Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392161 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kim demiş gelmiyecek diye...

Yetmiyor mabet, mustafa 148 foto, ekrem 56 foto vs alıştık biz..  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

1 ay kadar sonra dışardan içeriyi gösteren fotoğraf da gelmeyecek. İçerden çekilecekler ve plazadan çekileceklere kalacağız.

Bakalım o yokluk nasıl geçecek.  :D
aynen öyle .içerisini görmediğimizden hep aynı yapıya bakıp sanki hiç bir şey olmuyormuş gibi hissedeceğiz.en zor zamanlara kaldık.

Çevrimdışı TØLGA

gün boyu montaj yapılıyor...sadece haftasonu biraz yavaşlıyor...
çatının kaplama malzemesi sertleştirilmiş ptfe,,, ön paneller saydam arka taraftakiler değil membran gibi değil sert bir malzeme...ve kendini temizlesin diye tio2 ile kaplanacak çatı kaplama malzemesi...
abi geçen burda konuşulmuştu ısıya dayanıklımı bu numaralı tarafı yola çok yakın çatısına meşale flen atılabilme durumu olabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

saat 1:45 çaktırma uyandırma kimseyi sakin ...ilk defa demiyorum bunu hatta belgisinide yayınlamıştım diye biliyorum ben...
Hoaydaaaaaa @SDemirsoy nerdesin :)
Abi membran gibi değil sert malzeme dediğini ilk defa duyuyorum ben tio2 felan demistinde bunu bem gormemistim
Ben model de bildiğin yumusak membran yaptım :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Son zamanlarda resmi site hiç foto yayınlamıyor belli bir nedeni var mı  :alala: yoksa yayınlıyorlar da ben mi kaçırıyorum :)
epeydir bende görmedim resmi sitenin fotocusunu ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne Çiçekler vinçten foto paylaşıyor, ne resmi site foto paylaşıyor. Sanıyorum herkeste bir bıkkınlık söz konusu. Sağolsun mabet, mustafa ekrem gökhan vs üşenmiyor çekiyor da gün be gün takip edebiliyoruz.

Çevrimdışı izorlu85

Mabet çatı için 3 tane daha büyük vinç gelecek demiştin sanırım yanlış anlamadıysam ne zaman gelecek. çatı malzemelerinden 15 kolon daha geliyor demiştin. onlar ne durumda gümrüğü geçmediler mi daha :) He bide bu kapalı ile eski açığın önünde ki çakıl neden serilmiyor sahaya araçlar batıyor suadan çamurdan neyi bekliyorlar??  :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet im kedi yolu olmasın her türlüsünden nefret ediyorum yav-şakların kartal yolu olsun  :D
yeni stadta bu renklilere hep koyucaz dimi  :steamed: :steamed: :steamed:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Tolga

Ne Çiçekler vinçten foto paylaşıyor, ne resmi site foto paylaşıyor. Sanıyorum herkeste bir bıkkınlık söz konusu. Sağolsun mabet, mustafa ekrem gökhan vs üşenmiyor çekiyor da gün be gün takip edebiliyoruz.
Aynen öyle sağolsun arkadaşlar foto çekiyorlar da gün gün stadımızın gidişatını takip edebiliyoruz.Onlar da olmasa ne olacaktı acaba. :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

http://haber.besiktasarena.com 'u takip edeceksiniz o zaman da...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Hoaydaaaaaa @SDemirsoy nerdesin :)
Abi membran gibi değil sert malzeme dediğini ilk defa duyuyorum ben tio2 felan demistinde bunu bem gormemistim
Ben model de bildiğin yumusak membran yaptım :)
ilk diyor bunu çaktırmayın kimse çakmadı  :lol: ptfe nin sert versiyonu olacak çatı kaplaması serilmesi nasıl olacak bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet çatı için 3 tane daha büyük vinç gelecek demiştin sanırım yanlış anlamadıysam ne zaman gelecek. çatı malzemelerinden 15 kolon daha geliyor demiştin. onlar ne durumda gümrüğü geçmediler mi daha :) He bide bu kapalı ile eski açığın önünde ki çakıl neden serilmiyor sahaya araçlar batıyor suadan çamurdan neyi bekliyorlar??  :alala: :alala:
4 tane daha büyük vinç gelicek kaba inşaat bitince..
eli kulagında ya yarın gece ya öbür sabaha statda olur...
kapalı eski açağın ordakiler çakıl değil biraz daha iri parçalar vinç kullanıyor onları serilecek malzeme yanlış olmasın ama nevşehirden gelicek bildiğim kadarı ile...

Çevrimdışı ahmet türker

4 tane demişti .

Çevrimdışı pamirulu

@bjk_mabet abi verdiğin sevindirici bilgiler için çoook teşekkürler. evdeki bursalı arkadaşlarım gelecek sezona da yetişmez diye takılıp duruyorlardı. bu haber çok iyi oldu  :halay: mabedimiz timsah arenadan erken bitse bizimkilerle ne dalga geçerim ama zor  :by2:
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı FARUK

ilk diyor bunu çaktırmayın kimse çakmadı  :lol: ptfe nin sert versiyonu olacak çatı kaplaması serilmesi nasıl olacak bakalım :icool:
Hayırlısı sert olması dalgasız olmasını saglayacakmi bakalım

Çevrimdışı ahmet türker

dalga istemiyorsun galiba.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet im kedi yolu olmasın her türlüsünden nefret ediyorum yav-şakların kartal yolu olsun  :D
yeni stadta bu renklilere hep koyucaz dimi  :steamed: :steamed: :steamed:
küfür edemiyorum şu ama anladın sen onu maçta ettiklerimdem @Geovani

Çevrimdışı Efe

bence görüntü açısından çok farklı olmaz sadece daha dayanıklı olur heralde çatının iskeletini görmem lazım bi onu görsem iş çözülecek @FARUK
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

abi geçen burda konuşulmuştu ısıya dayanıklımı çatı malzemesi bu numaralı tarafı yola çok yakın çatısına meşale flen atılabilme durumu olabilir
cevap alamadık ama  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi verdiğin sevindirici bilgiler için çoook teşekkürler. evdeki bursalı arkadaşlarım gelecek sezona da yetişmez diye takılıp duruyorlardı. bu haber çok iyi oldu  :halay: mabedimiz timsah arenadan erken bitse bizimkilerle ne dalga geçerim ama zor  :by2:
istiyorlarsa evdekilere söyle gizli merdivenlerin yerlerini onlara söylerim :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

abi geçen burda konuşulmuştu ısıya dayanıklımı bu numaralı tarafı yola çok yakın çatısına meşale flen atılabilme durumu olabilir
evet tabiki ateşe dayanıklı (yangın yürümezlik raporu olan bir malzeme)

Çevrimdışı FARUK

dalga istemiyorsun galiba.
Soyle abi demek istediğim
Akustik için bombe olacak denmişti ben tam düz olmasini demiyorum
Yumusak olunca gerildigi yerler arasinda sarkık görüntü hosuma gitmiyor
Balon gibi gergin olması bence daha güzel

Çevrimdışı bjk_mabet

yarın bi videolasak mı o zaman bi deniyeyim yarın...

Çevrimdışı TØLGA

evet tabiki ateşe dayanıklı (yangın yürümezlik raporu olan bir malzeme)
teşekkürler bu önemli çatı ulaşılabilir bir seviyede çünkü  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK