Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393947 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yazin isi gucu birak da senle stada gidip calisalim ince isciliklerde yardimci oluruz ben elektrik hatti baglarim sen de duvar orersin  :evillol:
Bende ağ sistemlerinde network te kablolu kablosuz bağlantılarda yardımcı olurum  :evillol: bjk tv sistem kurup matkap tv bağlantıları sağlarız  :halay: para felanda istemem 100-150 bilet versinler ve yapacaklarım klübü bağlamasın yeterli  :evillol: o zaman hakemler görürler
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 14:07:41 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Stat konusunda kalalım Futbolcular ve Maç linklerinden yorumlarımızı yazalım... :ok:
Ben de aynı şeyleri söyledim ama pek dikkate alan olmadı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türken

huu hhuuuu . stadda sesimi duyan varmı? şu kamerayı silebilecek kimse yokmu? Birde güneş vuruyor hiç gözükmüyor?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazin isi gucu birak da senle stada gidip calisalim ince isciliklerde yardimci oluruz ben elektrik hatti baglarim sen de duvar orersin  :evillol:

Olur kardeşim çalışalım yeterki yetişssin dün 50 kg yagmur yedim 4 kat giyindim en alttaki tişört bile sırılsıklamdı :) :)

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Yazin isi gucu birak da senle stada gidip calisalim ince isciliklerde yardimci oluruz ben elektrik hatti baglarim sen de duvar orersin 

Bende ağ sistemlerinde network te kablolu kablosuz bağlantılarda yardımcı olurum  :evillol: bjk tv sistem kurup matkap tv bağlantıları sağlarız  :halay:

ayrıca dolaylı faydalar da olabilir: sesi yanık bir arkadaşımız uzun hava okurken oradan bir yapımcı geçer, bizim arkadaşın sesine hasta olur, kaset yapar, sonra patlar, ünlü olur, paraları makine ile saymaya başlar, sonra döner vefa borcunu ödemek için kulübe bağış yapar, stad daha erken biter...

Ben olsam öyle yapardım, en azında bas gitar çalıyorum, oradan yırtarım belki :P

Hayaller... Hayaller...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan

Ağustosa yetismeyecegini dusunenlere neden karamsar gozuyle bakiyorsunuz.bence bu gercekciliktir.burda hepimiz temmuz ayinda yazdigimiz mesajlara bir donsun numaralinin kabasini en gec ekimde bitiriyordu bu forumun %90 i.biz bitmez deyince de karamsar etiketi yedik.

Bence birakin isteyen istedigi tarihi soylesin herkesin kendine gore nedenleri var.bu insaat isi bir bakarsin temmuzda biter bir bakarsin ekimde bir bakarsin ocakta biter. Temennimiz en cabuk bitebilecegi tarihte bitmesi..
@Deniz eyvallah kardeşim, burayı az çok takip eden herkes bilir ki, Ağustos ayı biraz iyimser bir tarihtir. Ama gelecek sezonun 2. yarısı gibi bir tarihten bahsedilince ister istemez hadi yaa diyor insan. 

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla hazir bu gece  betonlanacak gibi gorunuyor eski acik 2.kat tabla ve numarali 3.tablada sadece demirleme kaldi  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz eyvallah kardeşim, burayı az çok takip eden herkes bilir ki, Ağustos ayı biraz iyimser bir tarihtir. Ama gelecek sezonun 2. yarısı gibi bir tarihten bahsedilince ister istemez hadi yaa diyor insan. 
@ilhan abi ikinci yari ihtimali dusuk bir ihtimal ama donucta o da bir ihtimal.hosumuza gitmese de elden ne gelir ki.bu kulubun 800 milyon lira borcu olmasa hangimiz boyle tarihlrri dusunurduk?ama malesef ki var ve bu ihtimaller de ister istemez dusunuluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

şubatın ilk çeyreğinde çatıya başlanır,mayısta çatı kalkar,temmuzda çatı ve koltuklar biter ağustosda çim serilir,Eylül başında stadyum açılır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bende ağ sistemlerinde network te kablolu kablosuz bağlantılarda yardımcı olurum  :evillol: bjk tv sistem kurup matkap tv bağlantıları sağlarız  :halay: para felanda istemem 100-150 bilet versinler ve yapacaklarım klübü bağlamasın yeterli  :evillol: o zaman hakemler görürler
Sen kacak yayin cekersin aman sen calisma :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Eski acik tabla hazir bu gece  betonlanacak gibi gorunuyor eski acik 2.kat tabla ve numarali 3.tablada sadece demirleme kaldi  :ishock:
@Efe eski açıkta ve numaralıda kalan tablaları söyler misin?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

şubatın ilk çeyreğinde çatıya başlanır,mayısta çatı kalkar,temmuzda çatı ve koltuklar biter ağustosda çim serilir,Eylül başında stadyum açılır.
Cime 2 ay diyorlar ahmet abi oturma suresi var eger erken top oynanirsa tutmayabilirmis..

