirilmiş ptfe,,, ön paneller saydam arka taraftakiler değil membran gibi değil sert bir malzeme...ve kendini temizlesin diye tio2 ile kaplanacak çatı kaplama malzemesi...

İç halkanın da şeffaf olacağını öğrendik. :super: Peki şeffaf iç halkanın genişliği kaç m olacak @bjk_mabet?(Sakın 10 m den az olmasın sakın  :biggrinking:).İlginç bir bilgi vermişsin sertleştirilmiş ptfe  :alala: Araştıralım bakalım nasıl bi şeymiş?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

İç halkanın da şeffaf olacağını öğrendik. :super: Peki şeffaf iç halkanın genişliği kaç m olacak @bjk_mabet?(Sakın 10 m den az olmasın sakın  :biggrinking:).İlginç bir bilgi vermişsin sertleştirilmiş ptfe  :alala: Araştıralım bakalım nasıl bi şeymiş?
Aklıma geldin abi o yazıyı okuduktan sonra malzeme hakkında bilgi talep ediyoruz senden :D @ahmetx

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatı Uzmanımız @ahmetx abi bile Sertleştirilmiş Pfte için boyle :alala: :alala: yapıyorsa , Çatı Büyük Sürpriz olacak demektir :bandit: @ahmetx abi , İyice Bi araştırırsan iyi olur Bakalım Akustiğe etkisi ne yöndeymiş bu Sertleştirilmiş Pfte nin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

10.30 itibariyle numarali 3.tabla ve eski acik 2.loca tablasinda isler suruyor yeni aciktada calismalar devam kar yagmadi besktasta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

valla size canlı örnek kendimi vereyim :) ben elektrik elektronik mühendisiyim yeni işe başladım inşaat firmasında, arada muhabbete dalıyorum kiriş, kolon, tabla, plywood, kalıp, perde beton, kazık vs.  :lol: adamlar dedi sen nerden biliyon bunları yan dal filan mı yaptın diyolar  :kop:  :halay: :ishock:
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İrfan

Obitaşın twitter adresi var mış ??  :alala: :evillol:

bence @aktar_ismail abi kullanıyor o hesabı  :evillol: baksana zorlu atar yapmış  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

bence @aktar_ismail abi kullanıyor o hesabı  :evillol: baksana zorlu atar yapmış  :kop:
bilmiyom ama biri trol niyetine açmış BEN GELDİM diye twit atmış  :halay: