Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393905 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Renton

Bu arada dun 7 mac ust uste kazanip lider olan takimimizin derbisini 28.522 biletli seyirci izledi,gecen sene 4 mac ust uste kazanan takimimizin derbisini 76.127 biletli seyirci izlemisti.takdir buyuk taraftarimizindir..

Yeni stad bitene kadar bu sikintilar halledilemezse o kadar emek harcayarak yaptığımız stadimizda ne istrdigimiz atmosferi olusturabiliriz ne de bekledigimiz geliri elde edebiliriz.
Geçen sene daha erken bir zamanda yapılmıştı maç  hava şartlarıda uygundu bir hevesle havaya girmiştik.Taraftar anlamıştır bilicle derbi kazanamayacağımızı o maçlarda
See you in another life,brother.

Çevrimdışı izorlu85

günaydın. Stadda kim var bugun mabet varmıdır. şu canlı yayın kamerasının camını rica etsek bi silebilirler mi ki acaba. toz yapışmış görülmüyor hiç bişi :s20: :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı panic13

Bu arada dun 7 mac ust uste kazanip lider olan takimimizin derbisini 28.522 biletli seyirci izledi,gecen sene 4 mac ust uste kazanan takimimizin derbisini 76.127 biletli seyirci izlemisti.takdir buyuk taraftarimizindir..

Yeni stad bitene kadar bu sikintilar halledilemezse o kadar emek harcayarak yaptığımız stadimizda ne istrdigimiz atmosferi olusturabiliriz ne de bekledigimiz geliri elde edebiliriz.

Sebebi herşeydir ama kesinlikle passolig değildir.

Zaten gelmeyen taraftar gelmesin, ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz. ama neden gelmiyorlar anlamıyorum, takım çok iyi gidiyor, biraz destek. Gelmiyorlar mı? Onlar Beşiktaşlı değil, gelmeyen gelmesin, ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz. Ama neden gelmiyorlar anlamıyorum, takım çok iyi gidiyor, biraz destek. Gelmiyorlar mı? Onlar Beşiktaşlı değil, gelmeyen gelmesin, ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz v.s. v.s.

Her zamanki yorumlar yazılmadan özet geçeyim dedim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

Bu hızlarla ağustosa bitmesi mümkün değil. En iyi ihtimal gelecek sezon ikinci devre.
iyi bir yazı yazdığını göremeyeceğiz galiba .

Çevrimiçi murat

belkide iyi bir yazıdır ahmet abi :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu eyyamla bu kayırmayla çüneyt çakırın  bombası öyle bir maçta patlasınki düdüğünü assa kurtaramasın  kendini...AMİN
 böyle bir hakeme fifa hala maç veriyo
http://www.sabah.com.tr/webtv/spor/cuneyt-cakir-elmanderin-oyununa-geldi
avrupada böyle yönetmiyor ,dün akşamki kırmızı kartı o maçlarda gösterse düdüğünü cebine ? sokup maç vermezler bir daha ,hatırlasanıza m.unuted maçında giggs e kırmızı kart gösterdi, final alacaktı çeyrek final bile alamadı. o pozisyonu hatırlayanlar kırmızı kartın normal olduğunu bile söyleyebilirler . :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyimser olmakla gerçekçi olmak arasındaki çizgiyi kaçırıyoruz gibi bazen abi. Nacizhane görüşüm bu. arkadaşı tanımıyorum olumsuz bir karakteri olabilir ama 2 senedir her gün takip eden birisi olarak benim de düşüncem stadın ekim kasım ayından önce bitmeyeceği yönünde. 2 Ayda çatıyı kaldırıyoruz 1 ayda çimi ekiyoruz 1 ayda koltukları takıyoruz o kalan arada da diğer ince işleri yapıyoruz pek çok arkadaşa göre.
İçerideki işçiliklerde çok gerideyiz bunu mabette belirtti bir kaç gün önce 1-2 aya hızlanacağını belirtti, çatı için daha kaba bitmedi ki kabanın bitmesi şubat sonunu bulacak, o arada prekastların tamamının bitmesi gerekiyor, çatı aparatları sorun değil onların 10 günlük işi var en fazla. Çatı kaldırma işlemi için diğer ekipmanların gelmesi kurulması, vinçlerin hazırlanması. Çatının gerilmesi, daha sonrasında çatı örtüsünün hazırlanması, güneş panelleri, içerideki elektronik altyapının hazırlanması, saha zemin drenajının tamamlanması, locaların tamamlanması,hibrit çimin ekimi ve oturması için beklenmesi ve biz bunları 8 ayda yapacağımızı düşünüyoruz. Tek bir şey kalmış olsa mesela sadece çatı veya sadece içerideki ince işçilik Rahatlıkla ağustos diyebiliriz ama bir çok etmen ve etken var. Yinede iyimser olmaya çalışıyorum Ağustos ayı için, umarım hepimizi yanıltırlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı salih