Çevrimdışı İrfan

1 günde ortalama kaç koltuk montajlanır ?  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

An itibari ile Seda Hanıma Teşekkürler...

Çevrimdışı ahmetx

Cime 2 ay diyorlar ahmet abi oturma suresi var eger erken top oynanirsa tutmayabilirmis..
evet doğrusun @Deniz
otkritie arena 7 mayıs çim ekimi,24 temmuz kullanıma hazır.Sıcaklık bizde optimum olduğu için yaklaşık 2 ay sürecek.

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 14:46:13 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

seda hanım sonunda foto çekmeyi öğrendi teşekkürler.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı yldrmaydn

şu yeni açık kapalı köşesi üst kata prekastları dizseler de iyice moda girsek.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Prekast ta çok yavaşız,yeni açık köşe ve eski açık artık takılmalı.

Çevrimdışı ilhan

Bu iyi oldu işte teşekkürler @SDemirsoy ve Seda hanımında ellerine sağlık.

Çevrimdışı Factatum

Biz Beşiktaşlılar için hava çok değişken. İki gün evvel lider ve şampiyonluğun en büyük favorisiydik. Her şey bahar havası gibiydi. Şimdi bir derbi daha kaybettik ve ikinciliğe geriledik, şampiyonluk ümidimiz büyük darbe almış oldu. Adeta karakış geldi bize.

İşte bunlar hep duygusallıktan. Sözkonusu Beşiktaş oldu mu? sağlıklı düşünemiyoruz. Ya gereğinden fazla abartıp, dev aynasından bakıyoruz kendimize. Yahut öldüresiye eleştirilerle durumu olduğundan daha kötü gösteriyoruz.

Stad söz konusu olduğunda da durum böyle. Dünden beridir psikolojik olarak da ruhlarımıza karakış hükmettiği için, şimdiden stad yetişmez moduna girdik. Oysa bu sezon başında santra yapacaktık, havalar bahar iken.

Demem o ki; Başkan'ından profesyonel yöneticisine, malzemecisinden futbolcusuna, taraftarından amigosuna kadar hepimiz gereğinden fazla duygusalız. Duygularımız hep aklımıza hükmediyor.

"En büyük ... bizim ..." sloganını çok rahat atıyoruz, tıpkı "... istifa!" sloganını attığımız gibi. İki gün evvel kurtarıcı golü atan futbolcu, ertesi gün ucuz şekilde kırmızı kart yediğinde; umarsızca it sürüsüne yem yapabiliyoruz.   

"Taraftardır, elbette duygusal olacak" diyenlere, doğrusu bir şey diyemem. Ancak eleştirim, yönetim ve pro'ların duygusal reaksiyonlarına.

Belki yazacak çok şey bununla ilgili ama direkt sonuca geçeceğim ben. Maalesef mental sebepten ötürü bir Dortmund, bir Porto, bir Anderlecht olamıyoruz.

Çevrimdışı Efe

@Efe eski açıkta ve numaralıda kalan tablaları söyler misin?
Tabi eski acik 1.kat loca tablasi eski acik 2.kat loca tablasi butun olarak ve numarali 3.tablanin son bolumu bu hafta bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık çok kötü olacak diyenler bu resime baksınlar ,tahminen konuşulanlara hiç itibar etmiyorum ,stadın bitiş tarihi, stadda çalışan profesyonel kardeşim mabedin verdiği tarihtir ,gerisi hikaye . :ok:

Çevrimdışı ilhan

Prekast ta çok yavaşız,yeni açık köşe ve eski açık artık takılmalı.
@ahmetx valla iyiden iyiye bu prekastçılara bende kıl olmaya başladım odun alıp gidesim var.  :boxin:

Çevrimdışı ahmet türken

@Samet  , Seda hanıma önce teşekkür ederiz, sonrada mümkünse yeni açık arka kısmı ,otoparkı çekmesini rica ederiz :evillol: