Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı umit

Bu stad gelecek seneye yetişmeyecek diyenlere anlam veremiyorum. 1 ay sonra tribun kısmının kabası kesin olarak biter. Şubatta çatıya başladık diyelim. şubat-mart-nisan- mayıs-haziran
yaklasık 5 aylık bir sürede çatıyı kaldır yerine oturtla geçerse. zemin için 2 ay(temmuz- ağustos) yeterde artar bile. Eğer hibrit zemin için bu süre yeterli değil derseniz bizde normal çim yaparız(GS ligin devre arasında kış ortasında zemin değiştirdi) biz yazın ortasında 2 ayda zeminin kralını yaparız. Koltuk montajı derseniz zemin yapılırken 1 ayda yapılıp biter.

Çevrimdışı Oktay

8 MAÇTIR TAKIMA VE BİLİC E SALLAMAK İÇİN TETİKTE BEKLEYEN ARKADASLARA GÜN DOĞMUŞ ANLAŞILAN.
valla fenere yenildik 7 maç üst üste ka<andım eğer bu maglubiyetin arkasından 7 maçlık seri gelirse anca  derbi yenilgileri unutulr

Çevrimdışı kartal74

dünkü travmanın arçıl etkileri sürüyor halen.konusu stad olan bu başlıkta hala dert yanıyoruz,sitayişli cümlelere devam :money:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

valla fenere yenildik 7 maç üst üste ka<andım eğer bu maglubiyetin arkasından 7 maçlık seri gelirse anca  derbi yenilgileri unutulr
o arada 2-3 maç olimpiyatta oynarsak seriyi unut derim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Bu stad gelecek seneye yetişmeyecek diyenlere anlam veremiyorum. 1 ay sonra tribun kısmının kabası kesin olarak biter. Şubatta çatıya başladık diyelim. şubat-mart-nisan- mayıs-haziran
yaklasık 5 aylık bir sürede çatıyı kaldır yerine oturtla geçerse. zemin için 2 ay(temmuz- ağustos) yeterde artar bile. Eğer hibrit zemin için bu süre yeterli değil derseniz bizde normal çim yaparız(GS ligin devre arasında kış ortasında zemin değiştirdi) biz yazın ortasında 2 ayda zeminin kralını yaparız. Koltuk montajı derseniz zemin yapılırken 1 ayda yapılıp biter.

kim diyo yetişmez adamı defe koyar oynatırlar ..kar yağsa nolur norvecten dağcı getir yine çatıyı montaj sana ..zaten mabette dedi catı kalkınca kaplama beklenmeden çime başlancak diye

Çevrimdışı ahmet türker

karamsarlığı seçmek de bir seçimdir , kimseya polıannacılık oynayın demiyorum ama elimizde beşiktaş gibi bir büyük değer varken ,kendi şahsıma hiçbir zaman karamsar olmaya bir sebep görmüyorum ,biz 14 sene şampiyon olamayıp 15 inci sene şampiyonluk görmüş bir nesiliz . küçük oğlumun bu gün algoritma finali vardı sabah beşiktaş formasını içine giyip okula gitti ,dediğin gibi baba elimizde beşiktaş gibi karakterli ve onurlu bir değer var ,hiç bir şey moralimi bozamaz dedi ,herkese tavsiye ederim . 

Çevrimdışı sosyalkartal

dün sambadenin tolgaya yaptırdığı antremanı izledim tolga orda bile başarısız her attığını yiyor altyapı eğitimi eksik ara transferde sağlam cech gibi kaleciye ihtiyacımız var
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

tribün kabası hakkında yazıyorum.
obitaş çiçeklere göre 3 tane daha fazla testere kirişi yapmak durumunda ancak obitaşın kalıplanmış 3 testere kirişini de unutmamak lazım,çiçeklerinde  yapması gereken tablalar ve 6 tane daha fazla giriş kapısı var.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 14:12:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Moralim dünden beri berbat çoğu Beşiktaşlı gibi, resmen travma yaşıyoruz. Bunu bir nebze silmek için Yönetimin anlaştığı biri varsa(transfer) acil KAP a bildirmeli, statla ilgili güzel gelişmeler duymalı vb..

Çevrimdışı sametbagan

bence Ağustos bana mantıklı geliyor neden derseniz çatı havaya kalktıktan sonra örülmesinin bitmesini beklemicemize göre çatı örülürken koltuklar ,  zemin , ince işçilik vesaire hepsi yapılabiliyorsa tabikide sezonun ilk maçını yuvamızda oynayabiliriz.Sonuçta oynamak için olmazsa olmazlar koltuklar ve zeminin bitmiş olması lazım diğer detaylar maç günü hariç pek tabi bitirilebilir diye düşünüyorum arkadaşlar bu kadar enseyi karartmamak lazım sonuçta burada hepimiz takımımızın menfaati uğruna yazı  yazıp inşaatı takip ediyoruz.Birde şöyle bir durum var konu dışı olacak ama bu devre arası en çok bizim takıma yarayacak bana göre renkliler tam form tutmuşken devre oluyor ve biz inanılmaz yorgunuz son üç dört maçtır bu çok bariz ortada ikinci devre emin olun bu olumsuz hava tersine dönecektir.Her şey bizim aleyhimize gelişecek değil ya elbet rüzgar tersine dönecektir ben buna gerçekten inanıyorum arkadaşlar lütfen sizde biraz inanın

Çevrimdışı Deniz

@Oktay abi onu biliyorum zaten onemli olan catinin ne kadar surede gerilebilecegi.cati gerilirse koltuk da takariz yeterki gerip havaya kaldiralim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

dün sambadenin tolgaya yaptırdığı antremanı izledim tolga orda bile başarısız her attığını yiyor altyapı eğitimi eksik ara transferde sağlam cech gibi kaleciye ihtiyacımız var

Diego dur Allahını seversen, zaten ortalık karışık...

lol :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Ağustosa yetismeyecegini dusunenlere neden karamsar gozuyle bakiyorsunuz.bence bu gercekciliktir.burda hepimiz temmuz ayinda yazdigimiz mesajlara bir donsun numaralinin kabasini en gec ekimde bitiriyordu bu forumun %90 i.biz bitmez deyince de karamsar etiketi yedik.

Bence birakin isteyen istedigi tarihi soylesin herkesin kendine gore nedenleri var.bu insaat isi bir bakarsin temmuzda biter bir bakarsin ekimde bir bakarsin ocakta biter. Temennimiz en cabuk bitebilecegi tarihte bitmesi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi onu biliyorum zaten onemli olan catinin ne kadar surede gerilebilecegi.cati gerilirse koltuk da takariz yeterki gerip havaya kaldiralim :)
çatı 3 ayda gerilir demi mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Stat konusunda kalalım Futbolcular ve Maç linklerinden yorumlarımızı yazalım... :ok:

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı ahmet türker

dakika 30,50 den sonrasını seyredin
çok fadalı bir paylaşım eksi 37 derecede ve şiddetli rüzgarlarda bile yapılabiliyormuş ,bizde böyle hava koşulları olmayacak .bunu izledikten sonra önümüzde hiç bir engel olmadığını düşünüyorum oktay kardeşim. :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Deniz

Hayirlisiyla bir baslayanilseydik su catiya abi gun saymaya da baslardik :)

Çevrimdışı ALI RIZA

önümüzde 8 ay var çatı imalatı komple 4 ay sürüyor geriye 4 ay kalıyor ve 4 ayın 2 ayı çimlerle için yeterli süre  geriye 2 ay kalıyor 2 ayda bu kaba için makul süre... çatı 4 ay dedik ya çatı kalktıĞı gibi çim işleri yapılacak zaten küfeki taşı başlayacaklar iç taraf çalışmalar devam ediyor neyin uzamansı oluyor mabet dediği gibi ilk maç fikstürde dışarda ise 2. maçı evimizde oynayacagız... Yani ağustosta açılıyor fiktürde 1. maç içerde statta oynacağız...  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Stat yeni sezona hazır .....
Yazin isi gucu birak da senle stada gidip calisalim ince isciliklerde yardimci oluruz ben elektrik hatti baglarim sen de duvar orersin  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

komple 4 ay demişti hıza baglı olursa 3 ay da sürebilir kaldırma işlemi 10-20 gün sürüyor önemli olan montaj aparatları takma hızı

Çevrimdışı Kemal

Şubat sonu Kaba , Mart-Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz germe , Ağustos- Eylül çim ve koltuk , Ekim başı maçlara başlanır 29 Ekimdede buyuk tören yapılır açılış için , benim düşüncem bu yönde.