ecnebi takımı olsak böyle başlık atılmaz yahu ne alıp veremedikleri var bunların bizimle .
YAPACAK BİRŞEY YOK  ahmet abi bize müstehak  .görünen köy hesabı yenilirsen herşeyi yazarlar kızmamak lazım .ligin en çirkef oyuncusundan gol ye üstüne en balık forvetinden gol ye ne yazsınlar atiba cezalıydı velide kırmızı görmese beşiktaşın hakkıydı güzel oynadılar mı yazacaklar .zaten biz bunu diye diye kendimizi kandırdıkk

Çevrimiçi murat

faik hesabın mı yoksa . :kop:  :kop:
yok ahmet abi arada muhalefette iyidir.herşeye okey dememek lazım.tabi bunu aynı isim yapınca etkisini kaybediyor.aslında yanlış gördüğünü söylemek kadar doğru birşey yok.konu Beşiktaş olunca belki bazı şeyleri olmasını istediğimiz gibi görüyoruz.stadın içinden biri bir senedir ağustos ta bitecek diyorsa inanmamız gerekiyor.biz çoğu zaman kendimizi kandırıp daha erken tarihlerede inandık çünkü özlem içindeydik.şahsen artık kaba inşaat fotolarına bakmak içimden gelmiyor.hç bitmeyecek gibi geliyor.bit  artık diye bitireyim.aslında yazacak çok şey varda başladığım yer ile bitirdiğim yer arasında hiç bir bağlantı kalmıyor uzatınca :D

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Daha önce yazmıştım bir daha yazayım...

Kaleci-sağ bek  2 stoper bir orta saha ve sol açık alınmadan şampiyon OLAMAYIZ..

Ayrıca Biliç bizim teknik direktörümüz olamaz..Biliç mi  Y.Vural mı tercihi olsa Yılmaz hoca derim..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

Daha önce yazmıştım bir daha yazayım...

Kaleci-sağ bek  2 stoper bir orta saha ve sol açık alınmadan şampiyon OLAMAYIZ..

Ayrıca Biliç bizim teknik direktörümüz olamaz..Biliç mi  Y.Vural mı tercihi olsa Yılmaz hoca derim..

hepsini anlarımda kaleci alınması gerek derken onu anlamadım :alala: :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

İyimser olmakla gerçekçi olmak arasındaki çizgiyi kaçırıyoruz gibi bazen abi. Nacizhane görüşüm bu. arkadaşı tanımıyorum olumsuz bir karakteri olabilir ama 2 senedir her gün takip eden birisi olarak benim de düşüncem stadın ekim kasım ayından önce bitmeyeceği yönünde. 2 Ayda çatıyı kaldırıyoruz 1 ayda çimi ekiyoruz 1 ayda koltukları takıyoruz o kalan arada da diğer ince işleri yapıyoruz pek çok arkadaşa göre.
İçerideki işçiliklerde çok gerideyiz bunu mabette belirtti bir kaç gün önce 1-2 aya hızlanacağını belirtti, çatı için daha kaba bitmedi ki kabanın bitmesi şubat sonunu bulacak, o arada prekastların tamamının bitmesi gerekiyor, çatı aparatları sorun değil onların 10 günlük işi var en fazla. Çatı kaldırma işlemi için diğer ekipmanların gelmesi kurulması, vinçlerin hazırlanması. Çatının gerilmesi, daha sonrasında çatı örtüsünün hazırlanması, güneş panelleri, içerideki elektronik altyapının hazırlanması, saha zemin drenajının tamamlanması, locaların tamamlanması,hibrit çimin ekimi ve oturması için beklenmesi ve biz bunları 8 ayda yapacağımızı düşünüyoruz. Tek bir şey kalmış olsa mesela sadece çatı veya sadece içerideki ince işçilik Rahatlıkla ağustos diyebiliriz ama bir çok etmen ve etken var. Yinede iyimser olmaya çalışıyorum Ağustos ayı için, umarım hepimizi yanıltırlar.
iyi yazmışsın da bazı işler birlikte yürüyecek ,sıra ile yapılmayacak . 100milyon kullanılabilir parayı da boşuna bulmamışlardır diye düşünüyorum ,bu stadı ağustosta açmak zorundalar , satılmayan loca kalmadı neredeyse ,kombinelerde o zamana kadar kesin bitecek ,bir daha söylüyorum bu stadı ağustosta açmak zorundalar ve açacaklar değerli kardeşim,bu stad önümüzdeki sezonun ikinci yarısında açılacak demenin hiç bir faydası olmadığı gibi kombine alacakların kafasını karıştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Çevrimdışı ahmet türker

yok ahmet abi arada muhalefette iyidir.herşeye okey dememek lazım.tabi bunu aynı isim yapınca etkisini kaybediyor.aslında yanlış gördüğünü söylemek kadar doğru birşey yok.konu Beşiktaş olunca belki bazı şeyleri olmasını istediğimiz gibi görüyoruz.stadın içinden biri bir senedir ağustos ta bitecek diyorsa inanmamız gerekiyor.biz çoğu zaman kendimizi kandırıp daha erken tarihlerede inandık çünkü özlem içindeydik.şahsen artık kaba inşaat fotolarına bakmak içimden gelmiyor.hç bitmeyecek gibi geliyor.bit  artık diye bitireyim.aslında yazacak çok şey varda başladığım yer ile bitirdiğim yer arasında hiç bir bağlantı kalmıyor uzatınca :D
mabet bitecek dedi ona inanmayacağımda ,öylesine efkardan bu stad bitmez diyeni niye kaale alayım ki. :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

hepsini anlarımda kaleci alınması gerek derken onu anlamadım :alala: :alala: :alala:

Şöyle ki,  rakiplerimizin kalecileri ile   bizim kalecimizi mukayese ettiğimizde  ortaya maalesef böyle bir sonuç çıkıyor...İyi kaleci  en az 4-5 maç kurtarması gerek. İyi insan=iyi kaleci  bazen olunamıyor..

Çevrimdışı İrfan

Ben daha kendime gelemedim bir türlü stad bile kesmiyo şu an beni :bawling:

Benim gibi olanlara da şarkı armağan ediyorum.

Azer Bülbül

Dört bir yandan kusatilmis sehir gibiyim
Hic tadim yok gene zehir gibiyim
Öyle doluyumki nehir gibiyim
Cok zor durumdayim iyi degilim..  :iblush: :bawling: :D
We are Electric..!

Çevrimdışı ozan062

sayfa yoneticilerine bir tavsiyem oalcak birkaç gun konu dısılara izin verin:)) cnk bir ay futbol macı olmayacak bizi kanser eden transfer donemine yine girdik sinir katsayıları artacaktır arada atesli tartısmalar oalcaktır idare ediverin sezon basladıgında yine silmelere baslayabilirisiniz

ha bu arada bu haftanın hava munasebetleri sebebiylede zaten iş olmayacaktır bilgi almak isteyen alamaıycaktır zaten:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

Ben daha kendime gelemedim bir türlü stad bile kesmiyo şu an beni :bawling:

Benim gibi olanlara da şarkı armağan ediyorum.

Azer Bülbül

Dört bir yandan kusatilmis sehir gibiyim
Hic tadim yok gene zehir gibiyim
Öyle doluyumki nehir gibiyim
Cok zor durumdayim iyi degilim..  :iblush: :bawling: :D
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Altuğ

@Mehmet teşekkürler eline sağlık bu soğukta fotoğraf çekmek gerçekten zor.

Çevrimdışı Deniz

sayfa yoneticilerine bir tavsiyem oalcak birkaç gun konu dısılara izin verin:)) cnk bir ay futbol macı olmayacak bizi kanser eden transfer donemine yine girdik sinir katsayıları artacaktır arada atesli tartısmalar oalcaktır idare ediverin sezon basladıgında yine silmelere baslayabilirisiniz

ha bu arada bu haftanın hava munasebetleri sebebiylede zaten iş olmayacaktır bilgi almak isteyen alamaıycaktır zaten:))
İyi de mis gibi transfer nobet basligi var orda neden tartismiyoruz da burada tartisiyoruz :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba